BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274144 przez happymamma
Nika proszę Cię, co ty wypisujesz ??? :huh: A brzuch Ci spadnie, nawet sama nie zauważysz kiedy, zobaczysz :) Poza tym ciekawe po kim Nelka taka ładna co? Chyba nie po sąsiadce? :silly:

Jusia bardzo ładnie wyglądałaś :)

Martucha :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #274146 przez adee84
idę lalki bo ten mój podobno mąz swoim cholernym chrapaniem obudził Majkę i oczywiście z mordą na mnie, że mam ją teraz uśpić a nie siedzieć na kompie :dry:
dobranoc
13 lata 2 tygodni temu #274147 przez beti
Oj laski jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania :D ehhh

noooo...musicie mieć tych swoich małych facetów na oku, bo Wam się spiją...a Wy to LASKI NEBESKIE :D

Dorotka, 2 h wcześniej jeszcze ząbka nie było...tam tak nagle coś się wykluło :P w zasadzie to nawet ja go nie widziałam tylko czułam jak mu Dentinoxem smarowałam po ciemku :D
13 lata 2 tygodni temu #274148 przez Nika_OK
Happymamma Już ja wiem, co wypisuje :cheer: Nelka to akurat wypisz - wymaluj moja mama :) Serio, mama ma zdjęcie swoje jak ma ok. 2 latka, no identyczne :)
A ostatnio coraz bardziej robi się podobna do tatusia swojego :)
13 lata 2 tygodni temu #274150 przez dorotas29
Beti- piosenka the best!!! :laugh:

Może z tych Kubusia pobudek co półtorej godziny też sie coś wykluje :dry: ,jutro proszę o zdjęcie :)
13 lata 2 tygodni temu #274151 przez Renata Anna
Witam!

Przepraszam za moja ostatnią niedyspozycję i dziękuję za wszystkie sms-y.
Nic się złego nie stało, tylko jestem ogromnie przygnębiona i sama siebie jeszcze bardziej nakręcam. Nie potrafię sobie sama z sobą poradzić. O ile jestem dobrą mamą (tak mi się wydaje) to strasznie zaniedbałam siebie. Nie mówię tu o wyglądzie...
Psychicznie jestem "dentką" i strasznie ciężko mi się pozbierać...
Do tego jakoś tak zauważyłam, że chyba nie pasuję tu do Was, mimo że w jakiś sposób się z Wami zżyłam. Teraz jesteście dla mnie pewną ostoją w tym wszystkim co się dzieje, ale przez ostatni czas zauważyłam, że nie podejmujecie moich postów. Mam wrażenie, że zwracacie uwagę na nie tylko jak wstawię zdjęcie Celinki... No i w ogóle widzę, że kilka z Was naprawdę się ze sobą zżyło... np. Happymamma i Martucha... a ja czuję się trochę pominięta, tak jakbym była na uboczu tego forum...

Nie chcę, żebyście odebrały to jako jakiś zarzut, bo jesteście świetne dziewczyny... Tylko ja taka pierdoła jestem i tyle.
13 lata 2 tygodni temu #274156 przez dorotas29
Jusia- świetnie wygladasz!!!

A ja mam @ i zjadam właśnie 10 cukierka czekoladowego,a zaraz połknę konia z kopytami :dry:
13 lata 2 tygodni temu #274158 przez adee84
póki jeszcze nie poszłam.
RENATO ANNO SKÓRO!!!
jesteś cudowną osóbką, wspaniałą przyjaciółką dla nas i tak samo jak z każdą inną ja np zżyłam się z Tobą!jak piszecie staram się odpisywać na wszystkie posty, czasem mogę coś przeoczyć za co przepraszam :kiss:
ale nie mów i nie myśl o sobie źle bo jesteś naprawde cudowna!!!
pasujesz do nas jak ulał, wszystkie razem tworzymy jakąś całość i jak którejś braknie to od razu robi się luka, więc nie pisz, że nie jesteś tu potrzebna czy coś,
przepraszam, ale musze iść bo ten... mnie wykończy swoim zachowaniem :angry:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274160 przez happymamma
Renatko :kiss: Moje posty też dziewczyny często gęsto "olewają", ale sama wiesz jaki tutaj "ruch" :) Poza tym, gdybyś miała tylko bliżej do Poznania, to z pewnością Ty i Celinka byłybyście na tych zdjęciach w samym środeczku ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i nie pisz, że nie pasujesz, przecież my tu tęskniłysmy strasznie, sama wiesz... :)
13 lata 2 tygodni temu #274162 przez Renata Anna
Happymamma to nie depresja... tylko problemy...
13 lata 2 tygodni temu #274163 przez Nika_OK
Renatka - Pierdoła :silly:
Renatka jesteś tu u nas jedną z bardziej rozpoznawalnych osób, w natłoku wiadomości i wydarzeń u nas wszystkich może faktycznie nieraz pomijamy posty, a ja ostatnio robię to nawet nagminnie (i tu obiecuję poprawę B) )
Nie gniewaj się na nas, bo pusto tu bez Ciebie będzie :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #274166 przez kiniaa
hej dziewczyny,

ale mialam nadrabiania...

przede wszystkim Happymamie i Martusi gratuluje spotkania w REALU :lol: i fajne focie dzieciaczkow :laugh: :laugh: :laugh: tez mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy :)

Nika :kiss: :kiss: :kiss: wspolczuje smierci tescia :( :( :(

Gratki dla Toska i Filipka z okazji pierwszego zabka :laugh: oraz wszystkiego Najlepszego i sto lat dla Kubusia i Wiktorii - dzisiejszych solenizantow :laugh:

Adee slicznie wygladasz w sukienkach i nie gadaj ze jestes gruba bo figure masz do pozazdroszczenia :laugh:

Jusia bardzo ladnie wygladalas na chrzcinach

a ja po spotkaniu z ta lekarka - specjalista od zywienia. No i nawet fajna babka, dowiedzialam sie dlaczego nie powinno sie dzieciom ponizej 6 mca rozszerzac diety - naukowcy niedawno odktyli ze zoladek dzieci poniezej 6 mca nie wytwarza enzymow trawiacych inne pokarmy niz mleko i dziecko moze miec alergie albo infekcje zoladka. Powiedziala mi tez ze kazde dziecko rosnie indywidualne i niektore dzieci wczesniej przyswajaja te pokarmy. Dlatego moge dawac ten kleik Belli :laugh: W srode mam spotkanie z jakas specjalistka od karmienia piersia a za 2 tyg znowu przyjdzie zwazyc mala. No i za 3 tyg dietetyk :cheer: zajeli sie Bella na calego. W ogole to tutaj po 6 mcach wprowadza sie prawie wszystko tj prawie wszystkie owoce, warzywa, jajko, tluszcze roslinne, mieso a nawet pelnotluste jogurty dla dzieci :cheer:
13 lata 2 tygodni temu #274170 przez Edyta
Renatko no co ty opowiadasz Kochana jestes czescia Tego Forum i napewno jak ktoras z nas nie odpisuje to znaczy ze albo cos przeoczyla albo zapomniala ja np. czytam a czasem zapominam odpisac i moze ktoras miec pretesie ale czasem skleroza dopada mimo wszystko zawsze czytam i wiem co i jak :) no i pewnie kazda miala takie zwatpienia ze jest Tutaj nie potrzebna ale wcale tak nie jest ja uwazam ze kazda z nas cos innego wnosi na Forum i dzieki temu ze jestesmy tak rozne a jednak podobne to cos nas laczy :) wiec prosze mi tu nie odchodzic tylko sie udzielac w miare mozliwosci czasowych :)
13 lata 2 tygodni temu #274172 przez dorotas29
Renatka- przykro mi,ze masz takie odczucia...wszystkie tworzymy tutaj zespół, jesteśmy jak ogniwo,ogniwo łańcucha,którego nie można przerwac...
13 lata 2 tygodni temu #274174 przez kiniaa
Renatka :kiss: :kiss: :kiss: kochanie super ze napisalas i wcale nie jestes na uboczu, ja tez wszsytkie Was tak samo lubie i staram sie odpisywac kazdej ale czasami wiem ze pomijam bo jak mam do nadrabiania ponad 10 stron to niestety nie jestem wstanie wszystkiego spamietac
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia