BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #275383 przez adee84
Asik mi też tak wolno się otwiera ;)
spaaaać mi się chce :dry: :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275387 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #275389 przez dorotas29
aha, juz pospalam :dry: , moj syn jest mega marudny ,od godziny go nosze i nie zanosi sie, ze w najblizszym czasie usnie ;)
13 lata 1 tydzień temu #275394 przez adee84
Dorotka ja mam to samo, łab mi pęka, niedobrze mi, cycek nadal boli a o brzuchu nawet nie wspominam :dry: ale co tam, Maja jak się uśmiechnie to mi wsio inne lata :)
a i wściekłam sie też, pisałam Wam przedwczoraj, że sprzedałam kurteczkę Majeczki za 7 zl, do dziś nic nie napisała jaką wybiera przesyłkę itd to dzewonię do niej, nie odbiera potem pisze mi sms:kim jesteś?"
to ja jej o co chodzi ładnie wszystko wyłuszczyłam o ona mi, że to pomyłka!!! to szlag mnie jasny trafił normalnie :angry: nr podany ten co napisałam ale ok :dry: :angry:
13 lata 1 tydzień temu #275398 przez domii
Hej

Dziekujemy za zyczonka :)

IGUSIA STO LAT

Happymamma gratulacje :lol:

Adee super ze ciuszki posprzedawalas :)

Anetka super ze Fifi tak juz staje :)

Kinia pewnie ze Zumba i Afro super wzmacniaja brzuch oprocz tego pupe uda lydki a jak tanczysz to tego nie czujesz-dopiero pozniej ;)

Angelika ciesze sie ze mialas udany wieczor :lol:

A moje dziecko przespalo po kapaniu 6,5h :ohmy: zjadlo i pospalo 2 bo maz i swinka go niechcacy obudzili :dry: ,ale dostal cycusia i dalej spal 3,5h wiec mamusia sie wyspala :lol: a i wieczorem w lozeczku powiedzial mmmaaaamaa :lol:

jusia gdzie zdjecie :unsure:

betipowodzenia na rehabilitacji i u dentysty :kiss:

dorota mialam 12 osob,obiad rosol z makaronem a na drugie kotlet de volaye z pieczarkami i serem zultym i 3 surowki,2 salatki sery wedliny tort,sernik,szarlotka i drozdzowe z budyniem,mielismy jeszcze barszczyk i kapusniaki ale nawet nie podawalismy po juz nie chcieli wiecej jesc ;) a byla jeszcze kawa i lody z advocatem :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 tydzień temu #275399 przez Biedronka160
Beti jestem, jestem. Tylko wczoraj teściowa nas nawiedziła, z małą i Patrykiem orkiestrę zaliczyliśmy a wieczorem to już trzeba było do notatek zajrzeć :)
Ale pamiętam o was i buziaki dla wszystkich, co by się niekochane nie czuły :kiss: :kiss: :kiss:

Dorotko my po chrzcinach (o 18:30) robiliśmy w domu najpierw ciepłą kolację, później tort i ciasta no i później zimne zakąski i sałatki :)

Sto lat dla Igi i Błażejka !! Radości :)

Happymama gratulacje !! Musisz czuć się niesamowicie :P W końcu tak długo na to czekaliście :P

Haniu zostaw psa, on na ludziach się najlepiej zna. My naszego nie zamykaliśmy :D i ksiądz bardzo szybko wyszedł :D

My dziś pobudkę mieliśmy o 6:30 musiałam ubrać siebie, małą nakarmić, Patrykowi wszystko uszykować i przypilnować przy ubieraniu i myciu zębów, później ubrać oba ufoludki wyjściowo i fiu z Magdulą go do przedszkola odstawiłyśmy :D Wzięłam ją w nosidle - niby po 4 miesiącu można - chyba krzywdy jej nie zrobię co ? Bo wózka z 4 piętra na te 30 minut to mi się znosić nie chce :P

A no i zamówiłam właśnie wózek na urodziny dla Chrześnicy męża i te magnesy na dzień babci i dziadka a co! niech mają :P Tylko muszę jakąś fotę małej pstryknąć jak wstanie. Bo nie mam żadnej co by mi spasowała :P
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #275400 przez martucha
hej hej

Happymammma chciałam Ci tylko powiedzieć że Borys wczoraj zasnął mi na rękach GDY spiewałam mu kołysankę :lol: haha hardcore to prawie jak zasnąć przy dzwiekach piły mechanicznej :silly:

dobra wpadnę później bo mama właśnie wróciła ze szpitala i idziemy do niej pogadać :woohoo:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 tydzień temu #275406 przez angellika1
Happymamma to przepraszam bardzo ;) a teraz juz wiem, dlaczego pytałaś ;) zastanawiasz sie co z Alą zrobić ;) ;) ;)
Adee bidulko z tym brzuchem o Ty masz przeboje ehhh...
Wysle jutro bo poczta dalllleko a jutro bedziemy jechac w tamtą strone ;)
DDomii to błażejek powiedzial pierwsze słowo :)
13 lata 1 tydzień temu #275407 przez Kasiek
hej :)

Ciocie Iguś dzięjuje za życzonka, buziaki przesle później bo aktualnie śpi :laugh:

Błażejkowi życzymy wszystkiego najlepszego :)

Adee super ze ubranka poszły a ta kobieta jakas lewa :angry: nie lubie takich :angry:
moj maz zamowil na alle gro telefon w pazdzierniku!! do tej pory nie doszedl :ohmy: pisal do nich tyle maili w koncu odpisali ze jak nie dojdzie do polowy stycznia to oddadza kase :ohmy: :ohmy: ja nie wiem, on jest wybitnie cierpliwy bo ja to juz dawno bym to zgłosiła :ohmy: :angry:

Domii fajnie ze Błażejek spi juz tak ładnie :)
Iga tez dzis pospala od 21 do 2 potem do 5.20 i juz musialam ja na sile usypiac, ona zasnela a ja juz nie :( jak ja nie lubie jak nie moge zasnac :(
ale przyjdzie taki czas ze to m bedzie wstawal do dziecka jak przestane karmic piersia :blink: wtedy ja sie przeniose do drugiego pokoju stopery do uszu i spie :laugh: juz mu to zapowiedzialam :laugh: bo on teraz sie wysypia w salonie a ja z Iga walcze po nocach :laugh:

Happymama gratuluje :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asik i Angelika Wam tez zazdroszcze przyjemnosci :woohoo: :) ja tez poprosze 1% :P

Dorotka obiad zostaw, spij jak tylko Kubus zasnie bo sie wykonczysz :kiss: nic sie nie stanie jak raz obiad zrobi m jak wroci z pracy. Ja tak robie jak Iga ma nieznosny dzien, pisze do m na gg ze obiadu nie ma i niech cos wymysli :) dzieki Bogu nie robi problemu :)
13 lata 1 tydzień temu #275416 przez Edyta
Haloooo :lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEG DLA BLAZEJKA I IGUSI :) :kiss: OD SILVI I Cioci Edzi :silly: Hppymamma wow Gratuluje :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
unas wczoraj m mnioe prosil ale jakos moje libido jeszcze nie wrocilo wiec nic z tego....obawiam sie ze druga okazja sie tak szybko nie zdarzy :dry: a co tam...Silvi lezy oglada tv he he a ja moge do was napisac :laugh: Jusia super ze wyjazd sie udal :) domi jak zrobisz rolade to napisz czy wyszla :) Asik ty to masz zdrowie zazdraszczam kondychy :) Dorotka SPAC :ohmy: Haniu zostaw psa he he :laugh:
13 lata 1 tydzień temu #275419 przez dorotas29
SPI!!!!!!!!
Ja też lecę,chociaz na 15 minut,mam nadzieje,że zasnę ;)
Domii,Kasiek,dzieki, Domii- jakie mialas surówki???
A M w domu, śpi po nocce...
pappappppapaaaaa
13 lata 1 tydzień temu #275421 przez Kasiek
musialam zajrzec na strone internetowa i w tym tygodniu nie musimy sie spodziewac ksiedza uff :silly:
jakbym miala psa to tez bym nie zamykala :silly: w koncu mowi sie przeciez ze pies doskonale wyczuwa dobrych ludzi i takich nie zaczepia :silly: :S

Domii doczytalam :) mammaa?? :laugh: jaaa tez chce :) calymi dniami gadam do Igi powiedz mama i powiedz mama a ta sie na razie tylko ze mnie smieje :laugh: :P
zeba dalej nie widac :dry: dziasla twarde wiec ja juz nie wiem... :dry:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #275425 przez domii
Kasiekco do spania to roznie bywa,dzisiaj tak ladnie spal a przedwczoraj co 3 godziny sie budzil,wiec sie nie napalam ze tak narazie bedzie dlugo spal,ja tam sie ciesze jak nawet co 2 czy 3 noc tak przespi,a co do twojego M to pewnie, wtedy ty idz do salonu a on niech wstaje w nocy i karmi-a co jest rownouprawnienie :P

angelika no pierwsze-bo takto to tylko sylaby lalalala i oja eja itp.ale to jeszcze tak nie swiadomie bylo ale milo mi sie zrobilo bo akurat maz go usypial i to wygladalo tak jakby mnie zawolal :lol:

dorota jedna byla z kapusty pekinskiej z papryka ogorkiem pomidorem a druha z selera z marchewka i jablkiem i do tej smietany do smaku a do tamtej ocet basamiczny

edyta chyba w weekend zrobie wiec napisze,ale napewno pyszna bo jak ze smietana :lol:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 tydzień temu #275430 przez Edyta
ok dziewczyny lece bo silvia wpadne jak ja zmecze i zasnie :blink: unas straszna pogoda szaro pochmurno deszczowo :dry: no do pozniej...
13 lata 1 tydzień temu #275431 przez Zuza
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby