- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274721 przez angellika1
Beti śliczna sesja
hmmm jak by to powiedzieć.... jasne ze rozbieranego i na życzenia
Adee weź sie kochana za siebie plisssssss
zmykam
hmmm jak by to powiedzieć.... jasne ze rozbieranego i na życzenia
Adee weź sie kochana za siebie plisssssss
zmykam
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274729 przez angellika1
Adee Ty powinnas sie pożądnie wyspać i zrób sobie SPA domowe Ja ostatnio wygonilam M na spacerek z Nikosiem i zamknęłam sie w łazience na 2h..... czulam sie jak nowonarodzona
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274774 przez Edyta
a ja spac nie moge i co znow rodzinka spi Silvi i M a ja nie moge Adee no umnie tez Silvia chwilowo spi zemna bo nocujemy w pokoju goscinnym tez trzyma mnie za reke jak usypia ale jak ja przeloze do lozeczka to tez nie ma problemu nie wiem czemu Maja ci nie chce spac do Mamy sie przyzwyczaila Angelika trzesienie bylo w Pl tak tak udanej gry domii ale masz fajnie z tymi Tancami tez bym chciala miec jakas odskocznie ale tu wiocha nic nie ma Asik chyba sie wstrzymam z tymi sloiczkami hm sama nie wiem.. umnie sasiad daje czadu z muza i basami zaraz go pojde trzasnac rozbieracie juz choinki beti ja kce te fotki Twoje zobaczyc pokaz pokaz plissssssssss laseczko no i by bylo na tyle jest tu jeszcze ktos wogole...
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #274804 przez dorotas29
Hej,hej!!!
U mnie noc- kolejna masakra i już naprawdę wymiękam
Wieczorem miałam straszne zawroty głowy i nudności,aż się potknęlam i stół i prawie przewróciłam,do tego kołatanie serca.usiadlam na łóżku i ledwo zipałam, M zmierzył mi ciśnienie i mówi,że dobre,no bo dobre- 120/80mmHg, i wiecie co powiedzxial,ze mu kit wciskam z tymi zawrotami i zrobilo mi sie przykro i wyszlam z pokoju i powiedzialam ,żeby spadal- juz nie mialam do niego cieprliwosci ,a zawroty utrzymywaly sie gdzies do 3 w nocy
ja juz naprawdę nie mam siły...
Mam tylko jedno marzenie noworoczno- urodzinowe- żeby odpocząć ,odpocząć i jeszcze raz odpocząć, tak chociaż przez 4 godziny ciągiem, juz nie pamiętam,jak to jest spać przez trzy godziny bez przerwy,nawet przez dwie , funkcjonuje jak robot,
A M wcale nie wyciagnął wniosków -żadnych- ,z naszej ostatniej ĸłótni i jest mi dodatkowo przykro,nie czuje żadnego wsparcia,żadnego...
Aha - i lipcówki odzyskały swoje strony...
U mnie noc- kolejna masakra i już naprawdę wymiękam
Wieczorem miałam straszne zawroty głowy i nudności,aż się potknęlam i stół i prawie przewróciłam,do tego kołatanie serca.usiadlam na łóżku i ledwo zipałam, M zmierzył mi ciśnienie i mówi,że dobre,no bo dobre- 120/80mmHg, i wiecie co powiedzxial,ze mu kit wciskam z tymi zawrotami i zrobilo mi sie przykro i wyszlam z pokoju i powiedzialam ,żeby spadal- juz nie mialam do niego cieprliwosci ,a zawroty utrzymywaly sie gdzies do 3 w nocy
ja juz naprawdę nie mam siły...
Mam tylko jedno marzenie noworoczno- urodzinowe- żeby odpocząć ,odpocząć i jeszcze raz odpocząć, tak chociaż przez 4 godziny ciągiem, juz nie pamiętam,jak to jest spać przez trzy godziny bez przerwy,nawet przez dwie , funkcjonuje jak robot,
A M wcale nie wyciagnął wniosków -żadnych- ,z naszej ostatniej ĸłótni i jest mi dodatkowo przykro,nie czuje żadnego wsparcia,żadnego...
Aha - i lipcówki odzyskały swoje strony...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez dorotas29.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274812 przez Hania
Hejka:)
dorotas, Bidulko A nie możesz zostawić na te 4h dzieci pod opieką M?, albo babci?
mogłabyś się zdrzemnąć, poleżeć chociaż na chwilę... ja przy Filipie potrafię być czasem b.zmęczona niewyspana a co dopiero przy dwójce dzieci
Życzę żebyś się w końcu mogła do porządku wyspać!!!!
U nas noc w miarę spokojna a to chyba dlatego, że wczoraj w ciągu dnia Fifi za wiele nie pospał
Założyliśmy Filipkowi lokatę
dorotas, Bidulko A nie możesz zostawić na te 4h dzieci pod opieką M?, albo babci?
mogłabyś się zdrzemnąć, poleżeć chociaż na chwilę... ja przy Filipie potrafię być czasem b.zmęczona niewyspana a co dopiero przy dwójce dzieci
Życzę żebyś się w końcu mogła do porządku wyspać!!!!
U nas noc w miarę spokojna a to chyba dlatego, że wczoraj w ciągu dnia Fifi za wiele nie pospał
Założyliśmy Filipkowi lokatę
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274816 przez happymamma
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I Dzień Dobry
Póki pamiętam - Edytko śniło mi się, że odwiedziłyśmy Cię z Adee (mieszkałaś w Polsce) i Twoja Silvia już mówiła Co prawda, tylko jeden nauczony przez tatę wierszyk ku chwale jakiegoś klubu sportowego Amsterdam, ale zawsze I mieszkałaś z mamą i siostrą i miałaś papugę, która bez przerwy Ci uciekała, a ja za nią biegałam
Adee, chyba jedynym wyjściem jest odkładanie jej do łóżeczka, jak "odpływa". Może się zdarzyć, że wtedy sę obudzi i zacznie płakać, wtedy uspooić na rękach i znowu do łóźeczka i tak dopóki nie uśnie, ale w łóżeczku oczywiście Pracochłonne, ale może przynieść efekt
Haniu, fajny pomysł z tą lokatą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I Dzień Dobry
Póki pamiętam - Edytko śniło mi się, że odwiedziłyśmy Cię z Adee (mieszkałaś w Polsce) i Twoja Silvia już mówiła Co prawda, tylko jeden nauczony przez tatę wierszyk ku chwale jakiegoś klubu sportowego Amsterdam, ale zawsze I mieszkałaś z mamą i siostrą i miałaś papugę, która bez przerwy Ci uciekała, a ja za nią biegałam
Adee, chyba jedynym wyjściem jest odkładanie jej do łóżeczka, jak "odpływa". Może się zdarzyć, że wtedy sę obudzi i zacznie płakać, wtedy uspooić na rękach i znowu do łóźeczka i tak dopóki nie uśnie, ale w łóżeczku oczywiście Pracochłonne, ale może przynieść efekt
Haniu, fajny pomysł z tą lokatą
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 tygodni temu #274836 przez Asik
hello kochane
zauważyłyście wczoraj że ze stronki 38 weszlo się od razu na 50 ???? dodało nam 12 stron i nie wiem czemu..i jak?? i dlaczeo itp itd
Dorotka no ja Cię proszę..palnij swojego M w potylice może mu się mózg na swoje miejsce przmieści i dotrze do niego ze dziećmi powinni się zajmować obydwoje rodzice. współczuję Ci ogromnie że masz taki wybrakowany egzemplarz, a może wyjdz dzisiaj sama np do sklepu i zostaw go z dwójką dzieci samego...może akurat dadzą koncert a Ty sobie przypadkowo zapomnij telefonu i pochodz tak godzinkę półtorej i wróć jakby nigdy nic
a co do zawrótów głowy to magnez i potas ! nikt prawie o potasie nie pamięta a on pilnuje żeby serducho miarowo biło itp itd. no i hmmm połóż się w dzień choćby tylko poleżeć.. nie rób obiadu , zrób tylko dzieciom coś na szybko poproś M żeby obrał ziemniaki i co tam jeszcze przewidujesz porobił ... wymyśl coś bo inaczej padniesz kochana
Angellika
A Szymek już dzisiaj spal od 20 do 7:30 zjadł 150 ml i poszedł dalej nyny i wstalismy po 9 dalam mu wczoraj więcej kropelek Cebionu , duuuużo wody do picia dwie dawki nasivinu ale nie w sprayu tylko kropelki i cała nocka przespana
zauważyłyście wczoraj że ze stronki 38 weszlo się od razu na 50 ???? dodało nam 12 stron i nie wiem czemu..i jak?? i dlaczeo itp itd
Dorotka no ja Cię proszę..palnij swojego M w potylice może mu się mózg na swoje miejsce przmieści i dotrze do niego ze dziećmi powinni się zajmować obydwoje rodzice. współczuję Ci ogromnie że masz taki wybrakowany egzemplarz, a może wyjdz dzisiaj sama np do sklepu i zostaw go z dwójką dzieci samego...może akurat dadzą koncert a Ty sobie przypadkowo zapomnij telefonu i pochodz tak godzinkę półtorej i wróć jakby nigdy nic
a co do zawrótów głowy to magnez i potas ! nikt prawie o potasie nie pamięta a on pilnuje żeby serducho miarowo biło itp itd. no i hmmm połóż się w dzień choćby tylko poleżeć.. nie rób obiadu , zrób tylko dzieciom coś na szybko poproś M żeby obrał ziemniaki i co tam jeszcze przewidujesz porobił ... wymyśl coś bo inaczej padniesz kochana
Angellika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
A Szymek już dzisiaj spal od 20 do 7:30 zjadł 150 ml i poszedł dalej nyny i wstalismy po 9 dalam mu wczoraj więcej kropelek Cebionu , duuuużo wody do picia dwie dawki nasivinu ale nie w sprayu tylko kropelki i cała nocka przespana
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274837 przez Hania
happyammma, lokatę mamy na 5mies. po upływie znów przedłużymy.
Dobrze zrobiliśmy????????????????????????????????? Nie chcemy blokować na kilkanaście lat żeby nie powtórzyła się sytuacja z naszego dzieciństwa
Pamiętam jak moi rodzice wpłacali spore kwoty na nasze książeczki oszczędnościowe a my po 18 latach mogliśmy tą kase przeznaczyć na lody!
Dorotas jeszcze trochę i padnie z wycieńczenia! musi mieć "kogoś" do pomocy
Dobrze zrobiliśmy????????????????????????????????? Nie chcemy blokować na kilkanaście lat żeby nie powtórzyła się sytuacja z naszego dzieciństwa
Pamiętam jak moi rodzice wpłacali spore kwoty na nasze książeczki oszczędnościowe a my po 18 latach mogliśmy tą kase przeznaczyć na lody!
Dorotas jeszcze trochę i padnie z wycieńczenia! musi mieć "kogoś" do pomocy
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #274839 przez happymamma
Haniu, bardzo dobrze, szczególnie, że oprocentowanie lokat też się zmienia i to czasami nawet na korzyść klienta
U nas z książeczką było podobnie
U nas z książeczką było podobnie
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
Moderatorzy: ilona