- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274906 przez martucha
Hania my tez mysleliśmy o lokacie dla Boryska,ale to dopiero jak będziemy mieć większy przypływ gotówki
a co do zdjęć to własnie chodzi o to ze oni juz dostali, zdjęcia w ramkach i takie drzewo do przyklejenia na ściane ze zdjęciami i wydaje mi się że już za duzo tego Boryska haha dlatego myślę nad czymś innym ...nie związanym ze zdjęciami;p....myslałam np o czymś takim;
-chciałam zrobić dla kazdej babci,prababci,każdego dziadka....kartkę od Boryska metodą scrapbooking ładnie przyozdobiona w środku z wierszykiem np "Babciu babciu coś Ci dam..." i podpisane odciskiem dłoni lub stópki no i do tego może jakieś słodkości i kwiatki ...a ta kartka to taka wypasiona ma byc i na lata
a co do zdjęć to własnie chodzi o to ze oni juz dostali, zdjęcia w ramkach i takie drzewo do przyklejenia na ściane ze zdjęciami i wydaje mi się że już za duzo tego Boryska haha dlatego myślę nad czymś innym ...nie związanym ze zdjęciami;p....myslałam np o czymś takim;
-chciałam zrobić dla kazdej babci,prababci,każdego dziadka....kartkę od Boryska metodą scrapbooking ładnie przyozdobiona w środku z wierszykiem np "Babciu babciu coś Ci dam..." i podpisane odciskiem dłoni lub stópki no i do tego może jakieś słodkości i kwiatki ...a ta kartka to taka wypasiona ma byc i na lata
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274920 przez adee84
chciałam się pochwalić, że sprzedałam jedną kurteczkę na allegro, co prawda za 7,50 zle zawsze coś i wystawiłam monitor oddechu w końcu
Martucha u nas kiedyś była taka "afera" jedna dziewczyna nakręciła filmik ze swoim chłopakiem, taki...konkretny, a ona z tych takich "cnotek niewydymek" no i zgubiła telefon całe miasto plus Lublin i okoliczne wsie go miały a polewka z niego była największa bo leżał i siedział jak kłoda.
nawet jej matka go widziała
Martucha u nas kiedyś była taka "afera" jedna dziewczyna nakręciła filmik ze swoim chłopakiem, taki...konkretny, a ona z tych takich "cnotek niewydymek" no i zgubiła telefon całe miasto plus Lublin i okoliczne wsie go miały a polewka z niego była największa bo leżał i siedział jak kłoda.
nawet jej matka go widziała
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274927 przez Asik
Ja to bym się bała nasze filmiki na telefonie zostawić ojjj to by była masakra .. strach pomyśleć co by się działo ... martula zgubiła tel a tam miała filmiki jak z dziewczyny pod prysznicem siedzą itp itd i tez to przeżywała chociaż jej akurat tam nie było
Adee noo to mamusia miała niespodziankę jak synusia zobaczyła dawaj linka do aukcji to może jakas moja koleżanka się skusi
no i super że się coś ruszyło
Adee noo to mamusia miała niespodziankę jak synusia zobaczyła dawaj linka do aukcji to może jakas moja koleżanka się skusi
no i super że się coś ruszyło
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274931 przez adee84
też kiedyś miałam maaaase torebek i niestety musiałam powyprzedawać, strasznie to przeżyłam no i szpilek a to była dla mnie masakra
teraz jeszcze mam zamiar powystawiać książki, polskie i angielskie no i chyba właśnie biżuterie
Asik mamusia tej dziewczyny nie chłopaka a znam tą laskę osobiście bo do jednej klasy z nią w liceum chodziłam, totalna cnotka a tam padłybyście jakbyście zobaczyły
teraz jeszcze mam zamiar powystawiać książki, polskie i angielskie no i chyba właśnie biżuterie
Asik mamusia tej dziewczyny nie chłopaka a znam tą laskę osobiście bo do jednej klasy z nią w liceum chodziłam, totalna cnotka a tam padłybyście jakbyście zobaczyły
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274943 przez adee84
allegro.pl/monitor-oddechu-babysense-ii-i2043878296.html
to link do monitora, może ciut drogo chcemy ale potrzeba, a poza tym zejdę ewentualnie pare gr
Asik fajne mebelki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to link do monitora, może ciut drogo chcemy ale potrzeba, a poza tym zejdę ewentualnie pare gr
Asik fajne mebelki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez adee84.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej