- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273800 przez soniasg
hallo hallo
Pippin ja Cie kocham
właśnie wróciłam od lekarza bo znowu mnie wszystko swędzi. od poniedziałku najprawdopodobniej będę brała zastrzyki sterydowe. oby coś pomogły bo się normalnie zadrapie. a tak wogóle to przepisała mi maść a na recepcie przywaliła pieczątkę REFUNDACJA DO AKCEPTACJI NFZ i co? i chcieli odemnie 100% za lekarstwa
CO ZA CHORY KRAJ ! ale w pełni rozumie lekarzy bo oni są od tego by leczyć a nie sprawdzać czy jestem ubezpieczona czy nie
uciekam bo Maja wstała
Pippin ja Cie kocham
właśnie wróciłam od lekarza bo znowu mnie wszystko swędzi. od poniedziałku najprawdopodobniej będę brała zastrzyki sterydowe. oby coś pomogły bo się normalnie zadrapie. a tak wogóle to przepisała mi maść a na recepcie przywaliła pieczątkę REFUNDACJA DO AKCEPTACJI NFZ i co? i chcieli odemnie 100% za lekarstwa
CO ZA CHORY KRAJ ! ale w pełni rozumie lekarzy bo oni są od tego by leczyć a nie sprawdzać czy jestem ubezpieczona czy nie
uciekam bo Maja wstała
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 tygodni temu #273827 przez Asik
Sonia kurcze ja się z tym nie zgodzę , przynajmniej na śląsku mamy przecież te karty chipowe i tam jak byk masz adnotację jak wciskają tą kartę do czytnika czy jesteś ubezpieczona czy nie. ja np jak mi wzięli kartę to nawet do lekarza się nie dostałam nie mówiąc już o wydrukowaniu recept więc tego że na śląsku to robią co niektórzy to masakra wg mnie. aaaaa bo nie pamiętam czy wam pisałam że Szymkowi normalną receptę dał lekarz bo jak to powiedział bawić się w te pieczątki nie będzie
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273836 przez domii
Hej
Jakis ten dzien dzisiaj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pippin gratulacje zabka a tance na ktore chodze to Zumba i Afro Dance
Asik gratulacje naprawy komputera a co do VOD to mi nie odblokowali
Anetka ja sie pytalam o Ciebie i Asik mi wczoraj pisala,wiec prosze tu nie mowic ze sie nie interesuje
Adee czerwona a co do mandarynek po terminie to bym tez zjadla tylko ze ostatnio jak pol mandarynki zjadlam to Blazej dostal wysypki,wiec u mnie cytrusy odpadaja
Sto lat dla Wikusi i Kubusia
martucha fajna ta stronka, atorebki boskie-niesttety ja juz nie mam gdzie trzymac moich torebek-bo mam ich za duzo ,wiec jak gdzies jakas widze to sie musze powstrzymywac zeby nie kupic
kasiek a u was nie ma jeszcze zabka?
happymamma mi Renatka tez chlodno odpisala ze sie nic nie dzieje a wydaje mi sie ze dlatego sie nie pojawia bo chciala zmienic forum po tym jak nam wszystkie posty zniknely, a ty chyba pisalas ze zostajesz bo tu zaczynalas i tu zostaniesz
dorota gratulacje dla Sabiny
hania jak tam twoje migreny
soniaq od czego to swedzenie
a co z Nika
Wiecie u nas po szczepieniu obok miejsca wklucia zrobila sie taka gulka twarda chyba za plytko wbila igle i teraz sie martwie
angelika a jakie miesko procz kurczaka dajesz Nikosiowi jeszcze?dawalas Krolika?
Madzia Where Are you
Jakis ten dzien dzisiaj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pippin gratulacje zabka a tance na ktore chodze to Zumba i Afro Dance
Asik gratulacje naprawy komputera a co do VOD to mi nie odblokowali
Anetka ja sie pytalam o Ciebie i Asik mi wczoraj pisala,wiec prosze tu nie mowic ze sie nie interesuje
Adee czerwona a co do mandarynek po terminie to bym tez zjadla tylko ze ostatnio jak pol mandarynki zjadlam to Blazej dostal wysypki,wiec u mnie cytrusy odpadaja
Sto lat dla Wikusi i Kubusia
martucha fajna ta stronka, atorebki boskie-niesttety ja juz nie mam gdzie trzymac moich torebek-bo mam ich za duzo ,wiec jak gdzies jakas widze to sie musze powstrzymywac zeby nie kupic
kasiek a u was nie ma jeszcze zabka?
happymamma mi Renatka tez chlodno odpisala ze sie nic nie dzieje a wydaje mi sie ze dlatego sie nie pojawia bo chciala zmienic forum po tym jak nam wszystkie posty zniknely, a ty chyba pisalas ze zostajesz bo tu zaczynalas i tu zostaniesz
dorota gratulacje dla Sabiny
hania jak tam twoje migreny
soniaq od czego to swedzenie
a co z Nika
Wiecie u nas po szczepieniu obok miejsca wklucia zrobila sie taka gulka twarda chyba za plytko wbila igle i teraz sie martwie
angelika a jakie miesko procz kurczaka dajesz Nikosiowi jeszcze?dawalas Krolika?
Madzia Where Are you
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273839 przez angellika1
Pippin zapomnialam gdzie ja mam gloew!!
Antoś Gratuluję ząbka
Domii jak sama gotuje to na razie tylko kurczak i indyk a ze sloiczków to juz jadl wolowinę kurczaka i łososia W poniedzialej kupie dobrą wolowinkę i mu ugotuje a no i kawalek lososia też kupię bo mu smakowało
Staram sie robić różnorodne obiadki dzisiaj jadl ryż z marchewką i kurczakiem, wczoraj ziemniaczki ze szpinaczkiem i masełkiem jeszcze wcześniej np ziemniaczek zikelona pietruszka marchewka i kaszka manna
A Ty jak gotujesz?
Antoś Gratuluję ząbka
Domii jak sama gotuje to na razie tylko kurczak i indyk a ze sloiczków to juz jadl wolowinę kurczaka i łososia W poniedzialej kupie dobrą wolowinkę i mu ugotuje a no i kawalek lososia też kupię bo mu smakowało
Staram sie robić różnorodne obiadki dzisiaj jadl ryż z marchewką i kurczakiem, wczoraj ziemniaczki ze szpinaczkiem i masełkiem jeszcze wcześniej np ziemniaczek zikelona pietruszka marchewka i kaszka manna
A Ty jak gotujesz?
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273841 przez Asik
Angellika a jak Nikoś na masełko reaguje ?? bo to jednak białko zwierzęce..ja daję oliwę z oliwek na razie...
Nika ..moje kondolencje kochana
A co do służby zdrowia to kurcze czasmi ręce opadają.... ale to chyba zależy od tego czy z powołania , czy tak sobie...
zmykam bo u nas rodzinka w komplecie..no prawie ..bo córki od Mareckiego tylko brakuje
Nika ..moje kondolencje kochana
A co do służby zdrowia to kurcze czasmi ręce opadają.... ale to chyba zależy od tego czy z powołania , czy tak sobie...
zmykam bo u nas rodzinka w komplecie..no prawie ..bo córki od Mareckiego tylko brakuje
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Asik.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273842 przez Pippin
kurcze to Nikoś już takie skomplikowane rzeczy je??
domii i jak fajnie opłaca się?ja bym sie na jakąś salsę pzreszła gdybym oczywiście miała wybór
no własnie Niki nie było i Madzia uciekła
i Viszki dawno znowu nie było
a i drugą jedynkę już tez widać i Antek dre się jakby nerwicy dostał biedny
domii i jak fajnie opłaca się?ja bym sie na jakąś salsę pzreszła gdybym oczywiście miała wybór
no własnie Niki nie było i Madzia uciekła
i Viszki dawno znowu nie było
a i drugą jedynkę już tez widać i Antek dre się jakby nerwicy dostał biedny
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Pippin.
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273846 przez angellika1
Asik na poczatek zrobilam próbe i dalam do zupki dosłownie na czzubku noza i bylo oki, teraz dodaje łuzeczke do garnka który ma na 2 dni
Moderatorzy: ilona