- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276289 przez Kasiek
Beti Tys dzielna strasznie nie widze filmiku urodzinowego ale ostatnio zadnych nie widze, musi m zrobic mi cos z kompem
Moja Iga tez sama nie usypia, no czasami w dzien w wozku, a na noc po kapaniu ja karmie i sie niestety nauczyla zasypiac przy cycku jak byla mniejsza to moglam wyjsc jak jeszcze nie spala i sobie sama zasypiala teraz juz tak dobrze nie ma i zaluje ze od poczatku nie odkladalam jej do lozeczka zaraz po karmieniu ale coz... to teraz mam
Biedronka córcie masz śliczna i te piekne oczka!!.
Adee Majeczka piekna :)i jakie wloski fajne Dziewczynki wasze coreczki juz takie dlugie włoski maja a moja dalej takie krótkie ma a z tyłu wytarty placek Hmm mam nadzieje ze jej niedlugo urosna
i moja tez przy zasypianiu rzuca łepkiem we wszystkie strony a jak jest mocno zmeczona to nie placze tylko mocno marudzi i np na rekach sie wygina mocno, wtula sie w moja szyje i żąda jesc natychmiast i 4 sek pozniej spi z cyckiem w buzi i tyle z niej
Pippin gratulujemy kolejnego ząbka
Madzia i Anetka jak tam po wizytach?? dajcie znac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja Iga tez sama nie usypia, no czasami w dzien w wozku, a na noc po kapaniu ja karmie i sie niestety nauczyla zasypiac przy cycku jak byla mniejsza to moglam wyjsc jak jeszcze nie spala i sobie sama zasypiala teraz juz tak dobrze nie ma i zaluje ze od poczatku nie odkladalam jej do lozeczka zaraz po karmieniu ale coz... to teraz mam
Biedronka córcie masz śliczna i te piekne oczka!!.
Adee Majeczka piekna :)i jakie wloski fajne Dziewczynki wasze coreczki juz takie dlugie włoski maja a moja dalej takie krótkie ma a z tyłu wytarty placek Hmm mam nadzieje ze jej niedlugo urosna
i moja tez przy zasypianiu rzuca łepkiem we wszystkie strony a jak jest mocno zmeczona to nie placze tylko mocno marudzi i np na rekach sie wygina mocno, wtula sie w moja szyje i żąda jesc natychmiast i 4 sek pozniej spi z cyckiem w buzi i tyle z niej
Pippin gratulujemy kolejnego ząbka
Madzia i Anetka jak tam po wizytach?? dajcie znac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276297 przez Renata Anna
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Renata Anna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276313 przez angellika1
Renata fajna z Ciebie dziewczyna byla a teraz śliczna z Ciebie jest Kobieta
No wiem mój brat sam chyba nie wiedzial co mowi wrrr
No wiem mój brat sam chyba nie wiedzial co mowi wrrr
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276318 przez soniasg
Renatka zdjęcia super
Angeilka jesteśmy podobnych gabarytów chciaż ja dokładnie nie wiem już ile waże bo jak chciałam wczoraj na nią wejść to się pokazało LOW
Asik z Ciebie to jest niezłe chucherko
Ja jutro wkońcu idę do lekarza po zastrzyki sterydowe bo już wytrzymać nie umie. a najbiedniejszy jest w tym wszystkim mój M bo w nocy się nie kontroluję i cały czas się drapię
idę czytać dalej
Angeilka jesteśmy podobnych gabarytów chciaż ja dokładnie nie wiem już ile waże bo jak chciałam wczoraj na nią wejść to się pokazało LOW
Asik z Ciebie to jest niezłe chucherko
Ja jutro wkońcu idę do lekarza po zastrzyki sterydowe bo już wytrzymać nie umie. a najbiedniejszy jest w tym wszystkim mój M bo w nocy się nie kontroluję i cały czas się drapię
idę czytać dalej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276351 przez angellika1
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez angellika1.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276355 przez soniasg
moja Mama właśnie czytała życie bytomskie i
nie dość że mamy najdroższą wodę na śląsku to co jeszcze wymyślili?? że będziemy płacić za odprowadzanie ścieków i wód opadowych i roztopowych
chyba ich
co ja mogę za to że śnieg topnieje albo deszcz pada?????????????????
nie dość że mamy najdroższą wodę na śląsku to co jeszcze wymyślili?? że będziemy płacić za odprowadzanie ścieków i wód opadowych i roztopowych
chyba ich
co ja mogę za to że śnieg topnieje albo deszcz pada?????????????????
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276357 przez Renata Anna
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Renata Anna.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 1 tydzień temu #276359 przez jusia
Hej dziewczyny
Wszytskiego Dobrego solenizantom!!!!
Maja cudowna i ma super włoski a Madzia piękne duże oczy!!
Adee i Renatka obie jestescie bardzo łądne a ta ostatnia focia to obok mojej ulubionej lodziarni
Happymamma gratki wiesz czego
Adee a ja mimo wsyztsko wierze w twojego M
niepamietam za bardzo co mialam pisac bo nadrabialam cały dzien w kawałkach...chyba z 30 stron!! masakra tak lecicie ze nie daje rady z wami
a mialam wrzucic focie ale sie nie udało i dobrze hehehe zartuje, nie moge...okazalo sie ze moje zdj z ciazy z M bedzie w gazecie dobra mama przy artykule o rozwoju mowy ale nie wiem w ktorym numerze jak sie dowiem dam cynka od razu
mykam do M obiecuje ze jutro bede na bierzaco dobranoc i milych snow ...ktoras sniłą o wielkim pienisie
Wszytskiego Dobrego solenizantom!!!!
Maja cudowna i ma super włoski a Madzia piękne duże oczy!!
Adee i Renatka obie jestescie bardzo łądne a ta ostatnia focia to obok mojej ulubionej lodziarni
Happymamma gratki wiesz czego
Adee a ja mimo wsyztsko wierze w twojego M
niepamietam za bardzo co mialam pisac bo nadrabialam cały dzien w kawałkach...chyba z 30 stron!! masakra tak lecicie ze nie daje rady z wami
a mialam wrzucic focie ale sie nie udało i dobrze hehehe zartuje, nie moge...okazalo sie ze moje zdj z ciazy z M bedzie w gazecie dobra mama przy artykule o rozwoju mowy ale nie wiem w ktorym numerze jak sie dowiem dam cynka od razu
mykam do M obiecuje ze jutro bede na bierzaco dobranoc i milych snow ...ktoras sniłą o wielkim pienisie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona