- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278663 przez martucha
Jak to co wdzimy się w POZNANIU!!!!nananana tralalalala trelemorele Poznań POZNAŃ LECH KOOOOOOOOLEJORZ
haha Domii na lasce męża dobre
Happymamma a miałam Ci pisać było pyszne dziekujemy niestety moj m nie miał tego szczęścia i go nie zkosztował bo byłam tak okrutna i wypiłam je dwa dni temu z siostra było naprawdę pyszzzzzne
Adee cieszę się że masz takie nastawienie i jesteś tak podbudowana na duchu tak trzymać 3mamy jutro kciuki z Boryskiem będzie dobrze
Angelika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pippin wrzuć foto ząbków pliiiiiiiis
Happymamma a dlaczego Ty jesteś Happymamma czy to dlatego że jesteś Happy czy mam się martwić
haha Domii na lasce męża dobre
Happymamma a miałam Ci pisać było pyszne dziekujemy niestety moj m nie miał tego szczęścia i go nie zkosztował bo byłam tak okrutna i wypiłam je dwa dni temu z siostra było naprawdę pyszzzzzne
Adee cieszę się że masz takie nastawienie i jesteś tak podbudowana na duchu tak trzymać 3mamy jutro kciuki z Boryskiem będzie dobrze
Angelika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pippin wrzuć foto ząbków pliiiiiiiis
Happymamma a dlaczego Ty jesteś Happymamma czy to dlatego że jesteś Happy czy mam się martwić
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278664 przez angellika1
Poznań wydral ale czy wszystkie laski glosowaly?? Cholernie mi Poznań nie pasuje no ale cóż dla Was wszystko
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278677 przez happymamma
Edytka, Ty to masz z tym sprzątaniem... No i nowy awatarek widzę
Poznań!!! No to ja będę, bo mam w miarę blisko I zapewniam jako taki nocleg, jak by co
EDYTUJĘ:
Martucha tak, bo jestem happy i mamma przez 2 m, bo jestem mama dwa razy
a dlaczego Ty jesteś Martucha - żartowałam Jak ja przestanę karmić, to mam taki plan, żebyście przyszli z M i Boryskiem na imprę z nocowaniem
No to poczkajmy jeszcze...
Adee, przecież się z kimś zabierzesz na pewno, a jak nie to juz nasza w tym głowa, żebyś miała paliwo "poczytam relacje" - HA HA HA, bardzo kurcze śmieszne
ZNOWU EDYTUJĘ
Idę, bo monsz chce poświęcić mi trochę uwagi PA
Poznań!!! No to ja będę, bo mam w miarę blisko I zapewniam jako taki nocleg, jak by co
EDYTUJĘ:
Martucha tak, bo jestem happy i mamma przez 2 m, bo jestem mama dwa razy
a dlaczego Ty jesteś Martucha - żartowałam Jak ja przestanę karmić, to mam taki plan, żebyście przyszli z M i Boryskiem na imprę z nocowaniem
No to poczkajmy jeszcze...
Adee, przecież się z kimś zabierzesz na pewno, a jak nie to juz nasza w tym głowa, żebyś miała paliwo "poczytam relacje" - HA HA HA, bardzo kurcze śmieszne
ZNOWU EDYTUJĘ
Idę, bo monsz chce poświęcić mi trochę uwagi PA
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez happymamma.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278686 przez Edyta
Happymamma a no bo ja mam jakiegos jobla na punkcie sprzatania a musze sie wam pochwalic dostalam @ wmorde jerza no tym co ida Dobranoc :kiss:awartek nowy no zmienilam bo juz po swietach
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278689 przez jusia
zobaczcie!!!
niom Edyta ja tez zauważyłam twoj awatarek ze szpitala????
ja tez mam @ i tez byłam mocno zaskoczona... a teraz nie wiem o co kaman bo swedza mnie peirsi... taz skora na piersiach...
niom Edyta ja tez zauważyłam twoj awatarek ze szpitala????
ja tez mam @ i tez byłam mocno zaskoczona... a teraz nie wiem o co kaman bo swedza mnie peirsi... taz skora na piersiach...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez jusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278695 przez Edyta
jusia mnie tez swedzily swedzialy bo nie wiem jak to poprawnie swedzic he he ale nic nie robilam samo przeszlo moze od odciagania ja tak sobie mowilam i przeszlo samo co do awartu tak ze szpitala m z silvia jak malutka byla
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278697 przez Edyta
porypane to forum napisalam posta i nie poszedl a wogole to nie moge wejsc na inne watki tez tak macie :unsure:uuuuuuuu widze ze juz chyba wszystkie spia a ja tu sie produkuje no coz nie moge spac w dzien zawsze cos do zrobienia i tak to zemna jest no nic to Dobranoc Wszystkim
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278737 przez Renata Anna
Dzień dobry!
Aleeeeee się dzisiaj wyspałam. Celina zasnęła o 20:00 i wstała o 7:00... (bez karmienia w nocy)
Oby tak było zawsze
Jakie głosowanie, ja nic nie wiem i na nic nie głosowałam
Adee biedactwo Trzymam za Cibie kciuki. Będzie dobrze, bo musi być dobrze Gdyby coś, to służę pomocą
Edytka chciałabym mieć takie samozaparcie do sprzątania
A tak w ogóle to postanowiłam się w końcu wziąć za siebie. Przechodzę na lekkostrawną dietę. W planach mam ćwiczenia (takie z Celinką też) no i zaczynam szukać roboty... Nie ma co się opierdzielać.
Aleeeeee się dzisiaj wyspałam. Celina zasnęła o 20:00 i wstała o 7:00... (bez karmienia w nocy)
Oby tak było zawsze
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ale miałam dziś sen... Śnił mi sex w wannie z mężem koleżanki... No i cała ta scena była w ogromnym napięciu, bo ona mogła w każdej chwili do tej łazienki wejść... I weszła... a ja się obudziłam. Skąd ten sem.. czemu z nim... nie wiem. Nawet mi się nie podoba.
Jakie głosowanie, ja nic nie wiem i na nic nie głosowałam
Adee biedactwo Trzymam za Cibie kciuki. Będzie dobrze, bo musi być dobrze Gdyby coś, to służę pomocą
Edytka chciałabym mieć takie samozaparcie do sprzątania
A tak w ogóle to postanowiłam się w końcu wziąć za siebie. Przechodzę na lekkostrawną dietę. W planach mam ćwiczenia (takie z Celinką też) no i zaczynam szukać roboty... Nie ma co się opierdzielać.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Renata Anna.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278739 przez aneta2611
hej Laseczki
ja na momencik bo mamy mały meksyk teraz Fifi zasnął więc chciałam się do Was odezwać, tylko nie wiem czy zdążę nadrobić
wczoraj Fifi pobił wszelkie rekordy marudzenia. Jęczał, stękał, piszczał... Nic mu nie pasowało. Ani na rękach, ani na siedząco, ani na leżąco... nawet chusta była beeee. Po południu poszłam na szczepienie, pani doktor go zbadała, waży 7 kg (zwolnił z wagą) i ma 68cm. no i okazało się że sprawcą całego marudzenia najprawdopodobniej są ząbki
Dziąsełka bardzo twarde, czerwone. No nic zobaczymy. Jeśli to one to niech szybciej wychodzą
Ale dziśod 6 marudził, potem ładie zaczął się bawić i niczego nie podejrzewałam, gdyby nie to że TYLKO czoło miał gorące. Zmierzyłam temperaturę i miał prawie 39 stopni. Podałam mu czopek i zasnał. Dzwoniłam do przychodni i stwierdzili że mogły się zbiegnąć ząbki ze szczepieniem. Mam nadzieję, że to to. CHoć na szczepienie do tej pory reagował dobrze
ja na momencik bo mamy mały meksyk teraz Fifi zasnął więc chciałam się do Was odezwać, tylko nie wiem czy zdążę nadrobić
wczoraj Fifi pobił wszelkie rekordy marudzenia. Jęczał, stękał, piszczał... Nic mu nie pasowało. Ani na rękach, ani na siedząco, ani na leżąco... nawet chusta była beeee. Po południu poszłam na szczepienie, pani doktor go zbadała, waży 7 kg (zwolnił z wagą) i ma 68cm. no i okazało się że sprawcą całego marudzenia najprawdopodobniej są ząbki
Dziąsełka bardzo twarde, czerwone. No nic zobaczymy. Jeśli to one to niech szybciej wychodzą
Ale dziśod 6 marudził, potem ładie zaczął się bawić i niczego nie podejrzewałam, gdyby nie to że TYLKO czoło miał gorące. Zmierzyłam temperaturę i miał prawie 39 stopni. Podałam mu czopek i zasnał. Dzwoniłam do przychodni i stwierdzili że mogły się zbiegnąć ząbki ze szczepieniem. Mam nadzieję, że to to. CHoć na szczepienie do tej pory reagował dobrze
Moderatorzy: ilona