BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #273779 przez Pippin
adee84 napisał:

idę sobie narazie, do potem :)

to Ci pa :blink: :silly: :side: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273781 przez Pippin
happymama jak tam nastrój przed spotkaniem?? :)

noo nieeee nikt mnie nie kocha wszystkie se poszły :( :( :( :(
13 lata 2 tygodni temu #273800 przez soniasg
hallo hallo

Pippin ja Cie kocham :P

właśnie wróciłam od lekarza bo znowu mnie wszystko swędzi. od poniedziałku najprawdopodobniej będę brała zastrzyki sterydowe. oby coś pomogły bo się normalnie zadrapie. a tak wogóle to przepisała mi maść a na recepcie przywaliła pieczątkę REFUNDACJA DO AKCEPTACJI NFZ i co? i chcieli odemnie 100% za lekarstwa

CO ZA CHORY KRAJ ! ale w pełni rozumie lekarzy bo oni są od tego by leczyć a nie sprawdzać czy jestem ubezpieczona czy nie

uciekam bo Maja wstała
13 lata 2 tygodni temu #273808 przez Hania
soniasg, A co Ci dolega???
pippin, jo Ci przaja ;) i śliczny Antosiowy awaterek
13 lata 2 tygodni temu #273820 przez martucha
Happymamma pewnie kombinuje co by tu wymyślić zeby nie przyjechać haha :lol: :silly:
13 lata 2 tygodni temu #273827 przez Asik
Sonia kurcze ja się z tym nie zgodzę , przynajmniej na śląsku mamy przecież te karty chipowe i tam jak byk masz adnotację jak wciskają tą kartę do czytnika czy jesteś ubezpieczona czy nie. ja np jak mi wzięli kartę to nawet do lekarza się nie dostałam nie mówiąc już o wydrukowaniu recept więc tego że na śląsku to robią co niektórzy to masakra wg mnie. aaaaa bo nie pamiętam czy wam pisałam że Szymkowi normalną receptę dał lekarz bo jak to powiedział bawić się w te pieczątki nie będzie :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273828 przez Pippin
no własnie Asik dokładnie po to mamy te karty nie wydadzą jej bez dowodu na to ze jesteś ubezpieczona

mi nie widać avatarka :/

o juz widac B)
13 lata 2 tygodni temu #273836 przez domii
Hej :)

Jakis ten dzien dzisiaj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pippin gratulacje zabka :) a tance na ktore chodze to Zumba i Afro Dance :lol:

Asik gratulacje naprawy komputera :) a co do VOD to mi nie odblokowali :angry:

Anetka ja sie pytalam o Ciebie i Asik mi wczoraj pisala,wiec prosze tu nie mowic ze sie nie interesuje :angry:

Adee czerwona :lol: a co do mandarynek po terminie to bym tez zjadla tylko ze ostatnio jak pol mandarynki zjadlam to Blazej dostal wysypki,wiec u mnie cytrusy odpadaja :dry:

Sto lat dla Wikusi i Kubusia

martucha fajna ta stronka, atorebki boskie-niesttety ja juz nie mam gdzie trzymac moich torebek-bo mam ich za duzo ,wiec jak gdzies jakas widze to sie musze powstrzymywac zeby nie kupic

kasiek a u was nie ma jeszcze zabka?

happymamma mi Renatka tez chlodno odpisala ze sie nic nie dzieje :dry: a wydaje mi sie ze dlatego sie nie pojawia bo chciala zmienic forum po tym jak nam wszystkie posty zniknely, a ty chyba pisalas ze zostajesz bo tu zaczynalas i tu zostaniesz
dorota gratulacje dla Sabiny :)
hania jak tam twoje migreny

soniaq od czego to swedzenie :unsure:

a co z Nika :unsure:

Wiecie u nas po szczepieniu obok miejsca wklucia zrobila sie taka gulka twarda :( chyba za plytko wbila igle i teraz sie martwie :(

angelika a jakie miesko procz kurczaka dajesz Nikosiowi jeszcze?dawalas Krolika?

Madzia Where Are you :(

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 tygodni temu #273839 przez angellika1
Pippin zapomnialam gdzie ja mam gloew!!
Antoś Gratuluję ząbka :D :D :D

Domii jak sama gotuje to na razie tylko kurczak i indyk a ze sloiczków to juz jadl wolowinę kurczaka i łososia :) W poniedzialej kupie dobrą wolowinkę i mu ugotuje :) a no i kawalek lososia też kupię bo mu smakowało :)
Staram sie robić różnorodne obiadki dzisiaj jadl ryż z marchewką i kurczakiem, wczoraj ziemniaczki ze szpinaczkiem i masełkiem jeszcze wcześniej np ziemniaczek zikelona pietruszka marchewka i kaszka manna :)
A Ty jak gotujesz?
13 lata 2 tygodni temu #273840 przez Nika_OK
Dzień dobry :)

Ufff... Mężuś się zajął Nelką, a ja nadrobiłam Was, ale wybaczcie bez odpisywania...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ech, nie smęcę więcej :)
Buźka :kiss:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273841 przez Asik
Angellika a jak Nikoś na masełko reaguje ?? bo to jednak białko zwierzęce..ja daję oliwę z oliwek na razie...

Nika ..moje kondolencje kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A co do służby zdrowia to kurcze czasmi ręce opadają.... ale to chyba zależy od tego czy z powołania , czy tak sobie...

zmykam bo u nas rodzinka w komplecie..no prawie ..bo córki od Mareckiego tylko brakuje

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273842 przez Pippin
kurcze to Nikoś już takie skomplikowane rzeczy je?? :side:

domii i jak fajnie opłaca się?ja bym sie na jakąś salsę pzreszła gdybym oczywiście miała wybór :)

no własnie Niki nie było i Madzia uciekła
i Viszki dawno znowu nie było

a i drugą jedynkę już tez widać i Antek dre się jakby nerwicy dostał biedny :(
13 lata 2 tygodni temu #273843 przez Nika_OK
Ale jeszcze 100-latek dla naszych solenizantów :)

Gratki dla Antosia za ząbka :)

A Nelka już jadła chyba wszystkie dostępne rodzaje mięska, które się dla dzieciaczków po 5 miesiacu życia - nic jej nie było :)
13 lata 2 tygodni temu #273844 przez angellika1
Nika współczuje Wam bardzo, a jak maz sie trzyma?
13 lata 2 tygodni temu #273846 przez angellika1
Asik na poczatek zrobilam próbe i dalam do zupki dosłownie na czzubku noza i bylo oki, teraz dodaje łuzeczke do garnka który ma na 2 dni
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia