- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274843 przez domii
Helooo
Asik to dobrze ze Szymus znowu nocki przesypia ,tzn,ze jum mu katarek schodzi tak?
Angelika jak tam poker
pippin a moze|Toskowi drugi zabek idzie
Beti gulka schodzi,ja tez poprosze linka na priva no piknie Fifi juz wazy i to na cycku
Adee wez zostaw Majke Rafowi i idz na spacer albo tak jak Angelika pisala zrob sobie SPA domowe
Dorota to ja juz nie narzekam ze Blazejek dzis sie co 3 h budzil i ze sie niewyspalam biedna zgadzam sie z Happymamma niech Twoj tez sie dziecmi pozajmuje a szczegolnie w nocy,bo na dluzsza mete taks ie nie da,sama piszesz ze mialas zawroty glowy buziaki dla Ciebie
edyta dzieki juz kumam o co chodzi z ta Rolada
Haniu a jesli moge spytac to w jakim banku zalozyliscie? no ja tez stracilam na tej ksiazecce, a moj brat nawet nie bo jakos lepsze lata wtedy byly i dostal kilka tysiecy
Asik to dobrze ze Szymus znowu nocki przesypia ,tzn,ze jum mu katarek schodzi tak?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a to ladnie fimy przyrodnicze krecicie
Angelika jak tam poker
pippin a moze|Toskowi drugi zabek idzie
Beti gulka schodzi,ja tez poprosze linka na priva no piknie Fifi juz wazy i to na cycku
Adee wez zostaw Majke Rafowi i idz na spacer albo tak jak Angelika pisala zrob sobie SPA domowe
Dorota to ja juz nie narzekam ze Blazejek dzis sie co 3 h budzil i ze sie niewyspalam biedna zgadzam sie z Happymamma niech Twoj tez sie dziecmi pozajmuje a szczegolnie w nocy,bo na dluzsza mete taks ie nie da,sama piszesz ze mialas zawroty glowy buziaki dla Ciebie
edyta dzieki juz kumam o co chodzi z ta Rolada
Haniu a jesli moge spytac to w jakim banku zalozyliscie? no ja tez stracilam na tej ksiazecce, a moj brat nawet nie bo jakos lepsze lata wtedy byly i dostal kilka tysiecy
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274853 przez Pippin
domii tak wyszła mu druga jedynka na dole ale dalej jest krzyczacy i niespokojny zdjecia tez nie udało sie mi zrobic bo sie strasznie wierci a w dodatku przy cycku sie strasznie prezy i szarpie czy to normalne???????
Asik Asik Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a u nas na dobrze inflacja poszła bo moi rodzice wybudowali dom a kredyt spłacili z jednej wypłaty farciarze
Asik Asik Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a u nas na dobrze inflacja poszła bo moi rodzice wybudowali dom a kredyt spłacili z jednej wypłaty farciarze
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274854 przez Hania
domii, W naszym "stałym banku" kiedyś Lukas a teraz Credit Agricole
happymamma, dzieki
angellika, ja robię Fifiemu kaszkę na wodzie i do niej dodaję jakiś deserek ze słoiczka, jak on to wcina!
happymamma, dzieki
angellika, ja robię Fifiemu kaszkę na wodzie i do niej dodaję jakiś deserek ze słoiczka, jak on to wcina!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Hania.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274864 przez adee84
hej
u nas noc jak zwykle, mamusia trzyma za rączke to jest cacy, nie trzyma to jest be
ale rano m małą wziął, ja pospałam godzinkę a potem poszłam do wanny i mi lepiej trochę
Dorotka ogromnie Ci współczuję a bardzo rozumiem, ale ten Twój m to hmmmm no comment
Happymama sen zarąbisty mógły się chociaż po części spełnić a sposób, który napisałaś próbowałam nie raz już, zresztą ona spała sama od urodzenia, tylko od ok 3 tyg tak jej "odwaliło"
skąd się wzięło nagle tyle stron??
Asik Ty mnie rozwalasz
Hania fajny pomysł z tą lokatą
kim jest jkardasz i czemu nas czyta
u nas noc jak zwykle, mamusia trzyma za rączke to jest cacy, nie trzyma to jest be
ale rano m małą wziął, ja pospałam godzinkę a potem poszłam do wanny i mi lepiej trochę
Dorotka ogromnie Ci współczuję a bardzo rozumiem, ale ten Twój m to hmmmm no comment
Happymama sen zarąbisty mógły się chociaż po części spełnić a sposób, który napisałaś próbowałam nie raz już, zresztą ona spała sama od urodzenia, tylko od ok 3 tyg tak jej "odwaliło"
skąd się wzięło nagle tyle stron??
Asik Ty mnie rozwalasz
Hania fajny pomysł z tą lokatą
kim jest jkardasz i czemu nas czyta
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274867 przez angellika1
Cześć
Pokerek całkiem całkiem raz ja wygralam raz M
Asik
Zaraz wybieram sie na final orkiestry
Dorota weż powiedz temu swojemu M zeby Ci pomógł ja to bym ubrala sie i wyszla na godzinkę niech zobaczy jak to jest kiedy trzeba sie opiekować 2 dzieci
Hania ja robie na mleku bo Niki nie chce pic mleka a tak to jakoś mu to mleczko "przemycę "
Pokerek całkiem całkiem raz ja wygralam raz M
Asik
Zaraz wybieram sie na final orkiestry
Dorota weż powiedz temu swojemu M zeby Ci pomógł ja to bym ubrala sie i wyszla na godzinkę niech zobaczy jak to jest kiedy trzeba sie opiekować 2 dzieci
Hania ja robie na mleku bo Niki nie chce pic mleka a tak to jakoś mu to mleczko "przemycę "
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274878 przez angellika1
Haniu no wlasnie nie chce lekarz powiedzial ze to moze byc przez zabkowanie... hmmm w sumie mleko pije tylko 3 razy (w tym rano z kaSZKA) i tak pluje smoczkiem i wywala go jezykiem
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu #274891 przez martucha
hej dziewczyny!!!
właśnie skąd nam się namnożyło tyle stron i dlaczego lipcówki odzyskały swoje posty a my nie
Asik
Dorotka popieram to co napisała Happymamma -niech Twój m weźmie się w końcu do roboty ja np od kilku nocy mam tak kamienny sen że jak mały zaczyna się kręcic to się nie obudze a później m rano mi mówi ze go karmił, głaskał itp a ostatnio nawet o 2.30 był...WYZWAĆ...(tu chcałam zauwazyc że nie przeklinam już )..sasiadów którzy się wyprowadzali...tak tak o 2.30 a ja nic nie słyszałąm hehe
Adee Ty potrzebujesz porzadnego snu i regeneracji bo sie wykończysz...
a u nas jak nie było ząbków tak ni ma...
w ogóle to cały czas zastanawiam się jaki prezent zrobic dla dziadków...macie jeszcze jakies pomysły oprócz tych magnesów
Beti ja chcę!!pokaż te fotki pokaz pokaż
Angelika fajnie masz a w co grasz na fb ja w pokera nie umim ale za to we wojne dobrze mi idzie haha i w makao
Happymamma nie dziw się że tak długo odpisuje ale coś mi się stało z tel i mam do wyboru trzy klawiatury: koreańską,japońską i chińska i teraz musze kombinowac żeby mi polskie znaki wychodziły bo jak napisałam smsa rano do m to mi same krzaczki wyszły
właśnie skąd nam się namnożyło tyle stron i dlaczego lipcówki odzyskały swoje posty a my nie
Asik
Dorotka popieram to co napisała Happymamma -niech Twój m weźmie się w końcu do roboty ja np od kilku nocy mam tak kamienny sen że jak mały zaczyna się kręcic to się nie obudze a później m rano mi mówi ze go karmił, głaskał itp a ostatnio nawet o 2.30 był...WYZWAĆ...(tu chcałam zauwazyc że nie przeklinam już )..sasiadów którzy się wyprowadzali...tak tak o 2.30 a ja nic nie słyszałąm hehe
Adee Ty potrzebujesz porzadnego snu i regeneracji bo sie wykończysz...
a u nas jak nie było ząbków tak ni ma...
w ogóle to cały czas zastanawiam się jaki prezent zrobic dla dziadków...macie jeszcze jakies pomysły oprócz tych magnesów
Beti ja chcę!!pokaż te fotki pokaz pokaż
Angelika fajnie masz a w co grasz na fb ja w pokera nie umim ale za to we wojne dobrze mi idzie haha i w makao
Happymamma nie dziw się że tak długo odpisuje ale coś mi się stało z tel i mam do wyboru trzy klawiatury: koreańską,japońską i chińska i teraz musze kombinowac żeby mi polskie znaki wychodziły bo jak napisałam smsa rano do m to mi same krzaczki wyszły
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona