- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274095 przez martucha
Jestem jestem czekajcie juz pisze i wstawiam foty
Chciałam Wam powiedzieć że....moim zdaniem oczywiście spotkanie było bardzo udane mimo tego ze łosoś mi nie wyszedł haha ale Happymamma jest jeszcze bardziej sympatyczna osoba niz myslałam i mam nadzieję ze po dzisiejszym spotkanu nie będzie mnie unikać haha chłopacy (Ci młodsi) myslę ze znaleźli wspólny język z reszta za chwilę zoaczyćie Ci więksi chyba tez i najlepsze...gdybyscie widziały jak oni sie zajmowali synami! No najlepsi tatowie pod słońcem haha w każdym bądz razie było bardzo miło a najlepsze jest to ze niby się nie znając az tyle o sobie wiedziałyśmy zaraz będzie fotorelacja tylko zmniejsze zdjęcia
Chciałam Wam powiedzieć że....moim zdaniem oczywiście spotkanie było bardzo udane mimo tego ze łosoś mi nie wyszedł haha ale Happymamma jest jeszcze bardziej sympatyczna osoba niz myslałam i mam nadzieję ze po dzisiejszym spotkanu nie będzie mnie unikać haha chłopacy (Ci młodsi) myslę ze znaleźli wspólny język z reszta za chwilę zoaczyćie Ci więksi chyba tez i najlepsze...gdybyscie widziały jak oni sie zajmowali synami! No najlepsi tatowie pod słońcem haha w każdym bądz razie było bardzo miło a najlepsze jest to ze niby się nie znając az tyle o sobie wiedziałyśmy zaraz będzie fotorelacja tylko zmniejsze zdjęcia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274100 przez happymamma
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274102 przez martucha
Daj spokoj wyglądasz pięknie
RENATKA!!!!!!!!!!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
RENATKA!!!!!!!!!!!!!!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274104 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!
Nika- najszczersze wyrazy współczucia dla całej Twojej Rodziny :kiss
Jeszcze raz dziękujemy kolejnym Mamusiom za życzenia!!!!
Beti- dałaś czadu!!!
Gratulujemy zębola!!!!
Dawaj zdjęcia!!!
Ehhh,czy tylko sam Kubuś nie ma jeszcze kiełka???- wiem,wiem,że nie ,ale on jest tak strasznie marudny,jak go wezme podniose do gory,to slina mu splywa po brodzie w takich ilosciach,ze hej...
Jusia- fajnie,że chrzciny się udaly,ja to mam jeszcze niestety przed soba , jeszcze raz 100 lat dla Wiki!!!
Martucha, Happymamma- ale jesteście laseczki,że hoho!!!!
Widać,że chłopcy znaleźli wspólny język,nic tylko gratulować udanego spotkania,ja też chcę!!!!!
Nika- najszczersze wyrazy współczucia dla całej Twojej Rodziny :kiss
Jeszcze raz dziękujemy kolejnym Mamusiom za życzenia!!!!
Beti- dałaś czadu!!!
Gratulujemy zębola!!!!
Dawaj zdjęcia!!!
Ehhh,czy tylko sam Kubuś nie ma jeszcze kiełka???- wiem,wiem,że nie ,ale on jest tak strasznie marudny,jak go wezme podniose do gory,to slina mu splywa po brodzie w takich ilosciach,ze hej...
Jusia- fajnie,że chrzciny się udaly,ja to mam jeszcze niestety przed soba , jeszcze raz 100 lat dla Wiki!!!
Martucha, Happymamma- ale jesteście laseczki,że hoho!!!!
Widać,że chłopcy znaleźli wspólny język,nic tylko gratulować udanego spotkania,ja też chcę!!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez dorotas29.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274115 przez Edyta
jusia dobrze ze chrzciny sie udaly Happymamma martucha super ze spotkanie sie udalo a maluchy na macie jak fajnie patrza wogole widac ze extra Dorotka
Silvia ma to samo slini sie jak Kubus najlepszego dla solenizantow beti gratki dal syncia za zabek oooo nadrobilam was
Silvia ma to samo slini sie jak Kubus najlepszego dla solenizantow beti gratki dal syncia za zabek oooo nadrobilam was
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 2 tygodni temu #274122 przez jusia
hahahaha jaka smieszna piosenka i tylko noc noc noc i obsrany koc rzeczyiście wpada w cuho
Beti oooooooch och coch ooooch!!!! gratulacje ząbka!!!! włąśnie dziewczyny pokażcie ząbki
Happymamma napewno było fajnie tez bym chciala sie z wami spotkac
Dorotka ale my byliśmy gosćmi na chrzcinach nasz w lutym
aaaaa fotki
!!!!!!! super chłopaki wyglądali i jak siedzą łądnie a wy dziewczyny to niezłe laski!!!!! zazdroszcze spotkania
Beti oooooooch och coch ooooch!!!! gratulacje ząbka!!!! włąśnie dziewczyny pokażcie ząbki
Happymamma napewno było fajnie tez bym chciala sie z wami spotkac
Dorotka ale my byliśmy gosćmi na chrzcinach nasz w lutym
aaaaa fotki
!!!!!!! super chłopaki wyglądali i jak siedzą łądnie a wy dziewczyny to niezłe laski!!!!! zazdroszcze spotkania
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274126 przez martucha
haha no fakt wygląda jakby chcieli dać sobie po razie ale na macie był spokój żaden z łokcia nie dostał hehe
Beti gratulujemy ząbka!!!! to teraz m Ci musi kieckę kupić
Nika przyjmij moje najszczersze kondolencje jestem pełna podziwu dla m..tyle zniósł...
Chyba laska....Happymamma to niezła laska! ja wygladam jak pulpet
Beti gratulujemy ząbka!!!! to teraz m Ci musi kieckę kupić
Nika przyjmij moje najszczersze kondolencje jestem pełna podziwu dla m..tyle zniósł...
Chyba laska....Happymamma to niezła laska! ja wygladam jak pulpet
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274131 przez jusia
kurcze zmykam laski, musze sie spakowac bo jutro jedziemy na weekend wiec mnei nie bedzie, mielismy isc wczesniej spac a tu co?? ja na forum a M w herosow gra ide sie pakowac i małą kąpać...dobranoc
PS mam nadzieje ze moderatorzy nie wykasuja przez weekend jakis zdjec i postow
a i wrzuce wam focie tej sukienki jak obiecałam i jedno z chrzcin Karolka z zapoznania Wiki a raczej jej pierwszego spotkania z dzieckiem bo nigdy wczesniej nie miala okzaji zdj kiepskiej jakosci niestety moze po weekendzie bede miala lepsze
eeeee i burdel w sypialni nie patrzcie
Martucha bardzo łądna jestes i wygladasz na zajefajna dziewczyne!!
PS mam nadzieje ze moderatorzy nie wykasuja przez weekend jakis zdjec i postow
a i wrzuce wam focie tej sukienki jak obiecałam i jedno z chrzcin Karolka z zapoznania Wiki a raczej jej pierwszego spotkania z dzieckiem bo nigdy wczesniej nie miala okzaji zdj kiepskiej jakosci niestety moze po weekendzie bede miala lepsze
eeeee i burdel w sypialni nie patrzcie
Martucha bardzo łądna jestes i wygladasz na zajefajna dziewczyne!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez jusia.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274133 przez happymamma
Martucha, ja Cię proszę, ja Cię widziałam, więc ja wiem najlepiej - jesteś laska i masz nieziemskie włosy
A chłopaki nie chcieli sie bić, nie nie, tylko...
A chłopaki nie chcieli sie bić, nie nie, tylko...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274139 przez Nika_OK
Oj dziewczyny, ja w ogóle jak patrzę na każda z Was po kolei to popadam w mega kompleksy
No, niby schudłam 5kg i 2kg mi jeszcze zostały do zrzucenia do wagi sprzed ciąży, ale niestety zostało mi to co najbardziej mnie drażni - brzuch, wygląda jakbym była w 7 m-cu ciąży i nie h...ja nie chce zelecieć
martucha, happymamma chłopaki - słodziaki I ku mojemu zadowoleniu jeden z nich to mój przyszły zięciu jest
O Was to nawet nic nie będę pisać, bo mi już gul tylko w gardle stanie
No, niby schudłam 5kg i 2kg mi jeszcze zostały do zrzucenia do wagi sprzed ciąży, ale niestety zostało mi to co najbardziej mnie drażni - brzuch, wygląda jakbym była w 7 m-cu ciąży i nie h...ja nie chce zelecieć
martucha, happymamma chłopaki - słodziaki I ku mojemu zadowoleniu jeden z nich to mój przyszły zięciu jest
O Was to nawet nic nie będę pisać, bo mi już gul tylko w gardle stanie
Moderatorzy: ilona