BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277859 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #277860 przez angellika1
CCześć

Aneta 4 TYGODNIE DODATKOWEGO MASZ !!!!!!!! i nie daj sie tym kur**m w Zusie

Sto lat Dla FILIPKA :)
13 lata 1 tydzień temu #277864 przez dorotas29
Anetko- dobrze,że zdążysz z tym macierzyńskim,Ciebie też chcieli zrobic tak "brzydko" jak mnie,
Zuza- współczuję,przytulam
Sonisaq-spokojnego remanentu

Dziewczyny,jak Wasze rachunki za
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
,az sie boj,e,co będzie dalej
13 lata 1 tydzień temu #277865 przez aneta2611
no widzisz Sonia, a w Zusie mi powiedzieli że podstawowy jest 20 tyg a dodatk 2 tyg, a okazuje się, że jest 22+2. Dziś babka też była zaskoczona jak o to zapytałam, dopiero pytała koleżanki i przyznała mi rację :dry:
13 lata 1 tydzień temu #277869 przez adee84
Asik, nie mam jeszcze idę tylko się spytać czy czegoś nowego nie wymyślili i czy jak mi zostały jeszczxe 3 tyg tego dodatkowego to czy sens juz skladac :unsure:
13 lata 1 tydzień temu #277871 przez angellika1
Dorota u Ciebie masakra?????? to co ja mam powiedzieć my mamy miknimum 250zł za 2 mce :(

Asik później była powtórka z rozrywki :D :D :D
13 lata 1 tydzień temu #277873 przez aneta2611
miałam Was nadrobic ale Fifi mi nie pozwala. postaram sie pozniej
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277879 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #277884 przez angellika1
Adee mój M kiedyś chrapał tak ze caly blok sie budzil masakra jakaś :( kazalam mu zbadać tarczyce i co sie okazało??? ze ma niedoczynność i od kiedy bierze hormony to ....... nie chrapie :D
A czego ja nie próbowałam : plastry, jakieś psikacze klamerki p.chrapaniu ehhh Moze niech Raf srobi sobie poziom TSH norma jest około 4 a Marcin mial ........ 177 lekarz powiedzial ze z takim wynikiem to nigdy nie widzial zywego czlowieka

Kinia śliczną sukienkę mialaś a sesja dzieciaczków cudowna:)
13 lata 1 tydzień temu #277894 przez adee84
Angellika on ma krzywą przegrode nosową i chyba przerośnięty mogdał ;) 2 lata temu miał operacje na nos i miał być już spokój ale nie ma i jest gorzej :dry:
13 lata 1 tydzień temu #277906 przez Biedronka160
Renatko dziękuje bardzo. Fryzurkę ślubną robiła mi moja kuzynka - fryzjerka i byłam z niej bardzo zadowolona :)
Super, że z Celinki zdrowa kobietka. W końcu ciotki kciuki trzymały :P
Gratulacje dla kuzynki.

Nasza znajoma wczoraj urodziła śliczną dziewczynkę. 13 dni po terminie. Iga ma 2920 g i 54 cm :)

Anetko jeśli z bioderkami było wszystko ok. to wtedy nasi ortopedzi nie każą już drugi raz przychodzić. Tylko wtedy, kiedy wykryto jakieś nieprawidłowości i trzeba je skorygować. Nasza Madzia też już smoczek sobie wkłada i wyciąga już jakiś czas :)

Asikrewelacyjne pazurki. Ja swoich nie mam wcale, więc nawet nie maluję;/ a sztuczne mi się odklejają. A na inne jakoś szkoda mi kasy :D

Kiniaja gdzieś czytałam, że jak dziecko zaczyna gryźć brodawki to trzeba mu za każdym razem jak ugryzie wyciągnąć z buzi i wytłumaczyć, że mamę to boli - dziecko już kuma ponoć. Albo może nie jest bardzo głodna jak gryzie, może traktuje to jako zabawę ?
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277907 przez happymamma
Hej :)

Rentko, gratulcje dla kuzynki :woohoo: Ale poród niełatwy ... No i Celina jak zawsze powala :lol:

Haniu, ja oglądałam o tych naklejkach :) Ale tam pokazywali tylko takie jak papirek od cukierka ;) Są też bardziej stonowane ?? :)

Kinia
a przez nakładki?? I chyba w języku niemowląt napisane było, żeby w takiej sytuacji stanowczym głosem mówić: Nie wolno! Mamusię to boli! :)

Jusia jesteś piękną kobietą! I Wiki przesłodka :) I już do pracy?? Ja wracałabym już 19, ale idę na zaległy urlop, a później wychowawczy do sierpnia... Będzie ciężko, ale nie jestem gotowa zostawić Jasia z kimś obcym, myślę, że On też jeszcze nie jest na to gotowy :(

Adee
nie umrze, nie damy mu:) na poprzednich miesiącach dziewczyny już pracują i jednak sie udzielają :)

Sonia
, jezeli brat ma zone, to zależy, czy kredyt był ubezpieczony od utraty pracy - wtedy nawet on nie musialby splacac, ale tylko pod pewnymi warunkami... :( Dalsza rodzina nie ma z kredytem nic wspolnego, jezeli nie byla wspolkredytobiorca lub zytrantem :)

Anetka, masakra :angry: Jak ja sie ciesze, ze nic nie musze tam załatwiac :dry: A ja juz wykorztstałam 2 tyg z 2011 i jestem obecnie na tych dwoch dodtkowych z 2012, wiec jak nie przysluguja jak przysluguja?? :)

AHA, Asik! Spróbowałam tego czegoś na paznokcie z filmiku i to działa!!! :cheer: Tylko ja wolę jednolite pazurki :)

No i STOOOOOOOO LAAAAAAAAAT DLA FILIPKUNIUNIUNIA :lol:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277911 przez Hania
Renatko, Ślicznie Celinka w dresiku wygląda:)
kiniaa, piękna sesja!!!!

Dzień dobry kochane:)

Sto lat Filipkowi!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Asik, ja miesięcznie płacę podobnie za prąd!
biedronka, gratulacje dla znajomej..:)
jusia, Masz śliczną buzię a maluchy też przesłodkie
13 lata 1 tydzień temu #277917 przez Hania
happymamma, taaa.... jak papierki od cukierków :lol: mnie się udało kupić w bordowym kolorze:) i to w zwykłej drogerii. Podobno sephora ma większy wybór w kolorach
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277922 przez domii
Hej

U nas to chyba jednak nie zabki :( smarowalam zelem i zadnej zmiany nie widzialam, a znowu sie budzil co2-3h i godzine w nocy gadal ze wkoncu nie wytrzymalam i go do nas do lozka wzielam :angry:

kinia sliczne zdjecia :) a co do sutkow to ja slyszalam ze jak dziecko dobrze uchwyci brodawke to nie powinno gryz,napisz jak wrocisz z poradni

asik ja mam taka szczoteczke, z jednej strony ma wlosie a z drugiej wypustki ostatnio nawet uzywalam bo mu dziasla masowalam ale nic tam nie wymacalam :dry: a co do stania to moj jeszcze nie staje tak jak Celinka cz Fifi:dry: wiec nie wszystkie :dry:

angelika ciesze sie ze mialas stosunkowo udana noc :laugh:

renatka jaka radosna Celinka :) moj tez tak nozki w szczebelki wklada :)

edytaa nago cie gonil :unsure: :laugh: tzn z
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
na wierzchu :unsure: :laugh:

biedronka gratulacje dla znajomej :)

soniaq ja codziennie musze zjesc horalka kokosowego ;)

adee ja nie wracam do pracy wiec bedziesz na mnie na forum skazana :P
jusia slicznie :)

FILIPKU STO LAT :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby