BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #273169 przez martucha
haha no dziewczyny ja bardzo chętnie tylko ze wtedy musiałybyscie do mnie przyjechac :silly: :silly:

Kurde a ja jeszcze musze jechac na zakupy bo zapomniałam ze jutro jest swięto :huh: boshhhh gdzie ja żyje :unsure: :S :side: ...
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #273171 przez kiniaa
Domi jutro ta babka bedzie u mnie to sobie z nia porozmawiam :angry: bo dziecko niech sobie sama glodzi jak chce. A Bella w tym mcu przytyla tylko 200 gram to tym bardziej powinnam dokarmiac a nie na odwrot.

tez zazdraszczam Martuszce i Happymamie spotkania i bawcie sie dobrze laseczki :blink:

Haniu :kiss: :kiss: :kiss: moj M tez mial zapadniete pluco przez odme oplucna i robili mu zabieg taka wielka igla ale nie pamietam czy mial znieczulenie wtedy - na pewno milo mu nie bylo ale pociesze Cie ze teraz juz jest ok tylko nurkowac mu nie wolno

Pippin a u nas w UK kolorowo nie jest :( jak bylismy sami to wiadomo kupe kasy mielismy ale od 5 lat mamy dziecko a teraz dwoje i wydatkow jest mnostwo - na sam dom i oplaty i kredyt na samochod idzie cala wyplata mojego M. Zyjemy z mojej i jeszcze mam kilka benefitow na dzieci ale zadna rewelacja. Kiedys to mialam kupe ciuchow oryginalnych, cala polke perfum i kosmetykow a teraz kupuje to co mi potrzeba. Za to dzieci maja wszystko :lol:
13 lata 2 tygodni temu #273176 przez adee84
mam pytanie, zapewne dla Was głupie ale ja ciemna masa jestem:
mam kaszkę taką do robienia na wodzie o taką o :

i tam jest napisane jak ją zrobić żeby zjeść w misce bo na gęsto
moje pytanie jest następujące, jakkimi proporcjami ją zrobić żeby Maja spróbowała ją wypić z butli?pewnie i tak nie będzie chciała ale warto spróbować :)
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273177 przez Pippin
adee swietny avatarek

my już w domu

a wiec mi wszystko jedno gdzie jak Hania sie ulituje i mnie zabierze :lol: :lol: :lol:

Domii jakie tańce??

kiniaa o to mi chodzi by dzieć miał wszystko :) (ale tez bez przesady)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

happymama i martucha udanej "impreszki " :lol:

aha dzięki dziewczyny za odpowiedzi
13 lata 2 tygodni temu #273179 przez adee84
Martucha głowe to masz jak mój m :) poszedł z 10 zł po marchew i kupił mi 4 marchewki owszem i jedną czerstwą bułkę :dry: ale reszty już nie przyniósł bo nie wie gdzie ją włożył :ohmy: no mam chęć go zabić!!!! ost kasa "się zgubiła" :angry:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273182 przez Hania
kiniaa, bella przybiera ale mało??? najważniejsze żeby waga nie spadała!
Ważylam się dziś z Fifim i moj klocek waży 9kg. :ohmy: i odjełam 300g. bo był ubrany
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #273187 przez Hania

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #273188 przez adee84
Hania ale śliczna niunia :) :)
a Fifik rzeczywiście klusio :)
a my nadal chrzestnych nie mamy :( :dry:
13 lata 2 tygodni temu #273192 przez dorotas29
Hej!!!

Happymamma, Martucha, ehhhh, ale Wam zazdroszczę tego spotkania....też chcę

Kubus zjadl dzisiaj pierwszy raz zupke z mięskiem,ale mu smakowalo..

Akcja porodowa ok godz.17 sie zatrzymała, rozwarcie niewielkie,ehhhh,żeby nie było cesarki....Sabinka już jest wykończona,a gdzie tu do konca... ;)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273194 przez Hania
dorotas, trzymam kciuki za Sabinkę. U mnie też rozwarcie stanęło na 6 i dopiero jak zobaczyli zielone wody zdecydowali się na CC. Będzie dobrze! pewnie dostanie oxy..

Fifi też polubił obiadki z mięskiem:)

adee, dzięki :kiss: a kiedy zamierzacie chrzcić???
13 lata 2 tygodni temu #273198 przez adee84
Dorotka ja tez trzymam kciuki za Sabinke i dzidzię :)
co z tą Renatką?i z innymi laskami?coś rzadko teraz wchodzą :unsure:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273199 przez a!gusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorotas teraz strasznie latwo podemuja decyzje o cesarce, niestety..
Hania Mala sliczna! moja kuzynka jest platynowa blondynka jej maz rudy a corka miala kruczoczarne wloski...teraz jej zjasnialy :)
Kinia sorki ze sie tak zapytam ale Ty musisz tak sluchac tej lekarki w 100 procentach?moze zaufaj intuicji i dziecku...?
Adee na 120 ml ja daje 3 plaskie lyzeczki kaszki...dzis juz Jerzyk nie chcial kaszki.. ;(

13 lata 2 tygodni temu #273201 przez adee84
Agusia dzięki bardzo, spróbujemy :)
trzymajcie kciuki :)
13 lata 2 tygodni temu #273202 przez dorotas29
Hania- ja w sumie jako osoba postronna zaczynam się już strasznie denerwować,ciekawe,jak Sabinka sobie radzi,a nie chcę oczywiście do niej dzwonic i smsować, kontaktuję sie z jej teściowa i moja kuzynka...ehhh,będzie dobrze,musi być,jakoś tak emocjonalnie do tego podchodzę... ;)

Malutka prześliczna...fajnie,że Fifi tez lubi mięsko,a od dawna mu dajesz?

Jestem dzis dziwnie zmęczona,bardziej chyba psychicznie niż fizycznie,normalnie oczy mi sie zamykaja,a Kubuś od godziny budzi sie co dziesic minut :dry: ,ehhh chyba zapowiada sie kolejna z wielu juz nieprzespanych nocy...
13 lata 2 tygodni temu #273206 przez Hania
dorotas,dzięki :kiss: mięsko dostaje od paru dni i jak na razie dobrze je toleruje
w miarę możliwości połóż sie bidulko odpocznij trochę!!! a Sabinka na pewno jeszcze dziś urodzi, główka do góry!:)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia