BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #275117 przez aneta2611
cześć Kobietki

nie mam szans zeby Was nadrobić.
M właśnie wyjechał. :(

Powiedzcie mi, Fifi strasznie się upiera, żeby stać na nóżkach. Już nawet go nie dźwigam, tylko sam się na moich dłoniach podciąga :ohmy: i nie wiem czy mogę mu na to pozwolić...
wszyscy na mnie krzyczą ze to za wczesnie i ze mu krzywde zrobie, ale ciężko mu zabronić, bo jak tylko usiądzie to od razu wstaje... :huh:

zaraz Wam fotkę wrzucę...
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #275123 przez Hania
STO LAT NIKOSIOWI!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
adee, tym bardziej się cieszę:)
Asik, Ehh... :lol:
Edytko, super, że M taki pomocny :)
Anetko, silnego masz malucha
13 lata 2 tygodni temu #275128 przez marta_szh
STO LAT DLA >>>>>>> NIKOSIA!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #275130 przez marta_szh
niezle ze juz Fifi wstaje :) :) ja sie nie znam wiec raczej nie doradze w tym temacie ale wydaje mi sie ze wszystko co dziecko chce zrobic samo bez naszej pomocy mu nie zaszkodzi chociaz nie wiem
13 lata 2 tygodni temu #275132 przez domii
ja tez pamietalam STO LAT NIKOSIU :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

adeesliczne zdjecia slubne, a filmik z Majka swietny-taka rozgadana :)

Asik bo Ci miejsca na plyty zabraknie :laugh: :laugh: :laugh:

edyta tak jak pisaly laski nie ciagnij,daj raczki zeby Cie chwycila i jak sama bedzie chciala to sie bedzie probowala podniesc,moj ostatnio to jak sie go przodem do swiata nosi lekko odchylonego to siada a nawet przechyla sie do przodu i ulubiona jefgo pozycja to samolocik :)

anetkoto ile M nie bedzie :unsure: wrzucaj fotki Filipka

beti sesja przepiekna,zreszta kilka tych fotek wrzucilas w ciazy-piekna pamiatka :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #275134 przez Edyta
Haniu no pomocny nie wiem jak wasi M ale Moj to wszystko musze mu pokazac co ma zrobic jak dziecku :laugh: no ale zrobi i to sie liczy a ja i tak narzekam :laugh: :silly: ale z tego co inne dziewczyny pisza jeszcze nie jest tak zle unas :blink: z tym sprzatniem :) Anetko ja tez nie wiem jak jest z tym podnoszeniem 10 spytam pediatry to wtedy bede mogla cos powiedziec moja Silvia tez sie chce podnosic a jak wierzga nogami jak przytym ma radoche :laugh: a pielucha tetrow to strzal w 10 uwielbia z nia spac :)domii a jak tak namnie to moze w pol siedzaco siadac czy nie nie wiesz :unsure:
13 lata 2 tygodni temu #275135 przez aneta2611
Domi, M wyjechał na 2 tyg, potem przyjedzie na weekend, potem znów 2 tyg i tak w kółko...
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #275143 przez domii
anetko no wiem jak ci ciezko :( jak zaczelam chodzic z moim to po roku znajomosci wzieli go do wojska,ja bylam taka zakochana-teraz tez i plakalam codziennie bo za nim tesknilam :( pamietam na poczatku nie mogl miec komorki wiec jakos kombinowal zeby do mnie zadzwonic :) najdluzej sie nie widzielismy 5 tyg :( to byl koszmar,pozniej juz tak co 2,3 tyg,na weekend zjezdzal-oczywiscie przy moim szczesciu byl na drugim koncu Polski w wojsku, nieraz stal 10h w pociagu zeby tylko sie ze mna zobaczy :) echh piekne czasy ale strasznie tesknilam,wiec doskonale cie rozumiem. Teraz we wtorek jedzie na szkolenie do Wawy i juz mi ciezko z tego powodu,ale teraz jest Blazejek wiec napewno bede miala co robic ;) wrzuc to zdjecie jak staje FIFI

edyta ja na kolankach Blazejka tak jak ci kiedys pisalam nie trzymam na prosto tylko lekko pod katem tak zeby kregoslup nie byl w linni prostej a on mi wtedy ciagnie glowa do przodu i siada na wprost ,wiec jak Silvia sama tak robi to jest okey chodzi o to zebys ty jej sama tak na prosto nie sadzala i tyle :)

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #275156 przez marta_szh
13 lata 2 tygodni temu #275161 przez beti
Hejka dziewczynki, chciałam Wam coś rano napisać, ale dzieć nie pozwolił :P

Domii, wiem, że wrzucałam, ale teraz dostałam wszystkie 31 grudnia :) o części z nich już nawet nie pamiętałam :P
Cieszę się, że gulka już schodzi :)

Adee...śliczna laska z Ciebie a Majusia to niezła agugaczka :D :D
Może nie powinnam, ale zerknęłam na Twoje aukcje i Ci podpowiem...jak wystawiasz na allegro ubranka to wpisuj w tytule aukcji rozmiar, bo jak ktoś wpisze np body 62 to Twoje rzeczy się nie wyświetlą :(

Asik, zadziwiasz mnie :P :D boszzzz....oddaj mi chociaż 1 % swojego libido...Ty nie odczujesz a dla mnie by wystarczało :P

Fifi też już siada :D
13 lata 2 tygodni temu #275166 przez domii
Marta sz fajne te stronki szczegolnie ta druga,chociaz ja nieskromnie sie przyznam ze odrazu po porodzie nie mialam brzucha a teraz jak chodze na Afro i Zumbe to mam taki plasciutki :) :P jeszcze musze uda wycwiczyc :laugh:

Mykam laseczki do meza do jutra :kiss:

13 lata 2 tygodni temu #275170 przez a!gusia
Hej ja na komorce wiec tylko na sekunde..
Jerzyk nadal sie nie obraca ale za to staje juz na moich kolanach.calymi dniami sie smieje,gada,bawi sie sam-Jakby dzieccka nie bylo..to chyba jednak byl skok,tym bardziej ze odpukac,wieczorami slicznie zasypia i spi az do rana z przerwami na jedzonko:-)
jutro jedziemy na basen :-D
jak Wasze dzieci?wszystkie zdrowe?caluski dla wszystkich,bede jak wroce do domku :-*
13 lata 2 tygodni temu #275171 przez marta_szh
oo no to zazdroszcze Domi

a pokaze Wam cos jeszcze
13 lata 2 tygodni temu #275181 przez marta_szh
a!gusia napisał:

Hej ja na komorce wiec tylko na sekunde..
Jerzyk nadal sie nie obraca ale za to staje juz na moich kolanach.calymi dniami sie smieje,gada,bawi sie sam-Jakby dzieccka nie bylo..to chyba jednak byl skok,tym bardziej ze odpukac,wieczorami slicznie zasypia i spi az do rana z przerwami na jedzonko:-)
jutro jedziemy na basen :-D
jak Wasze dzieci?wszystkie zdrowe?caluski dla wszystkich,bede jak wroce do domku :-*

git!!!tez tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
13 lata 2 tygodni temu #275187 przez adee84
Hej :)
Beti dzięki, myślałam, że wpisałam ;)
Bobas wymiata już kiedyś go widziałam :laugh:
Agusia zamienisz się na dzieci :silly: :lol:
Asik ja też poprosze 1% :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery