BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #273051 przez a!gusia
u nas chyba nawet ksiadz nie wie e my tu mieszkamy, zreszta my niewierzacy..
Kasiek swoja droga powinni gryzaki robic z czegos co sie da wyparzyc przecez dzieci wkladaja je do buzi!
a Iga spala TYLKO godzinke? jak ja bym chciala zeby Jerzyk spal AZ godzinke!
ale sie dzis usmialismy z m bo m karmil Jerzyka dawal mu jabluszko i za kazdym razem jak wkladal mu lyzeczke do buzi Jerzyk chwytal reke m i jakby sam ja sobie do buzi wkladal..komicznie to wygladalo :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #273055 przez adee84
tez Ci Kasiek zazdraszczam tego godzinnego spania :)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273057 przez kiniaa
a ja gryzaki zawsze plukam we wrzatku i nic im nie jest :cheer:

Renatka :( napisz co sie dzieje

dzis zadzwonila do mnie babka ktora sie zajmuje zywieniem niemowlat, nagadala mi ze za wczesnie ten kleik podalam i ze jak mala chce wiecej jedzenia to mam ja czesciej do piersi przystawiac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #273060 przez Edyta
uzywacie jakis specjalnych lyzeczek czy poprostu plastikowych....
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273061 przez Pippin
wiecie co policzyłam na pewnej stonie o holandi ile może wynieść tam miesiąc życia przy średnim zarobku i ile nam zostanie na koniec miesiąca na polskie miedziaki- mianowicie 9 tysięcy...............................idę se palnąć w łeb

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #273062 przez maga4
Biedronka, Nutramigen faktycznie jest okropny w smaku, ale Kuba jakos pil i nawet nie marudzil :) Ale byl mlodszy i pewnie latwiej bylo sie mu przyzwyczaic.
13 lata 2 tygodni temu #273063 przez Kasiek
heheh ja tak napisalam ze tylko godzinke :) bo ja mialam nadzieje ze pospi wiecej i da mamie odpoczac i forum poczytac :) ale ogolnie ona tez spi w ciagu dnia niewiele

Edyta ja uzywam plastikowej :)
Pippin :kiss: :kiss:
Agusia tzn ze Jerzykowi smakuje jabluszko :) i to jak :)
13 lata 2 tygodni temu #273067 przez Edyta
Pippin to zalerzy jaka waluta i jak mieszkasz zagranica to raczej na zlotwoki sie nie przelicza chyba ze sie jedzie do Pl. :) ja tam nie narzekam milionow nie odkladam ale zyje dobrze i nie musze sie martwic o finase a jeszcze teraz dostalam te dodatkowa kase na silvie i na siebie jakies 700e plus to jest dla na jeszcze lepiej :) roznie odkladam konto mam w spolne z m :) lece cos zjesc :blink:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273068 przez happymamma
Ja gryzaki normalnie wyparzam :ohmy: A nie wolno? dlaczego? :unsure:

Martucha, Ty nas co najwyżej możesz spóbować na dobrą drogę sprowadzić, bo na zlej no my już od dawna jesteśmy :silly: My jesteśmy takimi trochę pokręconymi rodzicami :blush: No to się zdzwonimy jutro :) rany, czuję się jak przed randką jakąś :blush: :lol: :lol:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273074 przez a!gusia

i tak jak Edytka napisala- najwazniejsze ze nie trzeba sie o nic martwic..ja przez ostatnie 5 lat nie pomyslalam 'chcialabym to miec ale...'poprostu to mialam... i przepraszam jesli to zabrzmialo jakbym sie chwalila czy cos...nie mialo tak zabrzmiec..
13 lata 2 tygodni temu #273082 przez a!gusia
zezarlam pol tiramisu!
13 lata 2 tygodni temu #273084 przez adee84
tak jak piszesz Agus to byc wlasnie powinno, a nie, ze sie liczy kazda zl zeby starczylo na cokolwiek :dry:
13 lata 2 tygodni temu #273085 przez domii
kasiek to super ze iga taka dzielna byla,a co do gryzaka to ja zawsze zalewam wrzatkiem i trzymam tak jakis czas :)

agusia to super ze Jerzyk je jabluszko,ja mojemu chyba bede gotowac i blenderem miksowac,bo te ze sloiczkow mu nie smakuja

hania biedny ten twoj M trzymamy z Blazejkiem kciuki zeby wszsytko sie udalo :kiss:

No wlasnie co z Renatka :unsure:

Zazdroszcze spotkania martuchy z happymamma ;) ja mamm nadzieje ze wkoncu sie wszystkie spotkamy a wczesniej moze uda mi sie z Agusia i Madzia zobaczyc bo mam blisko do nich :lol moze jutro zaloze konto na FB jak mlody da mi chwile, a jak nie to prosze za mnie zaglosowac na Krakow a jak nie bedzie to Zakopane :)

edyta ja mam taka srednia plaska lyzeczke akurat z hippa i naprawde jest dobra do karmienia,no to jak wy z Silvia takie kasiaste :P to Blazejek bedzie mial bogata zone :laugh:

pippin trzymam kciuki zeby ci sie udalo wyjechac za granice

a gdzie Beti :unsure:

kinia jakas porypana ta lekarka,tak jak piszesz karmisz bardzo czestp wiec czemu nie moze ci powiedziec zebyc cos oprocz mleczka dawala :unsure: ja wiem ze tam u was sie stawia na karmienei piersia ale nie dajmy sie zwariowac,ja tez karmie ale jak mlody zaczal sie czesciej domagac jedzenia szczegolnie w nocy to mi pediatra powiedzial zeby sprobowac dac kaszke na wieczor i tak jak pisalam zjadl wcozraj 120ml i spal po niej 6h :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 tygodni temu #273090 przez a!gusia
Domii sprobuj jablko z suszona sliwka nawet mi smakuje! co do kaszki Jerzyk tez lepiej spal tej nocy ale 6 godzin niestety nie...
a co do spotkania to zapraszam Cie do mnie w lutym a jak nie to gdzies na miescie sie moze spotkamy?w Galerii Krk?!jak wroce z Irlandii po 18 stycznia?
13 lata 2 tygodni temu #273094 przez a!gusia
ide sie z dzieciem pobawic bede pozniej :) a jutro jade znow do mamy wiec nie bede miec neta :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia