BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276202 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 dzień temu #276208 przez adee84
najśmieszniejsze w tej całej sytuacji jest to, ze jak dziś szeł do pracy to mówi tak:
tylko nie mów dziewczynom co było wtedy w nocy bo zanim mnie tak naprawde poznają to już znielubią :lol: :lol: :lol:
13 lata 1 tydzień temu #276211 przez Kasiek
hej
strasznie pedzicie :) ja wrocilam ze spacerku Iga spala dalej wlaczylam kompa zalogowalam sie i ...dziecko wstalo :laugh: i tyle Was poczytalam, to teraz mam pare stron, nic ide czytac :)
13 lata 1 tydzień temu #276216 przez Renata Anna
Biedronka Twoja córcia jest przeurocza!!!
Zuza bardzo mi przykro, że tak się u Was dzieje. Trzymam kciuki, żeby się poukładało... Ciężka sprawa...

A co do urodzinowej imprezy mojego M. Wszystko się udało. M stanął na wysokości zadania i właściwie sam tą imprezę uszykował. Jedzonko itd... Ja jak tylko Celinka spałą, to dzielnie mu pomagałam... Aaaa no i torta zrobiłam... ale powiedzieli, że za mdły :angry: (Mój mąż to prawdziwy mistrz kuchni... a jaki robi bigos... DZIEWCZYNY!!! Makłowicz, Paskal, Gessler i inni mogą się schować :silly: :S )
Ale ogólnie ja nie lubię takich zlotów rodzinnych. Ech...
Opierdzileiłam moich rodziców na imprezie. Mamę za to, że dała Celinie polizać kremu z WZ-tki, a tatę za to, że jak spała to właził do naszej sypialni, żeby ją podziwiać... POWARIOWALI!!!!!
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276228 przez adee84
Asik nawet Raf do tej baby dzwonił to nie odbiera i głupa rżnie :dry: :angry:
Renatka ja delikatna??mi każdy mówi, że jak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zawsze wyglądam :laugh:
Właśne jak okulista Anetka?i jak po konsultacjach Madzi?
Angellika ja nie mogę się wypowiedzieć jak jest kochac dwoje dzieci bo mam jedno i sama jestem jedynaczka od mamy strony ale ja myślę, ba! pewna jestem, że obu poświęcasz tyle uwagi ile potrzebują :)
a że przegiął to wiem i ja i on. o wiele słów za dużo, okropnie bolących słów ale cóż. będziemy próbować. oby znów był taki jak dawniej.
nawet moja mama mówi, że się zmienił, kiedyś go dosłownie uwielbiała a teraz go po prostu uważa. wkurza ją jego zachowanie.
Renatka ja na swoim ważyłam 66 kg, teraz mam 60 a mój m waży 63 to sobie wyobraź jak ja przy nim wyglądam. zresztą mogę Wam wrzucić zdjęcia jak wyglądałam jak przestałam brać leki na jelita i znów napuchłam a jak wyglądałąm jak brałam i wsio było ok.
13 lata 1 tydzień temu #276256 przez adee84
no i tak zanudziłam,że wszystkie uciekły ;)
13 lata 1 tydzień temu #276259 przez soniasg
guten abend :P jakby któraś tęskniła to wróciłam i jestem w szoku ile mam nadrabiania

no nic im wcześniej się za to wezme tym prędzej pójdę spać:P

Maja już śpi więc mogę się oddać Wam :P :P :P :P :P
13 lata 1 tydzień temu #276261 przez angellika1
a my z m tyjemy równo ;)
no prawie rowno bo ja na slubie wazylam 64 on 63
teraz ja 84 on 107 :)
13 lata 1 tydzień temu #276262 przez Renata Anna
Adee mnie na studiach ludzie omijali początkowo, b tez twierdzili, że mam wygląd
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Moim zdaniem Ty tak nie wyglądasz. Fajna z Ciebie dziewczyna :) :woohoo:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276265 przez angellika1
mi tez mowili zawsze ze ja na wredna suke wtygladam a jak juz sklysa moj glos to w ogole na jeszcze wredniejsza sie wydaje ;)
13 lata 1 tydzień temu #276272 przez dorotas29
Angelika- mi też się niestety czasami wydaje,że zaniedbuję Julkę,a ona nie jest wcale taka duza i potrzebuje mojej uwagi,staram sie jak moge ,a i tak słysze,ze nie poswiecam jej duzo czasu,nie bawie sie zbyt czesto itp.nawet Jula mi to ostatnio wypomniala... i zrobilo mi sie przykro,ale jej wytlumaczylam,ze staram sie,ze mamusia musi zrobic wiele rzeczy sama,a ona musi byc czasem cierpliwa i poczekac...
ale ja naprawdę się staram z resztą,jak każda z nas....a obiad,sprzatanie,pranie prasowanie, tu przynies,wynies ,zetrzyj,ehhhh...

to jak juz wiecie- pospalam sobie :laugh: :laugh: :laugh: ,ehhh,co za życie :woohoo:
potem około 14 dalam Kubusiowi sloiczek z owockami, przewinęłam,pobawialam sie i obudzilam M okolo 14:30,żeby poszedl po Julke, a o na to,ze sie wykapie,zje obiad i pojdzie,To mu mowie,że obiadu nie ma...ale mial minę.....zdziwil sie na maxa....przyprowadzil Jule i zaczął robic sobie kotleta z ziemniakami,a ja mu mówie,że idę do sklepu i wróciłam o 18.
Teraz M powiedzial,że był zaskoczony balaganem i brakiem obiadu,to mu powiedzialam,żeby przyzwyczail sie do tego widoku,bo tak bedzie przez tydzień..to powiedzial,że jak zaniedbuje obowiazki,to on sie zwolni z pracy- bez sensu jak dla mnie porownanie :dry:
ale jest 21:30,a ja nie czuję mega zmeczenia...

Adee- przytulam mocno....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiecie co- jak poszlam dzisiaj na chwilę do jednej ciotki i powiedzialam,że nie zrobilam M obiadu i ,ze on ma jakby kare za swoje zachowanie,to spojrzala na mnie tak,jakbym normalnie popelnila jakas zbrodnie, dla niej to bylo niewyobrazalne nie zrobic chlopu obiadu! ;)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276280 przez Renata Anna
A tu zdjęcia z liceum... boshhhhhhh

Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #276281 przez Pippin

a ja chciałam zawsze wyglądać jak
a wyglądałam jak "dziewica orleańska" :dry:

witam soniu

Hania no ała :(

idę se do mojego neizadowolonego dziecka jestem mega zmeczona a ciekawe ile jeszcze godzin przedemna :huh:

pappa
13 lata 1 tydzień temu #276282 przez adee84
Angellika nie zgodzę się, masz bardzo miły głos :) a nie jakiś tak blee.
ja mam spojrzenie niemiłe ale lata mi to hehe
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276285 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby