BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #278657 przez angellika1
Poszlo na fb :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278663 przez martucha
Jak to co :unsure: :ohmy: wdzimy się w POZNANIU!!!!nananana tralalalala trelemorele :lol: :lol: :lol: Poznań POZNAŃ LECH KOOOOOOOOLEJORZ :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :silly: :P

haha Domii na lasce męża :lol: :lol: :silly: :silly: dobre

Happymamma a miałam Ci pisać :lol: było pyszne :ohmy: dziekujemy :kiss: niestety moj m nie miał tego szczęścia i go nie zkosztował bo byłam tak okrutna i wypiłam je dwa dni temu z siostra :lol: było naprawdę pyszzzzzne :lol: :silly:

Adee cieszę się że masz takie nastawienie i jesteś tak podbudowana na duchu :) tak trzymać 3mamy jutro kciuki z Boryskiem będzie dobrze :kiss:

Angelika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Pippin wrzuć foto ząbków pliiiiiiiis

Happymamma a dlaczego Ty jesteś Happymamma :unsure: czy to dlatego że jesteś Happy :unsure: czy mam się martwić :unsure: :lol: :silly:
13 lata 1 tydzień temu #278664 przez angellika1
Poznań wydral ale czy wszystkie laski glosowaly?? Cholernie mi Poznań nie pasuje no ale cóż dla Was wszystko :D
13 lata 1 tydzień temu #278666 przez adee84
ja odpadam napewno bo do Poznania mamy najdalej i w zaistniałej sytuacji po prostu nie będzie nas stać na zalanie auta :( :( ale chętnie później poczytam relacje ze spotkania :)
13 lata 1 tydzień temu #278669 przez martucha
Angelika możemy jeszcze poczekać, może ktoś jeszcze nie głosował :unsure:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278677 przez happymamma
Edytka, Ty to masz z tym sprzątaniem... ;) :lol: No i nowy awatarek widzę :)

Poznań!!! :lol: No to ja będę, bo mam w miarę blisko :silly: I zapewniam jako taki nocleg, jak by co :lol:

EDYTUJĘ:

Martucha tak, bo jestem happy :P i mamma przez 2 m, bo jestem mama dwa razy :lol:
a dlaczego Ty jesteś Martucha :unsure: - żartowałam :silly: Jak ja przestanę karmić, to mam taki plan, żebyście przyszli z M i Boryskiem na imprę z nocowaniem :lol:

No to poczkajmy jeszcze...

Adee, przecież się z kimś zabierzesz na pewno, a jak nie to juz nasza w tym głowa, żebyś miała paliwo :kiss: "poczytam relacje" - HA HA HA, bardzo kurcze śmieszne :P

ZNOWU EDYTUJĘ :dry:

Idę, bo monsz chce poświęcić mi trochę uwagi ;) PA :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #278681 przez angellika1
ide juz sobie buziaki dopranoc :)
13 lata 1 tydzień temu #278682 przez adee84
Dobranoc Angellika :kiss:
ja tez niedlugo spadam
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278686 przez Edyta
Happymamma a no bo ja mam jakiegos jobla na punkcie sprzatania :lol: :silly: a musze sie wam pochwalic dostalam @ :( wmorde jerza :( no tym co ida Dobranoc :kiss:awartek nowy no zmienilam bo juz po swietach :laugh:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278689 przez jusia
zobaczcie!!!

niom Edyta ja tez zauważyłam twoj awatarek :) ze szpitala???? :)
ja tez mam @ i tez byłam mocno zaskoczona... a teraz nie wiem o co kaman bo swedza mnie peirsi... :unsure: taz skora na piersiach...
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278695 przez Edyta
jusia mnie tez swedzily swedzialy bo nie wiem jak to poprawnie swedzic he he ;) ale nic nie robilam samo przeszlo moze od odciagania ja tak sobie mowilam i przeszlo samo :) co do awartu tak ze szpitala m z silvia jak malutka byla :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278697 przez Edyta
porypane to forum napisalam posta i nie poszedl a wogole to nie moge wejsc na inne watki tez tak macie :unsure:uuuuuuuu widze ze juz chyba wszystkie spia a ja tu sie produkuje no coz nie moge spac w dzien zawsze cos do zrobienia i tak to zemna jest no nic to Dobranoc Wszystkim :)
13 lata 1 tydzień temu #278699 przez soniasg
kur..... napisałam posta i poszedł się pierdzielić

i już sama nie pamiętam co komu pisać miałam :(

Adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dobranoc Wszystkim :*
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278737 przez Renata Anna
Dzień dobry!

Aleeeeee się dzisiaj wyspałam. Celina zasnęła o 20:00 i wstała o 7:00... (bez karmienia w nocy)
Oby tak było zawsze :lol:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Jakie głosowanie, ja nic nie wiem i na nic nie głosowałam :(
Adee biedactwo :( Trzymam za Cibie kciuki. Będzie dobrze, bo musi być dobrze :) Gdyby coś, to służę pomocą :)
Edytka chciałabym mieć takie samozaparcie do sprzątania :)

A tak w ogóle to postanowiłam się w końcu wziąć za siebie. Przechodzę na lekkostrawną dietę. W planach mam ćwiczenia (takie z Celinką też) no i zaczynam szukać roboty... Nie ma co się opierdzielać.
13 lata 1 tydzień temu #278739 przez aneta2611
hej Laseczki

ja na momencik bo mamy mały meksyk :huh: teraz Fifi zasnął więc chciałam się do Was odezwać, tylko nie wiem czy zdążę nadrobić :dry:

wczoraj Fifi pobił wszelkie rekordy marudzenia. Jęczał, stękał, piszczał... Nic mu nie pasowało. Ani na rękach, ani na siedząco, ani na leżąco... nawet chusta była beeee. Po południu poszłam na szczepienie, pani doktor go zbadała, waży 7 kg (zwolnił z wagą) i ma 68cm. no i okazało się że sprawcą całego marudzenia najprawdopodobniej są ząbki :dry: :S
Dziąsełka bardzo twarde, czerwone. No nic zobaczymy. Jeśli to one to niech szybciej wychodzą :silly:
Ale dziśod 6 marudził, potem ładie zaczął się bawić i niczego nie podejrzewałam, gdyby nie to że TYLKO czoło miał gorące. Zmierzyłam temperaturę i miał prawie 39 stopni. Podałam mu czopek i zasnał. Dzwoniłam do przychodni i stwierdzili że mogły się zbiegnąć ząbki ze szczepieniem. Mam nadzieję, że to to. CHoć na szczepienie do tej pory reagował dobrze
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia