- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274657 przez beti
Hej kochane
Happymama, wkładka jest dla noworodka, więc +/- 1 miesiąc...Filip w niej prawie 2 m-ce jeździł, ale ciasno mu było
Domii, nie ma za co, mam nadzieję, że szybko mu to zejdzie a co do fotelika, ten sam oglądałam lub ew. sigma też z espiro, tylko muszę jeszcze opinie przejrzeć i testy NCAP...
Hania, już nie pada
Madzia, ja najchętniej bym wybrała fotelik 9-36...na dłużej starczy, a Fifi już pod 9 waży
Pippin, u Fifika jeszcze ząbka nie widać, tylko czuć takie pęknięcie na dziąśle ale marudzi jak diabli, pożera smoczka od 2 strony i nie może zasnąć...
Madzia, podziel się mp3 belissy
A słyszałyście, że podobno oficjalny teledysk jest ocenzurowany i zdjęty z sieci??
Martucha, moja huśtawka jest chyba do 9 kg
Madzia, zwarta, gotowa i z ciachem
Adee
Hania, fotelik fajny i rozwojowy, a sprawdzałaś opinie na necie??
Edytka, ja już daję słoiczki powoli...dzisiaj były brokuły...podziwiam go bo jadł aż huczało a ja ich nienawidzę
Happymama, wkładka jest dla noworodka, więc +/- 1 miesiąc...Filip w niej prawie 2 m-ce jeździł, ale ciasno mu było
Domii, nie ma za co, mam nadzieję, że szybko mu to zejdzie a co do fotelika, ten sam oglądałam lub ew. sigma też z espiro, tylko muszę jeszcze opinie przejrzeć i testy NCAP...
Hania, już nie pada
Madzia, ja najchętniej bym wybrała fotelik 9-36...na dłużej starczy, a Fifi już pod 9 waży
Pippin, u Fifika jeszcze ząbka nie widać, tylko czuć takie pęknięcie na dziąśle ale marudzi jak diabli, pożera smoczka od 2 strony i nie może zasnąć...
Madzia, podziel się mp3 belissy
A słyszałyście, że podobno oficjalny teledysk jest ocenzurowany i zdjęty z sieci??
Martucha, moja huśtawka jest chyba do 9 kg
Madzia, zwarta, gotowa i z ciachem
Adee
Hania, fotelik fajny i rozwojowy, a sprawdzałaś opinie na necie??
Edytka, ja już daję słoiczki powoli...dzisiaj były brokuły...podziwiam go bo jadł aż huczało a ja ich nienawidzę
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274665 przez Edyta
beti no niby jest napisane ze od 4 miesiecy mozna na sloiczkach troche sie boje ale jutro moze sproba generalna a jak podawac pomiedzy posilkami mlecznymi czy jako posilek zamiast mleka a i jeszcze pytanko tu nie ma samej marchewki jest ziemniaczkami i T kupila dzis jeszcze pare innych i nie wiem najpierw sprobuje jeden ale czy wasze dzieci jedza cale chyba nie pare lyzeczek co moja dzis ta kaszke to tak memlala he he ile smiechu
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274669 przez angellika1
czesc kochane
[rzed Wami nic sie nie da ukryc bylam na fb bo mnie ......gra wciagnela i mojego meza i Daniela tez
GRATULUJE ZABKA BETI
wszystkiego najlepszegobdla wszystkich solenizantów
DZIEWCZYNY SUPER ZE SPOTKANIE SIE UDALO ZAZDROSZCZE BO TEZ CHCE SIE Z wAMI SPOTKAC....
hANIU FOTELIK REWELACJA CHYBA WLASNIE TAKI KUPIMY
;0
ZASTANAWIAM SIE JAKA ZUPKE JUTRO UGOTOWA nIKOSIOWI...HMMM
hANIU I DZIEKUJE ZA POMYSŁ CHODZI MI O TA KASZKE Z OWOCAMI JAV ROBIE TERAZ PODOBNIE JAK NIKOS MLEKA NIE CHCE TO ROBIE MLEKO Z KLEIKIEM NA GESTO DODAJE OOPCE I PODAJE LYZECZKA
[rzed Wami nic sie nie da ukryc bylam na fb bo mnie ......gra wciagnela i mojego meza i Daniela tez
GRATULUJE ZABKA BETI
wszystkiego najlepszegobdla wszystkich solenizantów
DZIEWCZYNY SUPER ZE SPOTKANIE SIE UDALO ZAZDROSZCZE BO TEZ CHCE SIE Z wAMI SPOTKAC....
hANIU FOTELIK REWELACJA CHYBA WLASNIE TAKI KUPIMY
;0
ZASTANAWIAM SIE JAKA ZUPKE JUTRO UGOTOWA nIKOSIOWI...HMMM
hANIU I DZIEKUJE ZA POMYSŁ CHODZI MI O TA KASZKE Z OWOCAMI JAV ROBIE TERAZ PODOBNIE JAK NIKOS MLEKA NIE CHCE TO ROBIE MLEKO Z KLEIKIEM NA GESTO DODAJE OOPCE I PODAJE LYZECZKA
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274689 przez beti
Edytka, na pierwszy raz najlepiej dać jednoskładnikowy obiadek, np marchewka przez kilka dni...pierwszego dnia 3 łyżeczki i stopniowo zwiększać, wtedy łatwo zareagować w razie alergii...
A najlepiej dać między karmieniami, kiedy dziecko nie jest aż tak bardzo jeszcze głodne ale nie świeżo po jedzeniu, no i musi mieć dobry humor i nie być śpiące
A najlepiej dać między karmieniami, kiedy dziecko nie jest aż tak bardzo jeszcze głodne ale nie świeżo po jedzeniu, no i musi mieć dobry humor i nie być śpiące
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274694 przez Pippin
kurde sypiecie przepisami że mi ślina kapie po klawiaturze
u nas wieczór był mega krzycący marudzacy i w ogóle wszystko be !!nawet noszenie na rękach teraz śpi ciekawe jak długo ale zdążyłam poprasować przynajmniej
angelika właśnie słyszałam o tym trzęsieniu kurde za 500 lat to tu tropiki będą a nie umiarkowany
u nas wieczór był mega krzycący marudzacy i w ogóle wszystko be !!nawet noszenie na rękach teraz śpi ciekawe jak długo ale zdążyłam poprasować przynajmniej
angelika właśnie słyszałam o tym trzęsieniu kurde za 500 lat to tu tropiki będą a nie umiarkowany
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274696 przez Biedronka160
Pippin tak mamy niestety skazę białkową i jesteśmy już dobre 2 miesiące na pepti. Ale jest ogólnie lepiej. Od czasu do czasu jej coś wyjdzie ale tragedii nie ma.
Madziu ja sama sobie zazdraszczam kolejna pewnie za rok...
Asik dokładnie tak jak piszesz. Już nie ma P tylko lekarz pod nazwą leku wpisuje ile procent jest płatna. My za pepti płaciliśmy 10 zł/puszkę. Teraz wszędzie ma być po 7 zł rewelacja jak dla mnie.
Zdjęcia Beti chyba na facebooku
Idę spać, bo mi głowę rozsadza
Madziu ja sama sobie zazdraszczam kolejna pewnie za rok...
Asik dokładnie tak jak piszesz. Już nie ma P tylko lekarz pod nazwą leku wpisuje ile procent jest płatna. My za pepti płaciliśmy 10 zł/puszkę. Teraz wszędzie ma być po 7 zł rewelacja jak dla mnie.
Zdjęcia Beti chyba na facebooku
Idę spać, bo mi głowę rozsadza
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274703 przez adee84
a ja już nie mam pomysłu jak znów przyzwyczaić małą do spania w łóżeczku, ona za nic tam teraz spać nie chce, tylkow łóżku, koło mnie trzymając mnie za rękę inaczej płacz i śpi w ogóle od kilku dni bardzo niespokojnie teraz też, uspałam ją, m się położył, ona w płacz, położyłam się, cisza i tak kilka razy, teraz już śpi ale w łóżku
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274705 przez Pippin
adee84 napisał:
po prostu Cię kocha
i ja idę w objęcia Morfeusza
nara dziołszki do jutra
a ja już nie mam pomysłu jak znów przyzwyczaić małą do spania w łóżeczku, ona za nic tam teraz spać nie chce, tylkow łóżku, koło mnie trzymając mnie za rękę inaczej płacz i śpi w ogóle od kilku dni bardzo niespokojnie teraz też, uspałam ją, m się położył, ona w płacz, położyłam się, cisza i tak kilka razy, teraz już śpi ale w łóżku
po prostu Cię kocha
i ja idę w objęcia Morfeusza
nara dziołszki do jutra
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274706 przez angellika1
to zaraz oblukam te fotki
Ja tez dzxisiaj sprawdzalam w aptekach i w każdej jest pepti po 7,06zł
Mąż mi dzisiaj zakomunikowal że bedziemy grac w pokera ....
Ja tez dzxisiaj sprawdzalam w aptekach i w każdej jest pepti po 7,06zł
Mąż mi dzisiaj zakomunikowal że bedziemy grac w pokera ....
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona