BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #274843 przez domii
Helooo
Asik to dobrze ze Szymus znowu nocki przesypia :) ,tzn,ze jum mu katarek schodzi tak?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Angelika jak tam poker :laugh:

pippin a moze|Toskowi drugi zabek idzie :unsure:

Beti gulka schodzi,ja tez poprosze linka na priva :) no piknie Fifi juz wazy i to na cycku :)

Adee wez zostaw Majke Rafowi i idz na spacer albo tak jak Angelika pisala zrob sobie SPA domowe :kiss:

Dorota to ja juz nie narzekam ze Blazejek dzis sie co 3 h budzil i ze sie niewyspalam :blush: biedna zgadzam sie z Happymamma niech Twoj tez sie dziecmi pozajmuje a szczegolnie w nocy,bo na dluzsza mete taks ie nie da,sama piszesz ze mialas zawroty glowy :( buziaki dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:
edyta dzieki juz kumam o co chodzi z ta Rolada :laugh:

Haniu a jesli moge spytac to w jakim banku zalozyliscie? no ja tez stracilam na tej ksiazecce, a moj brat nawet nie bo jakos lepsze lata wtedy byly i dostal kilka tysiecy :angry:

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #274853 przez Pippin
domii tak wyszła mu druga jedynka na dole ale dalej jest krzyczacy i niespokojny zdjecia tez nie udało sie mi zrobic bo sie strasznie wierci a w dodatku przy cycku sie strasznie prezy i szarpie czy to normalne??????? :unsure:

Asik Asik Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a u nas na dobrze inflacja poszła bo moi rodzice wybudowali dom a kredyt spłacili z jednej wypłaty farciarze :side:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274854 przez Hania
domii, W naszym "stałym banku" ;) kiedyś Lukas a teraz Credit Agricole :)

happymamma, dzieki :)

angellika, ja robię Fifiemu kaszkę na wodzie i do niej dodaję jakiś deserek ze słoiczka, jak on to wcina! :)
13 lata 2 tygodni temu #274858 przez Hania
jkardasz znowu nas podczytuje... a jak zapraszalam do rozmowy to się stracił(a,o) kimkolwiek ów człek jest!
13 lata 2 tygodni temu #274864 przez adee84
hej :)
u nas noc jak zwykle, mamusia trzyma za rączke to jest cacy, nie trzyma to jest be :)
ale rano m małą wziął, ja pospałam godzinkę a potem poszłam do wanny i mi lepiej trochę :)
Dorotka ogromnie Ci współczuję a bardzo rozumiem, ale ten Twój m to hmmmm no comment :angry:
Happymama :lol: :lol: :lol: sen zarąbisty :lol: :lol: :lol: mógły się chociaż po części spełnić :) a sposób, który napisałaś próbowałam nie raz już, zresztą ona spała sama od urodzenia, tylko od ok 3 tyg tak jej "odwaliło" ;) :unsure:
skąd się wzięło nagle tyle stron??
Asik Ty mnie rozwalasz :lol: :lol: :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hania fajny pomysł z tą lokatą :)
kim jest jkardasz i czemu nas czyta :angry: :unsure:
13 lata 2 tygodni temu #274866 przez adee84
aaa i jeszcze mam prośbo-pytanie :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #274867 przez angellika1
Cześć :)

Pokerek całkiem całkiem ;) raz ja wygralam raz M :D :D :D

Asik

Zaraz wybieram sie na final orkiestry :)

Dorota weż powiedz temu swojemu M zeby Ci pomógł ja to bym ubrala sie i wyszla na godzinkę niech zobaczy jak to jest kiedy trzeba sie opiekować 2 dzieci

Hania ja robie na mleku bo Niki nie chce pic mleka a tak to jakoś mu to mleczko "przemycę " ;)
13 lata 2 tygodni temu #274870 przez Hania
adee,

angellika, nie che mleczka????????
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274871 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #274874 przez adee84
Haniu wyslylam juz i dziekuje :kiss:
Asik mam oba ale mi nie wychodzi tak jakbym chciala ;)
13 lata 2 tygodni temu #274878 przez angellika1
Haniu no wlasnie nie chce :( lekarz powiedzial ze to moze byc przez zabkowanie... hmmm w sumie mleko pije tylko 3 razy (w tym rano z kaSZKA) i tak pluje smoczkiem i wywala go jezykiem
13 lata 2 tygodni temu #274879 przez adee84
nie mmogę wysłać zdjęć :unsure: z żadnego konta ;) why :unsure: :ohmy:
13 lata 2 tygodni temu #274887 przez angellika1
Adee nie wiem moze za duzy rozmiar..
13 lata 2 tygodni temu #274891 przez martucha
hej dziewczyny!!!

właśnie skąd nam się namnożyło tyle stron :unsure: i dlaczego lipcówki odzyskały swoje posty a my nie :unsure:

Asik

Dorotka popieram to co napisała Happymamma -niech Twój m weźmie się w końcu do roboty :ohmy: ja np od kilku nocy mam tak kamienny sen że jak mały zaczyna się kręcic to się nie obudze :dry: a później m rano mi mówi ze go karmił, głaskał itp a ostatnio nawet o 2.30 był...WYZWAĆ...(tu chcałam zauwazyc że nie przeklinam już :silly: )..sasiadów którzy się wyprowadzali...tak tak o 2.30 :angry: a ja nic nie słyszałąm hehe

Adee Ty potrzebujesz porzadnego snu i regeneracji bo sie wykończysz...

a u nas jak nie było ząbków tak ni ma...

w ogóle to cały czas zastanawiam się jaki prezent zrobic dla dziadków...macie jeszcze jakies pomysły oprócz tych magnesów :unsure:

Beti ja chcę!!pokaż te fotki pokaz pokaż

Angelika
fajnie masz :lol: a w co grasz na fb :unsure: ja w pokera nie umim :huh: ale za to we wojne dobrze mi idzie haha i w makao :P

Happymamma nie dziw się że tak długo odpisuje ale coś mi się stało z tel i mam do wyboru trzy klawiatury: koreańską,japońską i chińska i teraz musze kombinowac żeby mi polskie znaki wychodziły bo jak napisałam smsa rano do m to mi same krzaczki wyszły :angry:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274899 przez Hania
adee, zmień rozmiar albo plik..
martucha, zdjecie w ramce dla dziadków
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby