- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275041 przez Asik
jedno zdjęcie tylko weszło ale suuuuper nooooo śliiiczna panna młoda
jejciu 30 zł drogą nie chodzi ja to bym już chciała się pozbyć tego kombinezonu ale jak na złość zima ciepła ....
aaaaa no i ciacho już spróbowałam zaje****e!!!!!!! polecam każdej jest wyrośnięte , zero zakalca nie jest za suche ani fest mokre no i baaardzo pyszne
jejciu 30 zł drogą nie chodzi ja to bym już chciała się pozbyć tego kombinezonu ale jak na złość zima ciepła ....
aaaaa no i ciacho już spróbowałam zaje****e!!!!!!! polecam każdej jest wyrośnięte , zero zakalca nie jest za suche ani fest mokre no i baaardzo pyszne
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #275071 przez angellika1
Adee Ciebie chyba nikt dawno nie przelożył przez kolano Sliczna jesteś
Edyta dokladnie leciutko możesz ją podciągać, nawet lekarze tak sprawdzają dzieci
A mi jest smutno
Edyta dokladnie leciutko możesz ją podciągać, nawet lekarze tak sprawdzają dzieci
A mi jest smutno
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #275113 przez Edyta
Asik Adee Angelika dziekuje za rady o sadzaniu no ja ja podciagalam tak jak lekarz to robil a ona chce mi siadac ale glowka jeszcze nie taka stabilna wiec nie bede juz spi popluskala sie i lulki dzies wkoncu w lozeczku a jak sie cieszyla moj M upiek dzis murzynka ale takiego z gotowca z pudelka i ugotowal rosol pozmywal podloge w sypialni rozebral choinke i wywiesil pranie no i jestem zadeowolona wkoncu musialam go pogonic ale ja tez nie odpoczelam podlogi pranie silvia no a z tego wszystkiego nic przy sobie nie zrobilam procz pryszniac i henny wlosy to juz nie pamietam kiedy rozpuszczone mialam a i na brodzie silvia jak ja biore na rece to lapakami po brodzie mi jezdzi i wyszlo mi jakies uczulenie smaruje sudokremem i nic masakra no nic nie narzekam Angelika jak tam poker sie udal rozebralas M Asik jak murzynek od Adee wyszedl pewnie pycha
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #275115 przez Edyta
Asik Adee Angelika dziekuje za rady o sadzaniu no ja ja podciagalam tak jak lekarz to robil a ona chce mi siadac ale glowka jeszcze nie taka stabilna wiec nie bede juz spi popluskala sie i lulki dzies wkoncu w lozeczku a jak sie cieszyla moj M upiek dzis murzynka ale takiego z gotowca z pudelka i ugotowal rosol pozmywal podloge w sypialni rozebral choinke i wywiesil pranie no i jestem zadeowolona wkoncu musialam go pogonic ale ja tez nie odpoczelam podlogi pranie silvia no a z tego wszystkiego nic przy sobie nie zrobilam procz pryszniac i henny wlosy to juz nie pamietam kiedy rozpuszczone mialam a i na brodzie silvia jak ja biore na rece to lapakami po brodzie mi jezdzi i wyszlo mi jakies uczulenie smaruje sudokremem i nic masakra no nic nie narzekam Angelika jak tam poker sie udal rozebralas M Asik jak murzynek od Adee wyszedl pewnie pycha STO LAT DLA NIKOSIA Z OKAZJI 5 MIESIACA BRAVOOOOOOOOOOO
Moderatorzy: ilona