BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272961 przez martucha
sory że ja tak ciągle z doskoku ale m mnie wciąz wygania z kompa bo...szuka nowego wzroru na tattoo :huh: :dry: :S :unsure: no i niestety musze wciąz czekac na swoją kolej :(

Hania :lol: :lol: :lol: już się boje tych fot haha

ja to jestem ciekawa jak sie chłopaki dogadają :lol:

Happymamma to ja moze najlepiej do Ciebie później zadzwonie i sie dokładnie dogadamy :lol: spotykamy sie na luzie więc żadnych spinek mi tutaj :blink: nic prosze nie przynosić :ohmy:
no i pisałaś wodę czy wódę :unsure: :silly: no to pewnie nasi m coś wypiją co :unsure: żeby im sie języki rozplatały :lol: a no i powiedz Sylwkowi ze to że moj m pracuje tam gdzie pracuje to nie znaczy ze nie grzeszy B) B) B)

RENATKA :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272967 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #272978 przez kamila_86
Dorota śliczne ubranko

Agusia Jerzyk super i jaki duży

Mateusz też powoli się w gondolę nie mieści ...

Renatka wracaj tutaj do nas !

no a my czekamy na księdza pewnie już zaczął swoją wycieczkę :dry: :dry: ;)

a ja miałam pomidorową;)
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272991 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #273006 przez happymamma
Martucha jak powiedziałam mojemu M, ze Twój jest polismenem, to powiedzal, że fajnie B) :) A tzn, ze my mamy taksą przyjechać??? Bo mielismy autem i wtedy M by nie pił :unsure: A ja tak, wódę prosto z gwinta :silly: :lol:
13 lata 2 tygodni temu #273017 przez martucha
Aaaaa rozumiem :lol: to dla Ciebie kupię litra a najlepiej dwa, dla m jakąś oranżadkę,my sobie wypijemy, m będzie prowadził i wszystko cacy :lol: to jaką preferujesz :unsure: Żywiec Zdrój moze być :P haha

dobra to pomyslcie co robimy :silly: nie będę Was sprowadzać na złą drogę :evil:
13 lata 2 tygodni temu #273019 przez Edyta
my czytamy ale silvia marudna wiec tylko czytamy pisac sie nie da :(
13 lata 2 tygodni temu #273023 przez adee84
MADZIA MASZ JUŻ MASZ JUŻ????MI SIĘ COŚ ZEPSUŁO I NIE MOGĘ NAWET NIC ŚCIĄGNĄĆ!!! AAAAAAAAAAAAAA
13 lata 2 tygodni temu #273026 przez a!gusia
Edytka a coz tak?
13 lata 2 tygodni temu #273027 przez soniasg
halo halo my po lekarzu
mocz w porządku :) wysypka już też ustępuje a te problemy ze snem najprawdopodobniej spowodowane są właśnie tą wysypką.

100 lat dla Jasiulka i Aleksa :)
Jusia ja już nie umię się doczekać kiedy Majeczka pierwszy raz mnie dziabnie swoim ząbkiem :laugh:

Happymamma dziękuję za odpowiedź ja już też odstawiłam ten bactrim

Domi całuski dla Błażejka biedny się nacierpiał. my mamy szczepienie przesunięte o 4 tygodnie ze względu na tą trzydniówkę

Dorotas jasne że będzie dobrze musi być

Madzia napewno będzie dobrze głowa do góry :kiss:

RENATKO WRACAJ!!!

MUSZE UCIEKAC BO mAJKA WSTAŁA
13 lata 2 tygodni temu #273028 przez Kasiek
hej
my wrocilismy po szczepieniu, Iga tylko chwilke zapłakala i byla najgrzeczniejsza z calej reszty pacjentów :blink: :blush: ale ona zawsze jest aniolkiem w towarzystwie, wszyscy mówia macie złote dziecko :silly: a nasze złote dziecko ma też różki czasami :silly: ale tylko wsród domowników :lol:
na całe szczescie mamy juz spokój ze szczepionkami az do 13msc :)

zaczelam was nadrabiac i widze ze wymieniacie sie nr gg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tez zawsze jestem ukryta :)

Iga przybrała na wadze, pewnie na tych zupkach :) lekarka mowila ze juz jest ok, wazy 6900 ale nie wiadomo ile mierzy bo jej nie zmierzyli :angry:

u nas ksiadz niewiadomo kiedy bedzie ale musimy go przyjac bo 3 lata toczylismy z nim wojne :silly: i dopiero w tamtym roku doszlismy do porozumienia, bylismy wykleci bo mieszkalismy bez slubu :silly: :P cóż takie czasy nie? :laugh: :blink:

Kinia ja tez ciastowe beztalencie jestem :lol:

Widze ze nas nie ma na 1 stronce :) Asik wyslalam ci wiadomosc z danymi :) dodaj nas kochana :kiss:
nadrabiam dalej poki Iga spi po szczepieniu
13 lata 2 tygodni temu #273034 przez Edyta
agus mala marudna lezy i placze na macie ja sama musze odciagac mleko i oszaleje bo spi mi silvia po pol godzinki i chce sie nosic....ide ja wziasc
13 lata 2 tygodni temu #273040 przez Pippin
EDytka może to skok?

kasiek wojna with farorz???czemu??

Asik no ja jestem u rodziców tez zameldowana a m i jego rodzinka to protestanci wiec tez kolęda mnie ominęła (uf) :blink:

sonia super ze z moczem ok i wysypka ustępuje

co z tą Renatką ma ktos wieści jakies?
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273041 przez Kasiek
hmmm juz nadrobiłam :angry: Iga wstała, spala niecałą godzinke :dry: eh, moze w miedzyczasie poczytam jak sie zajmie sama zabawkami :)

aha :angry: i musze sie pozalic jaka jestem bezmyslna :huh: wyparzalam Idze zabawki własnie i....wrzucilam jej gryzak do wrzatku :huh: oczywiscie jest do wyrzucenia, przykleil sie do garnka i podczas odrywania misio zostal z dziura nie powiem gdzie :P :silly: :P
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273045 przez Edyta
Pippin raczej zmeczenie i chec zabawy z Mama na skok to mi to nie wyglada :)kasiek to ja 1 gryzaka silvi do wyparzacza wlozylam i sie ugotowal:laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia