BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278614 przez a!gusia
Adee my z Jerzykiem tez juz trzymamy kciukasy :)
Angelika ale to pewnie dlatego ze nie karmisz piersia -tzn ja tak sobie to tlumacze i mam taka nadzieje bo ja jestem aseksualna zupelnie i mam nadzieje ze juz niedlugo sie to zmieni!!!!!!!!!!!!!!!
a co do tego Krakowa to ja tez juz tak pomyslalam ale znow pare dni przed wyjazdem do rodzicow zasypial i spal ksiazkowo...
ciekawe jak sie mu Irlandia spodoba.. :) ?
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #278623 przez adee84
napewno mu się spodoba :)
sama bym chętnie na pare dni pojechała, od dziecka marzyłam żeby zobzaczyć Anglie i Irlandie
13 lata 1 tydzień temu #278625 przez happymamma
Angelika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278626 przez a!gusia
ja tez :) a potem mnie tam wywialo :) naprawde chyba tesknie za tym miejscem bo strasznie sie ciesze ze lece...
spadam do lozka Maluch sie pewnie niedlugo obudzi...
dobranoc Kochane!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #278628 przez angellika1
Agusia może to i prawda ;) chociaż ja zawsze to lubialam :evil:

Adee qurcze tylko jak sie spotkamy zebyśmy sie nie pomyliły i mężami nie pozamieniały :silly:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 tydzień temu #278629 przez a!gusia
Angelika ja nie moge powiedziec ze nie lubilam..nie bylam moze jakims demonem ale wiesz...a teraz...bleeee!wole sie wyspac :)
13 lata 1 tydzień temu #278631 przez angellika1
Happymamm długo by pisać :( nie chce tutaj napisz ena fb (jeżeli oczywiście kcesz ;) )
13 lata 1 tydzień temu #278634 przez a!gusia

czekalam na Was ale nikogo nie bylo...to sie zeszlyscie jak mi sie juz chce spac :(
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278635 przez happymamma
Angelika, kcem :)
13 lata 1 tydzień temu #278637 przez jusia
hahahaha no wesoło tu z ptakami :) my nie nazywamy jakoś specjalnie, różnie...

WIki śpi ale kurcze nie zjadła przed snem :( nie chciała ani cyca ani butli...:( wczensiej budzila sie co chwile z płaczem wiec dałam jej paracetamol i po jakims czasie zaczela sie usmiechac i widać było że jej ulżyło...więc napewno to ząbki...
a z tym skokiem...coż też pasuje, ale wiecie co moja niewiele z tego umie, o siadaniu już nei wspomne...wogóle nie siada...
Adee śliczna Maja :) ona i Celina to dwie śmieszki na forum :) cały czas wesołe :)
13 lata 1 tydzień temu #278639 przez a!gusia
Jusia Jerzyk tez nic z tego nie umie...a niby jeden ze starszych...ale juz sie pogodzilam ze troche wolny jest :) nie no serio zmykam, do jutra!
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278643 przez happymamma
Jusia, ale to są umiejętności, które dziecko zdobywa po skoku, czyli ok 27 tygodnia :) p.s. Jusia a właściwie dlaczego ty jesteś Jusia?? :)
13 lata 1 tydzień temu #278649 przez a!gusia
tak w ogole to wiecie ze Poznan wygral ? :) i co teraz?
13 lata 1 tydzień temu #278653 przez jusia
Happymamma bo na drugie mam Justyna :) jakos nigdy nie pisalam n aforum i jak sie logowałam to stwierdzilam ze nie podam prawdziwych danych :)
Agusia no i co teraz moze termin?? moze przed wakacjami wakacje i po?? a potem dokłądniej bedziemy głosować??
nio tak bym chciała zeby juz siadała :) byłoby wygodniej się z nią bawić a nie tylko nosic...
13 lata 1 tydzień temu #278655 przez Edyta
Dobry wieczor :laugh: no wkoncu znalazlam chwilke nadrobilam was co prawda ale pamietam tylko tyle...Jusia no skoro ci sie Wiki szarpie przy cycu a podalas jej butle i chcesz nadal karmic cycem nie podawaj butli tylko cyca caly czas ja mam spokoj tak ja juz pisalam odciagam laktator mam elektryczny tutaj dostalam ze szpitala recepte pacisz kalcje i masz musisz tylko co miesiac recepty od gina dostarczac do apteki jak stwierdzisz ze juz ci nie potrzebny zwracasz i kase oddaja :) napoczatktu bylam zla na to odciaganie ale teraz wszystko ok wpadlam w rytm zreszta odciagam i takie mleczko mozna podgrzac w podgrzewaczu i moze stac pare godzin chodz ja staram sie odciagac pare 2h przed podaniem robilam silvi mm jadla ale jak mam takie dobroci jak swoje i jest naprawde tego duzo to bede karmic ile sie da cycem wygoda i oszczednosc :lol: no to tyle mama nadzieje ze odpowiedz cie satysfacjonuje :silly: Kiniaa mialam juz to wczesniej napisac masz bardzo wysokiego meza ile ma wzrostu :unsure: :ohmy: Adee wspolczuje zaistnialej sytulacji tule :kiss: oby ze zdrowkiem i finasami bylo lepiej :) trzymamy kciuki oczywiscie :) a i teraz napisze wam co to za kontrola dzis byla jedna babka przyszla sprawdzila czy dziecko ma wszystkie szczepienia bo opowiadala ze ponoc jakies dziecko nie mialo Matka wogole nie robila i teraz to kontroluja poprostu mieszkania mi nie ogladala mila spiasala tylko pare danych i hej a ja sie tak nasprzatalam ale przynajmniej jutro mam Frai :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia