- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275730 przez Biedronka160
Przyszlo moje cudo. Znaczy telefon nowy z internetem mam. Ale nie wiem jeszcze jak polsskie znaki pisac.
ide mala karmic.
ide mala karmic.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275759 przez marta_szh
czy wasze dzieci tez tak maja ze jak chce im sie spac a nie mogą to przerazliwie placza, tra oczy, a płacz jest tak intensywny jakby ktos je obdzierał ze skóry??
dzizys, jeszcze pare takich szopek a zainteresuje sie chyba nami opieka społeczna bo mlody daje takie koncerty ze sasiedzi chyba mysla ze go tam tłukę niemalże
dzizys, jeszcze pare takich szopek a zainteresuje sie chyba nami opieka społeczna bo mlody daje takie koncerty ze sasiedzi chyba mysla ze go tam tłukę niemalże
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275766 przez kamila_86
Mati jak jest śpiący to trze oczka i marudzi, czasami tylko zapłacze, ale to tak normlanie nie wydziera się
a pogoda jest do bani, tez jestem zamulona nic mi sie nie chce a czeka góra ciuchów do wyprasowania ... jest jakaś chętna?????????? Mati nadal śpi, przełożyłam go do łóżeczka...
dziewczyny ile wasze pociechy przybieraja na wadze liczać od jednego szczepienia do drugiego ??? mniej wiecej przez 6-7 tyg ?
a pogoda jest do bani, tez jestem zamulona nic mi sie nie chce a czeka góra ciuchów do wyprasowania ... jest jakaś chętna?????????? Mati nadal śpi, przełożyłam go do łóżeczka...
dziewczyny ile wasze pociechy przybieraja na wadze liczać od jednego szczepienia do drugiego ??? mniej wiecej przez 6-7 tyg ?
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275780 przez Pippin
kamila tak dolne wyszły obie już a górne czuje pod opuszkami palców takie kwadraciki jak na dole przed kilkoma dniami
Haniu tak jest idealny dokładnie taki na jaki zbierałam
adee Hania podarowała antosiowi śpiworek do wózka
dobra nadrabiam
Haniu tak jest idealny dokładnie taki na jaki zbierałam
adee Hania podarowała antosiowi śpiworek do wózka
dobra nadrabiam
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275853 przez Pippin
a wiec Zuza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
happymama hahahah sikam sikam normalnie swietny rysunek
martucha moje dziecko tez patrzy we mnie jak w obrazek jak wyje (spiewam)jak tego mozna suchac?ale słuch mu badali hm dziwne hehehehehe
marta mój też nie płacze a krzyczy wręcz jak jest .....przemęczony np
kurcze noo nie dam rady odpisać na wszystko eeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
happymama hahahah sikam sikam normalnie swietny rysunek
martucha moje dziecko tez patrzy we mnie jak w obrazek jak wyje (spiewam)jak tego mozna suchac?ale słuch mu badali hm dziwne hehehehehe
marta mój też nie płacze a krzyczy wręcz jak jest .....przemęczony np
kurcze noo nie dam rady odpisać na wszystko eeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275893 przez domii
Pippin kolejne 2 zabki no Antos pelna para leci z uzebieniem
Kamila u nas do 4 miesiaca przez 6 tyg.potrafil przybrac 1100g i to na piersi wylacznie a teraz w 4 tyg,przybral 440g ale podobno od 4 miesiaca wolniej juz przybieraja dzieciacki i 110g na tydzien to w normie 9 ,02 idziemy na ost,szczepienie i wtedy zobacze ile w 4 tyg,przybral-tylko ze ju je zupke codziennie o tamtego ty,codziennie kaszke i czasem deserek
Marta sz ja staram sie nie dopuscic do takiej sytuacji ze sie wydziera i nie moze zasnac,jak widze ze jest spiacy a wciagu dnia to tak po 1,5-2h aktywnosci zawsze jest to wkladam albo do lozeczka albo u nas na lozku klade,po bokach glowki pieluszki-bo jak usypia to rzuca glowa na prawo i lewo i kocyk,ktorym sie chwile bawi a potem puszcza, czasem smok do buzi i dziecka nie ma,jak marudzi to glaszcze po glowce albo trzymam za raczke,a jak dluzej nie moze zasnac to albo kocyk
na buzie albo jak jest bardzo jasno i mu przeszkadza to spuszczam troche rolety,muzyka gra,ale tv wylaczony bo by go rozpraszal i tak spi od-30-40 minut nawet do 1,5h zalezy jaka pora dnia
Dziekujemy kolejnym ciociom za zyczzenia,te zwykle i te muzyczne
Kamila u nas do 4 miesiaca przez 6 tyg.potrafil przybrac 1100g i to na piersi wylacznie a teraz w 4 tyg,przybral 440g ale podobno od 4 miesiaca wolniej juz przybieraja dzieciacki i 110g na tydzien to w normie 9 ,02 idziemy na ost,szczepienie i wtedy zobacze ile w 4 tyg,przybral-tylko ze ju je zupke codziennie o tamtego ty,codziennie kaszke i czasem deserek
Marta sz ja staram sie nie dopuscic do takiej sytuacji ze sie wydziera i nie moze zasnac,jak widze ze jest spiacy a wciagu dnia to tak po 1,5-2h aktywnosci zawsze jest to wkladam albo do lozeczka albo u nas na lozku klade,po bokach glowki pieluszki-bo jak usypia to rzuca glowa na prawo i lewo i kocyk,ktorym sie chwile bawi a potem puszcza, czasem smok do buzi i dziecka nie ma,jak marudzi to glaszcze po glowce albo trzymam za raczke,a jak dluzej nie moze zasnac to albo kocyk
na buzie albo jak jest bardzo jasno i mu przeszkadza to spuszczam troche rolety,muzyka gra,ale tv wylaczony bo by go rozpraszal i tak spi od-30-40 minut nawet do 1,5h zalezy jaka pora dnia
Dziekujemy kolejnym ciociom za zyczzenia,te zwykle i te muzyczne
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #275920 przez Edyta
na chwilke nadrobilam i silvia sie budzi Happymamma ha ha ha dobre z ta sypialnia Biedronka Madzia ma cudowne oczka sliczna dziewczynka Zuza nie wiem co ci doradzic ciezka sytulacja jak ktos pije ktoras sie pytala czy jak dziecko jest spiace to sie wydziera nie moja tylko marudzi i trze oczka to znak ze chce spac wtedy w ciagu dnia klade ja do wozka daje pieluche dwa razy powoze i spi oooooooo lece silvia sie budzi...a T przyniosla mi cala wielk Torbe bucikow nie uzywanych sadalek i innych sa super fajnie bo zaoszczedze a wogole nie zniszczone no bo sa uzywane ale co takie dziecko zniszczy ale sie ciesze a i jutro mamy szczepienie znow mam stresa no lece sie zajac i przepraszam ze tylko tak wpadam ale silvia jest grzeczna ale potrzebuje Mamusi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
Moderatorzy: ilona