- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #275117 przez aneta2611
cześć Kobietki
nie mam szans zeby Was nadrobić.
M właśnie wyjechał.
Powiedzcie mi, Fifi strasznie się upiera, żeby stać na nóżkach. Już nawet go nie dźwigam, tylko sam się na moich dłoniach podciąga i nie wiem czy mogę mu na to pozwolić...
wszyscy na mnie krzyczą ze to za wczesnie i ze mu krzywde zrobie, ale ciężko mu zabronić, bo jak tylko usiądzie to od razu wstaje...
zaraz Wam fotkę wrzucę...
nie mam szans zeby Was nadrobić.
M właśnie wyjechał.
Powiedzcie mi, Fifi strasznie się upiera, żeby stać na nóżkach. Już nawet go nie dźwigam, tylko sam się na moich dłoniach podciąga i nie wiem czy mogę mu na to pozwolić...
wszyscy na mnie krzyczą ze to za wczesnie i ze mu krzywde zrobie, ale ciężko mu zabronić, bo jak tylko usiądzie to od razu wstaje...
zaraz Wam fotkę wrzucę...
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #275132 przez domii
ja tez pamietalam STO LAT NIKOSIU
adeesliczne zdjecia slubne, a filmik z Majka swietny-taka rozgadana
Asik bo Ci miejsca na plyty zabraknie
edyta tak jak pisaly laski nie ciagnij,daj raczki zeby Cie chwycila i jak sama bedzie chciala to sie bedzie probowala podniesc,moj ostatnio to jak sie go przodem do swiata nosi lekko odchylonego to siada a nawet przechyla sie do przodu i ulubiona jefgo pozycja to samolocik
anetkoto ile M nie bedzie wrzucaj fotki Filipka
beti sesja przepiekna,zreszta kilka tych fotek wrzucilas w ciazy-piekna pamiatka
adeesliczne zdjecia slubne, a filmik z Majka swietny-taka rozgadana
Asik bo Ci miejsca na plyty zabraknie
edyta tak jak pisaly laski nie ciagnij,daj raczki zeby Cie chwycila i jak sama bedzie chciala to sie bedzie probowala podniesc,moj ostatnio to jak sie go przodem do swiata nosi lekko odchylonego to siada a nawet przechyla sie do przodu i ulubiona jefgo pozycja to samolocik
anetkoto ile M nie bedzie wrzucaj fotki Filipka
beti sesja przepiekna,zreszta kilka tych fotek wrzucilas w ciazy-piekna pamiatka
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #275134 przez Edyta
Haniu no pomocny nie wiem jak wasi M ale Moj to wszystko musze mu pokazac co ma zrobic jak dziecku no ale zrobi i to sie liczy a ja i tak narzekam ale z tego co inne dziewczyny pisza jeszcze nie jest tak zle unas z tym sprzatniem Anetko ja tez nie wiem jak jest z tym podnoszeniem 10 spytam pediatry to wtedy bede mogla cos powiedziec moja Silvia tez sie chce podnosic a jak wierzga nogami jak przytym ma radoche a pielucha tetrow to strzal w 10 uwielbia z nia spac domii a jak tak namnie to moze w pol siedzaco siadac czy nie nie wiesz
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Edyta.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #275143 przez domii
anetko no wiem jak ci ciezko jak zaczelam chodzic z moim to po roku znajomosci wzieli go do wojska,ja bylam taka zakochana-teraz tez i plakalam codziennie bo za nim tesknilam pamietam na poczatku nie mogl miec komorki wiec jakos kombinowal zeby do mnie zadzwonic najdluzej sie nie widzielismy 5 tyg to byl koszmar,pozniej juz tak co 2,3 tyg,na weekend zjezdzal-oczywiscie przy moim szczesciu byl na drugim koncu Polski w wojsku, nieraz stal 10h w pociagu zeby tylko sie ze mna zobaczy echh piekne czasy ale strasznie tesknilam,wiec doskonale cie rozumiem. Teraz we wtorek jedzie na szkolenie do Wawy i juz mi ciezko z tego powodu,ale teraz jest Blazejek wiec napewno bede miala co robic wrzuc to zdjecie jak staje FIFI
edyta ja na kolankach Blazejka tak jak ci kiedys pisalam nie trzymam na prosto tylko lekko pod katem tak zeby kregoslup nie byl w linni prostej a on mi wtedy ciagnie glowa do przodu i siada na wprost ,wiec jak Silvia sama tak robi to jest okey chodzi o to zebys ty jej sama tak na prosto nie sadzala i tyle
edyta ja na kolankach Blazejka tak jak ci kiedys pisalam nie trzymam na prosto tylko lekko pod katem tak zeby kregoslup nie byl w linni prostej a on mi wtedy ciagnie glowa do przodu i siada na wprost ,wiec jak Silvia sama tak robi to jest okey chodzi o to zebys ty jej sama tak na prosto nie sadzala i tyle
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez domii.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #275156 przez marta_szh
a Majeczka super i ma fajny kącik z pluszakami
dziewczyny ćwiczymy
www.edziecko.pl/wideo_edziecko/10,79343,..._miesni_brzucha.html
dzieci.pl/schoolAid,13692428,title,Schud...ml?smgputicaid=6db45
dziewczyny ćwiczymy
www.edziecko.pl/wideo_edziecko/10,79343,..._miesni_brzucha.html
dzieci.pl/schoolAid,13692428,title,Schud...ml?smgputicaid=6db45
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez marta_szh.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #275161 przez beti
Hejka dziewczynki, chciałam Wam coś rano napisać, ale dzieć nie pozwolił
Domii, wiem, że wrzucałam, ale teraz dostałam wszystkie 31 grudnia o części z nich już nawet nie pamiętałam
Cieszę się, że gulka już schodzi
Adee...śliczna laska z Ciebie a Majusia to niezła agugaczka
Może nie powinnam, ale zerknęłam na Twoje aukcje i Ci podpowiem...jak wystawiasz na allegro ubranka to wpisuj w tytule aukcji rozmiar, bo jak ktoś wpisze np body 62 to Twoje rzeczy się nie wyświetlą
Asik, zadziwiasz mnie boszzzz....oddaj mi chociaż 1 % swojego libido...Ty nie odczujesz a dla mnie by wystarczało
Fifi też już siada
Domii, wiem, że wrzucałam, ale teraz dostałam wszystkie 31 grudnia o części z nich już nawet nie pamiętałam
Cieszę się, że gulka już schodzi
Adee...śliczna laska z Ciebie a Majusia to niezła agugaczka
Może nie powinnam, ale zerknęłam na Twoje aukcje i Ci podpowiem...jak wystawiasz na allegro ubranka to wpisuj w tytule aukcji rozmiar, bo jak ktoś wpisze np body 62 to Twoje rzeczy się nie wyświetlą
Asik, zadziwiasz mnie boszzzz....oddaj mi chociaż 1 % swojego libido...Ty nie odczujesz a dla mnie by wystarczało
Fifi też już siada
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #275166 przez domii
Marta sz fajne te stronki szczegolnie ta druga,chociaz ja nieskromnie sie przyznam ze odrazu po porodzie nie mialam brzucha a teraz jak chodze na Afro i Zumbe to mam taki plasciutki jeszcze musze uda wycwiczyc
Mykam laseczki do meza do jutra
Mykam laseczki do meza do jutra
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 2 tygodni temu #275170 przez a!gusia
Hej ja na komorce wiec tylko na sekunde..
Jerzyk nadal sie nie obraca ale za to staje juz na moich kolanach.calymi dniami sie smieje,gada,bawi sie sam-Jakby dzieccka nie bylo..to chyba jednak byl skok,tym bardziej ze odpukac,wieczorami slicznie zasypia i spi az do rana z przerwami na jedzonko:-)
jutro jedziemy na basen :-D
jak Wasze dzieci?wszystkie zdrowe?caluski dla wszystkich,bede jak wroce do domku :-*
Jerzyk nadal sie nie obraca ale za to staje juz na moich kolanach.calymi dniami sie smieje,gada,bawi sie sam-Jakby dzieccka nie bylo..to chyba jednak byl skok,tym bardziej ze odpukac,wieczorami slicznie zasypia i spi az do rana z przerwami na jedzonko:-)
jak Wasze dzieci?wszystkie zdrowe?caluski dla wszystkich,bede jak wroce do domku :-*
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #275181 przez marta_szh
a!gusia napisał:
git!!!tez tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hej ja na komorce wiec tylko na sekunde..
git!!!tez tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona