- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273220 przez dorotas29
Dziewczyny, myslałam o takim prezencie dla Babć i Dziadków od swoich dzieciaczków, może byc???
allegro.pl/dzien-babci-magnes-na-lodowke...erta-i2030011128.htm
Halloooo,odzywać sie !!!! Widzę Was!!!!
allegro.pl/dzien-babci-magnes-na-lodowke...erta-i2030011128.htm
Halloooo,odzywać sie !!!! Widzę Was!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez dorotas29.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273238 przez martucha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a kiedy jest dzień babci
Happymamma dzwoniłam do Ciebie babo jedna ale juz nie ważne po ptokach
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a kiedy jest dzień babci
Happymamma dzwoniłam do Ciebie babo jedna ale juz nie ważne po ptokach
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez martucha.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 2 tygodni temu #273240 przez a!gusia
Dorotas mi sie nie wyswietla!ale ja tez zamowilam magnes na lodowke..
taki:
allegro.pl/dzien-babci-magnes-na-lodowke...11128.html?source=oo
a zaproszen na chrzest nie wysylalam bo mielismy tylko 8 osob ;(
taki:
allegro.pl/dzien-babci-magnes-na-lodowke...11128.html?source=oo
a zaproszen na chrzest nie wysylalam bo mielismy tylko 8 osob ;(
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273243 przez a!gusia
Martucha 21 stycznia-w moje imieniny
a dziadek...niezle!moj tata by pewnie z Jerzykiem nie zostal sam ale jak ja musze gdzies wyjsc w okolicy to na 5 min zostanie
ide se juz Kochane...bede jutro rano na chwile a potem jade na zadupie na pare dni
a dziadek...niezle!moj tata by pewnie z Jerzykiem nie zostal sam ale jak ja musze gdzies wyjsc w okolicy to na 5 min zostanie
ide se juz Kochane...bede jutro rano na chwile a potem jade na zadupie na pare dni
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez a!gusia.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273244 przez angellika1
Dorota ja zaprasdzalam ustnie okolo miesiąca wcześniej a zaproszenia dawałam na tydzień przed (dlatego tak późnio bo były robione na zamowienia)
Adee ja kaszki sypię "na oko" Nikos lubi gęstą i daje mu ze smoczka z duza dziurką robie 180 mleka i daje tyle k\aszki co jest na 150
Adee ja kaszki sypię "na oko" Nikos lubi gęstą i daje mu ze smoczka z duza dziurką robie 180 mleka i daje tyle k\aszki co jest na 150
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273251 przez Kasiek
hej
Dorotka my nie wysylalismy zaproszen na chrzest
Adee daj znac czy Maja zjadla kaszke trzymam kciuki Iga jadla pierwzsy raz przedwczoraj i jak jej dalam pierwsza lyzeczke to znieruchomiala, strzelila usmiech na cala buzie a potem to tylko było "mmmmmmmm" "mmmmmm" i buziaczka otwierala zeby szybciej dawac zadziwiajace ale na noc jeszcze nie dawalam, moze jutro sprobuje, zobacze ile Iga bedzie po niej spala
Jusia, Adee ja tez sie pisze na spotkanie z Wami
Hania malutka sliczna i Filipek juz kawał meżczyzny
A co z Renatka?? Renatko tesknimy za Toba i Celinka
a co do wspolnego spotkania to ja kocham góry i pewnie wybralabym Zakopane ale morze tez kocham i na wakacje akurat planujemy z małą pojechac do Władyslawowa wiec tez moze byc najgorzej ze wszedzie mam daleko
Dorotka my nie wysylalismy zaproszen na chrzest
Adee daj znac czy Maja zjadla kaszke trzymam kciuki Iga jadla pierwzsy raz przedwczoraj i jak jej dalam pierwsza lyzeczke to znieruchomiala, strzelila usmiech na cala buzie a potem to tylko było "mmmmmmmm" "mmmmmm" i buziaczka otwierala zeby szybciej dawac zadziwiajace ale na noc jeszcze nie dawalam, moze jutro sprobuje, zobacze ile Iga bedzie po niej spala
Jusia, Adee ja tez sie pisze na spotkanie z Wami
Hania malutka sliczna i Filipek juz kawał meżczyzny
A co z Renatka?? Renatko tesknimy za Toba i Celinka
a co do wspolnego spotkania to ja kocham góry i pewnie wybralabym Zakopane ale morze tez kocham i na wakacje akurat planujemy z małą pojechac do Władyslawowa wiec tez moze byc najgorzej ze wszedzie mam daleko
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Kasiek.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273267 przez Edyta
nadrobilam was laseczki i co skleroza mnie dopada zapamietalam domii slonce ja moze to zle ujelam z tymi zarobkami mamy tak jak agus nie marwimy sie o finase a co do tego co kiniaa napisala to fakt dzieci to skarbonka bez dna i kasa leci ja na siebie narazie za wiele nie wydaje bo pogoda brzydka wiec dresy kitka i w domu siedze i jakos nic mi nie trzeba ale dziecku nie zaluje zreszta unas tesciowa duzo pomaga a to kupi pieluchy a to zakupy a to jakos zabawke wiec my mozemy sobie pozwolic na to czy tamto pewnie ze inaczej jak nie bylo dziecka sami sielanka 2 wyplaty ale i teraz nie moge narzekac chodz zebym na siebie tak wydawala to nie najbardziej na silvie Adee my szczepienie dopiero 10 mamy Haniu wspolczuje m i zycze szybkiego powrotu do zdrowia co sie z Renatka dzieje a mam wnerwa bo niby nowe mieszkanie a co na scianach i nowych tapetach w sypialni odsuwam meble a tam grzyb nosz mowie wlascicielowi a on mi ze zrobi jak bedzie cieplo no ale ja mam male dziecko no i nie wiem co teraz pare kropek jest wytarlam i osuszm sciany a w dzien wietrze i nie wiem co robic... grozny jest grzyb
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Kurwa
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273269 przez martucha
Kasiek reakcja Borysa na kaszkę była taka sama ewidentnie mu podchodzi tylko ten zapach mnie osobiscie odrzuca, śmierdzi jak chałwa....
Dobrze że mi przypomniałyście o tym dnie babci i dziadka bo ja głowy nie mam do takich rzeczy, zawsze zapominam...
boshhhhhheeeee musze się jakoś rozluźnić bo do teraz mnie telepie
Domii i Kinia mam coś dla Was bo wy chyba lubicie takie sklepy a teraz mają wyprzedaż do -70%
www.asos.com
Kocham ich torebki
Edytka no jak jest grzyb to nie fajnie ale jak masz małe kropki to chyba da się cos z ty na szbko zrobić, ale w tej kwestii to ja Ci niestety nie pomoge bo sie nie znam
Dobrze że mi przypomniałyście o tym dnie babci i dziadka bo ja głowy nie mam do takich rzeczy, zawsze zapominam...
boshhhhhheeeee musze się jakoś rozluźnić bo do teraz mnie telepie
Domii i Kinia mam coś dla Was bo wy chyba lubicie takie sklepy a teraz mają wyprzedaż do -70%
www.asos.com
Kocham ich torebki
Edytka no jak jest grzyb to nie fajnie ale jak masz małe kropki to chyba da się cos z ty na szbko zrobić, ale w tej kwestii to ja Ci niestety nie pomoge bo sie nie znam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez martucha.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273284 przez Kasiek
Edytka a duzo tego grzyba? sa preparaty takie do pryskania na sciane tylko trzeba pozniej mocno wietrzyc ale nie wiem czy mozna je stosowac jak w domu male dziecko moze sie pediatry spytaj
Martucha ja mam kaszke z malinami i pachnie nawet spoko a mi tez smakuje jak Idze tez sobie zrobilam a co
nie nerwuj sie na tate mocno, moze Borysek mocno tesknil akurat
ide do m, bo mnie tu wola zeby mu pomoc tosty robic
Martucha ja mam kaszke z malinami i pachnie nawet spoko a mi tez smakuje jak Idze tez sobie zrobilam a co
nie nerwuj sie na tate mocno, moze Borysek mocno tesknil akurat
ide do m, bo mnie tu wola zeby mu pomoc tosty robic
Moderatorzy: ilona