BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #275730 przez Biedronka160
Przyszlo moje cudo. Znaczy telefon nowy z internetem mam. Ale nie wiem jeszcze jak polsskie znaki pisac.
ide mala karmic.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #275731 przez adee84
dziewczyny czy u Was też jest tak ponuro na dworze?
13 lata 1 tydzień temu #275740 przez Hania
adee, ciemno, szaro i ponuro... :dry:
Spaś mi sie chce
13 lata 1 tydzień temu #275742 przez Hania

a gdzie się podziewa Madzia :unsure: :unsure: :unsure: no i Sonia :unsure: :unsure:

i Renatka..
13 lata 1 tydzień temu #275744 przez Hania
pippin, :lol: :laugh: :) :side: cieszę się! i nie masz za co dziękować! a tak w ogóle to pasuje? może taki być?

happymamma, zupka uotowana???:)

Idę walnąć sobie jakiś make-up na kolędę

do potem
13 lata 1 tydzień temu #275745 przez adee84
mi też spać się chce :dry: i zjadłabym cosik dobrego :unsure:
GDZIE SIĘ LASKI PODZIEWACIE?????????
13 lata 1 tydzień temu #275759 przez marta_szh
czy wasze dzieci tez tak maja ze jak chce im sie spac a nie mogą to przerazliwie placza, tra oczy, a płacz jest tak intensywny jakby ktos je obdzierał ze skóry??

dzizys, jeszcze pare takich szopek a zainteresuje sie chyba nami opieka społeczna bo mlody daje takie koncerty ze sasiedzi chyba mysla ze go tam tłukę niemalże
13 lata 1 tydzień temu #275766 przez kamila_86
Mati jak jest śpiący to trze oczka i marudzi, czasami tylko zapłacze, ale to tak normlanie nie wydziera się

a pogoda jest do bani, tez jestem zamulona nic mi sie nie chce a czeka góra ciuchów do wyprasowania ... :( jest jakaś chętna?????????? :) Mati nadal śpi, przełożyłam go do łóżeczka...

dziewczyny ile wasze pociechy przybieraja na wadze liczać od jednego szczepienia do drugiego ??? mniej wiecej przez 6-7 tyg ?
13 lata 1 tydzień temu #275776 przez marta_szh
moj 1400g jakos tak
13 lata 1 tydzień temu #275780 przez Pippin
kamila tak dolne wyszły obie już a górne czuje pod opuszkami palców takie kwadraciki jak na dole przed kilkoma dniami :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Haniu tak jest idealny dokładnie taki na jaki zbierałam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

adee Hania podarowała antosiowi śpiworek do wózka :) :) :) :)

dobra nadrabiam
13 lata 1 tydzień temu #275785 przez kamila_86
o kurcze Pippin to nieźle, Antoś idzie jak burza :ohmy: :ohmy:
13 lata 1 tydzień temu #275853 przez Pippin
a wiec Zuza
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

happymama hahahah sikam sikam normalnie swietny rysunek

martucha moje dziecko tez patrzy we mnie jak w obrazek jak wyje (spiewam)jak tego mozna suchac?ale słuch mu badali hm dziwne hehehehehe

marta mój też nie płacze a krzyczy wręcz jak jest .....przemęczony np

kurcze noo nie dam rady odpisać na wszystko eeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
13 lata 1 tydzień temu #275863 przez adee84
Majka też się wydziera jakby ją ze skóry obdzierali :dry: ogólnie ost lubi sobie pokrzyczeć i nie wiem czy testuje swoje możliwości czy moją cierpliwość. np teraz leży je emanuela i drze się wniebogłosy a mnie już bębenki wysiadają ;)
13 lata 1 tydzień temu #275893 przez domii
Pippin kolejne 2 zabki :unsure: no Antos pelna para leci z uzebieniem :)

Kamila u nas do 4 miesiaca przez 6 tyg.potrafil przybrac 1100g i to na piersi wylacznie a teraz w 4 tyg,przybral 440g ale podobno od 4 miesiaca wolniej juz przybieraja dzieciacki i 110g na tydzien to w normie :) 9 ,02 idziemy na ost,szczepienie i wtedy zobacze ile w 4 tyg,przybral-tylko ze ju je zupke codziennie o tamtego ty,codziennie kaszke i czasem deserek :)

Marta sz ja staram sie nie dopuscic do takiej sytuacji ze sie wydziera i nie moze zasnac,jak widze ze jest spiacy a wciagu dnia to tak po 1,5-2h aktywnosci zawsze jest to wkladam albo do lozeczka albo u nas na lozku klade,po bokach glowki pieluszki-bo jak usypia to rzuca glowa na prawo i lewo i kocyk,ktorym sie chwile bawi a potem puszcza, czasem smok do buzi i dziecka nie ma,jak marudzi to glaszcze po glowce albo trzymam za raczke,a jak dluzej nie moze zasnac to albo kocyk
na buzie albo jak jest bardzo jasno i mu przeszkadza to spuszczam troche rolety,muzyka gra,ale tv wylaczony bo by go rozpraszal i tak spi od-30-40 minut nawet do 1,5h zalezy jaka pora dnia

Dziekujemy kolejnym ciociom za zyczzenia,te zwykle i te muzyczne :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #275920 przez Edyta
na chwilke nadrobilam i silvia sie budzi :dry: Happymamma ha ha ha dobre z ta sypialnia :laugh: Biedronka Madzia ma cudowne oczka sliczna dziewczynka :) Zuza nie wiem co ci doradzic ciezka sytulacja jak ktos pije :( ktoras sie pytala czy jak dziecko jest spiace to sie wydziera nie moja tylko marudzi i trze oczka to znak ze chce spac :) wtedy w ciagu dnia klade ja do wozka daje pieluche dwa razy powoze i spi oooooooo lece silvia sie budzi...a T przyniosla mi cala wielk Torbe bucikow nie uzywanych sadalek i innych sa super fajnie bo zaoszczedze a wogole nie zniszczone no bo sa uzywane ale co takie dziecko zniszczy ale sie ciesze :laugh: a i jutro mamy szczepienie :( znow mam stresa :( no lece sie zajac i przepraszam ze tylko tak wpadam ale silvia jest grzeczna ale potrzebuje Mamusi :) :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia