BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273370 przez Edyta
martucha czyli Borys jest wszedzie he he Sylwik pirerunstwo ten grzyb ja spac nie moge bo mysle co robic a dorotko wlasciciel powiedzial ze dopiero zwalczy jak cieplo bedzie a co teraz robic eh.. niech robi co chce ja to kupie jakis preparat zrobie osusze i bede wietrzyc dobrze ze to tylko w sypialni ale i tak mam wnerwa bo nienawidze smrodu stechlizny grzybow jestem pedantka i razi mnie cos takiego wszystko mam poodsuwane od scian i grzejnik grzeje oprocz kaloryfera wiec moze cos sie da zrobic z tym dziadokiem grzybem bo jest go mega malo...martucha no usmialam sie buhahah z Twojego M :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: net mi wolno chodzi odp.z opoznieniem :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #273377 przez beti
Nooooo...nadrobiłam Was :)

Jerzyś śliczny :)

Adee....a kiedy Ty Mai dajesz te nowości?? W sensie w jakim odstępie od ostatniego karmienia i w jakim do następnego karmienia??

Noooo...a my wczoraj mieliśmy gości do 2 w nocy :)

A poza tym to i dziś i wczoraj na basenie z Fifikiem byliśmy :)

Martucha i Happymama...tak beze mnie??? No nieładnie :P
13 lata 2 tygodni temu #273381 przez adee84
Beti o różnych porach, wtedy kiedy widze, że głodna jest, dziś np w czasie usypiania nocnego zamiast piersi próbowałam, ost kiedyś w czasie popołudniowego karmienia, ale wczoraj mi lekarka powiedziała, że niektóre dzieci tak mają, że chcą tylko cyca no i że niby też przez to są aż tak mocno do mamy przywiązane jak Maja ;)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273382 przez happymamma
Martucha ty też ty też :lol: I Adee też :lol: A z tym piciem to ja zaraz chyba odciągnę pokarm na wieczór :silly:

Angelika żeby z tego Nikity nie było :side:
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273383 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #273384 przez angellika1
Ejjjj u mnie też jest Euro !!!!!!
Dzisiaj bylismy u T i robila kołduny z rosolem :) i teraz boli mnie brzuch tak sie najadlam
13 lata 2 tygodni temu #273388 przez beti
Adee...bo w większości przewodników z wprowadzania nowych pokarmów jest, zeby je wprowadzać jak dziecko jest w dobrym humorze i po środku przerwy między karmieniami...żeby na spokojnie podeszło do tematu...jak Maja jest głodna to i zła a wtedy na pewno nie będzie chciała nic tylko CYCA NOW...myśli sobie pewnie: " mama co Ty mi tu wciskasz :P"
13 lata 2 tygodni temu #273390 przez adee84
żeby wacha tyle nie kosztowała to byśmy i wszędzie pojechali ;) :)
13 lata 2 tygodni temu #273394 przez Kasiek
martucha napisał:

hahah na Euro zapraszam :lol: bardzo prosze :lol:

aaaaaaa zapomniałam Wam powiedzieć :ohmy: :ohmy: Mówie dzisiaj do mojego m ze będziemy miały spotkanie tylko nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i ze faceci jada z nami i siedza z dziećmi a my balujemy :lol: a on na to:

"Że co :unsure: że niby jak :unsure: jak Ty to sobie wyobrażasz :unsure: 20stu facetów z 20stoma maluchami i np jeden zacznie płakać :ohmy: :cheer: " i to jego przerazenie w oczach haha

a ja mówie" a co Ty myslisz ze na sali gimnastycznej będziemy nocowac?? każdy bedzie miał swój pokój"...a on " acha boze to mi ulzyło bo juz sobie wyobraziłem ten sajgon"

Martucha :lol: :side: :woohoo: :side: :side:
13 lata 2 tygodni temu #273395 przez adee84
Beti może masz racje, ale próbowałam też tak jak piszesz ale ona nie chce i już ;) oj ja i tak się cieszę, chce ją karmić jak najdłużej :)
13 lata 2 tygodni temu #273400 przez Edyta
ide spac laseczki Dobranoc do Jutra
13 lata 2 tygodni temu #273402 przez martucha
Happymamma zaczynasz dobrze gadać :lol: :lol: :lol: :lol: haha odciągaj odciągaj i to hurtem :P :P :P zeby na rano jeszcze starczyło :lol:

Beti ajm soryyyyyyyyyyyyyyyyyyy :kiss: zawsze możesz do nas dojechać :lol: :lol:
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273428 przez Asik

13 lata 2 tygodni temu #273439 przez martucha
:angry: no i nie przywrócili :angry: i wczorajsze ostatnie posty też znikneły... :angry:
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273442 przez Asik

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży