- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272360 przez adee84
powoli zmykam i ja chyba póki Maja śpi tylko ciekawa jestem co z resztą lasek bo coś się nie pojawiają
Nika?Anetka?Jusia?Edytka?Renatka?Madzia?i kogo jeszcze pominęłam to przepraszam najmocniej ale wracać tu, ubogo tu jeszcze ale nadrobimy
Nika?Anetka?Jusia?Edytka?Renatka?Madzia?i kogo jeszcze pominęłam to przepraszam najmocniej ale wracać tu, ubogo tu jeszcze ale nadrobimy
Temat został zablokowany.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272363 przez kiniaa
Adee noo pewnie ze chce latwe przepisy a znasz takie ciasto cos w smaku podobne do miodownika i zeby bylo z orzechami - bo takie uwielbiam i moge sprobowac upiec
Agusia no to jeszcze ma troche czasu na znalezienie pracy, dobrze ze w razie czego macie mozliwosc powrotu do ie
a moj gg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja prawie zawsze jestem dostepna ale czasem to nie ma mnie w domu a komputera nigdy nie wylaczam
Agusia no to jeszcze ma troche czasu na znalezienie pracy, dobrze ze w razie czego macie mozliwosc powrotu do ie
a moj gg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja prawie zawsze jestem dostepna ale czasem to nie ma mnie w domu a komputera nigdy nie wylaczam
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272367 przez Edyta
hej hej laseczki nadrobie was zaraz do konca co do spotkania umnie maj odpada a z miast to zakopane lub gdynia jak na wakacje z rodzinka unas wszystko dobrze pochwale sie ze T wzorowo sie zachowuje tfu tfu oby nie zapeszyc silvia leniwa tez sie nie przekreca wiec agus nie martw sie nic im nie bedzie Madziaucluj Julitke my 13 idziemy na usuniecie bociana martucha dlaczego nie lubisz lodzi smaka robicie ciastami moze i ja jeszcze dzis cos upieke o to by bylo tyle co nadrobilam...
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #272377 przez jusia
Hej dziewczyny nadrobilam ale mam skleroze...
pamietam tylko ze Agusia pisala o bratowej...szkoda słów ja ciagle walcze o laktacje i wiecie co nie jest zle, mala dostaje meiszanke tylko na noc
Jerzyk siłacz moja tez tylko na boczki i tyle...
Gratki Kaszki
Zuza super ze Aleks sie przekreca na wszytskie strony
Adee ale fajnie ze masz weselicho...a buty moze pozycz...??
Kurcze nie pamietam mojego nru gg, pozniej zobacze to wam dam ale rzadko jestem...
Wiki spi...a ja sie nudze
przepraszam ze nie odpisalam wszytskim bo poprostu zapomnialam
ps Wiki tez ma skorupke troszke
Dzieki Asik za uzupełnienie mnie i Wiki na pierwszej stronce
pamietam tylko ze Agusia pisala o bratowej...szkoda słów ja ciagle walcze o laktacje i wiecie co nie jest zle, mala dostaje meiszanke tylko na noc
Jerzyk siłacz moja tez tylko na boczki i tyle...
Gratki Kaszki
Zuza super ze Aleks sie przekreca na wszytskie strony
Adee ale fajnie ze masz weselicho...a buty moze pozycz...??
Kurcze nie pamietam mojego nru gg, pozniej zobacze to wam dam ale rzadko jestem...
Wiki spi...a ja sie nudze
przepraszam ze nie odpisalam wszytskim bo poprostu zapomnialam
ps Wiki tez ma skorupke troszke
Dzieki Asik za uzupełnienie mnie i Wiki na pierwszej stronce
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez jusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #272386 przez soniasg
halo halo melduję się że żyję- ledwo ale żyję Majka daje mi tak popalić, że się nawet za przeproszeniem
nie mogę. BAdania krwi jak i objawy wskazywały na trzydniówkę. czekaliśmy na wysypkę i dziś się pojawiła więc jeden problem z głowy. ale mamy drugi- od 2 dni MAja wogóle nie chce spać. nocne usypianie zajmuje mi 3 godziny i to ciągłego bujania i skakania. dostaje bactrim i tak się zastanawiam czy to może spowodowane tym lekiem. jutro odbieram mocz to się dowiem co i jak.
a tak w ogóle to wiadomo co z wątkiem się stało??
nie mogę. BAdania krwi jak i objawy wskazywały na trzydniówkę. czekaliśmy na wysypkę i dziś się pojawiła więc jeden problem z głowy. ale mamy drugi- od 2 dni MAja wogóle nie chce spać. nocne usypianie zajmuje mi 3 godziny i to ciągłego bujania i skakania. dostaje bactrim i tak się zastanawiam czy to może spowodowane tym lekiem. jutro odbieram mocz to się dowiem co i jak.
a tak w ogóle to wiadomo co z wątkiem się stało??
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej