BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #273850 przez Pippin
Nika współczuję i kondolencje dla Ciebie męża i teściowej :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a ja stwierdziłam ze się jeszcze tez powstrzymam z wprowadzaniem pokarmów skoro młody fajnie przybiera myślę że zacznę gdzieś tak za miesiac co prawda wcz dostał rosołku mojej mamy i mu baaarrrdddzzzooooooo smakował aż sam buzie otwierał jak widział zbliżającą sie łyżeczkę :laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #273852 przez Nika_OK

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #273853 przez Hania
domii, dziekuję :kiss: jak na razie bez migren ale wrocą na pewno.. :(
a dlaczego dzień zje***???
nika, bardzo współczuję i kondolencje dla Ciebie i rodziny :kiss:
Fifi też dobrze toleruje mięsko:)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273855 przez domii
Nika moje Kondolencje :kiss:

angelika my mamy wlasnie powoli wpeowadzac miesko narazie tak po lyzeczce do zupki,tesc moze zalatwic krolika tylko ze ja bym nie potrafila przy nim porzadzic :( wiec narazie bedziemy indyka i kurczaka gotowac,a powiedz te ziemniaczki ze szpinakiem to sama gotujesz czy sloiczek kupujesz? i tak samo marchewka z ryzem ze sloika? a nie ma po ryzu z marchewka zatwardzenia?

pippinchodze dwa razy w tyg.juz tak od miesiaca i jestem bardzo zadowolona,odstresowuje sie i laduje akumulatorki :lol:

asik ja jeszcze maselka nie daje, a ty ta oliwe z oliwek to dajesz do gotujacej czy zrobionej juz zupki?

HANIA ta pogoda mnie tak nastraja :angry:

edyta my tez mamy kropki grzyba :angry: a codziennie wietrze kilka razy dziennie,tez musze kupic jakis preparat i jak pojade na caly dzien do rodzicow to psikne :dry:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 tygodni temu #273873 przez adee84
Nika moje kondolencje :( :( :kiss: :kiss:
trzymajcie się jakoś Kochani :kiss:
Ja też nie jem cytrusów, zrobię z tymi mandarynkami ciasto albo muffiny ale jeść ich nie będę.
13 lata 2 tygodni temu #273878 przez soniasg
Maja ma takie dni że poprostu niedługo wyjdę z siebie aż mi wstyd że się na nią złoszczę :( :( :( :(

Asik no niby mamy te karty ale one nie dają 100% pewności. moja mama np mieszkała jeszcze pare lat temu w Niemczech a kartę chipową miała. jak poszła tutaj do lekarza to karta normalnie działała. Majka też dostaje normalne recepty bez jakieś pierdzielonej pieczątki. A swoja drogą to zastanawiam się co się z tym później dzieje jak lekarz już przywali pieczątke apteka żąda od Nas 100% a jak NFZ refunduje to co? co z tymi pieniędzmi? czy apteka wogóle nie bawi się już w refundację??

A swędzenie nie wiem z czego miałam już miliony testów i dalej nic poprostu wygląda to jak świerzb ale nim nie jest. a do tego na głowie mam takiue rany że aż mi ropa z nich leci bleeeeeeeeee

Nika moje kondolencje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

100 lat dla Solenizantów:)

Pippin gratuluję ząbka my nadal czekamy:)
13 lata 2 tygodni temu #273892 przez angellika1
Dmoii szpinaczeka sama gotukę :
1 narchewkę 2 ziemniaczki i 1 -2 kostki szpinaku (ja kupuję mrozony brykietach ) i dodaje kaszki mannej :)

A marchewka z ryżem to:
3 marchewki 1/3 pojedyńczej piersi z kurczaka i ryż na oko 2-3 łyżki do zupy :)
13 lata 2 tygodni temu #273898 przez Edyta
ja tylko na chwilke Adee stanowczo czerwona sukienke i powiem ze laseczka jestes.Nika wspolczuje smierci tescia no i ta sluzba zdrowia to masakra jakas...bez komentarza Pippin Gratki dla Antosia za zabka nam chyba tez beda szly bo silvia marudna i pcha te lapki do buzi i marudzi wiec nie mamczasu na forum i z gory was przepraszam ze tylko tak wpadam sonia pytalas kolezanki o ten zelik wiem ze czasu brak ale moze nie zapomnialas no lece dalej do silvi bo marudzi i kapanie zaraz
13 lata 2 tygodni temu #273905 przez soniasg
Edytko możesz kupić jej albo Dentinox albo Chamomilla jest w każdej aptece :)
13 lata 2 tygodni temu #273911 przez jusia
Heeeej my po chrzcinach :) fajnie było :) i mimo ze to dzien Karolka Wiki była rozpieszczana :) tulona i noszona :)
Pippin gratki Tosiowego ząbka :)
Dziekuje za zyczonka dla Wikusi :)
Adee czerwona :) i masz super biust :) łądnie podkreśla :)
Nika :( nasze kondolencje :kiss: :kiss: :kiss:
Renatko wroc :kiss: Tesknimy za toba i Celinką :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
za jej ślicznymi uśmieszkami do nas :)
Angelika ale ty super gotujesz :) ja same sloiczki :( nie umiem tak małej ugotowac, jestem beztalencie :(
13 lata 2 tygodni temu #273920 przez jusia
100 lat dla Kubusia :)
Gratki dla kuzynki :) i buziaki dla Matiego :)
Beti jak było n abasenie??
Super kartka z Jerzykiem :) fajny prezent :) my ju zdalismy album pod choinke ;) i chyba poprostu czekoladki i kwiaty kupimy...
Martucha i Happymamma jak spotkanie?? :)
sorki ze nei edytowalam...
13 lata 2 tygodni temu #273932 przez Zuza
adee84 napisał:

Angellika :kiss: :kiss: śliczna :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adde prosze wrzuc zdjecie z cała ty bo nie wiem jak wyglądasz cała bo mi sie podoba czerwona :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 2 tygodni temu #273935 przez Kasiek
ADEE!!!!!!!
Czy Ty kiedys pisalas ze Ty gruba jestes???????????? ty widzialas kiedys grubą??
KOBIETO!!!
Zajebiscie wygladasz w obu :laugh:
i prosze nie pisac takich glupot wiecej :angry:

NIka kondolencje kochana

a resszte potem bo Iga taka marudna ze m chce mi ja oddac, biedne te dziecaczki z tym zabkowaniem :(
Domi jesio nie widac ząbka :(
13 lata 2 tygodni temu #273944 przez Hania
Mnie też kusi pichcenie dla filipka, póki nie pracuje moglabym mu gotować:)

angellika, przyprawiasz jedzonko Nikosia?
jusia, fajnie, że chrzciny się udały:)
Edytko, i jeszcze "calgel"- madzia go chyba polecała:)

kasiek, no biedne te nasze dzieciątka a raczej wasze
bo fifi chyba nie zamierza mieć ząbków! żadnych objawów ząbkowania, marudzenia itp. u nie go nie widać! za to siedzieć, stać, piszczeć i turlać się to T A K !
13 lata 2 tygodni temu #273946 przez marta_szh
Adee tłusciochu czerwoną załóż :)

ehh dziewczynoo grzeszysz grzeszysz
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby