BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274906 przez martucha
Hania my tez mysleliśmy o lokacie dla Boryska,ale to dopiero jak będziemy mieć większy przypływ gotówki :lol:

a co do zdjęć to własnie chodzi o to ze oni juz dostali, zdjęcia w ramkach i takie drzewo do przyklejenia na ściane ze zdjęciami i wydaje mi się że już za duzo tego Boryska haha dlatego myślę nad czymś innym ...nie związanym ze zdjęciami;p....myslałam np o czymś takim;
-chciałam zrobić dla kazdej babci,prababci,każdego dziadka....kartkę od Boryska metodą scrapbooking ładnie przyozdobiona w środku z wierszykiem np "Babciu babciu coś Ci dam..." i podpisane odciskiem dłoni lub stópki :lol: no i do tego może jakieś słodkości i kwiatki ...a ta kartka to taka wypasiona ma byc i na lata :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #274908 przez adee84
Hania poszły :)
Martucha może nauczysz się nowych języków?? :lol: :lol:
a jak Twoje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sprawy :silly:
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274909 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #274911 przez martucha
Adee jak to sie mówi:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asik nic mi nie mów długo nie mogłam tego przeżyć heh
13 lata 2 tygodni temu #274920 przez adee84
chciałam się pochwalić, że sprzedałam jedną kurteczkę na allegro, co prawda za 7,50 zle zawsze coś :laugh: i wystawiłam monitor oddechu w końcu :(
Martucha u nas kiedyś była taka "afera" :lol: jedna dziewczyna nakręciła filmik ze swoim chłopakiem, taki...konkretny, a ona z tych takich "cnotek niewydymek" no i zgubiła telefon :lol: :lol: :lol: całe miasto plus Lublin i okoliczne wsie go miały :lol: :lol: a polewka z niego była największa bo leżał i siedział jak kłoda.
nawet jej matka go widziała :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 tygodni temu #274927 przez Asik
Ja to bym się bała nasze filmiki na telefonie zostawić :D ojjj to by była masakra .. strach pomyśleć co by się działo ... :D martula zgubiła tel a tam miała filmiki jak z dziewczyny pod prysznicem siedzą itp itd i tez to przeżywała chociaż jej akurat tam nie było :D

Adee noo to mamusia miała niespodziankę jak synusia zobaczyła :D :D dawaj linka do aukcji to może jakas moja koleżanka się skusi :)
no i super że się coś ruszyło :)

13 lata 2 tygodni temu #274929 przez martucha
Adee dzięki za pocieszenie hahaha

ja tez mam zamiar wystawic dzis pare rzeczy na allegro i cały czas zastanawiam sie czy wystawic takie dwie torebki których nie noszę ale nie moge sie z nimi rozstac...
13 lata 2 tygodni temu #274931 przez adee84
też kiedyś miałam maaaase torebek i niestety musiałam powyprzedawać, strasznie to przeżyłam :( :( no i szpilek a to była dla mnie masakra :(
teraz jeszcze mam zamiar powystawiać książki, polskie i angielskie :( :( no i chyba właśnie biżuterie
Asik mamusia tej dziewczyny nie chłopaka :lol: :lol: a znam tą laskę osobiście bo do jednej klasy z nią w liceum chodziłam, totalna cnotka a tam :unsure: :ohmy: padłybyście jakbyście zobaczyły :lol: :lol:
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274938 przez Asik

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274943 przez adee84
allegro.pl/monitor-oddechu-babysense-ii-i2043878296.html

to link do monitora, może ciut drogo chcemy ale potrzeba, a poza tym zejdę ewentualnie pare gr :)
Asik fajne mebelki :)

13 lata 2 tygodni temu #274947 przez Pippin
beti pekna sesja naprawde

Asik meble zajebiste az mi szkoda :(

adee dokładnie zawsze cos :) ja tez wystawiałam przez pewien czas ale nikt kupic nic nie chciał i tylko se opłat na allegro narobiłam
13 lata 2 tygodni temu #274951 przez Zuza
Witam Was ja nie mam weny wiec tylko czytam nie bede pisac bużka :(

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 2 tygodni temu #274960 przez Hania
adee, mam fotki. Piękna Pani Młoda!!! PIĘKNAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
obrobię i od razu ci wyślę:)

ale najpierw idę skończyć obiad bo M głodny!
13 lata 2 tygodni temu #274961 przez adee84
Haniu :kiss: :kiss: tona tapety wiele daje :lol: :lol: :lol:
Zuza co się stało, pisz tu natentychmiast!!!!
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274966 przez Asik

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży