- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278771 przez jusia
hardcore!!! ale sen...
mi sie nic nie śniło chyba ale ostatnio coraz sni mi sie że mała zaczyna chodzić i przychodzi do nas do salonu jak wieczorem filmy oglądamy
a @ wróciła dzisiaj lek pracy sie pytal i niewiem czy dobrze ze sie przyznalam, bo karmie tez i dzieki temu bede wczesniej wychodzic z pracy i rtg płuc nie musze robić...a moze on ma watpliwości teraz ze karmie...kij z nim, taki niezbyt sympatyczny... ide sie polozyc poki mała drzemie...
mi sie nic nie śniło chyba ale ostatnio coraz sni mi sie że mała zaczyna chodzić i przychodzi do nas do salonu jak wieczorem filmy oglądamy
a @ wróciła dzisiaj lek pracy sie pytal i niewiem czy dobrze ze sie przyznalam, bo karmie tez i dzieki temu bede wczesniej wychodzic z pracy i rtg płuc nie musze robić...a moze on ma watpliwości teraz ze karmie...kij z nim, taki niezbyt sympatyczny... ide sie polozyc poki mała drzemie...
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 1 tydzień temu #278773 przez a!gusia
o wlasnie! @@@@? ja nie chce!
dzien dobry
Jerzyk jak juz zasnal to cudnie spal 3 razy sie budzil na jedzonko ale spal odrazu jak sie najadl no i do 8 spalismy o dziwo!
ja zaraz tez sprzatam bo...mam ksiedza! nie chcialam koledy ale tu chodza nie pytaja..
dzien dobry
Jerzyk jak juz zasnal to cudnie spal 3 razy sie budzil na jedzonko ale spal odrazu jak sie najadl no i do 8 spalismy o dziwo!
ja zaraz tez sprzatam bo...mam ksiedza! nie chcialam koledy ale tu chodza nie pytaja..
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278775 przez aneta2611
Asik, w takim razie masz jakoś dziwnie wysokie te rachunki jak mieszkaliśmy u T to tyle płaciła ale za 2 piętra. 2 tv, 2 kompy i 2 pralki...
Biedronka, gratki dla znajomej
Dziewczyny DZIĘKUJEMY za życzonka !!! miło że pamiętałyście
Martucha, Powiedz księgowemu żeby się douczył
a co do złożenia wniosku, MOŻESZ ZROBIĆ TO JESZCZE DZIŚ!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta, śliczna z Ciebie dziewczyna
Asik, przecież Szymek dużo je. Może taka jego "uroda"? Będzie wysoki, szczupły ii mega przystojny
Madzia, pozazdrościć ciotki
Domi,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Renatka, świetny sposób!!! chyba wypróbuję Go na moim M
Beti Fifi po szpinaku dobrze, choć za bardzo mu nie smakuje, ale zauważyłam, że łatwiej mu po nim kupkę zrobić
Jusia, mi tylko na poczatku karmienia leciało z obu,teraz już tak nie mma
Hania, mój Fifi też nie chce zasypiać sam od jakiegoś czasu. Nie wiem co mu się poprzestawiało. Może przez ząbki potrzebuje więcej czułości
Martucha, BRAWA dla Twojego MMMMM :)ehhhhhhhh chciałabym ją zobaczyć taką najeżoną
Hania, u nas ten lęk separacyjny też się już chyba pojawił bo Fifi na obcych reaguje strasznie! Jak tylko próbuję go odłożyć to wrzeszczy w niebogłosy. No i cały czas TYLKO MAMA
Adee maja wygląda jakby sobie żarty z Ciebie robiła
Renatka ale masz sny
Wczoraj się dowiedziałam, że takie ząbkowanie może trwać 3 mies zanim pierwszy ząbek się pojawi
Sonia, cała
Renatka, mi się na szczęście nie sprawdza, bo już kilka razy musiałby umrzeć ktoś z rodziny
RENATKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jakie Ty te fotki cudne robisz zazdraszczam talentu, ja tak nie potrafię
uffffff udałoo się Was bnadrobić
Biedronka, gratki dla znajomej
Dziewczyny DZIĘKUJEMY za życzonka !!! miło że pamiętałyście
Martucha, Powiedz księgowemu żeby się douczył
a co do złożenia wniosku, MOŻESZ ZROBIĆ TO JESZCZE DZIŚ!!!
Marta, śliczna z Ciebie dziewczyna
Asik, przecież Szymek dużo je. Może taka jego "uroda"? Będzie wysoki, szczupły ii mega przystojny
Madzia, pozazdrościć ciotki
Domi,
Renatka, świetny sposób!!! chyba wypróbuję Go na moim M
Beti Fifi po szpinaku dobrze, choć za bardzo mu nie smakuje, ale zauważyłam, że łatwiej mu po nim kupkę zrobić
Jusia, mi tylko na poczatku karmienia leciało z obu,teraz już tak nie mma
Hania, mój Fifi też nie chce zasypiać sam od jakiegoś czasu. Nie wiem co mu się poprzestawiało. Może przez ząbki potrzebuje więcej czułości
Martucha, BRAWA dla Twojego MMMMM :)ehhhhhhhh chciałabym ją zobaczyć taką najeżoną
Hania, u nas ten lęk separacyjny też się już chyba pojawił bo Fifi na obcych reaguje strasznie! Jak tylko próbuję go odłożyć to wrzeszczy w niebogłosy. No i cały czas TYLKO MAMA
Adee maja wygląda jakby sobie żarty z Ciebie robiła
Renatka ale masz sny
Wczoraj się dowiedziałam, że takie ząbkowanie może trwać 3 mies zanim pierwszy ząbek się pojawi
Sonia, cała
Renatka, mi się na szczęście nie sprawdza, bo już kilka razy musiałby umrzeć ktoś z rodziny
RENATKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jakie Ty te fotki cudne robisz zazdraszczam talentu, ja tak nie potrafię
uffffff udałoo się Was bnadrobić
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez aneta2611.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278778 przez domii
agusia jak chodza i nie pytaja?pewnie przed sama kolenda zapukaja ministranci i sie spytaja czy przyjmujecie ksiedza,a ty nie wierzaca tak? to mozesz odmowic,a jak maz sie czuje?dalej ma ta rwe kulszowa?
dorota super, Blazejek wczoraj tez zaczal sie okrecac ale tak 120 stopni jeszcze 180 nie zrobil
jusia dobrze ze sie przyznalas ze karmisz
dorota super, Blazejek wczoraj tez zaczal sie okrecac ale tak 120 stopni jeszcze 180 nie zrobil
jusia dobrze ze sie przyznalas ze karmisz
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278787 przez angellika1
Domii
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278801 przez dorotas29
Domii-normalnie szok,to trwało chwilkę, położyłam go ,dalam zabawki, naraz patrzę, a tam,gdzie była głowa są nogi ,a on opiera się na dlonach i zadowolony jak nigdy,uśmiech od ucha do ucha,ehhh,rosna nam dzieciaczki, gratuluje 120 stopni
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278817 przez domii
angellika1 napisał:
Hmmmm ten Kot to napewno Tesciowa tylko troche za ladny byl jak na nia z tymi uczuciami to moze i tak ostatnio troche jestem niemila dla niego bo chodze niewyspana i sie na nim wyzywam
Domii
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Hmmmm ten Kot to napewno Tesciowa tylko troche za ladny byl jak na nia z tymi uczuciami to moze i tak ostatnio troche jestem niemila dla niego bo chodze niewyspana i sie na nim wyzywam
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278823 przez kamila_86
hej, co tam u was słychać?? Widzę dzieciaczki robią postępy
My po basenie, było świetnie na prawdę warto z takimi maluchami chodzić, jeśli jest taka mozliwość, sa to zajęcia grupowe a było tylko 3 dzieci wiec super, bo każde miało poświeconą uwagę instruktorki, jestem megaaa zadowolona,
a teraz mniej przyjemna częśc;/
wczoraj się dowiedziałam, że muszę sobie pracy poszukać, moj pracodawca zaproponował wychowawczy ;/ bo nie ma dla mnie miejsca, noż kurde to nie byla praca moich marzen ale jakies pieniazki były i teraz cos na 1/2 etatu bym musiała znależć bo opieke dla Mateuszka będe miała na góra 5 godzin
a i spóźnione życzonka z okazji kolejnych miesięcznic
My po basenie, było świetnie na prawdę warto z takimi maluchami chodzić, jeśli jest taka mozliwość, sa to zajęcia grupowe a było tylko 3 dzieci wiec super, bo każde miało poświeconą uwagę instruktorki, jestem megaaa zadowolona,
a teraz mniej przyjemna częśc;/
wczoraj się dowiedziałam, że muszę sobie pracy poszukać, moj pracodawca zaproponował wychowawczy ;/ bo nie ma dla mnie miejsca, noż kurde to nie byla praca moich marzen ale jakies pieniazki były i teraz cos na 1/2 etatu bym musiała znależć bo opieke dla Mateuszka będe miała na góra 5 godzin
a i spóźnione życzonka z okazji kolejnych miesięcznic
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez kamila_86.
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278826 przez Biedronka160
Dziewczyny nadrobiłam was, ale mam jakiś kiepski dzień i nie mam weny, żeby każdemu z osobna odpisać.
Bardzo cieszę się, że Poznań wygrał, bo będę mogła się bez problemu zjawić Teraz zostaje kwestia terminów.
Przybita jestem też, bo w weekend mam 2 egzaminy na uczelni, a jeszcze nie zaczęłam się uczyć i nie wiem czy w ogóle zacznę. Jakoś motywacja mi uciekła.
A co do @ to ja już 4 mam za sobą i jest kaplica - chodzę po ścianach dosłownie a mój gin na NFZ nie przedłużył kontraktu a prywatnie nie mam kasy, żeby iść
Dosłownie palnąć sobie w łeb i tyle.
Bardzo cieszę się, że Poznań wygrał, bo będę mogła się bez problemu zjawić Teraz zostaje kwestia terminów.
Przybita jestem też, bo w weekend mam 2 egzaminy na uczelni, a jeszcze nie zaczęłam się uczyć i nie wiem czy w ogóle zacznę. Jakoś motywacja mi uciekła.
A co do @ to ja już 4 mam za sobą i jest kaplica - chodzę po ścianach dosłownie a mój gin na NFZ nie przedłużył kontraktu a prywatnie nie mam kasy, żeby iść
Dosłownie palnąć sobie w łeb i tyle.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278841 przez soniasg
Renatko zdjęcia jak zwykle piękne
Dorota Majka też tak raz zrobiła
Domi ale sen hihi
ja myślałam, że po ciąży takie głupkowate sny się skończą a tu proszę nie jestem sama
Jak tak czytam co się u Was w pracy dzieje to normalnie jestem w szoku przecież tak nie można. nie dość,że jest to prawnie uregulowane to chyba trzeba mieć też trochę serca a nie same
życze każdej z osobna znalezienia takiej pracy do której będziecie chodziły zprzyjemnością i szefów z którymi będzie można konie kraść
Dorota Majka też tak raz zrobiła
Domi ale sen hihi
ja myślałam, że po ciąży takie głupkowate sny się skończą a tu proszę nie jestem sama
Jak tak czytam co się u Was w pracy dzieje to normalnie jestem w szoku przecież tak nie można. nie dość,że jest to prawnie uregulowane to chyba trzeba mieć też trochę serca a nie same
życze każdej z osobna znalezienia takiej pracy do której będziecie chodziły zprzyjemnością i szefów z którymi będzie można konie kraść
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278842 przez Kasiek
Hej
zaraz Was nadgonie bo znowu nawał postów
przeczytalam dziesiejszy dzien an razie
Renatka, Domii ale macie sny wymiataja
Domii Laska z Ciebie
ja tez jesio nie glosowalam na zadne miasto ale Poznan?? Tam mam najdalej jak Adee i Iga nie lubi jezdzic autem na razie, jest płacz i ryk, wiec pewnie sie nie wybierzemy a kiedy planujecie sie spotkac?
Renatka gratuluje wyspania
Dorotka Kubusiowi gratulujemy przekrecania
Anetka ale na fb to ja mam tylko jedno zdjecie, swoje meza tam nie ma chyba ze zajrzalas na profil mego lubego
Kamila zazdroszcze basenu, my jeszcze czekamy na wiosne bo m sie uparl
a teraz Wam cos powiem
UWAGA UWAGA
Wczoraj wieczorem Iga zasnela sama bez niczyjej pomocy w lozeczku, nawet bez jednego jęku, kokosiła sie z 15 minut i spala do 2.30 a potem do 5.40 i wstala o 7
zaraz Was nadgonie bo znowu nawał postów
przeczytalam dziesiejszy dzien an razie
Renatka, Domii ale macie sny wymiataja
Domii Laska z Ciebie
ja tez jesio nie glosowalam na zadne miasto ale Poznan?? Tam mam najdalej jak Adee i Iga nie lubi jezdzic autem na razie, jest płacz i ryk, wiec pewnie sie nie wybierzemy a kiedy planujecie sie spotkac?
Renatka gratuluje wyspania
Dorotka Kubusiowi gratulujemy przekrecania
Anetka ale na fb to ja mam tylko jedno zdjecie, swoje meza tam nie ma chyba ze zajrzalas na profil mego lubego
Kamila zazdroszcze basenu, my jeszcze czekamy na wiosne bo m sie uparl
a teraz Wam cos powiem
UWAGA UWAGA
Wczoraj wieczorem Iga zasnela sama bez niczyjej pomocy w lozeczku, nawet bez jednego jęku, kokosiła sie z 15 minut i spala do 2.30 a potem do 5.40 i wstala o 7
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278854 przez domii
Kasiek to super ze Iga tal ladnie spala,a gdzie pracujesz jesli mozna spytac? a no i milo zze strony szefowej ze Ci znalazla opiekunke,
a co do spotkania to ja zrozumialam ze bez dzieci jedziemy i bedziemy pic ,wiec ja autem napewno bym nie przyjechala tylko pewnie pociagiem,ja do Poznania tez mam daleko ale na ta chwile jestem za-no czego sie dla was nie robi no mam nadzieje ze bym sie z Madzia i Agusia zgadala i razem bysmy pojechaly
Kamila super ze na basenie sie Matiemu podobalo
Biedronka wspolczuje nauki,ale jak mus to mus
a co do spotkania to ja zrozumialam ze bez dzieci jedziemy i bedziemy pic ,wiec ja autem napewno bym nie przyjechala tylko pewnie pociagiem,ja do Poznania tez mam daleko ale na ta chwile jestem za-no czego sie dla was nie robi no mam nadzieje ze bym sie z Madzia i Agusia zgadala i razem bysmy pojechaly
Kamila super ze na basenie sie Matiemu podobalo
Biedronka wspolczuje nauki,ale jak mus to mus
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278857 przez angellika1
kasiek zaje***stą masz szefową
Domii masz racje T!
A dzisiaj rano polozylam Nikiego do nas do lozka budze sie a on..... siedzi
Domii masz racje T!