- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275394 przez adee84
Dorotka ja mam to samo, łab mi pęka, niedobrze mi, cycek nadal boli a o brzuchu nawet nie wspominam ale co tam, Maja jak się uśmiechnie to mi wsio inne lata
a i wściekłam sie też, pisałam Wam przedwczoraj, że sprzedałam kurteczkę Majeczki za 7 zl, do dziś nic nie napisała jaką wybiera przesyłkę itd to dzewonię do niej, nie odbiera potem pisze mi sms:kim jesteś?"
to ja jej o co chodzi ładnie wszystko wyłuszczyłam o ona mi, że to pomyłka!!! to szlag mnie jasny trafił normalnie nr podany ten co napisałam ale ok
a i wściekłam sie też, pisałam Wam przedwczoraj, że sprzedałam kurteczkę Majeczki za 7 zl, do dziś nic nie napisała jaką wybiera przesyłkę itd to dzewonię do niej, nie odbiera potem pisze mi sms:kim jesteś?"
to ja jej o co chodzi ładnie wszystko wyłuszczyłam o ona mi, że to pomyłka!!! to szlag mnie jasny trafił normalnie nr podany ten co napisałam ale ok
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275398 przez domii
Hej
Dziekujemy za zyczonka
IGUSIA STO LAT
Happymamma gratulacje
Adee super ze ciuszki posprzedawalas
Anetka super ze Fifi tak juz staje
Kinia pewnie ze Zumba i Afro super wzmacniaja brzuch oprocz tego pupe uda lydki a jak tanczysz to tego nie czujesz-dopiero pozniej
Angelika ciesze sie ze mialas udany wieczor
A moje dziecko przespalo po kapaniu 6,5h zjadlo i pospalo 2 bo maz i swinka go niechcacy obudzili ,ale dostal cycusia i dalej spal 3,5h wiec mamusia sie wyspala a i wieczorem w lozeczku powiedzial mmmaaaamaa
jusia gdzie zdjecie
betipowodzenia na rehabilitacji i u dentysty
dorota mialam 12 osob,obiad rosol z makaronem a na drugie kotlet de volaye z pieczarkami i serem zultym i 3 surowki,2 salatki sery wedliny tort,sernik,szarlotka i drozdzowe z budyniem,mielismy jeszcze barszczyk i kapusniaki ale nawet nie podawalismy po juz nie chcieli wiecej jesc a byla jeszcze kawa i lody z advocatem
Dziekujemy za zyczonka
IGUSIA STO LAT
Happymamma gratulacje
Adee super ze ciuszki posprzedawalas
Anetka super ze Fifi tak juz staje
Kinia pewnie ze Zumba i Afro super wzmacniaja brzuch oprocz tego pupe uda lydki a jak tanczysz to tego nie czujesz-dopiero pozniej
Angelika ciesze sie ze mialas udany wieczor
A moje dziecko przespalo po kapaniu 6,5h zjadlo i pospalo 2 bo maz i swinka go niechcacy obudzili ,ale dostal cycusia i dalej spal 3,5h wiec mamusia sie wyspala a i wieczorem w lozeczku powiedzial mmmaaaamaa
jusia gdzie zdjecie
betipowodzenia na rehabilitacji i u dentysty
dorota mialam 12 osob,obiad rosol z makaronem a na drugie kotlet de volaye z pieczarkami i serem zultym i 3 surowki,2 salatki sery wedliny tort,sernik,szarlotka i drozdzowe z budyniem,mielismy jeszcze barszczyk i kapusniaki ale nawet nie podawalismy po juz nie chcieli wiecej jesc a byla jeszcze kawa i lody z advocatem
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275399 przez Biedronka160
Beti jestem, jestem. Tylko wczoraj teściowa nas nawiedziła, z małą i Patrykiem orkiestrę zaliczyliśmy a wieczorem to już trzeba było do notatek zajrzeć
Ale pamiętam o was i buziaki dla wszystkich, co by się niekochane nie czuły
Dorotko my po chrzcinach (o 18:30) robiliśmy w domu najpierw ciepłą kolację, później tort i ciasta no i później zimne zakąski i sałatki
Sto lat dla Igi i Błażejka !! Radości
Happymama gratulacje !! Musisz czuć się niesamowicie W końcu tak długo na to czekaliście
Haniu zostaw psa, on na ludziach się najlepiej zna. My naszego nie zamykaliśmy i ksiądz bardzo szybko wyszedł
My dziś pobudkę mieliśmy o 6:30 musiałam ubrać siebie, małą nakarmić, Patrykowi wszystko uszykować i przypilnować przy ubieraniu i myciu zębów, później ubrać oba ufoludki wyjściowo i fiu z Magdulą go do przedszkola odstawiłyśmy Wzięłam ją w nosidle - niby po 4 miesiącu można - chyba krzywdy jej nie zrobię co ? Bo wózka z 4 piętra na te 30 minut to mi się znosić nie chce
A no i zamówiłam właśnie wózek na urodziny dla Chrześnicy męża i te magnesy na dzień babci i dziadka a co! niech mają Tylko muszę jakąś fotę małej pstryknąć jak wstanie. Bo nie mam żadnej co by mi spasowała
Ale pamiętam o was i buziaki dla wszystkich, co by się niekochane nie czuły
Dorotko my po chrzcinach (o 18:30) robiliśmy w domu najpierw ciepłą kolację, później tort i ciasta no i później zimne zakąski i sałatki
Sto lat dla Igi i Błażejka !! Radości
Happymama gratulacje !! Musisz czuć się niesamowicie W końcu tak długo na to czekaliście
Haniu zostaw psa, on na ludziach się najlepiej zna. My naszego nie zamykaliśmy i ksiądz bardzo szybko wyszedł
My dziś pobudkę mieliśmy o 6:30 musiałam ubrać siebie, małą nakarmić, Patrykowi wszystko uszykować i przypilnować przy ubieraniu i myciu zębów, później ubrać oba ufoludki wyjściowo i fiu z Magdulą go do przedszkola odstawiłyśmy Wzięłam ją w nosidle - niby po 4 miesiącu można - chyba krzywdy jej nie zrobię co ? Bo wózka z 4 piętra na te 30 minut to mi się znosić nie chce
A no i zamówiłam właśnie wózek na urodziny dla Chrześnicy męża i te magnesy na dzień babci i dziadka a co! niech mają Tylko muszę jakąś fotę małej pstryknąć jak wstanie. Bo nie mam żadnej co by mi spasowała
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #275400 przez martucha
hej hej
Happymammma chciałam Ci tylko powiedzieć że Borys wczoraj zasnął mi na rękach GDY spiewałam mu kołysankę haha hardcore to prawie jak zasnąć przy dzwiekach piły mechanicznej
dobra wpadnę później bo mama właśnie wróciła ze szpitala i idziemy do niej pogadać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Happymammma chciałam Ci tylko powiedzieć że Borys wczoraj zasnął mi na rękach GDY spiewałam mu kołysankę haha hardcore to prawie jak zasnąć przy dzwiekach piły mechanicznej
dobra wpadnę później bo mama właśnie wróciła ze szpitala i idziemy do niej pogadać
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez martucha.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275406 przez angellika1
Happymamma to przepraszam bardzo a teraz juz wiem, dlaczego pytałaś zastanawiasz sie co z Alą zrobić
Adee bidulko z tym brzuchem o Ty masz przeboje ehhh...
Wysle jutro bo poczta dalllleko a jutro bedziemy jechac w tamtą strone
DDomii to błażejek powiedzial pierwsze słowo
Adee bidulko z tym brzuchem o Ty masz przeboje ehhh...
Wysle jutro bo poczta dalllleko a jutro bedziemy jechac w tamtą strone
DDomii to błażejek powiedzial pierwsze słowo
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275407 przez Kasiek
hej
Ciocie Iguś dzięjuje za życzonka, buziaki przesle później bo aktualnie śpi
Błażejkowi życzymy wszystkiego najlepszego :)
Adee super ze ubranka poszły a ta kobieta jakas lewa nie lubie takich
moj maz zamowil na alle gro telefon w pazdzierniku!! do tej pory nie doszedl pisal do nich tyle maili w koncu odpisali ze jak nie dojdzie do polowy stycznia to oddadza kase ja nie wiem, on jest wybitnie cierpliwy bo ja to juz dawno bym to zgłosiła
Domii fajnie ze Błażejek spi juz tak ładnie
Iga tez dzis pospala od 21 do 2 potem do 5.20 i juz musialam ja na sile usypiac, ona zasnela a ja juz nie jak ja nie lubie jak nie moge zasnac
ale przyjdzie taki czas ze to m bedzie wstawal do dziecka jak przestane karmic piersia wtedy ja sie przeniose do drugiego pokoju stopery do uszu i spie juz mu to zapowiedzialam bo on teraz sie wysypia w salonie a ja z Iga walcze po nocach
Happymama gratuluje
Asik i Angelika Wam tez zazdroszcze przyjemnosci ja tez poprosze 1%
Dorotka obiad zostaw, spij jak tylko Kubus zasnie bo sie wykonczysz nic sie nie stanie jak raz obiad zrobi m jak wroci z pracy. Ja tak robie jak Iga ma nieznosny dzien, pisze do m na gg ze obiadu nie ma i niech cos wymysli dzieki Bogu nie robi problemu
Ciocie Iguś dzięjuje za życzonka, buziaki przesle później bo aktualnie śpi
Błażejkowi życzymy wszystkiego najlepszego :)
Adee super ze ubranka poszły a ta kobieta jakas lewa nie lubie takich
moj maz zamowil na alle gro telefon w pazdzierniku!! do tej pory nie doszedl pisal do nich tyle maili w koncu odpisali ze jak nie dojdzie do polowy stycznia to oddadza kase ja nie wiem, on jest wybitnie cierpliwy bo ja to juz dawno bym to zgłosiła
Domii fajnie ze Błażejek spi juz tak ładnie
Iga tez dzis pospala od 21 do 2 potem do 5.20 i juz musialam ja na sile usypiac, ona zasnela a ja juz nie jak ja nie lubie jak nie moge zasnac
ale przyjdzie taki czas ze to m bedzie wstawal do dziecka jak przestane karmic piersia wtedy ja sie przeniose do drugiego pokoju stopery do uszu i spie juz mu to zapowiedzialam bo on teraz sie wysypia w salonie a ja z Iga walcze po nocach
Happymama gratuluje
Asik i Angelika Wam tez zazdroszcze przyjemnosci ja tez poprosze 1%
Dorotka obiad zostaw, spij jak tylko Kubus zasnie bo sie wykonczysz nic sie nie stanie jak raz obiad zrobi m jak wroci z pracy. Ja tak robie jak Iga ma nieznosny dzien, pisze do m na gg ze obiadu nie ma i niech cos wymysli dzieki Bogu nie robi problemu
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275416 przez Edyta
Haloooo WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEG DLA BLAZEJKA I IGUSI OD SILVI I Cioci Edzi Hppymamma wow Gratuluje
unas wczoraj m mnioe prosil ale jakos moje libido jeszcze nie wrocilo wiec nic z tego....obawiam sie ze druga okazja sie tak szybko nie zdarzy a co tam...Silvi lezy oglada tv he he a ja moge do was napisac Jusia super ze wyjazd sie udal domi jak zrobisz rolade to napisz czy wyszla Asik ty to masz zdrowie zazdraszczam kondychy Dorotka SPAC Haniu zostaw psa he he
unas wczoraj m mnioe prosil ale jakos moje libido jeszcze nie wrocilo wiec nic z tego....obawiam sie ze druga okazja sie tak szybko nie zdarzy a co tam...Silvi lezy oglada tv he he a ja moge do was napisac Jusia super ze wyjazd sie udal domi jak zrobisz rolade to napisz czy wyszla Asik ty to masz zdrowie zazdraszczam kondychy Dorotka SPAC Haniu zostaw psa he he
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #275421 przez Kasiek
musialam zajrzec na strone internetowa i w tym tygodniu nie musimy sie spodziewac ksiedza uff
jakbym miala psa to tez bym nie zamykala w koncu mowi sie przeciez ze pies doskonale wyczuwa dobrych ludzi i takich nie zaczepia
Domii doczytalam mammaa?? jaaa tez chce calymi dniami gadam do Igi powiedz mama i powiedz mama a ta sie na razie tylko ze mnie smieje
zeba dalej nie widac dziasla twarde wiec ja juz nie wiem...
jakbym miala psa to tez bym nie zamykala w koncu mowi sie przeciez ze pies doskonale wyczuwa dobrych ludzi i takich nie zaczepia
Domii doczytalam mammaa?? jaaa tez chce calymi dniami gadam do Igi powiedz mama i powiedz mama a ta sie na razie tylko ze mnie smieje
zeba dalej nie widac dziasla twarde wiec ja juz nie wiem...
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #275425 przez domii
Kasiekco do spania to roznie bywa,dzisiaj tak ladnie spal a przedwczoraj co 3 godziny sie budzil,wiec sie nie napalam ze tak narazie bedzie dlugo spal,ja tam sie ciesze jak nawet co 2 czy 3 noc tak przespi,a co do twojego M to pewnie, wtedy ty idz do salonu a on niech wstaje w nocy i karmi-a co jest rownouprawnienie
angelika no pierwsze-bo takto to tylko sylaby lalalala i oja eja itp.ale to jeszcze tak nie swiadomie bylo ale milo mi sie zrobilo bo akurat maz go usypial i to wygladalo tak jakby mnie zawolal
dorota jedna byla z kapusty pekinskiej z papryka ogorkiem pomidorem a druha z selera z marchewka i jablkiem i do tej smietany do smaku a do tamtej ocet basamiczny
edyta chyba w weekend zrobie wiec napisze,ale napewno pyszna bo jak ze smietana
angelika no pierwsze-bo takto to tylko sylaby lalalala i oja eja itp.ale to jeszcze tak nie swiadomie bylo ale milo mi sie zrobilo bo akurat maz go usypial i to wygladalo tak jakby mnie zawolal
dorota jedna byla z kapusty pekinskiej z papryka ogorkiem pomidorem a druha z selera z marchewka i jablkiem i do tej smietany do smaku a do tamtej ocet basamiczny
edyta chyba w weekend zrobie wiec napisze,ale napewno pyszna bo jak ze smietana
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej