BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #277933 przez angellika1
domii napisał:

Hej

edytaa nago cie gonil :unsure: :laugh: tzn z

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
na wierzchu :unsure: :laugh:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Domii a moze kolejny skok?
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #277935 przez Kasiek
hej hej
ja znowu nie wyspana, maz chrapal wiec go wyrzucilam do salonu ale sie juz tak rozbudzilam ze nie spalam od 00.30 do 2.30 :huh: :huh: :huh: a potem Iga od 6 rano szalała po calym łózku i jakos nie mam humorku :(
poczytam Was troche moze mi sie lepiej zrobi

1000 latek dla Anetkowego Filipka :kiss: :kiss:

Zuza bardzo fajne zdjecie z widokiem na Książ :laugh: tez mam takie :laugh: i slicznas :)

Domii Ty dawaj zdjecia bo ja Ciebie widzialam jak wrzucilas fotke z Krety a aktualnego nie :)
ten tekst z paluszkami Błażejka dobry :lol: :lol:

Kinia moja jeszcze zebów nie ma a juz mnie boli jak ją karmię, mała wredota zaciska mi sutka dziąsłami i wygina głowę do tyłu i ciągnie na siłę :dry: matko to juz boli a co mówic jak się zębów dorobi :dry: :dry: sama nie wiem co zrobić

Iga tez placze przez sen ale czasami tak ze az musze ja obudzic bo inaczej nie przestanie :dry: a smieje sie z reguły przy nocnym karmieniu jak juz usypia, trzyma cycusia i sie smieje w glos z zamknietymi oczami :laugh: :laugh:

Jusia Ty tez ladniutka jestes, w sumie powiem Wam ze wszystkie jestesmy ładne :) nasi mezowie powinni byc dumni ze maja takie piękne żony :laugh: i jeszcze ładniejsze dzieci :P :silly: a co do ząbkow jak Idze tylko wyjda to zamierzam dbac o nie ale jak bedzie w praktyce zobaczymy :silly:

zaraz nadrabiac bede dalej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277940 przez Biedronka160
Jusia zaproszenia prześliczne. Ubranko również, ale ja osobiście bym na jeden raz się nie wykosztowywała. Za tą kasę bym wolała już kupić coś małej a ubranko jakieś skromniejsze.
Ale skoro mama ma być sponsorem to chyba trzeba korzystać ;)

Angelika czytałam w jakiejś gazecie, że dzieci do 1 roku życia w ogóle nie mają koszmarów :) Nie wiem więc z czego wynika ten ich śmiech czy popłakiwanie. Może po prostu jeszcze raz przezywają swój dzień :)

Renatkoprzebudzająca się Celina jest the best. Moja jeszcze girek za szczebelki nie wystawia. Ale jak Patryk był mały to spał w poprzek łóżeczka zwinięty jak w brzuszku :D

Dziękujemy za gratulacje w imieniu znajomej.

STO LAT !!! dla Filipka :)
13 lata 1 tydzień temu #277947 przez domii
Angelika moze i skok,tylko przedtem to nawet jak skoki byly to w nocy spal ladnie tylko w ciagu dnia w dupe dawal :dry:

kasiek wrzuce wieczorkiem jakies bo ja nie mam na komorce tylko malz :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 tydzień temu #277956 przez Kasiek
Renatko Celinki zdjecia boskie :laugh:
Sonia ja jestem uzalezniona od Kinder Bueno :laugh: wczoraj sobie zapas kupilam :laugh:
Edytka jak tam kontrola?? Kurcze to faktycznie u Was kontroluja, u nas raz byla jakas pani niby do Igi ale lazila po mieszkaniu i meble ogladala, pytajac ile za nie dalismy B) ale to wam juz mowilam keidys :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kinia jakie masz piekne zdjecia z sesji, ja juz m mowilam ze musimy sie wybrac z Iga na taka sesje, bo az zazdroszcze :laugh: i slubne hmm laska :)

Biedronka gratulacje dla znajomej :) sliczne imie ma córcia, tak jak moja :silly: :silly:

ja aktualnie jestem na dodatkowym macierzynskim do 23 stycznia, potem 26 dni zaleglego urlopu i potem nie wiem :S jak chce wrocic do pracy to musze znalezc opiekunke ale nie chce nikogo obcego :dry: zreszta sama nie wiem tez czy mi sie chce juz wracac do roboty :dry: a juz w pracy mnie pytaja czy ja wracam czy nie... a moze na pol etatu wroce :unsure: :cheer:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277964 przez Pippin
hej!!!

Zuza trzymaj się tam mocno We love you too :kiss: :kiss: :kiss:

Anetka kurde ile razy ja miałam taką sytucaję ze każdy mówi coś innego wszędzie burdel na kółkach nawet na uczelni miałam sytuacje ze za jednym wpisem łaziłam od drzwi do drzwi i każda gadał cos innego :angry: :angry: :angry: TAKŻE BAJZEL JEST WSZĘDZIE

Asik angelika Edytka dorotka proszę i jakieś fluidy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
bo ja wrecz unikam jak moge :S

ah ai super zdjecia ze ślubu
my nie mamy
W OGÓLE :dry:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277972 przez domii
Kasiek no ja mam 31 dni urlopu wypoczynkowego a pozniej ide na wychowawczy napewno do konca 2012,nie chce wracac do pracy a na pol etatu to mi sie wogole nie oplaca,mam daleko i wydawac znowu 300 zl na benzyne :( , ale tak jak happymamma pisala tez nie jestem gotowa zostawic synka,a juz napewno nie z T :angry:

Zuza :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 tydzień temu #277976 przez Pippin
ja też nie jestem gotowa zostawić małego :) chociaż z drugiej strony do pracy byle jakiejmnie ciagnie aleeeeeee Antek zwycieza :)

a propos słodkości też tak mam muszę zjeśc cos słodkiego bo normalnie obłęd jak nie mam to sie zapycham byle czym bo co począć ale generalnei mogłabym żyć na samej czekoladzie :lol:
13 lata 1 tydzień temu #277985 przez Hania
kasiek, biedna jesteś z tym niespaniem.. :(
Ja dzisiaj trochę pospałam :)

Ja też nie chcę wracać do pracy! nie chcem ale muszem!:( powinnam wrócić 22 lutego ale M będzie świeżo po zabiegu i mnie czekają badania kontrolne i chrzciny. Będę musiała wykorzystać część tegorocznego urlopu :dry:
13 lata 1 tydzień temu #277988 przez Pippin
Hania napisał:

kasiek, biedna jesteś z tym niespaniem.. :(
Ja dzisiaj trochę pospałam :)

Ja też nie chcę wracać do pracy! nie chcem ale muszem!:( powinnam wrócić 22 lutego ale M będzie świeżo po zabiegu i mnie czekają badania kontrolne i chrzciny. Będę musiała wykorzystać część tegorocznego urlopu :dry:

:( :( :(
13 lata 1 tydzień temu #277993 przez martucha
Hej laski przepraszam , ale nadrobiłąm Was po łebkach i nie pamiętam co komu odpisać...

Jestem wkur....a i załamana jednocześnie...Nie jest to jeszcze przesądzone ale chyba dołącze do klubu bezrobotnych...w dodatku głupi księgowy kłóci się ze mna ze mam 2tyg dodatkowego macierzyńskiego a nie 4...
13 lata 1 tydzień temu #277997 przez Kasiek
Pippin jak to sie stało ze nie masz zdjec ze slubu?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

rozpisalam sie sorki ale tak mnie naszlo :dry:
13 lata 1 tydzień temu #277998 przez happymamma
Martucha :( A księgowego zapytaj, jak to więc możliwe, że koleżanka, która urodziła tydzień przed Tobą, korzysta właśnie z 3 tygodnia dodatkowego urlopu, a przed nią jeszcze tydzień??? I pokaż mu ten rtykuł (Angelika chyba wklejała :)) praca.wieszjak.pl/urlopy-pracownicze/289...011-i-2012-roku.html
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278003 przez martucha
No ja mu to tłumaczyłam właśnie!! dzięki za artukuł bo nie mogłam go nigdzie znaleźć zaraz wysle na meila szefowi... :kiss: ja pi...... od wczoraj o niczym innym nie myslę, ryczec mi sie chce...

Happymamma tylko ze mi sie jutro kończa te 2 tyg dodatkowego wiec nawet juz chyba za późno jest na złożenie wniosku na te kolejne 2tyg??;(
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278006 przez happymamma
A tak właściwie to dlaczego?? Likwidacja zakładu czy coś innego?? Wspołczuję tak czy siak :kiss: :kiss: :kiss:

Oooooooo, tego to już nie wiem :( Może zapytaj w Zusie - chociaż tam też każdy pewnie powie ci co innego :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia