- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278245 przez domii
madzia to super ale w pracy bedziesz siedziala na forum tak jak w ciazy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
U nas wlasnie byl ksiadz po koledzie i to ten co Blazejka chrzcil, i pyta sie T czy teraz to ma duzo pracy w domu no bo jeszcze dziecko przyszlo a ona tak glupio skinelaa glowa i sie usmiechnela no nic w domu nie robie a przy dziecku tym bardziej niech sie z tego wyspowiada-klamczucha jedna
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
Temat został zablokowany.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 1 tydzień temu #278250 przez martucha
www.ofeminin.pl/prawa-kobiet/urlop-wycho...howawczy-f62929.html
Domii chyba zrobię tak jak Ty, tylko ze moja umowa kończy się w sierpniu 2012 a z tego co wyczytałam w tym artykule powyżej urlop wychowawczy trwa dopoki masz umowę musze gadać z szefem żeby mi w razie czego przedłużył dalej, tylko czy pracodawcy w tym czasie płacą za nas jakieś składki??bo wiem że ubezpieczenie płaci państwo....
no i podczas urlopu można pracować u tego samego pracodawcy lub innego ale jakoś max pół etatu..to by mi pasowało bo od maja komunie, sluby it a oprócz tego jeszcze euro wiec praca bedzie hmm tylko czy oni zgodzą sie przedłużyć mi umowe...
Domii chyba zrobię tak jak Ty, tylko ze moja umowa kończy się w sierpniu 2012 a z tego co wyczytałam w tym artykule powyżej urlop wychowawczy trwa dopoki masz umowę musze gadać z szefem żeby mi w razie czego przedłużył dalej, tylko czy pracodawcy w tym czasie płacą za nas jakieś składki??bo wiem że ubezpieczenie płaci państwo....
no i podczas urlopu można pracować u tego samego pracodawcy lub innego ale jakoś max pół etatu..to by mi pasowało bo od maja komunie, sluby it a oprócz tego jeszcze euro wiec praca bedzie hmm tylko czy oni zgodzą sie przedłużyć mi umowe...
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278259 przez Renata Anna
bf;l...;h9l,t/xc h hbh bb$GN[;pF5llllllkm h jnhjujnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnFFF777777777kijjjjjjjjjjj
Pozdrowienia od Celinki...
Klawiatura spadła nam 2 razy, ale cholercia nie potrzaskała się Muszę częściej pozwalać się nią dziecku bawić. Może w końcu się zepsuje i M kupi nareszcie nową, bo ta już straszy.
Pozdrowienia od Celinki...
Klawiatura spadła nam 2 razy, ale cholercia nie potrzaskała się Muszę częściej pozwalać się nią dziecku bawić. Może w końcu się zepsuje i M kupi nareszcie nową, bo ta już straszy.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 1 tydzień temu #278260 przez jusia
noi był sex...nawet spoko ale bez rewelacji...mała juz cos gadała w łózeczku wiec tak o na szybko...ja sie musze wziac za siebie...
zaraz ksiadz idzie na kolende, pierwszy raz go przyjmiemy u siebie...
Dziewczyny co karmią sztucznym napsizcie mi jak wy teraz karmicie dzieci...ile razy mieszanka i ile razy inny posilek np kaszka, zupka, deserek?????
moja mała dała dzisiaj czadu najpierw o 5 rano zjadła cyca potem o 10 30 dopiero wołała potem o 12 zupki nie tkneła mojego mleczka odciagnietego tez nie a o 13 u T dała taki popis....i T ją karmiła butlą i zjadła 180 a cyca wczesniej nie chciala ja ja do cyca a ona w płacz i z ciezkim sercem ledwie cos possała i puszczała i płakała w tym czasie chyba rzuce te cyce w cholere i nie bede sie bawic bo mam juz dosc tych cyrkow z karmieniem...zaczne odciagac jak Edyta i tyle...a Edyta ty masz elektryczny laktator?? bo ja moim mam wrazenie ze nie odciagam tak do konca...
mykam czytac co tam napisalyscie, ale w kazdej chwili ksiadz moze byc...
zaraz ksiadz idzie na kolende, pierwszy raz go przyjmiemy u siebie...
Dziewczyny co karmią sztucznym napsizcie mi jak wy teraz karmicie dzieci...ile razy mieszanka i ile razy inny posilek np kaszka, zupka, deserek?????
moja mała dała dzisiaj czadu najpierw o 5 rano zjadła cyca potem o 10 30 dopiero wołała potem o 12 zupki nie tkneła mojego mleczka odciagnietego tez nie a o 13 u T dała taki popis....i T ją karmiła butlą i zjadła 180 a cyca wczesniej nie chciala ja ja do cyca a ona w płacz i z ciezkim sercem ledwie cos possała i puszczała i płakała w tym czasie chyba rzuce te cyce w cholere i nie bede sie bawic bo mam juz dosc tych cyrkow z karmieniem...zaczne odciagac jak Edyta i tyle...a Edyta ty masz elektryczny laktator?? bo ja moim mam wrazenie ze nie odciagam tak do konca...
mykam czytac co tam napisalyscie, ale w kazdej chwili ksiadz moze byc...
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278264 przez Renata Anna
Adee !!!!!!!! Gdzieś Ty się podziała???
Jusia ja Celince robię mleko modyfikowane z kaszką, w nocy czasami też jej z kaszką daję. Zjada tak po 180 ml. A w dzień je 3 razy po 180 ml mleczka. Obiadek ja chce to dostaje i zjada tak z pół słoiczka... A jak ma chęć to daję też deserek... to podchodzi jej bardziej. Staram się po prostu wsłuchać w jej potrzeby. Jak nie chce to nie daję, jak woła jeść to daję... Nie trzymam się żadnych reguł.
Jusia ja Celince robię mleko modyfikowane z kaszką, w nocy czasami też jej z kaszką daję. Zjada tak po 180 ml. A w dzień je 3 razy po 180 ml mleczka. Obiadek ja chce to dostaje i zjada tak z pół słoiczka... A jak ma chęć to daję też deserek... to podchodzi jej bardziej. Staram się po prostu wsłuchać w jej potrzeby. Jak nie chce to nie daję, jak woła jeść to daję... Nie trzymam się żadnych reguł.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278274 przez domii
agusia ja juz pisalam daje 3g na sloiczek zupki,jak skonczy 6 mieisiecy to bede kupowac juz te kaszki dla dzieci one sa po 6 miesiacu,a takto teraz daje mu zwykla manne blyskawiczna
jusia no wlasnie przed wizyta dobra jestes ja bym sie stresowala ze ksiadz wczesniej przyjdzie i mi przerwie w najlepszym momencie
renatka Adee na 16 miala do gastrologa
Adee pisz po wizycie
jusia no wlasnie przed wizyta dobra jestes ja bym sie stresowala ze ksiadz wczesniej przyjdzie i mi przerwie w najlepszym momencie
renatka Adee na 16 miala do gastrologa
Adee pisz po wizycie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278317 przez Pippin
moje dziecko tez dzis daje popisy
marta bardzo ładna jesteś
Asik co za lekarka pożal sie Boże trza było jej powiedziec ze se ma ginkofar kupic co by swoja pamiec wspomóc
a nas na wiosne tez bedzie lepiej bo m do swojej pracy sezonowej wraca wiec byle do wiosny
adee pewnie oglada to co sciagneła
jusia powodzenia na koledzie życzymy i grastulacje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
marta bardzo ładna jesteś
Asik co za lekarka pożal sie Boże trza było jej powiedziec ze se ma ginkofar kupic co by swoja pamiec wspomóc
a nas na wiosne tez bedzie lepiej bo m do swojej pracy sezonowej wraca wiec byle do wiosny
adee pewnie oglada to co sciagneła
jusia powodzenia na koledzie życzymy i grastulacje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278326 przez domii
Asik to jak ma apetyt to najwazniejsze a lekarka rzzeczywiscie dziwna, moja zawsz pyta czy dalej cyckiem karmimy i czy cos oprocz zupki z glutenem dajemy,a i moja twierdzi ze dziecko do 6 miesiecy powinno podwoic wage urodzeniowa a do 5 miesiaca dokladnie 3200 Blazejek przybral od urodzenia
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278341 przez happymamma
madzia0507 napisał:
Rentko dziękuję A o prezentach dziadkowo-babciowych jeszcze nie myślałam
Domii
Martucha, bo to tak jest niestety, że wszystki info trzeba zawsze weryfikować my w ubiegłym roku o mały włos nie załacilibyśmy mega kary w skarbówce, tak nam miła Pani tam "pomogła"
Madzia, super
Agusia, my dajemy pół miarki raz dziennie:)
też ładniehappymamma napisał:
Rentko dziękuję A o prezentach dziadkowo-babciowych jeszcze nie myślałam
Domii
Martucha, bo to tak jest niestety, że wszystki info trzeba zawsze weryfikować my w ubiegłym roku o mały włos nie załacilibyśmy mega kary w skarbówce, tak nam miła Pani tam "pomogła"
Madzia, super
Agusia, my dajemy pół miarki raz dziennie:)
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona