- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #273355 przez martucha
Adee oj taaaaaa kurde szkoda że nie popijemy bo cos czuje ze byłoby grubo ale jeszcze będzie na to czas
Edytka ja mam ten sam problem bo dziadki juz dostały ramki ze zdjęciami i takie drzewo z fotkami do przywieszenia na sciane i jakby jeszcze teraz dostali magnes z Boryskiem to juz by było przegiecie tylko w lodówce by go brakowało
Edytka ja mam ten sam problem bo dziadki juz dostały ramki ze zdjęciami i takie drzewo z fotkami do przywieszenia na sciane i jakby jeszcze teraz dostali magnes z Boryskiem to juz by było przegiecie tylko w lodówce by go brakowało
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273358 przez Sylwik
Witam sierpnióweczki
Nadrobiłam Was w końcu, niestety nie wszystko ze starego wątku udało mi sie przeczytać
możecie mi powiedzieć co się stało z tamtym wątkiem??? dlaczego zniknął???
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Jasia i Aleksa ...i pozostałych którzy świętowali jak mnie nie było
Haniu zdrówka dla mężulka i ja jestem jeszcze z górnego śląska
Dorotas ja nie wysyłałam zaproszeń bo było już za późno...poprostu zadzwoniłam do wszystkich zaproszonych, mało oryginalne ale cóz tak wyszło
Edytka ja też mam problem z grzybem w pokoju małego i jutro mój mąż zamierza z nim walczyć...ciekawa jestem co wymyśli aby to świństwo zlikwidować
Przepraszam że mało się odzywam ale...synek zajmuje cały mój czas, jak mi sie uda wejść to tylko nadrabiam Wasze posty a nie mam czasu nic skrobnąć.
My dziś byliśy z małym u lekarza i waży 6400 więc chyba nie jest źle.
Mam pytanie do doświadczonych mam, jak dodajecie kaszki do mleka? ile tego na ile mleka? i jakie podajecie te kaszki? zielona jestem, a lekarka powiedziała że można powolutku coś mu podawać. Zaczęliśmy od jabłuszka iii...przedwczoraj mu nie zaskamowało, a dziś mu podałam i udało mi się mu podać łyżeczkę hehe zaczniemy też zastępować jeden posiłek mleczny obiadkiem ...znaczy się zupkami. Kupiłam dziś jarzynową więc zobaczymy czy mu zasmakuje.
Co do spotkania to jestem za Zakopcem.
Zmykam i dobrej nocki życzę.
DOBRANOC
Nadrobiłam Was w końcu, niestety nie wszystko ze starego wątku udało mi sie przeczytać
możecie mi powiedzieć co się stało z tamtym wątkiem??? dlaczego zniknął???
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Jasia i Aleksa ...i pozostałych którzy świętowali jak mnie nie było
Haniu zdrówka dla mężulka i ja jestem jeszcze z górnego śląska
Dorotas ja nie wysyłałam zaproszeń bo było już za późno...poprostu zadzwoniłam do wszystkich zaproszonych, mało oryginalne ale cóz tak wyszło
Edytka ja też mam problem z grzybem w pokoju małego i jutro mój mąż zamierza z nim walczyć...ciekawa jestem co wymyśli aby to świństwo zlikwidować
Przepraszam że mało się odzywam ale...synek zajmuje cały mój czas, jak mi sie uda wejść to tylko nadrabiam Wasze posty a nie mam czasu nic skrobnąć.
My dziś byliśy z małym u lekarza i waży 6400 więc chyba nie jest źle.
Mam pytanie do doświadczonych mam, jak dodajecie kaszki do mleka? ile tego na ile mleka? i jakie podajecie te kaszki? zielona jestem, a lekarka powiedziała że można powolutku coś mu podawać. Zaczęliśmy od jabłuszka iii...przedwczoraj mu nie zaskamowało, a dziś mu podałam i udało mi się mu podać łyżeczkę hehe zaczniemy też zastępować jeden posiłek mleczny obiadkiem ...znaczy się zupkami. Kupiłam dziś jarzynową więc zobaczymy czy mu zasmakuje.
Co do spotkania to jestem za Zakopcem.
Zmykam i dobrej nocki życzę.
DOBRANOC
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #273364 przez angellika1
Adee pisze pisze tylko teraz m ma urlop tacierzynski i.....
Adee a ja myslałam ze specjalnie dla Rafala zaglosujesz na gdansk
Adee a ja myslałam ze specjalnie dla Rafala zaglosujesz na gdansk
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 2 tygodni temu #273365 przez martucha
hahah na Euro zapraszam bardzo prosze
aaaaaaa zapomniałam Wam powiedzieć Mówie dzisiaj do mojego m ze będziemy miały spotkanie tylko nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i ze faceci jada z nami i siedza z dziećmi a my balujemy a on na to:
"Że co że niby jak jak Ty to sobie wyobrażasz 20stu facetów z 20stoma maluchami i np jeden zacznie płakać " i to jego przerazenie w oczach haha
a ja mówie" a co Ty myslisz ze na sali gimnastycznej będziemy nocowac?? każdy bedzie miał swój pokój"...a on " acha boze to mi ulzyło bo juz sobie wyobraziłem ten sajgon"
aaaaaaa zapomniałam Wam powiedzieć Mówie dzisiaj do mojego m ze będziemy miały spotkanie tylko nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i ze faceci jada z nami i siedza z dziećmi a my balujemy a on na to:
"Że co że niby jak jak Ty to sobie wyobrażasz 20stu facetów z 20stoma maluchami i np jeden zacznie płakać " i to jego przerazenie w oczach haha
a ja mówie" a co Ty myslisz ze na sali gimnastycznej będziemy nocowac?? każdy bedzie miał swój pokój"...a on " acha boze to mi ulzyło bo juz sobie wyobraziłem ten sajgon"
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona