- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 tydzień temu #277860 przez angellika1
CCześć
Aneta 4 TYGODNIE DODATKOWEGO MASZ !!!!!!!! i nie daj sie tym kur**m w Zusie
Sto lat Dla FILIPKA
Aneta 4 TYGODNIE DODATKOWEGO MASZ !!!!!!!! i nie daj sie tym kur**m w Zusie
Sto lat Dla FILIPKA
Temat został zablokowany.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #277864 przez dorotas29
Anetko- dobrze,że zdążysz z tym macierzyńskim,Ciebie też chcieli zrobic tak "brzydko" jak mnie,
Zuza- współczuję,przytulam
Sonisaq-spokojnego remanentu
Dziewczyny,jak Wasze rachunki za
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
,az sie boj,e,co będzie dalej
Zuza- współczuję,przytulam
Sonisaq-spokojnego remanentu
Dziewczyny,jak Wasze rachunki za
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
,az sie boj,e,co będzie dalej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #277871 przez angellika1
Dorota u Ciebie masakra?????? to co ja mam powiedzieć my mamy miknimum 250zł za 2 mce
Asik później była powtórka z rozrywki
Asik później była powtórka z rozrywki
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #277884 przez angellika1
Adee mój M kiedyś chrapał tak ze caly blok sie budzil masakra jakaś kazalam mu zbadać tarczyce i co sie okazało??? ze ma niedoczynność i od kiedy bierze hormony to ....... nie chrapie
A czego ja nie próbowałam : plastry, jakieś psikacze klamerki p.chrapaniu ehhh Moze niech Raf srobi sobie poziom TSH norma jest około 4 a Marcin mial ........ 177 lekarz powiedzial ze z takim wynikiem to nigdy nie widzial zywego czlowieka
Kinia śliczną sukienkę mialaś a sesja dzieciaczków cudowna:)
A czego ja nie próbowałam : plastry, jakieś psikacze klamerki p.chrapaniu ehhh Moze niech Raf srobi sobie poziom TSH norma jest około 4 a Marcin mial ........ 177 lekarz powiedzial ze z takim wynikiem to nigdy nie widzial zywego czlowieka
Kinia śliczną sukienkę mialaś a sesja dzieciaczków cudowna:)
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #277906 przez Biedronka160
Renatko dziękuje bardzo. Fryzurkę ślubną robiła mi moja kuzynka - fryzjerka i byłam z niej bardzo zadowolona
Super, że z Celinki zdrowa kobietka. W końcu ciotki kciuki trzymały
Gratulacje dla kuzynki.
Nasza znajoma wczoraj urodziła śliczną dziewczynkę. 13 dni po terminie. Iga ma 2920 g i 54 cm
Anetko jeśli z bioderkami było wszystko ok. to wtedy nasi ortopedzi nie każą już drugi raz przychodzić. Tylko wtedy, kiedy wykryto jakieś nieprawidłowości i trzeba je skorygować. Nasza Madzia też już smoczek sobie wkłada i wyciąga już jakiś czas
Asikrewelacyjne pazurki. Ja swoich nie mam wcale, więc nawet nie maluję;/ a sztuczne mi się odklejają. A na inne jakoś szkoda mi kasy
Kiniaja gdzieś czytałam, że jak dziecko zaczyna gryźć brodawki to trzeba mu za każdym razem jak ugryzie wyciągnąć z buzi i wytłumaczyć, że mamę to boli - dziecko już kuma ponoć. Albo może nie jest bardzo głodna jak gryzie, może traktuje to jako zabawę ?
Super, że z Celinki zdrowa kobietka. W końcu ciotki kciuki trzymały
Gratulacje dla kuzynki.
Nasza znajoma wczoraj urodziła śliczną dziewczynkę. 13 dni po terminie. Iga ma 2920 g i 54 cm
Anetko jeśli z bioderkami było wszystko ok. to wtedy nasi ortopedzi nie każą już drugi raz przychodzić. Tylko wtedy, kiedy wykryto jakieś nieprawidłowości i trzeba je skorygować. Nasza Madzia też już smoczek sobie wkłada i wyciąga już jakiś czas
Asikrewelacyjne pazurki. Ja swoich nie mam wcale, więc nawet nie maluję;/ a sztuczne mi się odklejają. A na inne jakoś szkoda mi kasy
Kiniaja gdzieś czytałam, że jak dziecko zaczyna gryźć brodawki to trzeba mu za każdym razem jak ugryzie wyciągnąć z buzi i wytłumaczyć, że mamę to boli - dziecko już kuma ponoć. Albo może nie jest bardzo głodna jak gryzie, może traktuje to jako zabawę ?
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277907 przez happymamma
Hej
Rentko, gratulcje dla kuzynki Ale poród niełatwy ... No i Celina jak zawsze powala
Haniu, ja oglądałam o tych naklejkach Ale tam pokazywali tylko takie jak papirek od cukierka Są też bardziej stonowane ??
Kinia a przez nakładki?? I chyba w języku niemowląt napisane było, żeby w takiej sytuacji stanowczym głosem mówić: Nie wolno! Mamusię to boli!
Jusia jesteś piękną kobietą! I Wiki przesłodka I już do pracy?? Ja wracałabym już 19, ale idę na zaległy urlop, a później wychowawczy do sierpnia... Będzie ciężko, ale nie jestem gotowa zostawić Jasia z kimś obcym, myślę, że On też jeszcze nie jest na to gotowy
Adee nie umrze, nie damy mu:) na poprzednich miesiącach dziewczyny już pracują i jednak sie udzielają
Sonia, jezeli brat ma zone, to zależy, czy kredyt był ubezpieczony od utraty pracy - wtedy nawet on nie musialby splacac, ale tylko pod pewnymi warunkami... Dalsza rodzina nie ma z kredytem nic wspolnego, jezeli nie byla wspolkredytobiorca lub zytrantem
Anetka, masakra Jak ja sie ciesze, ze nic nie musze tam załatwiac A ja juz wykorztstałam 2 tyg z 2011 i jestem obecnie na tych dwoch dodtkowych z 2012, wiec jak nie przysluguja jak przysluguja??
AHA, Asik! Spróbowałam tego czegoś na paznokcie z filmiku i to działa!!! Tylko ja wolę jednolite pazurki
No i STOOOOOOOO LAAAAAAAAAT DLA FILIPKUNIUNIUNIA
Rentko, gratulcje dla kuzynki Ale poród niełatwy ... No i Celina jak zawsze powala
Haniu, ja oglądałam o tych naklejkach Ale tam pokazywali tylko takie jak papirek od cukierka Są też bardziej stonowane ??
Kinia a przez nakładki?? I chyba w języku niemowląt napisane było, żeby w takiej sytuacji stanowczym głosem mówić: Nie wolno! Mamusię to boli!
Jusia jesteś piękną kobietą! I Wiki przesłodka I już do pracy?? Ja wracałabym już 19, ale idę na zaległy urlop, a później wychowawczy do sierpnia... Będzie ciężko, ale nie jestem gotowa zostawić Jasia z kimś obcym, myślę, że On też jeszcze nie jest na to gotowy
Adee nie umrze, nie damy mu:) na poprzednich miesiącach dziewczyny już pracują i jednak sie udzielają
Sonia, jezeli brat ma zone, to zależy, czy kredyt był ubezpieczony od utraty pracy - wtedy nawet on nie musialby splacac, ale tylko pod pewnymi warunkami... Dalsza rodzina nie ma z kredytem nic wspolnego, jezeli nie byla wspolkredytobiorca lub zytrantem
Anetka, masakra Jak ja sie ciesze, ze nic nie musze tam załatwiac A ja juz wykorztstałam 2 tyg z 2011 i jestem obecnie na tych dwoch dodtkowych z 2012, wiec jak nie przysluguja jak przysluguja??
AHA, Asik! Spróbowałam tego czegoś na paznokcie z filmiku i to działa!!! Tylko ja wolę jednolite pazurki
No i STOOOOOOOO LAAAAAAAAAT DLA FILIPKUNIUNIUNIA
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez happymamma.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277911 przez Hania
Renatko, Ślicznie Celinka w dresiku wygląda:)
kiniaa, piękna sesja!!!!
Dzień dobry kochane:)
Sto lat Filipkowi!!!
Asik, ja miesięcznie płacę podobnie za prąd!
biedronka, gratulacje dla znajomej..
jusia, Masz śliczną buzię a maluchy też przesłodkie
kiniaa, piękna sesja!!!!
Dzień dobry kochane:)
Sto lat Filipkowi!!!
Asik, ja miesięcznie płacę podobnie za prąd!
biedronka, gratulacje dla znajomej..
jusia, Masz śliczną buzię a maluchy też przesłodkie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Hania.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277922 przez domii
Hej
U nas to chyba jednak nie zabki smarowalam zelem i zadnej zmiany nie widzialam, a znowu sie budzil co2-3h i godzine w nocy gadal ze wkoncu nie wytrzymalam i go do nas do lozka wzielam
kinia sliczne zdjecia a co do sutkow to ja slyszalam ze jak dziecko dobrze uchwyci brodawke to nie powinno gryz,napisz jak wrocisz z poradni
asik ja mam taka szczoteczke, z jednej strony ma wlosie a z drugiej wypustki ostatnio nawet uzywalam bo mu dziasla masowalam ale nic tam nie wymacalam a co do stania to moj jeszcze nie staje tak jak Celinka cz Fifi:dry: wiec nie wszystkie
angelika ciesze sie ze mialas stosunkowo udana noc
renatka jaka radosna Celinka moj tez tak nozki w szczebelki wklada
edytaa nago cie gonil tzn zna wierzchu
biedronka gratulacje dla znajomej
soniaq ja codziennie musze zjesc horalka kokosowego
adee ja nie wracam do pracy wiec bedziesz na mnie na forum skazana
jusia slicznie
FILIPKU STO LAT
U nas to chyba jednak nie zabki smarowalam zelem i zadnej zmiany nie widzialam, a znowu sie budzil co2-3h i godzine w nocy gadal ze wkoncu nie wytrzymalam i go do nas do lozka wzielam
kinia sliczne zdjecia a co do sutkow to ja slyszalam ze jak dziecko dobrze uchwyci brodawke to nie powinno gryz,napisz jak wrocisz z poradni
asik ja mam taka szczoteczke, z jednej strony ma wlosie a z drugiej wypustki ostatnio nawet uzywalam bo mu dziasla masowalam ale nic tam nie wymacalam a co do stania to moj jeszcze nie staje tak jak Celinka cz Fifi:dry: wiec nie wszystkie
angelika ciesze sie ze mialas stosunkowo udana noc
renatka jaka radosna Celinka moj tez tak nozki w szczebelki wklada
edytaa nago cie gonil tzn z
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
fujarka
biedronka gratulacje dla znajomej
soniaq ja codziennie musze zjesc horalka kokosowego
adee ja nie wracam do pracy wiec bedziesz na mnie na forum skazana
jusia slicznie
FILIPKU STO LAT
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
Moderatorzy: ilona