- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278153 przez madzia0507
happymamma napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278164 przez adee84
Asik Majka też przybrała ok800g na miesiac i mi powiedziały babki w przychodni, że to bardzo ładnie, wręcz nakrzyczały na mnie, że wymyślam, bo jakby tyła po kg lub ponad to jak by wyglądała, jak ludzik z michelin?
a temat money to już skończmy bo i mnie teraz już telepie
Madzia biduleczko
a ja w końcu dziś ściągnęłam 10odc CHIRURGÓW I PAMIĘTNIKÓW WAMPIRÓW i humor mi się choć troche poprawił
aaa i Kinia, doszły, dziękuję bardzo
a temat money to już skończmy bo i mnie teraz już telepie
Madzia biduleczko
a ja w końcu dziś ściągnęłam 10odc CHIRURGÓW I PAMIĘTNIKÓW WAMPIRÓW i humor mi się choć troche poprawił
aaa i Kinia, doszły, dziękuję bardzo
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278168 przez beti
Cześć laseczki, u nas nocka fatalna , Fifi budził się co 1 h i baaardzo pakał, nie wiem czemu... A teraz mam do nadrobienia 18 stron , więc pewnie dopiero wieczorem mi się to uda no chyba że teraz pośpi, bo padł właśnie jak mieliśmy na spacer iść
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278195 przez Renata Anna
Wróciłyśmy ze spaceru. Celinka zjadła i śpi... ale nie wiem jak długo potrwa jej drzemka, bo jakiś
za ściana wiercić zaczął. No chyba nie umie tej dziury wywiercić...
Marta bardzo ładna z Cibie dziewczyna...
Asik moja Celina to już z 8 kg będzie miała
Jusia Celina nie ma takich długich nóg w rzeczywistości. Po prostu zdjęcie tak śmiesznie wyszło
Happymamma Ty to jesteś takim dobrym duszkiem na tym forum
Madzia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
kutas
Marta bardzo ładna z Cibie dziewczyna...
Asik moja Celina to już z 8 kg będzie miała
Jusia Celina nie ma takich długich nóg w rzeczywistości. Po prostu zdjęcie tak śmiesznie wyszło
Happymamma Ty to jesteś takim dobrym duszkiem na tym forum
Madzia
Imię ptaszka mojego M nadal jest dla mnie tajemnicą. Musze go podpytać se se se
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278205 przez a!gusia
a ja dzis w biegu caly dzien wiec tylko czytam...musze poprac, poprasowac, zakupy zrobic, posprzatac bo w sobote znow wybywam :)wracam w srode a w piatek babcie do nas na Dzien Babci przyjada..
my dzis pierwszy raz jedlismy gluten w zupce, udalo sie..
a co do seksu...zero kompletne zero jakiejkolwiek ochoty..biedny ten moj m...
my dzis pierwszy raz jedlismy gluten w zupce, udalo sie..
a co do seksu...zero kompletne zero jakiejkolwiek ochoty..biedny ten moj m...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez a!gusia.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278214 przez Renata Anna
Dziewczyny... kupujecie coś dziadkom z okazji Dnia Babci i Dnia dziadka????
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278225 przez domii
Happymamma ja tez bede na lasce meza i tez mamy troche oszczednosci
madzia to Julitka chociaz ci w chuscie zasypia,moj tak 5 minut posiedzi w chuscie i juz sie nie podoba bo rece schowane i jesc nie mozna a co do mezowych
renata my babciom kubujemy fotokubki na kawe ze zdjeciem mlodego a dziadkom chcielismy kufle do piwa tez ze zdjeciem
marta sliczna jestes
beti wspolczuje nocy,albo jakis biometr niekorzystny albo naszym dzieciaczkom rzeczywiscie te zabki ida albo to skok
madzia to Julitka chociaz ci w chuscie zasypia,moj tak 5 minut posiedzi w chuscie i juz sie nie podoba bo rece schowane i jesc nie mozna a co do mezowych
kutafonkow to u nas jest Kuban a Blazejek ma Kubanka
renata my babciom kubujemy fotokubki na kawe ze zdjeciem mlodego a dziadkom chcielismy kufle do piwa tez ze zdjeciem
marta sliczna jestes
beti wspolczuje nocy,albo jakis biometr niekorzystny albo naszym dzieciaczkom rzeczywiscie te zabki ida albo to skok
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278226 przez martucha
hej laski,
Renatka na dzień babci i dziadka miałam plan, chciałam sama im zrobic taka kartke pamątkę,ręcznie robiona ,duża,do tego jakiś ładny wierszyk z zyczeniami, odbicie raczki Borysa kwiatki i słodkości...no ale teraz to już nie wiem,jak mam oszczędzac to bedą tylko kwiatki
Renatka na dzień babci i dziadka miałam plan, chciałam sama im zrobic taka kartke pamątkę,ręcznie robiona ,duża,do tego jakiś ładny wierszyk z zyczeniami, odbicie raczki Borysa kwiatki i słodkości...no ale teraz to już nie wiem,jak mam oszczędzac to bedą tylko kwiatki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez martucha.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278228 przez Renata Anna
Domii kufel ze zdjęciem???? A gdzie takie cuda mają?
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278231 przez domii
agusia to teraz lecisz do Irlandii?
Asik Szymek super przybiera ja sie martwilam bo moj teraz tylko po 140-150g na tydzien a bylo juz 220g tygodniowo a pediatra mi na to ze dzieci teraz troche zwalniaja z waga i zebym dawala kaszke na wieczor no wiec zobaczymy ,dobrze ze juz u was po szczepieniu
martucha no widzisz super ze zalatwilas z tego co mi wiadomo mozesz isc odrazu po urlopie na wychowawczy ale nie musisz mozesz np.wrocic na tydzien,miesiac do pracy a pozniej isc na wychowawczy-tak mi sie wydaje-poszukam pozniej w necie jakiegos artykulu
Asik Szymek super przybiera ja sie martwilam bo moj teraz tylko po 140-150g na tydzien a bylo juz 220g tygodniowo a pediatra mi na to ze dzieci teraz troche zwalniaja z waga i zebym dawala kaszke na wieczor no wiec zobaczymy ,dobrze ze juz u was po szczepieniu
martucha no widzisz super ze zalatwilas z tego co mi wiadomo mozesz isc odrazu po urlopie na wychowawczy ale nie musisz mozesz np.wrocic na tydzien,miesiac do pracy a pozniej isc na wychowawczy-tak mi sie wydaje-poszukam pozniej w necie jakiegos artykulu
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278233 przez domii
Renatka w necie poszukaja moze w Twoim miescie w jakims punkcie robia-ja wlasnie mam w Krakowie bo tu u mnie nie ma i jak dam rady to zamowie a jak nie to moze przez internet tylko sie troche dygam zeby w transpocie sie nie rozwalil
o tutaj np,maja-zdjedz na dol twojkubek.pl/szklany-kufel-foto-ze-zdjeciem-p-44.html
a tu tansze fototrendy.pl/sklep/foto,upominki/kufle,do,piwa,48/
martucha zle przeczytalam najpierw mozesz isc na zalegly urlop pozniej mozesz wykorzystac te kilka dni za ten rok a pozniej dopiero na wychowawczy a moze ci pracodawca za zalegly urlop odrazu zaplacie i wtedy idziesz na wychowawczy
o tutaj np,maja-zdjedz na dol twojkubek.pl/szklany-kufel-foto-ze-zdjeciem-p-44.html
a tu tansze fototrendy.pl/sklep/foto,upominki/kufle,do,piwa,48/
martucha zle przeczytalam najpierw mozesz isc na zalegly urlop pozniej mozesz wykorzystac te kilka dni za ten rok a pozniej dopiero na wychowawczy a moze ci pracodawca za zalegly urlop odrazu zaplacie i wtedy idziesz na wychowawczy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #278243 przez madzia0507
Chciałam tylko napisać, że rozmawiałam w końcu z tą moją ciotką i zgodziła się zająć moim dzieckiem jak będę chciała wrócić do pracy. I na dodatek nie chce za to żadnej kasy.
Moderatorzy: ilona