BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #274657 przez beti
Hej kochane :)

Happymama, wkładka jest dla noworodka, więc +/- 1 miesiąc...Filip w niej prawie 2 m-ce jeździł, ale ciasno mu było :)

Domii, nie ma za co, mam nadzieję, że szybko mu to zejdzie :D a co do fotelika, ten sam oglądałam lub ew. sigma też z espiro, tylko muszę jeszcze opinie przejrzeć i testy NCAP...

Hania, już nie pada :(

Madzia, ja najchętniej bym wybrała fotelik 9-36...na dłużej starczy, a Fifi już pod 9 waży :D

Pippin, u Fifika jeszcze ząbka nie widać, tylko czuć takie pęknięcie na dziąśle :) ale marudzi jak diabli, pożera smoczka od 2 strony i nie może zasnąć...

Madzia, podziel się mp3 belissy :D
A słyszałyście, że podobno oficjalny teledysk jest ocenzurowany i zdjęty z sieci??

Martucha, moja huśtawka jest chyba do 9 kg :ohmy:

Madzia, zwarta, gotowa i z ciachem :D

Adee :kiss: :(

Hania, fotelik fajny i rozwojowy, a sprawdzałaś opinie na necie??

Edytka, ja już daję słoiczki powoli...dzisiaj były brokuły...podziwiam go bo jadł aż huczało a ja ich nienawidzę :P
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #274665 przez Edyta
beti no niby jest napisane ze od 4 miesiecy mozna na sloiczkach :) troche sie boje ale jutro moze sproba generalna a jak podawac pomiedzy posilkami mlecznymi czy jako posilek zamiast mleka a i jeszcze pytanko tu nie ma samej marchewki jest ziemniaczkami i T kupila dzis jeszcze pare innych i nie wiem najpierw sprobuje jeden ale czy wasze dzieci jedza cale chyba nie pare lyzeczek co moja dzis ta kaszke to tak memlala he he ile smiechu :laugh:
13 lata 2 tygodni temu #274669 przez angellika1
czesc kochane :)
[rzed Wami nic sie nie da ukryc ;) bylam na fb bo mnie ......gra wciagnela i mojego meza i Daniela tez :)

GRATULUJE ZABKA BETI ;)
wszystkiego najlepszegobdla wszystkich solenizantów :) :)

DZIEWCZYNY SUPER ZE SPOTKANIE SIE UDALO ZAZDROSZCZE BO TEZ CHCE SIE Z wAMI SPOTKAC....

hANIU FOTELIK REWELACJA CHYBA WLASNIE TAKI KUPIMY
;0

ZASTANAWIAM SIE JAKA ZUPKE JUTRO UGOTOWA nIKOSIOWI...HMMM
hANIU I DZIEKUJE ZA POMYSŁ :) CHODZI MI O TA KASZKE Z OWOCAMI JAV ROBIE TERAZ PODOBNIE JAK NIKOS MLEKA NIE CHCE TO ROBIE MLEKO Z KLEIKIEM NA GESTO DODAJE OOPCE I PODAJE LYZECZKA :)
13 lata 2 tygodni temu #274673 przez Edyta
Alpejskie kurorty pod sniegiem zagrozenie lawinowe slyszalyscie a i bylo trzesienie ziemi tylko juz nie pamietam gdzie :dry: widac ze zima wraca :laugh: lece juz spac Dobranoc jutro wpdne milego wieczorku :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #274679 przez angellika1
trzesienie ziemi było w Polsce :(
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274685 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #274688 przez adee84
Beti przepiękne zdjęcia :)
13 lata 2 tygodni temu #274689 przez beti
Edytka, na pierwszy raz najlepiej dać jednoskładnikowy obiadek, np marchewka przez kilka dni...pierwszego dnia 3 łyżeczki i stopniowo zwiększać, wtedy łatwo zareagować w razie alergii...
A najlepiej dać między karmieniami, kiedy dziecko nie jest aż tak bardzo jeszcze głodne ale nie świeżo po jedzeniu, no i musi mieć dobry humor i nie być śpiące :D
13 lata 2 tygodni temu #274692 przez angellika1
gdzie te zdj ecie Beti?
13 lata 2 tygodni temu #274694 przez Pippin
kurde sypiecie przepisami że mi ślina kapie po klawiaturze :side:

u nas wieczór był mega krzycący marudzacy i w ogóle wszystko be !!nawet noszenie na rękach :ohmy: teraz śpi ciekawe jak długo ale zdążyłam poprasować przynajmniej :)

angelika właśnie słyszałam o tym trzęsieniu kurde za 500 lat to tu tropiki będą a nie umiarkowany :pinch:
13 lata 2 tygodni temu #274696 przez Biedronka160
Pippin tak mamy niestety skazę białkową i jesteśmy już dobre 2 miesiące na pepti. Ale jest ogólnie lepiej. Od czasu do czasu jej coś wyjdzie ale tragedii nie ma.

Madziu ja sama sobie zazdraszczam :D kolejna pewnie za rok...

Asik dokładnie tak jak piszesz. Już nie ma P tylko lekarz pod nazwą leku wpisuje ile procent jest płatna. My za pepti płaciliśmy 10 zł/puszkę. Teraz wszędzie ma być po 7 zł :) rewelacja jak dla mnie.

Zdjęcia Beti chyba na facebooku :D

Idę spać, bo mi głowę rozsadza :(
13 lata 2 tygodni temu #274703 przez adee84
a ja już nie mam pomysłu jak znów przyzwyczaić małą do spania w łóżeczku, ona za nic tam teraz spać nie chce, tylkow łóżku, koło mnie trzymając mnie za rękę ;) inaczej płacz i śpi w ogóle od kilku dni bardzo niespokojnie :dry: teraz też, uspałam ją, m się położył, ona w płacz, położyłam się, cisza i tak kilka razy, teraz już śpi ale w łóżku ;)
13 lata 2 tygodni temu #274705 przez Pippin
adee84 napisał:

a ja już nie mam pomysłu jak znów przyzwyczaić małą do spania w łóżeczku, ona za nic tam teraz spać nie chce, tylkow łóżku, koło mnie trzymając mnie za rękę ;) inaczej płacz i śpi w ogóle od kilku dni bardzo niespokojnie :dry: teraz też, uspałam ją, m się położył, ona w płacz, położyłam się, cisza i tak kilka razy, teraz już śpi ale w łóżku ;)

po prostu Cię kocha :side: :kiss:

i ja idę w objęcia Morfeusza :lol:

nara dziołszki do jutra
13 lata 2 tygodni temu #274706 przez angellika1
to zaraz oblukam te fotki
Ja tez dzxisiaj sprawdzalam w aptekach i w każdej jest pepti po 7,06zł :)
Mąż mi dzisiaj zakomunikowal że bedziemy grac w pokera .... ;)
13 lata 2 tygodni temu #274708 przez beti
Zdjęcia jak ktoś chce to na priv linka puszczę, bo nie ufam już tak do końca temu forum...:P

Adee :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka