BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #273207 przez Hania
mykam pod prysznic a potem do M przed TV

dobranoc :) :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #273211 przez dorotas29
Hania :kiss: , dobranoc!!!
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273220 przez dorotas29
Dziewczyny, myslałam o takim prezencie dla Babć i Dziadków od swoich dzieciaczków, może byc???

allegro.pl/dzien-babci-magnes-na-lodowke...erta-i2030011128.htm

Halloooo,odzywać sie !!!! :) Widzę Was!!!! :)
13 lata 2 tygodni temu #273224 przez beti
Laseczki, nadrabiam Was, napiszę Wam tylko narazie żeby nie zapomnieć, że w Tesco jest promocja na Lovele...1,8 kg za 11,99 zł i płyn do płukania też, ale nie pamiętam za ile :D

Zaraz się dołączę do dyskusji :)
13 lata 2 tygodni temu #273226 przez dorotas29
Cześć Beti, dotarłaś do nas... :)
13 lata 2 tygodni temu #273228 przez angellika1
czesc dziewczyny :)
wieczorkiem postaram sie nadrobic teraz uciekam
buziole
13 lata 2 tygodni temu #273230 przez dorotas29
Dziewczyny, znowu mam pytanie- ile dni przed chrztem wysyłałyście zaproszenia i czy w ogóle takowe wysyłałyście???
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273238 przez martucha

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a kiedy jest dzień babci :unsure:

Happymamma dzwoniłam do Ciebie babo jedna B) ale juz nie ważne po ptokach :P
13 lata 2 tygodni temu #273240 przez a!gusia
Dorotas mi sie nie wyswietla!ale ja tez zamowilam magnes na lodowke..
taki:
allegro.pl/dzien-babci-magnes-na-lodowke...11128.html?source=oo

a zaproszen na chrzest nie wysylalam bo mielismy tylko 8 osob ;(
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273243 przez a!gusia
Martucha 21 stycznia-w moje imieniny :)
a dziadek...niezle!moj tata by pewnie z Jerzykiem nie zostal sam ale jak ja musze gdzies wyjsc w okolicy to na 5 min zostanie ;)

ide se juz Kochane...bede jutro rano na chwile a potem jade na zadupie na pare dni ;)
13 lata 2 tygodni temu #273244 przez angellika1
Dorota ja zaprasdzalam ustnie okolo miesiąca wcześniej a zaproszenia dawałam na tydzień przed (dlatego tak późnio bo były robione na zamowienia)

Adee ja kaszki sypię "na oko" Nikos lubi gęstą i daje mu ze smoczka z duza dziurką robie 180 mleka i daje tyle k\aszki co jest na 150 :)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273251 przez Kasiek
hej
Dorotka my nie wysylalismy zaproszen na chrzest :)

Adee daj znac czy Maja zjadla kaszke :) trzymam kciuki :) Iga jadla pierwzsy raz przedwczoraj i jak jej dalam pierwsza lyzeczke to znieruchomiala, strzelila usmiech na cala buzie a potem to tylko było "mmmmmmmm" "mmmmmm" i buziaczka otwierala zeby szybciej dawac :laugh: zadziwiajace :laugh: ale na noc jeszcze nie dawalam, moze jutro sprobuje, zobacze ile Iga bedzie po niej spala :dry:

Jusia, Adee ja tez sie pisze na spotkanie z Wami :kiss: :)

Hania malutka sliczna i Filipek juz kawał meżczyzny :lol:

A co z Renatka?? Renatko tesknimy za Toba i Celinka :kiss:

a co do wspolnego spotkania to ja kocham góry i pewnie wybralabym Zakopane ale morze tez kocham i na wakacje akurat planujemy z małą pojechac do Władyslawowa wiec tez moze byc :) najgorzej ze wszedzie mam daleko :)
13 lata 2 tygodni temu #273267 przez Edyta
nadrobilam was laseczki i co skleroza mnie dopada :laugh: zapamietalam domii slonce ja moze to zle ujelam z tymi zarobkami mamy tak jak agus nie marwimy sie o finase a co do tego co kiniaa napisala to fakt dzieci to skarbonka bez dna i kasa leci ja na siebie narazie za wiele nie wydaje bo pogoda brzydka wiec dresy kitka i w domu siedze i jakos nic mi nie trzeba ale dziecku nie zaluje zreszta unas tesciowa duzo pomaga a to kupi pieluchy a to zakupy a to jakos zabawke wiec my mozemy sobie pozwolic na to czy tamto pewnie ze inaczej jak nie bylo dziecka sami sielanka 2 wyplaty ale i teraz nie moge narzekac chodz zebym na siebie tak wydawala to nie najbardziej na silvie :laugh: Adee my szczepienie dopiero 10 mamy :blink: Haniu wspolczuje m i zycze szybkiego powrotu do zdrowia :) co sie z Renatka dzieje :dry: a mam wnerwa bo niby nowe mieszkanie a co na scianach i nowych tapetach w sypialni odsuwam meble a tam grzyb nosz
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
mowie wlascicielowi a on mi ze zrobi jak bedzie cieplo :angry: no ale ja mam male dziecko no i nie wiem co teraz pare kropek jest wytarlam i osuszm sciany a w dzien wietrze :( i nie wiem co robic... grozny jest grzyb :ohmy: :unsure:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273269 przez martucha
Kasiek reakcja Borysa na kaszkę była taka sama :lol: ewidentnie mu podchodzi :lol: tylko ten zapach mnie osobiscie odrzuca, śmierdzi jak chałwa....

Dobrze że mi przypomniałyście o tym dnie babci i dziadka bo ja głowy nie mam do takich rzeczy, zawsze zapominam...

boshhhhhheeeee musze się jakoś rozluźnić bo do teraz mnie telepie :angry:

Domii i Kinia mam coś dla Was bo wy chyba lubicie takie sklepy :lol: a teraz mają wyprzedaż do -70%
www.asos.com

Kocham ich torebki :lol: :kiss:

Edytka no jak jest grzyb to nie fajnie ale jak masz małe kropki to chyba da się cos z ty na szbko zrobić, ale w tej kwestii to ja Ci niestety nie pomoge bo sie nie znam :huh:
13 lata 2 tygodni temu #273284 przez Kasiek
Edytka a duzo tego grzyba? sa preparaty takie do pryskania na sciane tylko trzeba pozniej mocno wietrzyc ale nie wiem czy mozna je stosowac jak w domu male dziecko :cheer: moze sie pediatry spytaj :dry:

Martucha ja mam kaszke z malinami i pachnie nawet spoko :) a mi tez smakuje jak Idze :laugh: tez sobie zrobilam a co :laugh:
nie nerwuj sie na tate mocno, moze Borysek mocno tesknil akurat :)
ide do m, bo mnie tu wola zeby mu pomoc tosty robic :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka