BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278866 przez martucha
Hej laski czytam Was kątem oka i przy okazji próbuję uśpic tego mojego małego gamonia :silly:

Domii nie no sen to Ty miałaś kozacki haha

Anetka kurcze współczuję,chyba równo nasze dzieci zaczynają ząkować i sa takie rozdrażnione bo Borys tez jest ostatnio jakiś taki nieswój, ale wczoraj bylismy w szoku bo zasnął o 20 i spał do 9... :ohmy: ale pewnie dzisiaj znów będzie warował do 23

Adee i Renatka córeczki macie przepiękne :lol:

Dorotka ładnie sie ten Twój Kubus kręci :lol:

Edytka a nie chciałabys przyjechac do mnie i mnie zarazić tym sprzątaniem :unsure: :silly:

Happymamma ja jestem chętna na pidzama party :P :lol: a co do mojego liginu to dlatego ze Marta+rucha=Martucha hahaha

Kamila my miałyśmy tez iśc na basen z Happymamma tylko jeśli o mnie chodzi teraz to najperw musze obliczyć wszystkie złotówki i pomyśleć....

Sonia ja na szefa nie narzekam i generalnie rozumiem ich sytuację bo tak mają co roku,latem mega duzo imprez i brak ludzi do pracy a zimą zero imprez i za duzo ludzi do pracy...ale zawsze robią tak żeby nikogo nie zwolnic wiec to jest na ich plus,chca sie dogadać,wczoraj szef mi sie pytał czy opłaca mi sie iśc na wychowawczy,ale co mam zrobic jak na razie pracy u nich nie ma?a nie chce sie zwolnić tylko dlatego ze dwa miesiace bede bez pracy bo jestem bardzo zadowolona z zarobkow u nich, dlatego sie przemecze i poczekam na grube miesiące...a tym czasem musze kombinowac :silly:

Angelika
no co Ty :unsure: :ohmy: to super :ohmy: gratulacje dla Nikosia :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #278869 przez Hania
kasiek, to się wyspałaś:)
domii, pociągiem? a to bez naszych M??? bo ja autem sama z Fifim chyba nie dam rady :dry:
angellika, Wow! Nikos to mocny chlopak! fifi tylko przez chwile potrafi sam siedzieć
13 lata 1 tydzień temu #278873 przez Pippin
czesc
u nas nocka marna pobudka co pół godziny :(

angelika to Ty taka senna wróżka jesteś? :cheer:

martucha jak mi sie uda zrobić zdecie to wrzuce ale cały czas mi jezyczkiem zasłania te zeby bo myśli ze mu cos do jedzenia daje jak próbuje je odsłonic łyzeczką

powiadacie Poznan......

ładna pogoda przynajmniej wezme sie i pójde z młodym na spacer wybaczcie przeczytałam po łebkach bo padam jak Antek zasnie to wezme oczy na zapałki pół litra kawy i nadrobie :)
13 lata 1 tydzień temu #278875 przez martucha
Dziewczyny to musimy sie dogadać czy z dziećmi czy bez i kiedy :unsure: no i głosujcie na te miasta...tak naprawde to zawsze sie znajdzie osoba której nie bedzie pasowało jakies miasto, no ale trzeba sie jakoś dogadać,ja moge przenocować minimum 4 osoby na łóżkach oprócz tego mój tata i m maja zajebiście wygodne łóżka karpiowe(serioserio sama próbowałam) wiec dodatkowo dwie osoby sie wyspia i jesli któraś weźmie jakiś materac to mozna zapełnic cała podłoge u mnie wiec ok 10 osób mogłabym przenocować jakos sie zmiescimy a co tam :silly:
13 lata 1 tydzień temu #278879 przez Kasiek
Angelika jak to siedzi :unsure: :laugh: :ohmy: :unsure: no Nikos szaleje :) moja sie do siadania nie wybiera moze dlatego ze nie ma sie gdzie podciagac, m złamał pałąk do lezaczka i teraz biedna nie ma sie za co łapać i cwiczyc siadanie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a to nie mielismy jechac z mezami i dziecmi? i chłopy sie mieli zajmowac dzieciaczkami a my mialysmy pic :lol: :silly: i powiedzcie mi kiedy to spotkanie?

Sonia ja tez myslalam ze nie ma szans na samodzielne zasniecie ale wczoraj wieczorem juz sił do Igi nie mialam :laugh: zamiast spac to ona usmiech an twarzy i chc sie bawic, przekrecac gadac wiec zrezygnowana po godzinie polozylam ja do lozeczka i wyszlam odreagowac :laugh: sama sie zdziwilam ze zasnela bez protestow :)
13 lata 1 tydzień temu #278887 przez soniasg
ja nawet nie wiem gdzie mam zagłosować bo nic na fb nie widzę

Angelika wow gratulacje dla Nikosia :)

Martucha no to Ty masz trochę inną sytuację niż dziewczyny przynajmniej wiesz, że możesz wrócić i pracę będziesz miała :) ale jakieś "domowe" mógłby Ci wypłacić :P:P
13 lata 1 tydzień temu #278895 przez Kasiek
zaglosowalam na Krakow :)

i dziecie moje wstalo, pewnie juz nie poczytam co tam wczoraj bylo na forum :) musze ja nakramic zupka i wyszykowac na spacer, siebie tez :) :)

Sonia wejdz na profil Agusi i tam znajdziesz
13 lata 1 tydzień temu #278908 przez martucha
A Borys w końcu padł...

Sonia na profilu Agusi na FB są miasta i tam zagłosuj

wiecie co,mama mi powiedziała coś o mojej T

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #278912 przez Kasiek
aaaa Borysek ma juz 5 msc :) :) :)
1000 latek i wszystkiego najlepszego od cioci Kaski i Igusi :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #278914 przez aneta2611
Kasiek uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuups :blush: to Ty nie jesteś
13 lata 1 tydzień temu #278917 przez martucha
Ej faktycznie haha nie zauważyłam :blush: dziękujemy :kiss:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #278918 przez Kasiek
Anetka, nie :side: :side: :side: :side:
13 lata 1 tydzień temu #278922 przez aneta2611
Angelika, Nikoś szaleje :)

Sto lat dla Igusi i Boryska :D
13 lata 1 tydzień temu #278924 przez aneta2611