- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272961 przez martucha
sory że ja tak ciągle z doskoku ale m mnie wciąz wygania z kompa bo...szuka nowego wzroru na tattoo no i niestety musze wciąz czekac na swoją kolej
Hania już się boje tych fot haha
ja to jestem ciekawa jak sie chłopaki dogadają
Happymamma to ja moze najlepiej do Ciebie później zadzwonie i sie dokładnie dogadamy spotykamy sie na luzie więc żadnych spinek mi tutaj nic prosze nie przynosić
no i pisałaś wodę czy wódę no to pewnie nasi m coś wypiją co żeby im sie języki rozplatały a no i powiedz Sylwkowi ze to że moj m pracuje tam gdzie pracuje to nie znaczy ze nie grzeszy
RENATKA
Hania już się boje tych fot haha
ja to jestem ciekawa jak sie chłopaki dogadają
Happymamma to ja moze najlepiej do Ciebie później zadzwonie i sie dokładnie dogadamy spotykamy sie na luzie więc żadnych spinek mi tutaj nic prosze nie przynosić
no i pisałaś wodę czy wódę no to pewnie nasi m coś wypiją co żeby im sie języki rozplatały a no i powiedz Sylwkowi ze to że moj m pracuje tam gdzie pracuje to nie znaczy ze nie grzeszy
RENATKA
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273006 przez happymamma
Martucha jak powiedziałam mojemu M, ze Twój jest polismenem, to powiedzal, że fajnie A tzn, ze my mamy taksą przyjechać??? Bo mielismy autem i wtedy M by nie pił A ja tak, wódę prosto z gwinta
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu #273017 przez martucha
Aaaaa rozumiem to dla Ciebie kupię litra a najlepiej dwa, dla m jakąś oranżadkę,my sobie wypijemy, m będzie prowadził i wszystko cacy to jaką preferujesz Żywiec Zdrój moze być haha
dobra to pomyslcie co robimy nie będę Was sprowadzać na złą drogę
dobra to pomyslcie co robimy nie będę Was sprowadzać na złą drogę
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273027 przez soniasg
halo halo my po lekarzu
mocz w porządku wysypka już też ustępuje a te problemy ze snem najprawdopodobniej spowodowane są właśnie tą wysypką.
100 lat dla Jasiulka i Aleksa
Jusia ja już nie umię się doczekać kiedy Majeczka pierwszy raz mnie dziabnie swoim ząbkiem
Happymamma dziękuję za odpowiedź ja już też odstawiłam ten bactrim
Domi całuski dla Błażejka biedny się nacierpiał. my mamy szczepienie przesunięte o 4 tygodnie ze względu na tą trzydniówkę
Dorotas jasne że będzie dobrze musi być
Madzia napewno będzie dobrze głowa do góry
RENATKO WRACAJ!!!
MUSZE UCIEKAC BO mAJKA WSTAŁA
mocz w porządku wysypka już też ustępuje a te problemy ze snem najprawdopodobniej spowodowane są właśnie tą wysypką.
100 lat dla Jasiulka i Aleksa
Jusia ja już nie umię się doczekać kiedy Majeczka pierwszy raz mnie dziabnie swoim ząbkiem
Happymamma dziękuję za odpowiedź ja już też odstawiłam ten bactrim
Domi całuski dla Błażejka biedny się nacierpiał. my mamy szczepienie przesunięte o 4 tygodnie ze względu na tą trzydniówkę
Dorotas jasne że będzie dobrze musi być
Madzia napewno będzie dobrze głowa do góry
RENATKO WRACAJ!!!
MUSZE UCIEKAC BO mAJKA WSTAŁA
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273028 przez Kasiek
hej
my wrocilismy po szczepieniu, Iga tylko chwilke zapłakala i byla najgrzeczniejsza z calej reszty pacjentów ale ona zawsze jest aniolkiem w towarzystwie, wszyscy mówia macie złote dziecko a nasze złote dziecko ma też różki czasami ale tylko wsród domowników
na całe szczescie mamy juz spokój ze szczepionkami az do 13msc
zaczelam was nadrabiac i widze ze wymieniacie sie nr gg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tez zawsze jestem ukryta
Iga przybrała na wadze, pewnie na tych zupkach lekarka mowila ze juz jest ok, wazy 6900 ale nie wiadomo ile mierzy bo jej nie zmierzyli
u nas ksiadz niewiadomo kiedy bedzie ale musimy go przyjac bo 3 lata toczylismy z nim wojne i dopiero w tamtym roku doszlismy do porozumienia, bylismy wykleci bo mieszkalismy bez slubu cóż takie czasy nie?
Kinia ja tez ciastowe beztalencie jestem
Widze ze nas nie ma na 1 stronce Asik wyslalam ci wiadomosc z danymi dodaj nas kochana
nadrabiam dalej poki Iga spi po szczepieniu
my wrocilismy po szczepieniu, Iga tylko chwilke zapłakala i byla najgrzeczniejsza z calej reszty pacjentów ale ona zawsze jest aniolkiem w towarzystwie, wszyscy mówia macie złote dziecko a nasze złote dziecko ma też różki czasami ale tylko wsród domowników
na całe szczescie mamy juz spokój ze szczepionkami az do 13msc
zaczelam was nadrabiac i widze ze wymieniacie sie nr gg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tez zawsze jestem ukryta
Iga przybrała na wadze, pewnie na tych zupkach lekarka mowila ze juz jest ok, wazy 6900 ale nie wiadomo ile mierzy bo jej nie zmierzyli
u nas ksiadz niewiadomo kiedy bedzie ale musimy go przyjac bo 3 lata toczylismy z nim wojne i dopiero w tamtym roku doszlismy do porozumienia, bylismy wykleci bo mieszkalismy bez slubu cóż takie czasy nie?
Kinia ja tez ciastowe beztalencie jestem
Widze ze nas nie ma na 1 stronce Asik wyslalam ci wiadomosc z danymi dodaj nas kochana
nadrabiam dalej poki Iga spi po szczepieniu
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273040 przez Pippin
EDytka może to skok?
kasiek wojna with farorz???czemu??
Asik no ja jestem u rodziców tez zameldowana a m i jego rodzinka to protestanci wiec tez kolęda mnie ominęła (uf)
sonia super ze z moczem ok i wysypka ustępuje
co z tą Renatką ma ktos wieści jakies?
kasiek wojna with farorz???czemu??
Asik no ja jestem u rodziców tez zameldowana a m i jego rodzinka to protestanci wiec tez kolęda mnie ominęła (uf)
sonia super ze z moczem ok i wysypka ustępuje
co z tą Renatką ma ktos wieści jakies?
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273041 przez Kasiek
hmmm juz nadrobiłam Iga wstała, spala niecałą godzinke eh, moze w miedzyczasie poczytam jak sie zajmie sama zabawkami
aha i musze sie pozalic jaka jestem bezmyslna wyparzalam Idze zabawki własnie i....wrzucilam jej gryzak do wrzatku oczywiscie jest do wyrzucenia, przykleil sie do garnka i podczas odrywania misio zostal z dziura nie powiem gdzie
aha i musze sie pozalic jaka jestem bezmyslna wyparzalam Idze zabawki własnie i....wrzucilam jej gryzak do wrzatku oczywiscie jest do wyrzucenia, przykleil sie do garnka i podczas odrywania misio zostal z dziura nie powiem gdzie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Kasiek.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona