BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 tygodni temu #274709 przez beti
Angelika, rozbieranego??:D :P
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #274714 przez adee84
beti napisał:

Angelika, rozbieranego??:D :P

o to samo miałam spytać :lol: :silly:
a mi dziś mama powiedziała, że wyglądam jak śmierć :dry:
i że albo jestem na coś chora albo przemęczona ;) nie ma to jak komplement od kochającej mamuni :dry: :dry:
13 lata 2 tygodni temu #274721 przez angellika1
Beti śliczna sesja :)
hmmm jak by to powiedzieć.... jasne ze rozbieranego i na życzenia ;) ;) ;)

Adee weź sie kochana za siebie plisssssss

zmykam ;)
13 lata 2 tygodni temu #274726 przez adee84
Angellika jestem wzieta za siebie spoko :)
dobranoc idącym spać, ja też niedługo pomykam
13 lata 2 tygodni temu #274729 przez angellika1
Adee Ty powinnas sie pożądnie wyspać i zrób sobie SPA domowe :) Ja ostatnio wygonilam M na spacerek z Nikosiem i zamknęłam sie w łazience na 2h..... czulam sie jak nowonarodzona :)
13 lata 2 tygodni temu #274733 przez adee84
mi to się raczej nie uda, ale loosik dam radę i bez tego :) :)

idź grać w tego pokera bo CI monsz w końcu z tęsknoty uschnie :laugh:
miłej nocki :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #274774 przez Edyta
a ja spac nie moge i co znow rodzinka spi Silvi i M a ja nie moge :( Adee no umnie tez Silvia chwilowo spi zemna bo nocujemy w pokoju goscinnym tez trzyma mnie za reke jak usypia :laugh: ale jak ja przeloze do lozeczka to tez nie ma problemu nie wiem czemu Maja ci nie chce spac do Mamy sie przyzwyczaila :laugh: Angelika trzesienie bylo w Pl tak tak :( udanej gry :lol: domii ale masz fajnie z tymi Tancami tez bym chciala miec jakas odskocznie ale tu wiocha nic nie ma :pinch: Asik chyba sie wstrzymam z tymi sloiczkami hm :dry: sama nie wiem.. :dry: umnie sasiad daje czadu z muza i basami zaraz go pojde trzasnac :angry: rozbieracie juz choinki :unsure: beti ja kce te fotki Twoje zobaczyc pokaz pokaz plissssssssss :) laseczko no i by bylo na tyle jest tu jeszcze ktos wogole... :unsure: :ohmy: :unsure:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274804 przez dorotas29
Hej,hej!!!

U mnie noc- kolejna masakra i już naprawdę wymiękam :(
Wieczorem miałam straszne zawroty głowy i nudności,aż się potknęlam i stół i prawie przewróciłam,do tego kołatanie serca.usiadlam na łóżku i ledwo zipałam, M zmierzył mi ciśnienie i mówi,że dobre,no bo dobre- 120/80mmHg, i wiecie co powiedzxial,ze mu kit wciskam z tymi zawrotami i zrobilo mi sie przykro i wyszlam z pokoju i powiedzialam ,żeby spadal- juz nie mialam do niego cieprliwosci :( ,a zawroty utrzymywaly sie gdzies do 3 w nocy
ja juz naprawdę nie mam siły... :(

Mam tylko jedno marzenie noworoczno- urodzinowe- żeby odpocząć ,odpocząć i jeszcze raz odpocząć, tak chociaż przez 4 godziny ciągiem, juz nie pamiętam,jak to jest spać przez trzy godziny bez przerwy,nawet przez dwie :( , funkcjonuje jak robot,
A M wcale nie wyciagnął wniosków -żadnych- ,z naszej ostatniej ĸłótni i jest mi dodatkowo przykro,nie czuje żadnego wsparcia,żadnego... :(

Aha - i lipcówki odzyskały swoje strony...
13 lata 2 tygodni temu #274812 przez Hania
Hejka:)

dorotas, Bidulko :kiss: :kiss: :kiss: A nie możesz zostawić na te 4h dzieci pod opieką M?, albo babci?
mogłabyś się zdrzemnąć, poleżeć chociaż na chwilę... ja przy Filipie potrafię być czasem b.zmęczona niewyspana a co dopiero przy dwójce dzieci :dry:
Życzę żebyś się w końcu mogła do porządku wyspać!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

U nas noc w miarę spokojna a to chyba dlatego, że wczoraj w ciągu dnia Fifi za wiele nie pospał

Założyliśmy Filipkowi lokatę:)
13 lata 2 tygodni temu #274816 przez happymamma

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I Dzień Dobry :)

Póki pamiętam - Edytko śniło mi się, że odwiedziłyśmy Cię z Adee (mieszkałaś w Polsce) i Twoja Silvia już mówiła :ohmy: Co prawda, tylko jeden nauczony przez tatę wierszyk ku chwale jakiegoś klubu sportowego Amsterdam, ale zawsze :silly: I mieszkałaś z mamą i siostrą i miałaś papugę, która bez przerwy Ci uciekała, a ja za nią biegałam :lol:

Adee, chyba jedynym wyjściem jest odkładanie jej do łóżeczka, jak "odpływa". Może się zdarzyć, że wtedy sę obudzi i zacznie płakać, wtedy uspooić na rękach i znowu do łóźeczka i tak dopóki nie uśnie, ale w łóżeczku oczywiście :) Pracochłonne, ale może przynieść efekt :)

Haniu, fajny pomysł z tą lokatą :)
13 lata 2 tygodni temu #274829 przez Pippin
dorotka moze mało magnezu ogólnie mało witamin ??? :( biedna :( moze anemia?? kurcze weź Ty sie do lekarza przejdź co?

beti daj linka :lol:

marudzenia cd :(
13 lata 2 tygodni temu #274836 przez Asik
hello kochane :)

zauważyłyście wczoraj że ze stronki 38 weszlo się od razu na 50 ???? dodało nam 12 stron i nie wiem czemu..i jak?? i dlaczeo itp itd :D

Dorotka no ja Cię proszę..palnij swojego M w potylice może mu się mózg na swoje miejsce przmieści i dotrze do niego ze dziećmi powinni się zajmować obydwoje rodzice. współczuję Ci ogromnie że masz taki wybrakowany egzemplarz, a może wyjdz dzisiaj sama np do sklepu i zostaw go z dwójką dzieci samego...może akurat dadzą koncert :D a Ty sobie przypadkowo zapomnij telefonu i pochodz tak godzinkę półtorej i wróć jakby nigdy nic :D

a co do zawrótów głowy to magnez i potas ! nikt prawie o potasie nie pamięta a on pilnuje żeby serducho miarowo biło itp itd. no i hmmm połóż się w dzień choćby tylko poleżeć.. nie rób obiadu , zrób tylko dzieciom coś na szybko :D poproś M żeby obrał ziemniaki i co tam jeszcze przewidujesz porobił ... wymyśl coś bo inaczej padniesz kochana

Angellika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

A Szymek już dzisiaj spal od 20 do 7:30 zjadł 150 ml i poszedł dalej nyny :) i wstalismy po 9 :D dalam mu wczoraj więcej kropelek Cebionu , duuuużo wody do picia dwie dawki nasivinu ale nie w sprayu tylko kropelki i cała nocka przespana :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 tygodni temu #274837 przez Hania
happyammma, lokatę mamy na 5mies. po upływie znów przedłużymy.
Dobrze zrobiliśmy????????????????????????????????? Nie chcemy blokować na kilkanaście lat żeby nie powtórzyła się sytuacja z naszego dzieciństwa :silly:
Pamiętam jak moi rodzice wpłacali spore kwoty na nasze książeczki oszczędnościowe a my po 18 latach mogliśmy tą kase przeznaczyć na lody!

Dorotas jeszcze trochę i padnie z wycieńczenia! musi mieć "kogoś" do pomocy
13 lata 2 tygodni temu #274839 przez happymamma
Haniu, bardzo dobrze, szczególnie, że oprocentowanie lokat też się zmienia i to czasami nawet na korzyść klienta ;)

U nas z książeczką było podobnie :angry:
13 lata 2 tygodni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #274842 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby