- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272181 przez Biedronka160
Kurcze dziewczyny moja Madziula też w ogóle się nie obraca. Ani z brzuszka na plecki ani z plecków na brzuszek Chyba będę musiała o tym powiedzieć lekarzowi skoro większość waszych dzieciaczków już ma tą czynność opanowaną.
My też wprowadzamy nowości i mamy skorupkę na twarzy, ale lekarz powiedział, że to od skazy a nie od nowych produktów. Mylił się ?
My też wprowadzamy nowości i mamy skorupkę na twarzy, ale lekarz powiedział, że to od skazy a nie od nowych produktów. Mylił się ?
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272200 przez happymamma
Ja juz się do tego przyzwyczaiłam, tu zaczynałam starać się o ciążę, tu robiłam test i tutaj z Wami w tej ciąży "chodziłam" Chyba nie odnalazłabym się gdzie indziej... Mam tylko nadzieję, że nasz watek sie odnajdzie i problemy znikną
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272211 przez domii
happymamma to teraz nie denerwuj Ali bo cie jeszcze na lopatki polozy to dobrze ze jestescie tylko na cycu,nam pediatra mowil zeby dawac zupke i jak sie czesto bedzie budzil to kaszke no i tak dajemy
jusia jeszcze raz sto lat,a ktore urodziny mialas
adee super ze Majka taka zdrowiutka
madzia
agusia no widzisz twoj sie nie obraca ale juz siada i staje,a moj nie tylko ostatnio gada i gada calymi dniami i turla sie na boczki,wiec sie nie martw bo nie jest powiedziane ze musi na brzuszek sie obracac,moze ominac ten etap a to jednak wracacie do IR a aj myslalam ze na wiosne bedziemy z Blazejkiem Jerzyka odwiedzac i chodzic na spacery
biedronka a jak ta skorupka na buzi wyglada po tej skazie?i to sie powieksza?bp moj ma taki mini placuszek tak na 1 cm na policzku
asik super ze Szymek tak sie przekreca
pippin suoper jakby ci ten wyjazd wypalil
Zuza Aleks tez silny ze juuz sie przekreca
martucha a co ty wczoraj taka smutna minke wstawilas?
jusia jeszcze raz sto lat,a ktore urodziny mialas
adee super ze Majka taka zdrowiutka
madzia
agusia no widzisz twoj sie nie obraca ale juz siada i staje,a moj nie tylko ostatnio gada i gada calymi dniami i turla sie na boczki,wiec sie nie martw bo nie jest powiedziane ze musi na brzuszek sie obracac,moze ominac ten etap a to jednak wracacie do IR a aj myslalam ze na wiosne bedziemy z Blazejkiem Jerzyka odwiedzac i chodzic na spacery
biedronka a jak ta skorupka na buzi wyglada po tej skazie?i to sie powieksza?bp moj ma taki mini placuszek tak na 1 cm na policzku
asik super ze Szymek tak sie przekreca
pippin suoper jakby ci ten wyjazd wypalil
Zuza Aleks tez silny ze juuz sie przekreca
martucha a co ty wczoraj taka smutna minke wstawilas?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez domii.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272215 przez Asik
Happymamma ło materdyjooooo no to teraz będziesz workiem treningowym dla Ali
a tu cos dla mamus z Poznania www.domosfera.pl/wnetrza/56,93232,109002...e_w_Poznaniu,,5.html
fajnie urządzone
a tu cos dla mamus z Poznania www.domosfera.pl/wnetrza/56,93232,109002...e_w_Poznaniu,,5.html
fajnie urządzone
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272232 przez happymamma
O właśnie, Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domii, nam właśnie pediatra nie kazała, a może powinnam Z drugiej strony Jaś ładne przybiera, a i Ala do 6-go m-ca nic innego nie jadła No i Maja też daje radę
Asik, workim treningowym został tata i to chyba nawet z przyjemnością Ucieszył się, że Ala wolał Aikido od baletu i nie będzie musiał biegać w spódnicy po salonie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domii, nam właśnie pediatra nie kazała, a może powinnam Z drugiej strony Jaś ładne przybiera, a i Ala do 6-go m-ca nic innego nie jadła No i Maja też daje radę
Asik, workim treningowym został tata i to chyba nawet z przyjemnością Ucieszył się, że Ala wolał Aikido od baletu i nie będzie musiał biegać w spódnicy po salonie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272241 przez Biedronka160
Domii my nie mamy na policzku, tylko tak na skroniach jakby i nad noskiem między brwiami. Jak znajdę jakieś stare zdjęcie to wkleję. Teraz mamy w podobnych miejscach, ale o wiele mniej.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Biedronka160.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272271 przez a!gusia
Domii nawet jesli wrocimy to dopiero w czewcu wiec wiosna na spacerki jak najbardziej
Happymamma ja Jerzyka wlasciwie tez tylko na piersi mam...kaszke mu dalam dzis okazjonalnie-zreszta polowe juz zwymiotowal, cycus i tak byl po kapieli..poza tym ja mam piersi pelne mleka wiec szkoda mi to marnowac... a z owocow to mu strasznie smakuje gerbera jablko z suszona sliwka...a jakie kupy ida! ale daje mu po pol sloiczka dziennie...
Asik ale Jerzyk sam jeszcze nie staje! tylko jak go np na kolanach trzymam..
Biedronka moj synek jest o miesiac starszy od Twojej corci i tez sie nie obraca wiec spoko
ciekawe czy nas Edytka znajdzie
Happymamma ja Jerzyka wlasciwie tez tylko na piersi mam...kaszke mu dalam dzis okazjonalnie-zreszta polowe juz zwymiotowal, cycus i tak byl po kapieli..poza tym ja mam piersi pelne mleka wiec szkoda mi to marnowac... a z owocow to mu strasznie smakuje gerbera jablko z suszona sliwka...a jakie kupy ida! ale daje mu po pol sloiczka dziennie...
Asik ale Jerzyk sam jeszcze nie staje! tylko jak go np na kolanach trzymam..
Biedronka moj synek jest o miesiac starszy od Twojej corci i tez sie nie obraca wiec spoko
ciekawe czy nas Edytka znajdzie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez a!gusia.
Moderatorzy: ilona