- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273051 przez a!gusia
u nas chyba nawet ksiadz nie wie e my tu mieszkamy, zreszta my niewierzacy..
Kasiek swoja droga powinni gryzaki robic z czegos co sie da wyparzyc przecez dzieci wkladaja je do buzi!
a Iga spala TYLKO godzinke? jak ja bym chciala zeby Jerzyk spal AZ godzinke!
ale sie dzis usmialismy z m bo m karmil Jerzyka dawal mu jabluszko i za kazdym razem jak wkladal mu lyzeczke do buzi Jerzyk chwytal reke m i jakby sam ja sobie do buzi wkladal..komicznie to wygladalo
Kasiek swoja droga powinni gryzaki robic z czegos co sie da wyparzyc przecez dzieci wkladaja je do buzi!
a Iga spala TYLKO godzinke? jak ja bym chciala zeby Jerzyk spal AZ godzinke!
ale sie dzis usmialismy z m bo m karmil Jerzyka dawal mu jabluszko i za kazdym razem jak wkladal mu lyzeczke do buzi Jerzyk chwytal reke m i jakby sam ja sobie do buzi wkladal..komicznie to wygladalo
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273057 przez kiniaa
a ja gryzaki zawsze plukam we wrzatku i nic im nie jest
Renatka napisz co sie dzieje
dzis zadzwonila do mnie babka ktora sie zajmuje zywieniem niemowlat, nagadala mi ze za wczesnie ten kleik podalam i ze jak mala chce wiecej jedzenia to mam ja czesciej do piersi przystawiac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Renatka napisz co sie dzieje
dzis zadzwonila do mnie babka ktora sie zajmuje zywieniem niemowlat, nagadala mi ze za wczesnie ten kleik podalam i ze jak mala chce wiecej jedzenia to mam ja czesciej do piersi przystawiac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez kiniaa.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273061 przez Pippin
wiecie co policzyłam na pewnej stonie o holandi ile może wynieść tam miesiąc życia przy średnim zarobku i ile nam zostanie na koniec miesiąca na polskie miedziaki- mianowicie 9 tysięcy...............................idę se palnąć w łeb
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Pippin.
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273063 przez Kasiek
heheh ja tak napisalam ze tylko godzinke bo ja mialam nadzieje ze pospi wiecej i da mamie odpoczac i forum poczytac ale ogolnie ona tez spi w ciagu dnia niewiele
Edyta ja uzywam plastikowej
Pippin
Agusia tzn ze Jerzykowi smakuje jabluszko i to jak
Edyta ja uzywam plastikowej
Pippin
Agusia tzn ze Jerzykowi smakuje jabluszko i to jak
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273067 przez Edyta
Pippin to zalerzy jaka waluta i jak mieszkasz zagranica to raczej na zlotwoki sie nie przelicza chyba ze sie jedzie do Pl. ja tam nie narzekam milionow nie odkladam ale zyje dobrze i nie musze sie martwic o finase a jeszcze teraz dostalam te dodatkowa kase na silvie i na siebie jakies 700e plus to jest dla na jeszcze lepiej roznie odkladam konto mam w spolne z m lece cos zjesc
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273068 przez happymamma
Ja gryzaki normalnie wyparzam A nie wolno? dlaczego?
Martucha, Ty nas co najwyżej możesz spóbować na dobrą drogę sprowadzić, bo na zlej no my już od dawna jesteśmy My jesteśmy takimi trochę pokręconymi rodzicami No to się zdzwonimy jutro rany, czuję się jak przed randką jakąś
Martucha, Ty nas co najwyżej możesz spóbować na dobrą drogę sprowadzić, bo na zlej no my już od dawna jesteśmy My jesteśmy takimi trochę pokręconymi rodzicami No to się zdzwonimy jutro rany, czuję się jak przed randką jakąś
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez happymamma.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273074 przez a!gusia
i tak jak Edytka napisala- najwazniejsze ze nie trzeba sie o nic martwic..ja przez ostatnie 5 lat nie pomyslalam 'chcialabym to miec ale...'poprostu to mialam... i przepraszam jesli to zabrzmialo jakbym sie chwalila czy cos...nie mialo tak zabrzmiec..
i tak jak Edytka napisala- najwazniejsze ze nie trzeba sie o nic martwic..ja przez ostatnie 5 lat nie pomyslalam 'chcialabym to miec ale...'poprostu to mialam... i przepraszam jesli to zabrzmialo jakbym sie chwalila czy cos...nie mialo tak zabrzmiec..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez a!gusia.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273085 przez domii
kasiek to super ze iga taka dzielna byla,a co do gryzaka to ja zawsze zalewam wrzatkiem i trzymam tak jakis czas
agusia to super ze Jerzyk je jabluszko,ja mojemu chyba bede gotowac i blenderem miksowac,bo te ze sloiczkow mu nie smakuja
hania biedny ten twoj M trzymamy z Blazejkiem kciuki zeby wszsytko sie udalo
No wlasnie co z Renatka
Zazdroszcze spotkania martuchy z happymamma ja mamm nadzieje ze wkoncu sie wszystkie spotkamy a wczesniej moze uda mi sie z Agusia i Madzia zobaczyc bo mam blisko do nich :lol moze jutro zaloze konto na FB jak mlody da mi chwile, a jak nie to prosze za mnie zaglosowac na Krakow a jak nie bedzie to Zakopane
edyta ja mam taka srednia plaska lyzeczke akurat z hippa i naprawde jest dobra do karmienia,no to jak wy z Silvia takie kasiaste to Blazejek bedzie mial bogata zone
pippin trzymam kciuki zeby ci sie udalo wyjechac za granice
a gdzie Beti
kinia jakas porypana ta lekarka,tak jak piszesz karmisz bardzo czestp wiec czemu nie moze ci powiedziec zebyc cos oprocz mleczka dawala ja wiem ze tam u was sie stawia na karmienei piersia ale nie dajmy sie zwariowac,ja tez karmie ale jak mlody zaczal sie czesciej domagac jedzenia szczegolnie w nocy to mi pediatra powiedzial zeby sprobowac dac kaszke na wieczor i tak jak pisalam zjadl wcozraj 120ml i spal po niej 6h
agusia to super ze Jerzyk je jabluszko,ja mojemu chyba bede gotowac i blenderem miksowac,bo te ze sloiczkow mu nie smakuja
hania biedny ten twoj M trzymamy z Blazejkiem kciuki zeby wszsytko sie udalo
No wlasnie co z Renatka
Zazdroszcze spotkania martuchy z happymamma ja mamm nadzieje ze wkoncu sie wszystkie spotkamy a wczesniej moze uda mi sie z Agusia i Madzia zobaczyc bo mam blisko do nich :lol moze jutro zaloze konto na FB jak mlody da mi chwile, a jak nie to prosze za mnie zaglosowac na Krakow a jak nie bedzie to Zakopane
edyta ja mam taka srednia plaska lyzeczke akurat z hippa i naprawde jest dobra do karmienia,no to jak wy z Silvia takie kasiaste to Blazejek bedzie mial bogata zone
pippin trzymam kciuki zeby ci sie udalo wyjechac za granice
a gdzie Beti
kinia jakas porypana ta lekarka,tak jak piszesz karmisz bardzo czestp wiec czemu nie moze ci powiedziec zebyc cos oprocz mleczka dawala ja wiem ze tam u was sie stawia na karmienei piersia ale nie dajmy sie zwariowac,ja tez karmie ale jak mlody zaczal sie czesciej domagac jedzenia szczegolnie w nocy to mi pediatra powiedzial zeby sprobowac dac kaszke na wieczor i tak jak pisalam zjadl wcozraj 120ml i spal po niej 6h
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273090 przez a!gusia
Domii sprobuj jablko z suszona sliwka nawet mi smakuje! co do kaszki Jerzyk tez lepiej spal tej nocy ale 6 godzin niestety nie...
a co do spotkania to zapraszam Cie do mnie w lutym a jak nie to gdzies na miescie sie moze spotkamy?w Galerii Krk?!jak wroce z Irlandii po 18 stycznia?
a co do spotkania to zapraszam Cie do mnie w lutym a jak nie to gdzies na miescie sie moze spotkamy?w Galerii Krk?!jak wroce z Irlandii po 18 stycznia?
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona