BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275041 przez Asik
jedno zdjęcie tylko weszło :) ale suuuuper :) nooooo śliiiczna panna młoda :D :D

jejciu 30 zł drogą nie chodzi :) ja to bym już chciała się pozbyć tego kombinezonu ale jak na złość zima ciepła ....

aaaaa no i ciacho już spróbowałam :) zaje****e!!!!!!! polecam każdej :) jest wyrośnięte , zero zakalca nie jest za suche ani fest mokre :) no i baaardzo pyszne :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #275042 przez adee84
wrzuce drugie i dziekuje za komplementy, ale mowie tapeta robi swoje :laugh:
Asik pewnie, ze nie chodzi ja sie bardzo ciesze, bedzie za co jedzenie kupic :woohoo:
13 lata 2 tygodni temu #275045 przez Edyta
Dziewczyny czy dziecko moje sie moze podnosic bo ona nic nie robi tylko chce sie podnosic nawet ja ja na rekach nosze czy juz moze :unsure: i przepraszam ze nie odpisuje ale czasu brak :(
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275048 przez Asik

13 lata 2 tygodni temu #275056 przez Edyta
a jak chce zebym ja ja cigla za raczki to chyba nie co nie no nic dzieki Asik musze leciec wpadne wieczorem jak silvia usnie :blink:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 1 dzień temu #275063 przez adee84
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275067 przez Asik

13 lata 2 tygodni temu #275071 przez angellika1
Adee Ciebie chyba nikt dawno nie przelożył przez kolano ;) Sliczna jesteś :)
Edyta dokladnie leciutko możesz ją podciągać, nawet lekarze tak sprawdzają dzieci :)

A mi jest smutno :(
13 lata 2 tygodni temu #275074 przez adee84
100000 lat 100000 lat niech żyje żyje nam!!!!a kto?NIKODEM!!!!!
pamiętałam od rana i w końcu zapomniasłam!!1pada na kolana i błagam o wybaczenie!!!
13 lata 2 tygodni temu #275082 przez angellika1
Adee :kiss:
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275098 przez Asik

13 lata 2 tygodni temu #275110 przez marta_szh
beti napisał:

Zdjęcia jak ktoś chce to na priv linka puszczę, bo nie ufam już tak do końca temu forum...:P

Adee :)

poprosze :)

witam sie tam wogole :) :) :)
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275111 przez Asik

13 lata 2 tygodni temu #275113 przez Edyta
Asik :) Adee :) Angelika :) dziekuje za rady o sadzaniu no ja ja podciagalam tak jak lekarz to robil a ona chce mi siadac ale glowka jeszcze nie taka stabilna wiec nie bede juz spi popluskala sie i lulki :) dzies wkoncu w lozeczku a jak sie cieszyla :laugh: moj M upiek dzis murzynka ale takiego z gotowca z pudelka i ugotowal rosol pozmywal podloge w sypialni rozebral choinke i wywiesil pranie :) no :) i jestem zadeowolona wkoncu musialam go pogonic ale ja tez nie odpoczelam podlogi pranie silvia :dry: no a z tego wszystkiego nic przy sobie nie zrobilam procz pryszniac i henny :( wlosy to juz nie pamietam kiedy rozpuszczone mialam a i na brodzie silvia jak ja biore na rece to lapakami po brodzie mi jezdzi i wyszlo mi jakies uczulenie smaruje sudokremem i nic masakra :( no nic nie narzekam :blink: Angelika jak tam poker sie udal rozebralas M :laugh: Asik jak murzynek od Adee wyszedl pewnie pycha :P
13 lata 2 tygodni temu #275115 przez Edyta
Asik :) Adee :) Angelika :) dziekuje za rady o sadzaniu no ja ja podciagalam tak jak lekarz to robil a ona chce mi siadac ale glowka jeszcze nie taka stabilna wiec nie bede juz spi popluskala sie i lulki :) dzies wkoncu w lozeczku a jak sie cieszyla :laugh: moj M upiek dzis murzynka ale takiego z gotowca z pudelka i ugotowal rosol pozmywal podloge w sypialni rozebral choinke i wywiesil pranie :) no :) i jestem zadeowolona wkoncu musialam go pogonic ale ja tez nie odpoczelam podlogi pranie silvia :dry: no a z tego wszystkiego nic przy sobie nie zrobilam procz pryszniac i henny :( wlosy to juz nie pamietam kiedy rozpuszczone mialam a i na brodzie silvia jak ja biore na rece to lapakami po brodzie mi jezdzi i wyszlo mi jakies uczulenie smaruje sudokremem i nic masakra :( no nic nie narzekam :blink: Angelika jak tam poker sie udal rozebralas M :laugh: Asik jak murzynek od Adee wyszedl pewnie pycha :P STO LAT DLA NIKOSIA :) Z OKAZJI 5 MIESIACA BRAVOOOOOOOOOOO :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia