- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274144 przez happymamma
Nika proszę Cię, co ty wypisujesz ??? A brzuch Ci spadnie, nawet sama nie zauważysz kiedy, zobaczysz Poza tym ciekawe po kim Nelka taka ładna co? Chyba nie po sąsiadce?
Jusia bardzo ładnie wyglądałaś
Martucha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jusia bardzo ładnie wyglądałaś
Martucha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274147 przez beti
Oj laski jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania ehhh
noooo...musicie mieć tych swoich małych facetów na oku, bo Wam się spiją...a Wy to LASKI NEBESKIE
Dorotka, 2 h wcześniej jeszcze ząbka nie było...tam tak nagle coś się wykluło w zasadzie to nawet ja go nie widziałam tylko czułam jak mu Dentinoxem smarowałam po ciemku
noooo...musicie mieć tych swoich małych facetów na oku, bo Wam się spiją...a Wy to LASKI NEBESKIE
Dorotka, 2 h wcześniej jeszcze ząbka nie było...tam tak nagle coś się wykluło w zasadzie to nawet ja go nie widziałam tylko czułam jak mu Dentinoxem smarowałam po ciemku
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274151 przez Renata Anna
Witam!
Przepraszam za moja ostatnią niedyspozycję i dziękuję za wszystkie sms-y.
Nic się złego nie stało, tylko jestem ogromnie przygnębiona i sama siebie jeszcze bardziej nakręcam. Nie potrafię sobie sama z sobą poradzić. O ile jestem dobrą mamą (tak mi się wydaje) to strasznie zaniedbałam siebie. Nie mówię tu o wyglądzie...
Psychicznie jestem "dentką" i strasznie ciężko mi się pozbierać...
Do tego jakoś tak zauważyłam, że chyba nie pasuję tu do Was, mimo że w jakiś sposób się z Wami zżyłam. Teraz jesteście dla mnie pewną ostoją w tym wszystkim co się dzieje, ale przez ostatni czas zauważyłam, że nie podejmujecie moich postów. Mam wrażenie, że zwracacie uwagę na nie tylko jak wstawię zdjęcie Celinki... No i w ogóle widzę, że kilka z Was naprawdę się ze sobą zżyło... np. Happymamma i Martucha... a ja czuję się trochę pominięta, tak jakbym była na uboczu tego forum...
Nie chcę, żebyście odebrały to jako jakiś zarzut, bo jesteście świetne dziewczyny... Tylko ja taka pierdoła jestem i tyle.
Przepraszam za moja ostatnią niedyspozycję i dziękuję za wszystkie sms-y.
Nic się złego nie stało, tylko jestem ogromnie przygnębiona i sama siebie jeszcze bardziej nakręcam. Nie potrafię sobie sama z sobą poradzić. O ile jestem dobrą mamą (tak mi się wydaje) to strasznie zaniedbałam siebie. Nie mówię tu o wyglądzie...
Psychicznie jestem "dentką" i strasznie ciężko mi się pozbierać...
Do tego jakoś tak zauważyłam, że chyba nie pasuję tu do Was, mimo że w jakiś sposób się z Wami zżyłam. Teraz jesteście dla mnie pewną ostoją w tym wszystkim co się dzieje, ale przez ostatni czas zauważyłam, że nie podejmujecie moich postów. Mam wrażenie, że zwracacie uwagę na nie tylko jak wstawię zdjęcie Celinki... No i w ogóle widzę, że kilka z Was naprawdę się ze sobą zżyło... np. Happymamma i Martucha... a ja czuję się trochę pominięta, tak jakbym była na uboczu tego forum...
Nie chcę, żebyście odebrały to jako jakiś zarzut, bo jesteście świetne dziewczyny... Tylko ja taka pierdoła jestem i tyle.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274158 przez adee84
póki jeszcze nie poszłam.
RENATO ANNO SKÓRO!!!
jesteś cudowną osóbką, wspaniałą przyjaciółką dla nas i tak samo jak z każdą inną ja np zżyłam się z Tobą!jak piszecie staram się odpisywać na wszystkie posty, czasem mogę coś przeoczyć za co przepraszam
ale nie mów i nie myśl o sobie źle bo jesteś naprawde cudowna!!!
pasujesz do nas jak ulał, wszystkie razem tworzymy jakąś całość i jak którejś braknie to od razu robi się luka, więc nie pisz, że nie jesteś tu potrzebna czy coś,
przepraszam, ale musze iść bo ten... mnie wykończy swoim zachowaniem
RENATO ANNO SKÓRO!!!
jesteś cudowną osóbką, wspaniałą przyjaciółką dla nas i tak samo jak z każdą inną ja np zżyłam się z Tobą!jak piszecie staram się odpisywać na wszystkie posty, czasem mogę coś przeoczyć za co przepraszam
ale nie mów i nie myśl o sobie źle bo jesteś naprawde cudowna!!!
pasujesz do nas jak ulał, wszystkie razem tworzymy jakąś całość i jak którejś braknie to od razu robi się luka, więc nie pisz, że nie jesteś tu potrzebna czy coś,
przepraszam, ale musze iść bo ten... mnie wykończy swoim zachowaniem
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274160 przez happymamma
Renatko Moje posty też dziewczyny często gęsto "olewają", ale sama wiesz jaki tutaj "ruch" Poza tym, gdybyś miała tylko bliżej do Poznania, to z pewnością Ty i Celinka byłybyście na tych zdjęciach w samym środeczku
i nie pisz, że nie pasujesz, przecież my tu tęskniłysmy strasznie, sama wiesz...
i nie pisz, że nie pasujesz, przecież my tu tęskniłysmy strasznie, sama wiesz...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274162 przez Renata Anna
Happymamma to nie depresja... tylko problemy...
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274163 przez Nika_OK
Renatka - Pierdoła
Renatka jesteś tu u nas jedną z bardziej rozpoznawalnych osób, w natłoku wiadomości i wydarzeń u nas wszystkich może faktycznie nieraz pomijamy posty, a ja ostatnio robię to nawet nagminnie (i tu obiecuję poprawę )
Nie gniewaj się na nas, bo pusto tu bez Ciebie będzie
Renatka jesteś tu u nas jedną z bardziej rozpoznawalnych osób, w natłoku wiadomości i wydarzeń u nas wszystkich może faktycznie nieraz pomijamy posty, a ja ostatnio robię to nawet nagminnie (i tu obiecuję poprawę )
Nie gniewaj się na nas, bo pusto tu bez Ciebie będzie
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274166 przez kiniaa
hej dziewczyny,
ale mialam nadrabiania...
przede wszystkim Happymamie i Martusi gratuluje spotkania w REALU i fajne focie dzieciaczkow tez mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy
Nika wspolczuje smierci tescia
Gratki dla Toska i Filipka z okazji pierwszego zabka oraz wszystkiego Najlepszego i sto lat dla Kubusia i Wiktorii - dzisiejszych solenizantow
Adee slicznie wygladasz w sukienkach i nie gadaj ze jestes gruba bo figure masz do pozazdroszczenia
Jusia bardzo ladnie wygladalas na chrzcinach
a ja po spotkaniu z ta lekarka - specjalista od zywienia. No i nawet fajna babka, dowiedzialam sie dlaczego nie powinno sie dzieciom ponizej 6 mca rozszerzac diety - naukowcy niedawno odktyli ze zoladek dzieci poniezej 6 mca nie wytwarza enzymow trawiacych inne pokarmy niz mleko i dziecko moze miec alergie albo infekcje zoladka. Powiedziala mi tez ze kazde dziecko rosnie indywidualne i niektore dzieci wczesniej przyswajaja te pokarmy. Dlatego moge dawac ten kleik Belli W srode mam spotkanie z jakas specjalistka od karmienia piersia a za 2 tyg znowu przyjdzie zwazyc mala. No i za 3 tyg dietetyk zajeli sie Bella na calego. W ogole to tutaj po 6 mcach wprowadza sie prawie wszystko tj prawie wszystkie owoce, warzywa, jajko, tluszcze roslinne, mieso a nawet pelnotluste jogurty dla dzieci
ale mialam nadrabiania...
przede wszystkim Happymamie i Martusi gratuluje spotkania w REALU i fajne focie dzieciaczkow tez mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy
Nika wspolczuje smierci tescia
Gratki dla Toska i Filipka z okazji pierwszego zabka oraz wszystkiego Najlepszego i sto lat dla Kubusia i Wiktorii - dzisiejszych solenizantow
Adee slicznie wygladasz w sukienkach i nie gadaj ze jestes gruba bo figure masz do pozazdroszczenia
Jusia bardzo ladnie wygladalas na chrzcinach
a ja po spotkaniu z ta lekarka - specjalista od zywienia. No i nawet fajna babka, dowiedzialam sie dlaczego nie powinno sie dzieciom ponizej 6 mca rozszerzac diety - naukowcy niedawno odktyli ze zoladek dzieci poniezej 6 mca nie wytwarza enzymow trawiacych inne pokarmy niz mleko i dziecko moze miec alergie albo infekcje zoladka. Powiedziala mi tez ze kazde dziecko rosnie indywidualne i niektore dzieci wczesniej przyswajaja te pokarmy. Dlatego moge dawac ten kleik Belli W srode mam spotkanie z jakas specjalistka od karmienia piersia a za 2 tyg znowu przyjdzie zwazyc mala. No i za 3 tyg dietetyk zajeli sie Bella na calego. W ogole to tutaj po 6 mcach wprowadza sie prawie wszystko tj prawie wszystkie owoce, warzywa, jajko, tluszcze roslinne, mieso a nawet pelnotluste jogurty dla dzieci
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274170 przez Edyta
Renatko no co ty opowiadasz Kochana jestes czescia Tego Forum i napewno jak ktoras z nas nie odpisuje to znaczy ze albo cos przeoczyla albo zapomniala ja np. czytam a czasem zapominam odpisac i moze ktoras miec pretesie ale czasem skleroza dopada mimo wszystko zawsze czytam i wiem co i jak no i pewnie kazda miala takie zwatpienia ze jest Tutaj nie potrzebna ale wcale tak nie jest ja uwazam ze kazda z nas cos innego wnosi na Forum i dzieki temu ze jestesmy tak rozne a jednak podobne to cos nas laczy wiec prosze mi tu nie odchodzic tylko sie udzielac w miare mozliwosci czasowych
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274174 przez kiniaa
Renatka kochanie super ze napisalas i wcale nie jestes na uboczu, ja tez wszsytkie Was tak samo lubie i staram sie odpisywac kazdej ale czasami wiem ze pomijam bo jak mam do nadrabiania ponad 10 stron to niestety nie jestem wstanie wszystkiego spamietac
Moderatorzy: ilona