- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272598 przez a!gusia
no moja mama jak miala 11 lat (!) to opiekowala sie swoja kuzynka-2 miesiace i ta wypadla jej z wozka...teraz ma 40 lat )
smiac mi sie chce bo jak Jerzyk spi to za sciana slysze jak ten maly wojuje a jego mama mu spiewa wola do niego i normalnie jakbym siebie widziala ale fajnie bo maja rozne pory drzemki on pewnie zaraz bedzie spal a Jerzyk sie obudzi
Maz kupil szafe..3 tys nie moje...ale za 10 dni w koncu bede miala pozadek!!!
smiac mi sie chce bo jak Jerzyk spi to za sciana slysze jak ten maly wojuje a jego mama mu spiewa wola do niego i normalnie jakbym siebie widziala ale fajnie bo maja rozne pory drzemki on pewnie zaraz bedzie spal a Jerzyk sie obudzi
Maz kupil szafe..3 tys nie moje...ale za 10 dni w koncu bede miala pozadek!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez a!gusia.
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272599 przez happymamma
Asik, ja pomyślałam to samo o tych zaproszeniach
A mnie mój brat ugryzł w rękę, jak rodzice przywieźli mnie ze szpitala - miał wtedy 2 lata i mnóstwo zębów Do dzisiaj mam ślad i mu to wypominam przy każdej okazji
A mnie mój brat ugryzł w rękę, jak rodzice przywieźli mnie ze szpitala - miał wtedy 2 lata i mnóstwo zębów Do dzisiaj mam ślad i mu to wypominam przy każdej okazji
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272611 przez domii
agusia ale tylko do poniedzialku czyli moj juz powinien wkladac stopki do buzi a jeszcze tego nie robi no nic nie bede sie martwic bo robi inne rzeczy ktore dzieci robia w 6 miesiacu-ech na to wszystko trza brac poprawke
u nas tak wieje masakrycznie,do tego gardlo mnie pobolowe a wieczorem mam isc na Zumbe i Afro mam nadzieje ze sie nie zalatwie
u nas tak wieje masakrycznie,do tego gardlo mnie pobolowe a wieczorem mam isc na Zumbe i Afro mam nadzieje ze sie nie zalatwie
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272618 przez domii
No dokladnie,cieszmy sie z tego co nasze dzieciaczki umia a nie martwy z tego czego jeszcze nie robia
EDYTUJE
A co z Anetka :unsAsik ty wczoraj pisalas cos ale nie pamietam
EDYTUJE
A co z Anetka :unsAsik ty wczoraj pisalas cos ale nie pamietam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez domii.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272628 przez madzia0507
kiniaa napisał:
W poniedziałek. Lekarka mówiła nam, że jest taka nowa metoda leczenia naczyniaków. Podaje się dzieciom proszki z Propranololem (taki lek na ciśnienie) i podobno naczyniak szybko znika. Ten chirurg ma właśnie zadecydować, czy Mala dostanie taki lek, czy będzie miała jakiś zabieg, czy nic z tym nie będziemy na razie robić.
Natomiast co do zrośniętych warg sromowy, to tu już jest gorzej, bo straszyła nas znieczuleniem i skalpelem.
Anetka, chciałaś zdjęcie tego naczyniaka. Moją lekarkę martwi głównie ten na główce:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A wogóle to witam!
Widzę, że nadal bez zmian - nie ma naszego starego wątku.
Co do spotkania, to ja jestem za Zakopanem, bo mam najbliżej. Nad morze, to dla nas już taka większa wyprawa, a ze wzg. na prace wykończeniowe w domu, w tym roku nie będzie nasz stać na jakieś dłuższe niż weekend wakacje, a poza tym mój mąż nie da się tak łatwo wyciągnąć z budowy.
Adee, przypomniałam sobie, co chciałam ci kiedyś napisać. Czy ty wiesz, że już za kilka godzin będziemy miały dostęp do nowego odcinka "Chirurgów"???!!! Doczekałyśmy się!!!
Acha! zapomniałam jeszcze napisać, że mój dzieć waży już 7520 g.
Madzia bedzie dobrze a kiedy masz ta konsultacje z chirurgiem?
W poniedziałek. Lekarka mówiła nam, że jest taka nowa metoda leczenia naczyniaków. Podaje się dzieciom proszki z Propranololem (taki lek na ciśnienie) i podobno naczyniak szybko znika. Ten chirurg ma właśnie zadecydować, czy Mala dostanie taki lek, czy będzie miała jakiś zabieg, czy nic z tym nie będziemy na razie robić.
Natomiast co do zrośniętych warg sromowy, to tu już jest gorzej, bo straszyła nas znieczuleniem i skalpelem.
Anetka, chciałaś zdjęcie tego naczyniaka. Moją lekarkę martwi głównie ten na główce:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A wogóle to witam!
Widzę, że nadal bez zmian - nie ma naszego starego wątku.
Co do spotkania, to ja jestem za Zakopanem, bo mam najbliżej. Nad morze, to dla nas już taka większa wyprawa, a ze wzg. na prace wykończeniowe w domu, w tym roku nie będzie nasz stać na jakieś dłuższe niż weekend wakacje, a poza tym mój mąż nie da się tak łatwo wyciągnąć z budowy.
Adee, przypomniałam sobie, co chciałam ci kiedyś napisać. Czy ty wiesz, że już za kilka godzin będziemy miały dostęp do nowego odcinka "Chirurgów"???!!! Doczekałyśmy się!!!
Acha! zapomniałam jeszcze napisać, że mój dzieć waży już 7520 g.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez madzia0507.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272632 przez Kasiek
Hej na nowym forum
w koncu mam chwile zeby zajrzec ale nie nadrobie, nie dam rady moze jutro, wiec wybaczcie że nie wiem co sie u was dzieje
jestem wykonczona, mam w domu wojne światów i armagedon w jednym Iga od trzech dni nie jest sobą, wstaje po 5 a zasypia przed 22 zreszta uspienie jej teraz graniczy z cudem
Juz sama nie wiem czy to skok albo zabki bo wczoraj wieczorem ona byla tak padnieta a za nic nie mogla zasnac plakala i plakala wkladala pieluche do buzi i sie szarpala wiec posmarowalam jej dziasla bobodentem i w przeciagu 3 minut uspokoila sie i zasnela poza tym nie chce prawie jesc, placze z glodu a jak chce jej dac piers to bierze i wypuszcza zaraz i tak w kolko
teraz zasnela w koncu od 6 rano tez po tym jak jej posmarowalam dziasla i ja padam a musze sie zbierac bo dzis do tego wszytskiego mamy szczepienie mialo byc wczoraj ale okazalo sie ze w zadnej aptece w tym miescie nie maja szczepionki dopiero jedna zgodzila sie nam sprowadzic na dzis, paranoja jakas
buziaczki dziewczynki, mam nadzieje ze ten zly okres Idze minie niedlugo bo wygladam jak zombie
w koncu mam chwile zeby zajrzec ale nie nadrobie, nie dam rady moze jutro, wiec wybaczcie że nie wiem co sie u was dzieje
jestem wykonczona, mam w domu wojne światów i armagedon w jednym Iga od trzech dni nie jest sobą, wstaje po 5 a zasypia przed 22 zreszta uspienie jej teraz graniczy z cudem
Juz sama nie wiem czy to skok albo zabki bo wczoraj wieczorem ona byla tak padnieta a za nic nie mogla zasnac plakala i plakala wkladala pieluche do buzi i sie szarpala wiec posmarowalam jej dziasla bobodentem i w przeciagu 3 minut uspokoila sie i zasnela poza tym nie chce prawie jesc, placze z glodu a jak chce jej dac piers to bierze i wypuszcza zaraz i tak w kolko
teraz zasnela w koncu od 6 rano tez po tym jak jej posmarowalam dziasla i ja padam a musze sie zbierac bo dzis do tego wszytskiego mamy szczepienie mialo byc wczoraj ale okazalo sie ze w zadnej aptece w tym miescie nie maja szczepionki dopiero jedna zgodzila sie nam sprowadzic na dzis, paranoja jakas
buziaczki dziewczynki, mam nadzieje ze ten zly okres Idze minie niedlugo bo wygladam jak zombie
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu #272637 przez martucha
o jaaaaaa ale ze mnie osioł haha no to teraz Wam podam ale tak serio serio haha
Renatka
Madzia moja przyjaciółka tez ma na głowie naczyniaki
Happymamma co jutro robicie z m Do you want some drink with Jaś
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Renatka
Madzia moja przyjaciółka tez ma na głowie naczyniaki
Happymamma co jutro robicie z m Do you want some drink with Jaś
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 2 tygodni temu #272638 przez jusia
Hej dziewczyny jestem na chwilke
sto latek dla Jasia i Aleksa
Domi moja tez nie wklada nozek do buzi
Madzia kurcze buziaczki dla biednej Julitki
Asik super ta polozna powiedziala z tymi rozetami
Kasiek to mogą byc zabki...
Dziewczyny powodzenia na szczepieniu...
zmykam bo mała marudzi, na spacerek pojdziemy...
sto latek dla Jasia i Aleksa
Domi moja tez nie wklada nozek do buzi
Madzia kurcze buziaczki dla biednej Julitki
Asik super ta polozna powiedziala z tymi rozetami
Kasiek to mogą byc zabki...
Dziewczyny powodzenia na szczepieniu...
zmykam bo mała marudzi, na spacerek pojdziemy...
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272646 przez Pippin
kasiek współczuje u nas tez zasypianie przed 22 ale dzis udało sie mi wyspac wstawalam tylko 3 razy do młodego
kamilka super sukces ze mały spi w łózeczku mój dziec spi ze mna tzn zasypia w łózeczku pózniej go biore do siebie
Renatka ???
u nas tez tak wieje ze łeb chce urwac
madzia oby szybko i bezbolescie Julitce wszystko poszło
a Antek konczy wlasnie butle Biseptolu moze po nim jest "taki"???ciagle cos mu sie w brzuszku przelewa
i reszty nie pamietam a mały juz sie wkurza wiec do potem
kamilka super sukces ze mały spi w łózeczku mój dziec spi ze mna tzn zasypia w łózeczku pózniej go biore do siebie
Renatka ???
u nas tez tak wieje ze łeb chce urwac
madzia oby szybko i bezbolescie Julitce wszystko poszło
a Antek konczy wlasnie butle Biseptolu moze po nim jest "taki"???ciagle cos mu sie w brzuszku przelewa
i reszty nie pamietam a mały juz sie wkurza wiec do potem
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272651 przez kamila_86
my dzisiaj nigdzie nie wychodzimy, bo pogoda masakryczna ...
Mati też nie wkłada stópek do buźki, z brzuszka na plecki kilka razy się przewrócił, ale odwrotnie jeszcze mu się nie udało, mimo to każdy jego postęp mnie cieszy bez względu na to czy zdarza to się później czy wcześniej...
We wtorek zaczynamy nasze zajęcia na basenie- ciekawa jestem jak to będzie, mam lekkiego stresa
Kasiek zobaczysz minie ten ciężki okres
Mateusz sobie na chama wpycha do buzi pięść i tak az się denerwuje i kazdy twierdzi, że to na ząbki bo ślini się strasznie, ale jak na razie dziąsełka bez zman.
Buziaczki dla Julitki
Mati też nie wkłada stópek do buźki, z brzuszka na plecki kilka razy się przewrócił, ale odwrotnie jeszcze mu się nie udało, mimo to każdy jego postęp mnie cieszy bez względu na to czy zdarza to się później czy wcześniej...
We wtorek zaczynamy nasze zajęcia na basenie- ciekawa jestem jak to będzie, mam lekkiego stresa
Kasiek zobaczysz minie ten ciężki okres
Mateusz sobie na chama wpycha do buzi pięść i tak az się denerwuje i kazdy twierdzi, że to na ząbki bo ślini się strasznie, ale jak na razie dziąsełka bez zman.
Buziaczki dla Julitki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez kamila_86.
Moderatorzy: ilona