- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273287 przez Edyta
mowicie o tych kaszkach z glutenem moze ktoras wstwi fotke takiej kaszki jakiejs znanej firmy to i ja poszukam w sklepie dla silvi i jej podam bo juz musze wprowadzac ten gluten tak martuch nosz wspolczuje sytulacji z Boryskiem tez bym sie zdenerwowala na Twojm miejscu...
Temat został zablokowany.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273295 przez Edyta
Kasiek nie duzo zebym ja wiedziala jak taki preparat sie nazywa tutaj no wnerwa mam piana z tych scin wychodzi biala a m mowi ze to moja wina bo to ja nie wietrze a ja wietrze ale nie bede w zime calych okien otwierac i lodoki robic w pokoju
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273298 przez Edyta
Martucha dzieki nestle to chyba znan firma powinna tu tez byc jutro wyciagne t na zakupy a moge silvi juz podawac czy musze czy jak bo ona na cycku nadal tylko mm probowala edytuje fajnie macie martucha z Kaska ze sie spotykacie zazdroszcze...i zycze udanej imprezki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Edyta.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu #273299 przez martucha
Kasiek nie pokazałam tacie ze jestem na niego zła, dusiłam to w sobie wyzyłam sie na forum hehe najbardziej jestem zła że on był NA MNIE zły no bo o co bo tak sobie własnie omyslałam że moze Borys sie przeraził że mnie nie ma no ale aż tak gdyby pierwszy raz zostawał beze mnie to rozumiem...no ale w sumie pierwszy raz z dziadkiem
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273305 przez adee84
kaszka została zjedzona przez mamę, Maja mówi jej stanowcze nie czyli nadal zostaje cycuś
Martucha tata ewidentnie nie nadaje się na niańkę a Ty się nie stresuj bo zmarszczki Ci sie zrobią drina walnij i już
Edytka z grzybem nie pomogę
Agusia fajne te magnesy i niedrogie, sama bym zamówiła
Martucha tata ewidentnie nie nadaje się na niańkę a Ty się nie stresuj bo zmarszczki Ci sie zrobią drina walnij i już
Edytka z grzybem nie pomogę
Agusia fajne te magnesy i niedrogie, sama bym zamówiła
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273310 przez adee84
Martucha jak w wigilie zostawiliśmy Majkę z moją mamą żeby pojechać do babci do szpitala to wpadła w taką histerię, że ledwo weszliśmy na sale to juz się wracaliśmy bo mama razem z nią w tą histerię wpadła, aż jej się ręce i nogi trzęsły(mamie mojej) i u mnie niestety tak jest, Maja tylko ze mną siedzi, tylko ze mną chce być, Raf ok ale na dłuższą chwilę już by racczej rady nie dał bo by jej nie uspokoił jakby się tak rozpłakała
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273311 przez Edyta
Adee jakos sobie poradze wyszoruje sciany najwuzej zerwe tapety i tak na wiosne ma mi to zrobic psikne lub umyje te kropki i osusze poczekam efektu spox a co do kaszek to podawac czy jeszcze nie bo moja pediatra wiecie jaka jest nic nie mowi zolza wszystko musze sama sie wypytac eh...a ja zielona jestem i nie chce silvi zaszkodzic
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273318 przez a!gusia
Edytka nie, te kaszki sa bezglutenowe jeszcze, chyba ze ta Martuchy jest inna..
ja jeszcze glutenu nie dawalam Jurkowi...a co gdybym tylko cycem karmila?to jak mu to mam dac?
ja jeszcze glutenu nie dawalam Jurkowi...a co gdybym tylko cycem karmila?to jak mu to mam dac?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez a!gusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273324 przez angellika1
Edyta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee jutro Ci wyśle
Szkoda że Majka jeść nie chciałą wydaje mi sie ze gluten musisz wprowadzić nie później niż w 6 mcu, moze ugotuje jej zupkę i dodaj kaszki mannej
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee jutro Ci wyśle
Szkoda że Majka jeść nie chciałą wydaje mi sie ze gluten musisz wprowadzić nie później niż w 6 mcu, moze ugotuje jej zupkę i dodaj kaszki mannej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273326 przez dorotas29
Agusia- o takie właśnie magnesy mi chodzi
Edytka-współczuję grzyba, mój dziadek męczył sie przez całe zycie z zagrzybionym pokojem i niestety to zawsze grzyb wygrywal
"Zagrzybienie stanowi zagrożenie dla zdrowia mieszkańców i powoduje wyczuwalny dyskomfort: charakterystyczny zapach, przejmująca wilgoć oraz obecność zarodników w powietrzu. Ich wdychanie może być przyczyną trudności z oddychaniem, zawrotów głowy a także nudności."
Martucha- wnerw Twojego taty jest bezpodstawny,odstresuj sie lampeczka wina i bedzie git!
Edytka-współczuję grzyba, mój dziadek męczył sie przez całe zycie z zagrzybionym pokojem i niestety to zawsze grzyb wygrywal
"Zagrzybienie stanowi zagrożenie dla zdrowia mieszkańców i powoduje wyczuwalny dyskomfort: charakterystyczny zapach, przejmująca wilgoć oraz obecność zarodników w powietrzu. Ich wdychanie może być przyczyną trudności z oddychaniem, zawrotów głowy a także nudności."
Martucha- wnerw Twojego taty jest bezpodstawny,odstresuj sie lampeczka wina i bedzie git!
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 2 tygodni temu #273329 przez a!gusia
Angelika na moje pytanie odpowiedzialas
Edytka ja bym kupowala w Polskim sklepie taka jak Adee wstawiala albo taka :
allegro.pl/kaszka-bobovita-mleczno-ryzow...30g-i1987721574.html
Edytka ja bym kupowala w Polskim sklepie taka jak Adee wstawiala albo taka :
allegro.pl/kaszka-bobovita-mleczno-ryzow...30g-i1987721574.html
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273336 przez Edyta
Dorotka ja mam nowe mieszkanie nitk tu wczesniej nie mieszkal remont funkiel nowka a tu jakis grzyb no nie smierdzi jeszcze i napewno wlasciciel musi go zlikwidowac nie obchodzi mnie jak narazie to kilka kropek agus dzieki bede szukac po sklepach moze znajde ta kaszke
Moderatorzy: ilona