BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #278015 przez domii
Happymamma to ja wrzucilam ten artykul :P

Martucha jedz do Zusu moze sie jednak uda zalatwic ,powiedz jak sytuacja wyglada i a nuz sie uda :) trzymam kciuki :kiss:

Kasiek no to masz tak samo jak ja z T tylko ze ja z nia mieszkam i jak slysze jej glos to dostaje smazmow :S a kiedys mialysmy swietny kontakt, na poczatku mi pomagala chetnie mlodym sie zajela jak musialam gdzies wyskoczyc, a jak skonczyl tak 2 miesiace to juz przychodzila tak na 5 minuti dotykala go za rece a ja ja prosilam zeby je myla bo pali no to sie obrazila raz drugi i teraz wogole go nie widzi tyle co Lukasz tam przyjdzie do pokoju,jakos Tesc potrafi przyjsc do wnuka bawic sie z nim ,spiewac itp,a ona nie-to kij jej w oko :angry:

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #278018 przez martucha
generalnie to wygląda tak....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no i co o tym myślisz :unsure: :S
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278021 przez dorotas29
Martucha- mnie zwodzila kadrowa,że tydzień mi sie należy itp, guzik prawda,4 tygodnie w sumie. Mi się kończy macierzyński około 20 stycznia,a wniosek o dodatkowy macierzynski(od razu o 4tygodnie) napisalam sama- dzień przed końcem tego właściwego,nie czekając na dokumenty od szefa, skserowalam to i poprosilam o podpisy na obu dokumentach, w razie czego,zeby miec podkladke. Nie mogą odmówić, napisz sama pismo i szybko złóż.
13 lata 1 tydzień temu #278022 przez Renata Anna
Hejka!
Dziękuję w imieniu kuzynki za gratulacje :)
A w imieniu Celinki za komplementy... :silly:

Adee nosz kurde... mój beznadziejny telefon umarł... a miałam do Ciebie zadzwonić. Nie wiem gdzie mam jakieś stare. Pewnie w piwnicy, ale nie mogę się tam wybrać, bo sama w domu z Celiną jestem... WYBACZ :cheer: Jutro pogadamy :lol: :lol:

Anetka :kiss: :kiss: :kiss: Dla FIFULINIEGO :kiss:

Happymamma tzn. że jak mój pracodawca zwinął z końcem grudnia interes... to mnie nie należą się 4 tygodnie dodatkowego urlopu macierzyńskiego???

Asik Ty sexiaro ! Prześlesz mi listę telefonów do dziewczyn... PLIS, PLIS
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 tydzień temu #278023 przez adee84
ale jestem zła :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
poszłam do mopsu i tylko się wściekłam!!!!!
Domi widzę, że Błażejek zachowuje się jak Maja ;)
Kasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hania :kiss: :kiss:
Martucha co on pierpapier :unsure: :unsure: należy Ci sie i już! a czemu możesz być bezrobotna? tak czy inaczej tulę :kiss:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278031 przez happymamma

Renatko mi się wydaje, że ci się należą mimo wszystko, bo zasiłek macierzyński wypłaca Zus a nie pracodawca, a podstawowy macierzyński kończył ci się w styczniu :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278035 przez Renata Anna
Happymamma No właśnie... bo już się zaczęłam cykać :P Ufff...
Martucha Jakoś to będzie. Mnie też się powaliło wszystko. Podpisałam wypowiedzenie, bo szef zwinął biznes. Jak skończy się macierzyński, to będziemy żyć z wypłaty M. No i jak się uda, to z mojej kuroniówki... A też mamy kredyt hipoteczny... itp.

Także widzisz, że tych 2000 zł, to my nawet nie widzimy. Też się boję, że nie damy rady. Muszę szybko znaleźć jakąś pracę. Tylko boli mnie najbardziej fakt, że nie chce łapać się byle jakiej roboty. Mam swoje ambicje... No i pewnie dlatego nie będzie łatwo.
13 lata 1 tydzień temu #278041 przez happymamma
Renata Anna napisał:

Podpisałam wypowiedzenie, bo szef zwinął biznes. Jak skończy się macierzyński, to będziemy żyć z jego wypłaty.

tzn. z wypłaty szefa??? :ohmy: :silly:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278042 przez Renata Anna
Już poprawiłam :)
Nic Ci nie umknie... :lol:

Uciekam, bo Celinka wybudziła się po prawie 3 godzinnej (:lol:) drzemce...
Lecimy na spacer.
Później zajrzę... Pa
13 lata 1 tydzień temu #278045 przez happymamma
hihi :lol:
13 lata 1 tydzień temu #278047 przez jusia
Hej dziewczyny :) 1000 latek dla Filipka :kiss: :kiss: :kiss:
ale fajne focie!!! KInia piękne zdjęcia i ciązy na nich nie widać, a sesja dzieciaczków superowa!!!
Celina cały czas uśmiechnięta :) i śliczna :) ale co zwróciło moją uwagenajbardziej że ma dłuuuugie nogi :)
Angelika zazdroszcze :)

Edyta to u was sa takie kontrole?? i co jak sie ich warunkow nie spełnia??????
kurcze Martucha :( ale sie sypie z praca u wszystkich nas :( chyba powinnam sie cieszyc ze wracam i wiem co mnie czeka przez najblizszych kilka lat...( umowa do 31.08 potem nastepna najprawdopodobniej od 15.11, czyli tylko 3 miesiace na bezrobociu...)
Dziewczyny nie wiem co miałam pisac wiecej...Wiki usnela, ale martwie sie o nia bo wogole nei chce jesc :( ja ja do cyca a ona płącz i do maty sie odwraca i całyd zien na macie a przy cycu to moze minute czy 2 i znow ciagnie do zabawek :cheer: no nic spi to ja ide sie myc bo jeszcze w pizamie siedze :huh: :huh:
13 lata 1 tydzień temu #278057 przez adee84
Martucha wierzę, że będzie dobrze i dacie rade :)
u nas jest liiipa totalna ale jeszcze cipiemy ;) tyle, że właśnie się dowiedziałam, że o rodzinny mogę sie starać dopiero jak wypoczynkowy mi się skończy :angry: :angry: więc znów zostajemy z niczym :(
Jusia ja mam takie same odczucia co do..... jak Ty ;)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278065 przez happymamma

Martuchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................
13 lata 1 tydzień temu #278072 przez marta_szh
siemanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja nie wracam do pracy po pierwsze nie mam juz gdzzie wracac bo przed zajsciem w ciaze pracowalam na umowe zlecenie, potem odeszlam bo mnie ta praca irytowala z nadzieja ze znajde lepsza itd i sie okazalo ze jestem w ciazy wiec darowalam sobie szukanie, ale zalozenie mam takie dopoki k nie skonczy roku, nigdzie sie nie wybieram, bo po pierwsze dziecko wtedy potrzebuje najwiecej milosci i to ma duzy wplyw na jego rozwoj uczuciowo emocjonalny a ja mu jej dam najwiecej, po drugie za wiele by mnie ominelo, po trzecie ile bym musiala zarobic zeby to mi sie teraz oplacilo? a po czwarte chce podszkolic jezyk i skonczyc prawko i dopiero wtedy moc wystartowac
13 lata 1 tydzień temu #278076 przez Pippin
martucha <pocieszacz> nie ma lekko niestety nikt nie obiecywał ze tak będzie a wręcz w tv całe pół roku minione straszyli ze bedzie tak jak jest
tak jak pisze happymama mozetak faktycznie miało byc ja czekam do połowy lutego z tymi kursami i nawet nie wiem czy bedzie tipsiarski :silly: a póki co jesteśmy żywym przykładem ze za marne grosze da sie żyć :lol: :lol: :lol:

Jusia i adee dołączam do grona
:lol: :silly: :blink: :side:

my po spacerze ale o dziwno nei zasnął tylko po spacerze padł co mu się NIGDY nie zdarzało :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia