- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Dużo zdrówka dla Was zatem!!!!
My stosujemy nasivin soft 0,01% i sterimar
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
Happymamma i Martucha super że sie spotkałyście a zdjęcia z imprezki pokazują że nie tylko Wy sie super bawiłyście ale przede wszsytkim dzieciaki
Renatkoooo zdjęcia -wspominki cuuudoooo.... ja tak normalnie na chłodno patrzeć nie mogę...zawsze sobie popłaczę ... fajny czas był ale teraz też jest ok
Dorotko dziękuję za odp no ja tez mam sterimar ale kropelek ni huhu zaraz sie zbiorę i do apteki skoczę
Jusia wooow suuper
Betiiiii gratulacjeeee dla Filipka fajne że ma już zębolka
Marta_szh 100 lat dla Karolkaaaaa z okazji ukończenia 4 mcy
KObitki ze śląska tu coś dla nas katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,1092..._karty_czipowej.html
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mieszczą się jeszcze???
My may po Julce ten do 13 kg i powiem szczerze, że Kubuś "wepchnięty" w kombinezonie,to się mieści ,a ten drugi 9-18 kg jest bez wkładki niemowlęcej, wiadomo,Jula go używała powyzej roczku,więc nie było potrzeby ...i musimy chyba kupić nowy fotelik
co byście poleciły???
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
kurcze powiem Ci że może da się dokupić samą wkładkę niemowlęcą do tego co masz??
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Renatko kochana przepraszam jeżeli to i ja byłam tym że się tak poczułaś złóż życzenia mężusiowi proszę
Asik myśmy też nasivinu używali i fride i sól fizjologiczną
ale moje dziecko daje dziś czadu nie wiem jak ten obiad zrobię
dorotka my mamy xlander i też jeszcze jest ok
najlepszego dla Karolka
adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
beti beti beti ahhh ta skleroza to nie boli!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULEJSZON z okazji firsth ząbek
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Asik, ja uzywałam Nasivin 0,02 bo mi pediatra powiedziała ze ten słabszy to g... daje
Zdrowiejcie szybko
A u nas pada śnieg
Zdrówka i szczęscia dla Karolka z okazji 4 m-cy
Dorotka, mam ten sam problem...ale widziałam foteliki z ta funkcja dla niemowlaków....
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee bardzo ładnie wyglądasz w tej czerwonej sukience....i naprawdę zgrabna kobitka jesteś
Pippin , Beti gratuluję zębolków ...znaczy się zębolków od dzidziolków ja już się doczekać nie mogę jak nasz synek będzie miał taki kasowniczek hihi
Dorotka mój synek też jeszcze zębolka nie ma ...ale czekamy z niecierpliwością
Happymamma i Martucha super wyglądacie i Wasze skarbeńki również. Fajnie że się Wam spotkanie udało
Asik zdrówka dla Szymonka i dla Ciebie
No i to by było na tyle bo synek domaga się już mojej uwagi.
Miłego dnia
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Martucha, happymamma, super fotki
Renatko, A ja Cię tak bardzo, bardzo lubię! Sto lat dla mężusia!
beti, gratuluję ząbka:)
dorotas, biedna jesteś Życzę samych przespanych nocek!
Asik, Zdrówka życzymy. Buziaki dla was
a tymi kartami NFZ to różnie bywa. Ostatnio gdy rejestrowałam się na kontrolę do chirurga do w recepcji zażyczyli sobie mój ZUS/RMUA! buraki!!!
Sto lat dla Karolka
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie było mnie trochę , no i mam za swoje. 16 stron do nadrobienia.
Ale nie miałam nawet kiedy do was wpaść. W piątek moja mama jak się dowiedziała, że wybieram się do sklepu, to postanowiła, że ona jedzie ze mną. No i 3 godziny z głowy. Ale za to kupiłam sobie buty na imprezę.
A wczoraj miałam "gościnny" dzień. Jak nie ciotka, to teściowie, jak nie teściowie, to wujek i tak w kółko.
Ale już się biorę za nadrabianie.
Dorotka, ładny komplecik. A kiedy ty masz te chrzciny??? My nie wysyłaliśmy zaproszeń, tylko zapraszaliśmy tak ustnie, jakieś 2 - 1,5 tygodnia przed chrzcinami.
Domii, po macierzyńskim będę wykorzystywać zaległy urlop wypoczynkowy, chyba że uda mi się załatwić te 60 dni opieki, ale nie wiem czy mi przysługuje.
Hania, dużo, dużo, dużo zdrowia dla męża!
adee84 napisał:
MADZIA MASZ JUŻ MASZ JUŻ????MI SIĘ COŚ ZEPSUŁO I NIE MOGĘ NAWET NIC ŚCIĄGNĄĆ!!! AAAAAAAAAAAAAA
Mam, ale nigdzie nie ma kuźwa napisów. Ale wczoraj wymusiłam na Michale (groźbą, prośbą, całowaniem i zapewnieniami o mojej wielkiej miłości do niego) pakiet Extra HD w Polsacie i będę miała FoxLife, a tam teraz 8 sezon od początku jest.
Domii, Agusia, ja to już dawno myślałam, żebyśmy się spotkały, bo daleko do siebie nie mamy, ale nie śmiałam proponować.
A wogóle, to moje dziecko ostatnio nie chce jeść łyżeczką. Wiecie jak ją karmimy??? Do tej butelki wielofunkcyjnej zakładam smoczek trójprzepływowy i dosłownie wstrzykuję jej kaszkę itp. do buzi. Mnie to trochę martwi, bo boję się, żeby się nie zakrztusiła, a ona jest zachwycona taką metodą karmienia. A do tego cały czas chce jeść tylko na leżąco. I co ja mam jej zrobić??? Że też musiał mi się trafić taki "cudok".
adee84 napisał:
Madzia wyczytałam gdzieś, że zrośnięte wargi sromowe można na początku leczyć maściami hormonalnymi, chirurg to ostateczna ostateczność, jak o wiele za późno to wykryto, np jak niunia ma ponad rok...
12 stycznia mamy USG bioderek, to zapytam tego lekarza, co robi to USG, bo on jest chirurgiem. Ja słyszałam jeszcze o smarowaniu wazeliną. Może mi coś doradzi. Julita ma dosłownie 1 mm zrośnięty, więc może samo w końcu się rozklei.
Wszystkie zdjęcia dzieciaczków śliczne!
Adee, a ci co idziecie do nich na wesele nie mogą być chrzestnymi Majki???
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Beti co z tą sesją?? Wstawiaj!!
Gratuacje dla 4 miesięcznego Mateuszka
Ja wyjęłam z fotelika wkładkę - a nie wolno??? Bo nam powiedziano, że to jest wkładka dla noworodka, a później mżna ją wyjąć i didzia ma więcej miejsca
My też nie mamy jeszcze ząbków, ale wcale nam się do nich nie spieszy
Renatka, ja uwieeeeeeelbiam torty czekoladowe, mmmmmmmmmmmmmmmm
Asik zdrówka dla Was
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Asik biedny Szymus,mam nadzieje ze szybko mu katarek przejdzie
Beti dziekuje za odpowiedz w sprawie gulki po szczepieniu-jako jedyna mi odpisalas i gratulacje dla Filipka za zabka
Dorota my chyba kupimy taki,mozna przodem i tylem montowac www.smoczek.eu//product_info.php?cPath=24&products_id=297,poki co jeszcze ten maxi cosi co mamy jest dobry
renatka zdjecia cudne,ciasto mniam mniam a co do Ciebie to wiesz,sama mi pisalas ze jest nas tyle ze normalne jest ze mozna czyjegos posta przeoczyc,wiec sie nie gniewaj i kazda tu pasuje
martucha jaki pulpet strasznie ladna jestes a Borysek ma czaderskie te spodenki
happymamma ty wiesz ze sliczna jestes, a powiedz sa takie malutkie paski do spodni?bo Jas super wyglada z tym paskiem
edyta jak tam Silvia jus sie naprawila?czy dalej marudzi
jusia super zdjecia i sliczna jestes
Gratulacje dla Karolka
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
madziu, kope lat przy tylu gościach nie ma co się dziwić, że Cię u nas nie było
beti, u nas padał...! fotki wrzuć
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
madzia no wiesz ja juz dawno chcialam sie z Toba spotkac i wtedy moglabym wziasc chuste bo narazie nie wychodzi mi to wiazanie tak super jak Tobie, a po macierzynskim ja mam 30dni uw i pozniej ide na wychowawczy
hania wspolczuje nocy,u nas tez w nocy bylo gadanie ale tylko 40 minut ,za to spalismy do 9,20
pippin zrob zdjecie zabka plisss
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwik-
Madzia- tu coś jest o Waszym problemie,poczytaj
Chrzest mamy 29 stycznia...
A ani Jula, ani Kubuś nie chcą i nie chcieli pić mi nigdy zupki,czy kaszek tym smoczkiem trojprzeplywowym
Hania- to dzisiaj też mięliście nieciekawą noc...,na pewno kolejna będzie lepsza...Kubuś ostatnio tak głośno w nocy gada,że boje sie ,że obudzi Julę ,a sąsiedzi go slysza na bank
Beti- teoretycznie ten nasivin 0.01% jest od 3 miesiecy do roczku,nam ostatnio bardzo pomógł
Domii- fajny ten fotelik ,dzieki
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.hipp.pl
martucha napisał:
hahah na Euro zapraszam bardzo prosze
aaaaaaa zapomniałam Wam powiedzieć Mówie dzisiaj do mojego m ze będziemy miały spotkanie tylko nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i ze faceci jada z nami i siedza z dziećmi a my balujemy a on na to:
"Że co że niby jak jak Ty to sobie wyobrażasz 20stu facetów z 20stoma maluchami i np jeden zacznie płakać " i to jego przerazenie w oczach haha
a ja mówie" a co Ty myslisz ze na sali gimnastycznej będziemy nocowac?? każdy bedzie miał swój pokój"...a on " acha boze to mi ulzyło bo juz sobie wyobraziłem ten sajgon"
Właśnie to sobie wyobraziłam!!! Już widzę mojego Mena w akcji pod tytułem:
Acha! Przypomniałam sobie o co miałam was zapytać. Czy wy już myślicie o większym foteliku samochodowym??? Bo moje dziecko w tym swoim zaczyna już wyglądać śmiesznie. Jak sprasowana. No i oglądałam już jakieś na Allegro, ale nie umiem się zdecydować. I czy lepiej kupić fotelik 9 - 18 kg, 9 - 25 kg czy 9 - 36 kg???
aneta2611 napisał:
oooo Asik, widzę, że już przekazałaś info Dziewczynom = dzięki
Anetka, a wogóle to wstawiłam kiedyś zdjęcie tych naczyniaków Julity. Widziałaś???
A co do tego wyginania, to Julita też się wygina, ale nas nie wysyłała lekarka do neurologa. Powiedziała, że może interesuje ja coś, co jest akurat za nią (bardzo prawdopodobne) albo nie chce leżeć na tym naczyniaku na główce i dlatego się kręci (też prawdopodobne).
Asik, to może mojego kompa też naprawisz???