- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273606 przez adee84
hej
100 lat dla Wiki i Kubusia
Antoś gratulujemy ząbka
Asik genialna jesteś jak mało kto
Anetka ja o Tobie myślałam i o Filipku, zresztą jak o kazdej z Was
Agusia będziemy tęsknić
Martucha, Beti, Marta toście sobie wczoraj pogadały na fb
Asik Twój temperament... jest godny pozazdroszczenia
Anetka wykorzystaj chłopa póki w domu jest
Dorotka trzymam kciuki nadal
Kasiek współczuję niewyspania
idę przygotować cosik na obiad
100 lat dla Wiki i Kubusia
Antoś gratulujemy ząbka
Asik genialna jesteś jak mało kto
Anetka ja o Tobie myślałam i o Filipku, zresztą jak o kazdej z Was
Agusia będziemy tęsknić
Martucha, Beti, Marta toście sobie wczoraj pogadały na fb
Asik Twój temperament... jest godny pozazdroszczenia
Anetka wykorzystaj chłopa póki w domu jest
Dorotka trzymam kciuki nadal
Kasiek współczuję niewyspania
idę przygotować cosik na obiad
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273608 przez Asik
Dorotkaaaaaa to pogratuluj Sabince boshhh aż sie wzruszyłam ...jakbym na nowo nasze porody przezywała.... buziaczki dla Mateuszka napisz potem czy był faktycznie taki duży i jak się mamusia z dzidziusiem czują
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Asik.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273613 przez Kasiek
Dorotka super pogratuluj świeżej mamie
Adee ja tez mysle o wszystkich dziewczynach z forum i czasami mam tak ze jak juz zamkne kompa to mi sie przypomina ze ktoras cos napisala a ja akurat nie odpowiedzialam
a dzis od tej 5.40 to zamiast spac to ja o czym myslalam o forum to sie nazywa juz nie uzaleznienie a czyste wariactwo
Ja nie wiem czy ja jestem normalna wczoraj pojechalismy do Biedronki po zakupy bo pieluch zabraklo no i tzreba bylo cos zakupic na dzis bo święto, i co?? pieluchy kupilam, na kolacje i sniadanie tez, ale na obiad to juz nic sa tylko ziemniaki a jeszcze dzis rano zadzwonil brat mojego m ze jedzie z Krakowa i zebysmy go przewidzieli na dzisiejszy obiad moze sie cos znajdzie w zamrazarce albo pizze zamowimy świetna ze mnie gospodyni domowa i zona tez
Adee ja tez mysle o wszystkich dziewczynach z forum i czasami mam tak ze jak juz zamkne kompa to mi sie przypomina ze ktoras cos napisala a ja akurat nie odpowiedzialam
a dzis od tej 5.40 to zamiast spac to ja o czym myslalam o forum to sie nazywa juz nie uzaleznienie a czyste wariactwo
Ja nie wiem czy ja jestem normalna wczoraj pojechalismy do Biedronki po zakupy bo pieluch zabraklo no i tzreba bylo cos zakupic na dzis bo święto, i co?? pieluchy kupilam, na kolacje i sniadanie tez, ale na obiad to juz nic sa tylko ziemniaki a jeszcze dzis rano zadzwonil brat mojego m ze jedzie z Krakowa i zebysmy go przewidzieli na dzisiejszy obiad moze sie cos znajdzie w zamrazarce albo pizze zamowimy świetna ze mnie gospodyni domowa i zona tez
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273615 przez Pippin
dziękujemy
Kasiek marudny strasznie jest i w nocy co 1,5 godz sie budzi
Dorotka gratulujemy Sabince
adee co pichcisz na obiad??
aha i najlepszego dla Wkiusi
Kasiek marudny strasznie jest i w nocy co 1,5 godz sie budzi
Dorotka gratulujemy Sabince
adee co pichcisz na obiad??
aha i najlepszego dla Wkiusi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Pippin.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273627 przez Asik
Betii no super pomysł z tym oddzwonieniem
ahh Adee... dziękujęęęę ..ojjj wcale sie nie spodziewałam że tyle dziewczyn doceni moją zdolność naprafffczą hehehe ojj ta moja skromność i zawsztydzenie ...
a tu "espeszialy for ju " Betiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
coby Ciebie też tak pomęczyło heheeh
ahh Adee... dziękujęęęę ..ojjj wcale sie nie spodziewałam że tyle dziewczyn doceni moją zdolność naprafffczą hehehe ojj ta moja skromność i zawsztydzenie ...
a tu "espeszialy for ju " Betiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
coby Ciebie też tak pomęczyło heheeh
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273637 przez Asik
Dorotko to super że wsio ok :0 no nie kolosek ale też do maluszków nie należy
Kasiek a ja mam w zamrażarce na wszelki wypadek zawsze dwa udka i pilnuję coby je wymieniać bo kiedyś też tak się załatwiłam
a dzisiaj dodatkowo mam królika co to mi go mamuś posłała wczoraj tatulkiem jak na usg żeśmy jechali
a teraz cos dla mamuś dzieci na PEPTI !!!! ma wszędzie kosztować ponoć 7 zł dla mnie to zajefajna informacja bo u nas było po 12zł na DOZ apteka mają 7,06 cenę więc taka powinna byc już wszędzie
ahaaa i jeszcze jedno :0 te laseczki co mają cyfrowy polsat obadajcie VOD od bodajże 64 kanału :0 bo ja mam odblokowane i własnie mi piła leci a jest tych kanałów troszkę odblokowanych
upssss sooorki że nabiłam posta ......
Kasiek a ja mam w zamrażarce na wszelki wypadek zawsze dwa udka i pilnuję coby je wymieniać bo kiedyś też tak się załatwiłam
a dzisiaj dodatkowo mam królika co to mi go mamuś posłała wczoraj tatulkiem jak na usg żeśmy jechali
a teraz cos dla mamuś dzieci na PEPTI !!!! ma wszędzie kosztować ponoć 7 zł dla mnie to zajefajna informacja bo u nas było po 12zł na DOZ apteka mają 7,06 cenę więc taka powinna byc już wszędzie
ahaaa i jeszcze jedno :0 te laseczki co mają cyfrowy polsat obadajcie VOD od bodajże 64 kanału :0 bo ja mam odblokowane i własnie mi piła leci a jest tych kanałów troszkę odblokowanych
upssss sooorki że nabiłam posta ......
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273647 przez beti
Asik nooooooo...już się złapałam przed chwilą na tym, że Filipowi to śpiewam
Co do VOD to ja mam ten abonament za 20 zł, więc te kanały mam zawsze odblokowane chyba od 58 do 65
Adeee...myślę, że po uwzględnieniu zmiany strefy czasowej myślę że jeszcze będą ok
Co do VOD to ja mam ten abonament za 20 zł, więc te kanały mam zawsze odblokowane chyba od 58 do 65
Adeee...myślę, że po uwzględnieniu zmiany strefy czasowej myślę że jeszcze będą ok
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273649 przez angellika1
Adee ja bym je dodała Jak bym miala diecku dac to wtedy nie ale tak to spoko
Asik to świetna wiaodmość z tym pepti
ja dzisiaj na obiad mam ziemniaczki z majerankiem a Nikosiowi wlasnie gotuje na obiadek marchewke z rużem i kurczczkiem
Dorota Gratulacje dla Sabinki ehh przypomnial mi sie moj poród.....
a no i bym zapomniala
STO LATEK DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW
Asik to świetna wiaodmość z tym pepti
ja dzisiaj na obiad mam ziemniaczki z majerankiem a Nikosiowi wlasnie gotuje na obiadek marchewke z rużem i kurczczkiem
Dorota Gratulacje dla Sabinki ehh przypomnial mi sie moj poród.....
a no i bym zapomniala
STO LATEK DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273656 przez Edyta
Dzien Dobry moja grzeczna dziewczynka zamienila sie w marude marudzi po swojemu od rana oczy mam na zapalki nadrobie was wieczorem jak dam rade uszy mnie od pisku bola az nie wiem jak wytrzymam do 19 bo pewnie silvia dzis nie zamierza spac a i skasowalo mi chyba posta ktorego w nocy pisalam bo go nie ma
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273660 przez Asik
Adee mandarynki w puszce dzień po terminie ??? ja pracowałam od zawsze jak nie w handlu to gastronomii i miliony szkoleń w sanepidzie miałam to Ci cios napiszę ...
Mandarynka to nie jest istota myśląca i ona nie wie że własnie wczoraj jej data mineła :0 i nie pomysli oooooo kurcze ... północ sie zbliżą...muszę się zepsuć więc jak najbardziej możesz śmiało je jeść nawet nie upieczone
nawet nie wiecie ile puszek przez sanepid przechodzi kiedy np u producenta sie łostały i są po terminie , wtedy je do sanepidu dają , tam otwierają kilka i na podstawie zawartosci wydają decyzję o tym czy można czy nie przebić datę ważności
Beti ale to masz abonament VOD ? bo ja go nie mam tylko zwykły polsat HD za 39,90 ta podstawa i nic wiecej , to sie zdziwiłam
Mandarynka to nie jest istota myśląca i ona nie wie że własnie wczoraj jej data mineła :0 i nie pomysli oooooo kurcze ... północ sie zbliżą...muszę się zepsuć więc jak najbardziej możesz śmiało je jeść nawet nie upieczone
nawet nie wiecie ile puszek przez sanepid przechodzi kiedy np u producenta sie łostały i są po terminie , wtedy je do sanepidu dają , tam otwierają kilka i na podstawie zawartosci wydają decyzję o tym czy można czy nie przebić datę ważności
Beti ale to masz abonament VOD ? bo ja go nie mam tylko zwykły polsat HD za 39,90 ta podstawa i nic wiecej , to sie zdziwiłam
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273669 przez angellika1
tak samo pe.si czy co.a cola po terminie jeszcze jest oki..... wiem bo dla pracownikow sprzedają z krootkim terminem i to w takich cenach np za calą zgrzewke 2L 6 zł
Moderatorzy: ilona