BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #273606 przez adee84
hej
100 lat dla Wiki i Kubusia :kiss:
Antoś gratulujemy ząbka :kiss:
Asik genialna jesteś jak mało kto :laugh:
Anetka ja o Tobie myślałam i o Filipku, zresztą jak o kazdej z Was :)
Agusia będziemy tęsknić :)
Martucha, Beti, Marta toście sobie wczoraj pogadały na fb :lol:
Asik Twój temperament... jest godny pozazdroszczenia :lol:
Anetka wykorzystaj chłopa póki w domu jest :laugh:
Dorotka trzymam kciuki nadal :)
Kasiek współczuję niewyspania :kiss:
idę przygotować cosik na obiad :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273608 przez Asik
Dorotkaaaaaa to pogratuluj Sabince :) :) boshhh aż sie wzruszyłam ...jakbym na nowo nasze porody przezywała.... buziaczki dla Mateuszka napisz potem czy był faktycznie taki duży :D i jak się mamusia z dzidziusiem czują :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #273613 przez Kasiek
Dorotka super :) pogratuluj świeżej mamie :laugh:

Adee ja tez mysle o wszystkich dziewczynach z forum :) i czasami mam tak ze jak juz zamkne kompa to mi sie przypomina ze ktoras cos napisala a ja akurat nie odpowiedzialam :laugh:
a dzis od tej 5.40 to zamiast spac to ja o czym myslalam :unsure: :lol: o forum :lol: :lol: to sie nazywa juz nie uzaleznienie a czyste wariactwo :silly:

Ja nie wiem czy ja jestem normalna :dry: wczoraj pojechalismy do Biedronki po zakupy bo pieluch zabraklo no i tzreba bylo cos zakupic na dzis bo święto, i co?? pieluchy kupilam, na kolacje i sniadanie tez, ale na obiad to juz nic :angry: :angry: :angry: :ohmy: :ohmy: :ohmy: sa tylko ziemniaki :angry: a jeszcze dzis rano zadzwonil brat mojego m ze jedzie z Krakowa i zebysmy go przewidzieli na dzisiejszy obiad :laugh: moze sie cos znajdzie w zamrazarce albo pizze zamowimy :S świetna ze mnie gospodyni domowa :S :S i zona tez :S :silly:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273615 przez Pippin
dziękujemy :lol:

Kasiek marudny strasznie jest i w nocy co 1,5 godz sie budzi

Dorotka gratulujemy Sabince :kiss: :kiss: :kiss:

adee co pichcisz na obiad??

aha i najlepszego dla Wkiusi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #273617 przez beti
Kasiek...to oddzwońcie do brata, że się bardzo cieszycie, że przywiezie obiad :P

Mateuszku witaj na świecie!!!!! :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #273622 przez Kasiek
beti napisał:

Kasiek...to oddzwońcie do brata, że się bardzo cieszycie, że przywiezie obiad :P

Mateuszku witaj na świecie!!!!! :kiss:

Beti :laugh: dobre :laugh: zaraz dzwonie :silly: :woohoo:
13 lata 2 tygodni temu #273626 przez dorotas29
Urodziła sn, 3670g ,wiec nie żaden kolos,jest bardzo zmęczona,,ale jeszcze bardziej szczęśliwa!!!

dziękuje z wsparcie!!!!

A ja wczoraj robilam pizzerinki i myślalam,że mi żołądek w nocy rozsadzi :S
13 lata 2 tygodni temu #273627 przez Asik
Betii no super pomysł z tym oddzwonieniem :D

ahh Adee... dziękujęęęę ..ojjj wcale sie nie spodziewałam że tyle dziewczyn doceni moją zdolność naprafffczą :D hehehe ;) ;) ojj ta moja skromność i zawsztydzenie ... ;)

a tu "espeszialy for ju " Betiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

coby Ciebie też tak pomęczyło :D heheeh :D

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273637 przez Asik
Dorotko to super że wsio ok :0 no nie kolosek ale też do maluszków nie należy :)

Kasiek a ja mam w zamrażarce na wszelki wypadek zawsze dwa udka :) i pilnuję coby je wymieniać :) bo kiedyś też tak się załatwiłam :D
a dzisiaj dodatkowo mam królika co to mi go mamuś posłała wczoraj tatulkiem jak na usg żeśmy jechali :D

a teraz cos dla mamuś dzieci na PEPTI !!!! ma wszędzie kosztować ponoć 7 zł :) dla mnie to zajefajna informacja bo u nas było po 12zł :) na DOZ apteka mają 7,06 cenę więc taka powinna byc już wszędzie :)

ahaaa i jeszcze jedno :0 te laseczki co mają cyfrowy polsat :) obadajcie VOD od bodajże 64 kanału :0 bo ja mam odblokowane i własnie mi piła leci a jest tych kanałów troszkę odblokowanych :)

upssss sooorki że nabiłam posta ......

13 lata 2 tygodni temu #273641 przez adee84
Dorotka pogratuluj swiezo upieczonej mamusi :kiss:
Pippin nic specjalnego, udka wlasnie :)
mam pytanko, robie muffiny i mam mandarynki w puszce i chcialam dodac, nie otwarte, ale wczoraj im minal termin waznosci to chyba nie bardzo co?
13 lata 2 tygodni temu #273647 przez beti
Asik nooooooo...już się złapałam przed chwilą na tym, że Filipowi to śpiewam :D

Co do VOD to ja mam ten abonament za 20 zł, więc te kanały mam zawsze odblokowane :) chyba od 58 do 65 :D

Adeee...myślę, że po uwzględnieniu zmiany strefy czasowej myślę że jeszcze będą ok :D
13 lata 2 tygodni temu #273649 przez angellika1
Adee ja bym je dodała :) Jak bym miala diecku dac to wtedy nie ale tak to spoko :D
Asik to świetna wiaodmość z tym pepti :D :D :D
ja dzisiaj na obiad mam ziemniaczki z majerankiem a Nikosiowi wlasnie gotuje na obiadek marchewke z rużem i kurczczkiem :)

Dorota Gratulacje dla Sabinki :) ehh przypomnial mi sie moj poród.....

a no i bym zapomniala
STO LATEK DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :)
13 lata 2 tygodni temu #273656 przez Edyta
Dzien Dobry moja grzeczna dziewczynka zamienila sie w marude marudzi po swojemu od rana oczy mam na zapalki nadrobie was wieczorem jak dam rade :) uszy mnie od pisku bola az nie wiem jak wytrzymam do 19 bo pewnie silvia dzis nie zamierza spac :dry: a i skasowalo mi chyba posta ktorego w nocy pisalam bo go nie ma :dry:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273660 przez Asik
Adee mandarynki w puszce dzień po terminie ??? ja pracowałam od zawsze jak nie w handlu to gastronomii i miliony szkoleń w sanepidzie miałam :) to Ci cios napiszę ...

Mandarynka to nie jest istota myśląca i ona nie wie że własnie wczoraj jej data mineła :0 i nie pomysli oooooo kurcze ... północ sie zbliżą...muszę się zepsuć :) więc jak najbardziej możesz śmiało je jeść nawet nie upieczone :)

nawet nie wiecie ile puszek przez sanepid przechodzi kiedy np u producenta sie łostały i są po terminie , wtedy je do sanepidu dają , tam otwierają kilka i na podstawie zawartosci wydają decyzję o tym czy można czy nie przebić datę ważności :D

Beti ale to masz abonament VOD ? bo ja go nie mam tylko zwykły polsat HD za 39,90 ta podstawa i nic wiecej , to sie zdziwiłam :)

13 lata 2 tygodni temu #273669 przez angellika1
tak samo pe.si czy co.a cola po terminie jeszcze jest oki..... ;) wiem bo dla pracownikow sprzedają z krootkim terminem i to w takich cenach np za calą zgrzewke 2L 6 zł :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia