BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274095 przez martucha
Jestem jestem czekajcie juz pisze i wstawiam foty :lol:

Chciałam Wam powiedzieć że....moim zdaniem oczywiście spotkanie było bardzo udane :lol: mimo tego ze łosoś mi nie wyszedł haha ale Happymamma jest jeszcze bardziej sympatyczna osoba niz myslałam :lol: i mam nadzieję ze po dzisiejszym spotkanu nie będzie mnie unikać haha chłopacy (Ci młodsi) myslę ze znaleźli wspólny język z reszta za chwilę zoaczyćie :P Ci więksi chyba tez :lol: i najlepsze...gdybyscie widziały jak oni sie zajmowali synami! No najlepsi tatowie pod słońcem haha w każdym bądz razie było bardzo miło a najlepsze jest to ze niby się nie znając az tyle o sobie wiedziałyśmy :lol: :lol: :lol: zaraz będzie fotorelacja tylko zmniejsze zdjęcia
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274100 przez happymamma
Martucha oceń te foty uczciwie i jakby co to zamaluj mi facjate w paincie, ok??? :ohmy: :silly:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274102 przez martucha
Daj spokoj wyglądasz pięknie

RENATKA!!!!!!!!!!!!!!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274104 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!

Nika- najszczersze wyrazy współczucia dla całej Twojej Rodziny :kiss: :kiss: :kiss

Jeszcze raz dziękujemy kolejnym Mamusiom za życzenia!!!!

Beti- dałaś czadu!!! :) :) :)

Gratulujemy zębola!!!!

Dawaj zdjęcia!!!

Ehhh,czy tylko sam Kubuś nie ma jeszcze kiełka???- wiem,wiem,że nie :blink: ,ale on jest tak strasznie marudny,jak go wezme podniose do gory,to slina mu splywa po brodzie w takich ilosciach,ze hej...

Jusia- fajnie,że chrzciny się udaly,ja to mam jeszcze niestety przed soba ;) , jeszcze raz 100 lat dla Wiki!!!

Martucha, Happymamma- ale jesteście laseczki,że hoho!!!!

Widać,że chłopcy znaleźli wspólny język,nic tylko gratulować udanego spotkania,ja też chcę!!!!!
13 lata 2 tygodni temu #274111 przez adee84
obie jesteście śliczne zdjęcia extra a pierwsze wygląda jakby chłopcy zamierzali sobie dac po razie :lol: :lol:
13 lata 2 tygodni temu #274115 przez Edyta
jusia dobrze ze chrzciny sie udaly :) Happymamma martucha super ze spotkanie sie udalo a maluchy na macie jak fajnie patrza wogole widac ze extra Dorotka
Silvia ma to samo slini sie jak Kubus najlepszego dla solenizantow :) beti gratki dal syncia za zabek oooo nadrobilam was
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274117 przez dorotas29
Adee :laugh: , oni chyba sie poznawali,a może później na macie dali sobie po razie :)
Renatka- widzę Cię!!!
13 lata 2 tygodni temu #274122 przez jusia
hahahaha jaka smieszna piosenka :silly: i tylko noc noc noc i obsrany koc :silly: rzeczyiście wpada w cuho :)
Beti oooooooch och coch ooooch!!!! gratulacje ząbka!!!! :kiss: włąśnie dziewczyny pokażcie ząbki :)
Happymamma napewno było fajnie :) tez bym chciala sie z wami spotkac :)
Dorotka ale my byliśmy gosćmi na chrzcinach :) nasz w lutym :silly:
aaaaa fotki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
!!!!!!! :) super chłopaki wyglądali :) i jak siedzą łądnie a wy dziewczyny to niezłe laski!!!!! :) zazdroszcze spotkania :)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274126 przez martucha
haha no fakt wygląda jakby chcieli dać sobie po razie :lol: ale na macie był spokój :lol: żaden z łokcia nie dostał hehe

Beti gratulujemy ząbka!!!! to teraz m Ci musi kieckę kupić :lol: :blink:

Nika przyjmij moje najszczersze kondolencje :kiss: jestem pełna podziwu dla m..tyle zniósł...

Chyba laska....Happymamma to niezła laska! ja wygladam jak pulpet :P
13 lata 2 tygodni temu #274127 przez dorotas29
Aha- Jusia, sorki :laugh:

jutro wszystkie mamy dzieciaczków z ząbkami pokazuja zdjęcia!!!
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274131 przez jusia
kurcze zmykam laski, musze sie spakowac bo jutro jedziemy na weekend wiec mnei nie bedzie, mielismy isc wczesniej spac a tu co?? ja na forum a M w herosow gra :S ide sie pakowac i małą kąpać...dobranoc
PS mam nadzieje ze moderatorzy nie wykasuja przez weekend jakis zdjec i postow :angry:
a i wrzuce wam focie tej sukienki jak obiecałam i jedno z chrzcin Karolka :) z zapoznania Wiki a raczej jej pierwszego spotkania z dzieckiem :) bo nigdy wczesniej nie miala okzaji :) zdj kiepskiej jakosci niestety moze po weekendzie bede miala lepsze :)

eeeee i burdel w sypialni :S nie patrzcie :P

Martucha bardzo łądna jestes i wygladasz na zajefajna dziewczyne!!
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274133 przez happymamma
Martucha, ja Cię proszę, ja Cię widziałam, więc ja wiem najlepiej - jesteś laska i masz nieziemskie włosy :lol:

A chłopaki nie chcieli sie bić, nie nie, tylko...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:lol:
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #274134 przez martucha
hahahaha dobre :lol: :lol: :lol: lepiej nie mozna tego ująć :silly: muszę sobie zapisac ta nowa wersję :lol:
13 lata 2 tygodni temu #274137 przez Edyta
13 lata 2 tygodni temu #274139 przez Nika_OK
Oj dziewczyny, ja w ogóle jak patrzę na każda z Was po kolei to popadam w mega kompleksy :dry:
No, niby schudłam 5kg i 2kg mi jeszcze zostały do zrzucenia do wagi sprzed ciąży, ale niestety zostało mi to co najbardziej mnie drażni - brzuch, wygląda jakbym była w 7 m-cu ciąży i nie h...ja nie chce zelecieć :angry:

martucha, happymamma chłopaki - słodziaki :) I ku mojemu zadowoleniu jeden z nich to mój przyszły zięciu jest :lol:
O Was to nawet nic nie będę pisać, bo mi już gul tylko w gardle stanie :cheer:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka