- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274481 przez Edyta
a wiec qupa byla zadka zolta taka jak normalnie chodz normalnie codziennie nie robi czy wasze dzieci codziennie robia kupy uuuuu widze ze tu dzisaj pustki to lece piec nrazie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Edyta.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 tygodni temu #274484 przez Asik
Edytko Szymek robi codziennie i to nie raz a dwa razy Qpyy czasami rzadkie , czasem gęste jak u dorosłego a tak jak np dzisiaj to ma rzadziznę ale to chyba przez to przeziębienie. hmmm co do glutenu to pewnie w Niemczech jest inaczej o tam nawet inaczej są mm oznaczane od zerówki bodajże, gluten nalezy zacząć wprowadzać nie wcześniej niż w 5 a nie pózniej niż w 6 mcu . czyli masz jeszcze z miesiąc na wprowadzenie go do diety
Ja kupilam kaszkę ryżowo pszenną jabłkowo-gruszkową i obadamy czy Szymkowi podejdzie
Ja kupilam kaszkę ryżowo pszenną jabłkowo-gruszkową i obadamy czy Szymkowi podejdzie
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274485 przez happymamma
Edytko Jasio nie robi codziennie - z Poznania jest i oszczędza pieluchy
Gluten powinno wprowadzić się w 5 m-cu w przypadku piersiowych i w 6 m-cu w przypadku butelkowych dzieciaczków
edytuję:
mój M przed chwilą, zakładając Jasiowi rajstopki: "Jasiu, a jakbyśmy Ci tak założyli te rajstopki tył na przód?? Maiłbyś więcej miejsca na siurka..." padłam
Gluten powinno wprowadzić się w 5 m-cu w przypadku piersiowych i w 6 m-cu w przypadku butelkowych dzieciaczków
edytuję:
mój M przed chwilą, zakładając Jasiowi rajstopki: "Jasiu, a jakbyśmy Ci tak założyli te rajstopki tył na przód?? Maiłbyś więcej miejsca na siurka..." padłam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274491 przez madzia0507
Jestem z powrotem. Byliśmy na długim spacerze, bo dołączyły do nas sąsiadki i spacer był połączony z plotkowaniem.
Moje buty - dokładnie takie jak na tej aukcji, tylko że ja kupiłam je w sklepie i dałam całe 99 zł:
moda.allegro.pl/www-topobuwie-pl-wyrafin...-39-i2038175976.html
Domii, fajna piosenka. Jak otworzyłam sobie stronę z filmikiem, to wyświetliły się tam też filmiki pt. zumba fitness itp. itd. Powiem ci, że niezły wycisk masz na tej zumbie. Teraz muszę sobie poszukać jakiś filmik, żeby dowiedzieć się co to jest afro dance.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Biedronka, zazdraszczam imprezki.
Moje buty - dokładnie takie jak na tej aukcji, tylko że ja kupiłam je w sklepie i dałam całe 99 zł:
moda.allegro.pl/www-topobuwie-pl-wyrafin...-39-i2038175976.html
Domii, fajna piosenka. Jak otworzyłam sobie stronę z filmikiem, to wyświetliły się tam też filmiki pt. zumba fitness itp. itd. Powiem ci, że niezły wycisk masz na tej zumbie. Teraz muszę sobie poszukać jakiś filmik, żeby dowiedzieć się co to jest afro dance.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Biedronka, zazdraszczam imprezki.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274513 przez domii
Asik to ja sie o ta oliwe pytalam
Hania fajne te foteliki juz je kiedys obczajalam
madzia ja na wychowawczym chce na pewno do konca roku siedziec albo i dluzej,a co do Zumby to jest wycisk,wszystko mam mokre jak z tamtad wychodze,ale czuje sie wtedy bosko taka pobudzona i pelna energi,a wiekszy wycisk jest na afro dance-bo tam ruszasz na maksa pupa biustem nogami rekami i jest czad
a buty boskie tylko ja bym sie zabila w takim obcasie a sukienke juz odebralas od krawcowej a mialam sie pytac czemu ten zamek zepsuty maz zdzieral z Ciebie
happymamma
A my niedawno z Futury wrocilismy,maz mial sobie cos kupic na urodziny,a kupil Blazejowi mega wyczesana Zebre,mnie spodnie na fitness i Tunike a sobie nic
edyta ja kupilam zwykla kaszke manna blyskawicza i tak jak pisalam daje 3g to po ugotowaniu wychodza dwie lyzki stolowe z woda,bo jak szukalam kaszki to wlasnie wszystkie byly po 6miesiacu
a co do kup to Blazej robi prawie codziennie no czasem co drugi dzien-ale to odkad dajemy zupke i kaszke takto byla zawsze dwa razy dziennie
Hania fajne te foteliki juz je kiedys obczajalam
madzia ja na wychowawczym chce na pewno do konca roku siedziec albo i dluzej,a co do Zumby to jest wycisk,wszystko mam mokre jak z tamtad wychodze,ale czuje sie wtedy bosko taka pobudzona i pelna energi,a wiekszy wycisk jest na afro dance-bo tam ruszasz na maksa pupa biustem nogami rekami i jest czad
a buty boskie tylko ja bym sie zabila w takim obcasie a sukienke juz odebralas od krawcowej a mialam sie pytac czemu ten zamek zepsuty maz zdzieral z Ciebie
happymamma
A my niedawno z Futury wrocilismy,maz mial sobie cos kupic na urodziny,a kupil Blazejowi mega wyczesana Zebre,mnie spodnie na fitness i Tunike a sobie nic
edyta ja kupilam zwykla kaszke manna blyskawicza i tak jak pisalam daje 3g to po ugotowaniu wychodza dwie lyzki stolowe z woda,bo jak szukalam kaszki to wlasnie wszystkie byly po 6miesiacu
a co do kup to Blazej robi prawie codziennie no czasem co drugi dzien-ale to odkad dajemy zupke i kaszke takto byla zawsze dwa razy dziennie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez domii.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274514 przez Edyta
dzieki dziewczyny tu od 6 miesiecy dopiero jest z glutenem kaszka podalam bez i tak sobie jadla a qpy robi nie codziennie a raczej rzadko i rzadkie narazie sie wstrzymam z kaszka mleko moje wsunela a powiedzcie kiedy sloiczki bo ja bym chciala juz moge jak karmie cycem czy lepiej sie wstrzymac... kurcze ja to nie wiem jakas zielona jestem a pieke rolade pierwszy raz z przepisu T ciekawe jaka wyjdzie
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274531 przez Edyta
domi 4 jajka ubic z szklanka cukru poltorej szklanki maki z lyzeczka proszku dodawac i zmiksowac blache posmarowac ta z pieca margaryna posypac bulka tarta wylac ciasto piec 30 minut sprawdzac smietane robie gotowe jak bita smietane dodaj madarynek z puszki odstawiam do lodowki smietane wyjmuje placek do ostygniecia smaruje smietana i zawijam i mam rolade z bita smietana a smietany miksuje z zageszczeczem i wychodzi bita smietana nie wiem czy zrozumiale napisalam bo m mnie wkurza dziecko placze ja sie odciaga pisze musze isc bede zaraz
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274550 przez Pippin
madzia butki świetne!!!!!!!!!!!! ale ja bym nogi połamała jak nic
domii też bym chętnie sie przeszła na jakis taniec kiedys ćwiczyłam sama puszczałam muzę i se tańczyłam byle jak prawda ruch czyni cuda człowiek całkiem inaczej się czuje!!!!!!ruch wpłóywa tylko i wyłącznie dobroczynnie na człowieka ..................ale jakoś mnei to nie przekonuje ostatnio i cieżko mi zad ruszyc - jeżeli chodzi o cwiczenia of course
Edytko ja sie nie znam na podawaniu słoiczków kaszek zupek bo jeszcze nic młodemu nie daje tam raz mu zupkę załam i to wszystko więc jestem zielona
Agusia u rodziców jest z tego co pamiętam
adeeeeeeee wracaj no tu do nas plz
domii też bym chętnie sie przeszła na jakis taniec kiedys ćwiczyłam sama puszczałam muzę i se tańczyłam byle jak prawda ruch czyni cuda człowiek całkiem inaczej się czuje!!!!!!ruch wpłóywa tylko i wyłącznie dobroczynnie na człowieka ..................ale jakoś mnei to nie przekonuje ostatnio i cieżko mi zad ruszyc - jeżeli chodzi o cwiczenia of course
Edytko ja sie nie znam na podawaniu słoiczków kaszek zupek bo jeszcze nic młodemu nie daje tam raz mu zupkę załam i to wszystko więc jestem zielona
Agusia u rodziców jest z tego co pamiętam
adeeeeeeee wracaj no tu do nas plz
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274568 przez Edyta
Adee silvia marudzila to ja wykapalam i usnela juz
Pippin spoko jakos sobie poradze spytam lekarza 10 mam wizyte Haniu no dzis wkoncu sobie pospalam a co rz od porodu wolno a i sie pochwale rolada wyszla tak sobie ciasto troche z dlugo pieklam i wyszlo takie ze nie chce sie zawinac zaraz bede probowac to robic ale jak nie to ta smietane na zewnatrz i tez bedzie pycha ciasto i dupa rosnie wy to wszystkie tu takie laski a ja to prawdziwa slonica jestem nawet nie chce wchodzic na wage bo po 1 nie mam po 2 boje sie lece konczyc ciasto ale jestem
Pippin spoko jakos sobie poradze spytam lekarza 10 mam wizyte Haniu no dzis wkoncu sobie pospalam a co rz od porodu wolno a i sie pochwale rolada wyszla tak sobie ciasto troche z dlugo pieklam i wyszlo takie ze nie chce sie zawinac zaraz bede probowac to robic ale jak nie to ta smietane na zewnatrz i tez bedzie pycha ciasto i dupa rosnie wy to wszystkie tu takie laski a ja to prawdziwa slonica jestem nawet nie chce wchodzic na wage bo po 1 nie mam po 2 boje sie lece konczyc ciasto ale jestem
Moderatorzy: ilona