BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #277755 przez soniasg
Renatko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Angelika normalnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja też uciekam spać bo jutro remanentu część 2 a już mi niedobrze na samą myśl

wyśpijcie się dziewczyny :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #277759 przez Renata Anna
Sonia mnie moja mam wpoiła jedna ważną sprawę... Nigdy nic nie podżyrowała rodzinie... a znajomym, którzy prosili tym bardziej... bo można się wkopać.
Czasami głupio odmówić, bo rodzeństwo, rodzice... ale trzeba patrzeć przyszłościowo... O SWOJEJ RODZINIE I O SWOIM ŻYCIU!
13 lata 1 tydzień temu #277765 przez kiniaa
no i w koncu nadrobilam :)

musze czesciej na forum bywac kurcze jak Wy to robicie ze macie czas na wszystko??? chyba jakas niedorobiona jestem.... w domu balagan, obiad rzadko gotuje :dry: do tego jeszcze na nic nie mam czasu :huh:
dzis bylam na urodzinkach u mojej mamy, pojadlam i posiedzielismy troche, mala strasznie marudzila ale to przez zabki pewnie. Juz zniose to jej marudzenie ale niech zostawi moje sutki w spokoju :angry: :angry: :angry: Moj M sie wkurzyl i poweidzial ze jak jeszcze raz mnie ugryzie to dajemy butle :ohmy: broni swojego :P

dziewczyny, wszystkie fotki sliczne. I te slubne i z czasow "dawniejszych" i terazniejsze tez. Wszystkie.

Madzia ciesze sie ze wszystko z Julitka dobrze, na pewno lekarz ma racje ze samo zniknie :)

Zuzadobrze zrobilas

Kasiek na plamy jest dobry vanish i nie boj sie go uzyc na pewno malej nic nie bedzie. Tez mam problem z plamami ale czekam na wyplate zeby vanish kupic bo drogi jak nie wiem :dry:

Adee

Pippin u nas tez chyba gorne zabki wychodza bo dolne juz wylazly a mala dalej zyc nie daje, caly dzien musze ja zabawiac i nosic a i tak jej zle. Smaruje non stop te dziasla ale ulga tylko na pare min :dry:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277775 przez Renata Anna
Pippin... aż się boję ząbkowania Celinki... :(

AAAAAAAAaaa i moja Celineczka w dresiku....

Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #277777 przez kiniaa
Agusia witaj :lol: i super ze Jerzyk sie przewracai ze juz jest grzeczny synus :laugh: :laugh: :laugh:

Edytka

Adee

Renatka gratki dla kuzynki :laugh: i tez mi sie podoba imie Wojciech :laugh: :laugh:

Martucha i Hania dobrze ze koleda sie udala :lol: nie wiem jak to u mnie bedzie z koleda bo tutaj sie ksiedza zaprasza a ja juz 2 tyg nie bylam w kosciele i nie mam keidy go zaprosic

Anetka moja tez sie tak budzi.... a tez daje kleik na wieczor i nie widze zadnych zmian. Ale to chyba wlasnie nie z glodu sie tak budza tylko z tesknoty za cycusiem :laugh:

Asik, Domi
ale sie usmialam :lol: :lol: :lol:

no i ide spac bo rano wstaje i jade do poradni laktacyjnej - niech cos radza na te moje
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

ciao :kiss:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277778 przez Renata Anna
Ech...

Lecę sapać...

DOBRANOC MOJE SIERPNIÓWECZKI KOCHANE, JEDYNE, ZAJEBIASZCZE I CUDNE!!!!!!!!!!!

Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #277779 przez angellika1
Renata spoko :)
Pisalam o Celince ze śliczna jak zwykle

lece spac dobranoc

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277785 przez kiniaa
Renatka Celinka slodka :kiss:

to ja Wam tez pokaze mojego slubnego, choc pewnie widzialyscie juz ta fotke na nk

a brzuch zaslaniam bo bylam w 20 tyg ciazy :blush: ale od razu mowie ze ciaza byla planowana a slub tez byl planowany tylko troche przyspieszylismy go :)

i jeszcze fotki z sesji :laugh:
Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #277792 przez dorotas29
Dzien dobry!!!!

Noc w końcu lepsza,dwie pobudki,uffff...
Celinka słodka, Kubuś też tak wklada nogi miedzy szczebelki...
Kiniia- wszystkie zdjęcia cudne, śliczną tworzycie rodzinkę!!!
Edytka- nowy awatarek widze???Bardzo ładny

A Wy znowu o
,

Wczoraj specjalnie zrobilam sobie zdjecie w lustrze,co jest ostatnio norma na w...cha.pl,ale nie takie w negliżu,wiec sie nie bójcie :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277796 przez dorotas29
zdjecie z wczoraj

ooo,nabilam posta, przepraszam

Anetko- 100 lat dla Filipka!!!!

Dziewczyny,gdzie jesteście????Asik,widzę Cię!!! Śpicie??? Już po 9tej :)
Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277817 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #277826 przez aneta2611
ale się wściekłam!!!

tak mnie coś tknęło żeby zadzwonić dziś do ZUSu i zapoytać kiedy kończy mi się macierzyński.
I co się okazało? DZIŚ.
Jak pytałam o te 2 dodatkowe tygodnie to za każdym razem słyszałam, że nie ma czegoś takiego a dziś Pani mi mówi, że dziś mam ostatni dzień na to żeby pojawic się w ZUSIE i złożyć pismo, no to się jej pytam czy nie mogę pocztą a ona że nie, że muszę być osobiście.

Po chwili przypomniałam sobie, że o coś jeszcze muszę zapytać, dzwonię a Pni mi mówi, że przecież mogę pocztą wysłać :angry:

Nie dość że bazują na ludzkiej niewiedzy to jeszcze każdy mówi coś innego.

Nic to, ważne że dodatkowa kaska przyjdzie.
13 lata 1 tydzień temu #277841 przez Zuza
Hello cała noc nie przespana martwie sie o M wczoraj znowu pił.....

Asik zazdroszcze Sexu ja tez go lubie :)

troche was poczytałam ale prosze wybaczcie ze nie odpisałam każdej z was nie mam weny na myslenie przepraszam koffam Was :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277849 przez adee84
witam :)
100000 lat dla Filipka :) :kiss:
nocka w miare, gdyby nie traktor obok mnie ;)
Kinia nie doszły jeszcze :) pewnie dziś :)
współczuję gryzienia :kiss: Celinka jak zwykle :kiss: już mi brak komplementów :)
Angellika Ty
:lol: :lol: o Asik to już nie wspomnę :lol: :lol: :lol:
Kinia śliczne zdjęcia, a te z sesji to już miodzio w ogóle :woohoo: a Twój m to wyyysoki :)
Dorotka Ty też śliczna :) a Twój m to dziwny :dry:
Anetka bo te dziumdzie tam nie pracują tylko się opierdzielają a miast mózgów mają sieczkę :angry:
Zuza współczuję :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #277856 przez soniasg
Dzin dopry:P

dopiero wstałyśmy:))

Wszystkiego Najlepszego dla Filipka :kiss: :kiss:

Renatko

Dorotas cieszę się że chociaż po części się wyspałaś :)

Anetko dobrze że zadzwoniłaś ale przecież wszystkie tutaj pisały o tym macierzyńskim więc dziwne że ZUS takie błędne info CI podawał. no ale najważniejsze że zdążysz :)

Zuza strasznie Ci współczuję trzymaj się Kochana :kiss:

Kinia zdjęcia cudowne :)

ja uciekam remanentować więc będę dopiero wieczorem

buziaki :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby