- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 tygodni temu #272400 przez Edyta
sonia dobrze ze jestes spytala bys sie w wolnej chwili o zel na zabki jak sie tu w niemczech nazywa dla dzieci tej swojej kolezanki bo nie wiem jaki kupic a jak ona sie zna to moze zna nazew doradzi...co oj wspolczuje wysypek i usypiania silvi podalam mm i jak narazie znosi ok ale jednak nadal zostajemy przy cycu bez cyca
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272404 przez soniasg
Jusia 100lat spóźnione ale szczere
A ten bactrim to inaczej biseptol- lek stary jak świat który w większości krajów został wycofany i ma tysiące skutków ubocznych. pozatym Majka miała tylko trzydniówkę więc zastanawiam się po co w ogóle nam go przepisała
Edytko zapytam się jutro
A ten bactrim to inaczej biseptol- lek stary jak świat który w większości krajów został wycofany i ma tysiące skutków ubocznych. pozatym Majka miała tylko trzydniówkę więc zastanawiam się po co w ogóle nam go przepisała
Edytko zapytam się jutro
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272410 przez soniasg
każdy piszę coś innego na temat tego leku, poczekam do jutra i się zapytam co i jak. bo odkądjej go podaję to ma problemy z zasypianiem, poci się strasznie i chyba zapowiada się biegunka
uciekam spać Dziołszki dobranoc
uciekam spać Dziołszki dobranoc
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez soniasg.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272417 przez jusia
Soniag niewiem czy to moze miec wplyw wiec nie pomoge Madzia by wiedziala...gdzie ona sie podziewa...
A zapomnialam wam napisac...Wiki mnie dzisiaj 3 razy udziabała!! i ja az prawie krzyknełam ała!! a ona sie uśmiechała dobrze ze nie ma gornych zabkow
A zapomnialam wam napisac...Wiki mnie dzisiaj 3 razy udziabała!! i ja az prawie krzyknełam ała!! a ona sie uśmiechała dobrze ze nie ma gornych zabkow
- lukaja30
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272436 przez lukaja30
Witam,mam pytanko a raczej doradźcie mi proszę, pani doktor stwierdziła u mojego synka AZS, kazała kąpać w emolientach, po Oilatum było uczulenie, po Emolium niby lepiej jest ale chwilowo, skóra szorstka zwłaszcza łokcie i nadgarstki, buźke też kremikuje co chwila bo takie czerwone placki wychodzą. Czy może mieć na to wpływ mleko? teraz dajemy Bebiko,czy mogę mu sama bez konsultacji z lekarzem podać Pepti lub Nutramigen? I jeszcze jedno pytanie, czy wasze dzieci miały może problemy z oczkami? mamy chyba zatkany kanalik łzowy bo od urodzenia oczko ropieje i łzawi, okuliste mamy dopiero za pare tygodni,bo kolejki nawet prywatnie starszne. Może wiecie jak prawidłowo masować oczko,bo każdy mi coś innego mówi a nic nie pomaga
Będę bardzo wdzieczna za pomoc, bo już nie wiem co robić, każdy lekarz ma inny pomysł i głupia już jestem
Będę bardzo wdzieczna za pomoc, bo już nie wiem co robić, każdy lekarz ma inny pomysł i głupia już jestem
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272447 przez Hania
Hejka:)
lukaja, Nutramigen i pepti TYLKO na receptę!!!!! skonsultuj się lepiej z lekarzem bo czerwone placki nie zawsze oznaczają skazę!
Oczko ropieje od urodzenia i nadal czekasz na specjalistę dziewczyny wiedzą jak masować...
U nas wiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............eeeeeeeeeeeeeeee
I humor mam do dupy! ja chcę wiosnę, lato, morze!
spadam:(
lukaja, Nutramigen i pepti TYLKO na receptę!!!!! skonsultuj się lepiej z lekarzem bo czerwone placki nie zawsze oznaczają skazę!
Oczko ropieje od urodzenia i nadal czekasz na specjalistę dziewczyny wiedzą jak masować...
U nas wiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............eeeeeeeeeeeeeeee
I humor mam do dupy! ja chcę wiosnę, lato, morze!
spadam:(
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272456 przez Biedronka160
U nas wieje jak nie wiem. Deszcz zacina w okna i jakaś taka senna jestem. Mała przed 4:00 zrobiła pobudkę, ale o 4:30 udało jej się zasnąć z powrotem. Teraz już po śniadanku i śmigamy
maga4my jesteśmy na pepti, słyszałam ze Nutramigen jest okropny, więc nie wiem czy Madzia już nie jest za duża, żeby się przyzwyczaić do jeszcze gorszego smaku. Na razie lekarz nic nie mówi o przejściu na inne mleko.
Kapiemy ją w emolium, smarujemy jakimiś maściami natłuszczającymi i tragedii nie ma, ale i tak podejrzewam, że to ją swędzi to pociera rączkami te miejsca.
No nic do soboty jakoś wytrzymam.
maga4my jesteśmy na pepti, słyszałam ze Nutramigen jest okropny, więc nie wiem czy Madzia już nie jest za duża, żeby się przyzwyczaić do jeszcze gorszego smaku. Na razie lekarz nic nie mówi o przejściu na inne mleko.
Kapiemy ją w emolium, smarujemy jakimiś maściami natłuszczającymi i tragedii nie ma, ale i tak podejrzewam, że to ją swędzi to pociera rączkami te miejsca.
No nic do soboty jakoś wytrzymam.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272459 przez angellika1
Cześć
Wczoraj mi forum padlo Mialam tylko bialą stronę a do tego wszystkie moje post y znowu zniknęly o co tu chodzi??
Adee pewnie ze nie zastanawiaj sie nad weselem Ja juz Wam zazdroszczę tej zabawy też bym sobie poszla
Nikos wlasnie oglada swoje bajki na mini mini "D
Sonia buziaczki dla Majeczki
Jusia hehe ugryzla? oj to ja juz sie boje bo Niki nie ma ząbków a juz mocno gryzie
JASIU WSZYSTKIEGO NAJSLODSZEGO OD CIOTKI I NIKOSIA
Wczoraj mi forum padlo Mialam tylko bialą stronę a do tego wszystkie moje post y znowu zniknęly o co tu chodzi??
Adee pewnie ze nie zastanawiaj sie nad weselem Ja juz Wam zazdroszczę tej zabawy też bym sobie poszla
Nikos wlasnie oglada swoje bajki na mini mini "D
Sonia buziaczki dla Majeczki
Jusia hehe ugryzla? oj to ja juz sie boje bo Niki nie ma ząbków a juz mocno gryzie
JASIU WSZYSTKIEGO NAJSLODSZEGO OD CIOTKI I NIKOSIA
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez angellika1.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272468 przez happymamma
soniasg napisał:
Dzień Dobry
Jasio dziękuje za życzenia a mama z szoku wyjść nie może - 5 misięcy????????????
Soniasg, nam biseptol przepisali przy wypisie ze szpitala, ale, ze mielismy od poczatku watliwosci, co do tamtejszej opieki, skonsultowalismy temat z 2 innymi lekarzami prywatnie i... kazali bezwzględnie wywalić to świństwo do kosza W zamian bierzemy urotrim, robiony specjalnie dla niemowlaczków w takich plateczkach, jak opłatekA ten bactrim to inaczej biseptol- lek stary jak świat który w większości krajów został wycofany i ma tysiące skutków ubocznych. pozatym Majka miała tylko trzydniówkę więc zastanawiam się po co w ogóle nam go przepisała
Dzień Dobry
Jasio dziękuje za życzenia a mama z szoku wyjść nie może - 5 misięcy????????????
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej