BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #273096 przez adee84
a moja dzidzia padla u mnie na brzuchu jak zwykle :)
tez zazdraszczam laskom jutrejszego spotkania :) moze kiedys uda mi sie Jusie namowic :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #273103 przez domii
agusia to jak ci nie robi roznicy to wpadniemy z Blazejkiem do Ciebie i Jerzyka w luty :) Galerii Krakowskiej nie znosze tlumy takie, problem z miejscem do parkowania :angry:

Ja czekam na meza jak ze sklepu wroci i ide zrobic kolo siebie,bo wieczorem tance a jeszcze mlodego trzeba nakarmic i wykapac,narazie :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 tygodni temu #273108 przez a!gusia
Domii nie robi mi roznicy :) a z galeria to tak palnelam :)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273109 przez martucha
Happymamma skoro tak to się cieszę :lol: bo nie chce podpaśc haha my tez nie nalezymy do "normalnych" rodziców;p jaaa ale fajnie :silly: :lol:

Domii ja też się zastanawiam czy sie nie zapisac na takie tańce :lol: tylko gorzej z motywacją ...jakbym miała skim chodzić to luuuuz a tak to mi sie nie chce tyłka podnieść :silly:

dobra dziewuszki ja na chwile znowu znikam bo za chwile mam make up :lol: młodsza sis idzie na balety i mnie znowu zgwałciła o makijaż :blink: :side: :side: na szczęscie Borys spi :lol:
13 lata 2 tygodni temu #273122 przez adee84
Madzia wyczytałam gdzieś, że zrośnięte wargi sromowe można na początku leczyć maściami hormonalnymi, chirurg to ostateczna ostateczność, jak o wiele za późno to wykryto, np jak niunia ma ponad rok...
13 lata 2 tygodni temu #273132 przez jusia
Hej dziewczyny no zasiadam do czytania :)
Super ze sie spotykacie :) Adee koniecznie si eumowimy tylko w lecie jakos ok?? :)
i fajny masz avatarek :) Maja z tymi włoskami w górze :laugh:
ja tez słyszałam o tych maściach...ale słyszałąm też druga opinie ze u takich małych dzieci sie nie stosuje tego...kurcze moja kolezanka to miala u córci ale ona juz z 6 lat miała...
A ja jutro ide na te chrzciny i nie obiecuje ze sie odezwe przed poniedzialkiem, wiec jak cos to sie o nas nie martwcie :laugh:
Martucha ja bym chciala makijaż :laugh: na chrzciny Wikusi w lutym :laugh: szkoda ze tak daleko mieszkasz...
13 lata 2 tygodni temu #273138 przez adee84
Jusia lato mi jak najbardziej odpowiada :) i dziękujemy za komplement :kiss:
Martucha ja poproszę o makijaż na wesele :laugh: to taki mały pretekst co byśmy się mogły spotkać :silly:
Renatka???
13 lata 2 tygodni temu #273140 przez maga4
Pipin u nas zarobki i wydatki podobnie jak u Ausi. Zyjemy spokojnie i mozemy na luzie splacac kredyt na dom w Polsce. Ale to jak dwie osoby pracuja. Jak przez kilka miesiecy nie mialam pracy to juz nie bylo tak kolorowo.
13 lata 2 tygodni temu #273143 przez marta_szh
Martucha to i ja chce makijaz na wesele tyle ze swoje w lipcu;D wpadaj wpadaj z Boryskiem;D
13 lata 2 tygodni temu #273150 przez jusia
adee84 napisał:

Madzia fajnie wyszło by Wam z tym żłobkiem :)
bratowa nei moja, chyba Happymamy :unsure:
Jerzyś jak zawsze cudo :kiss:
Madzia pobalujemy osobno ale jakby razem, fajnie :lol:
Kinia współczuję nocy :kiss:
Edytka daj znać co tam po szczepieniu :)
Domi ucałuj Błażejka :kiss:
Dorotka ubranko śliczne :)
pomysł na naleśniki mniammmmm :woohoo:
Hania mój m też miał zapadnięte oba płuca ;)
a co do miast, wszęzie mam daleko to już zacznę na benzyne odkładać chyba :)

Adee albo sie razem zabierzemy :)...ale nie przeciez bedzie nas 6 osob :(
13 lata 2 tygodni temu #273155 przez adee84
no kurcze właśnie szkoda :( ale może coś innego uda się nam wymyślić żeby mniejszyć koszta :)
13 lata 2 tygodni temu #273156 przez Hania
co ja to miałam napisać... nie pamiętam :S

adee, ładny awatarek:)

fifi śpi wykąpany był wymęczony wizytą u T i ćwiczeniami

piszecie o zarobkach.... W naszym kraju to tylko marzenia, chociaż ja też nie powinnam narzekać bo M dobrze zarabia ale ile musi się przy tym narobić żeby dobrze zarobić :silly:
13 lata 2 tygodni temu #273158 przez Hania
adee, pamiętam jak Twój M leżał w szpitalu... ale teraz wszystko jest już ok???
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273164 przez Hania
gdyby doszło do spotkania to ja mogę podebrać laski z gónego śl. czyli Asik i pippin:)(oczywiście gdyby zechciały się przybrać;)) no chyba, że jeszcze któraś jest górnego śl.?
M załatwiłby mini-busa;) no chyba, że w tym czasie ktoś inny wynająłby ów busik to wtedy odpada :(
13 lata 2 tygodni temu #273168 przez adee84
Hania dzięki :kiss: niby dobrze, ale kaszle tak dziwnie dalej i lekarz kazał mu zrobić rutynowe badania ok. październiak ale jakś mu się nie spieszy niestety :dry:
my to tylko z Jusią możemy się jakoś skumać po drodze no i może Kasiek jakoś co nie?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia