- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279321 przez Edyta
napisalam sie i posta mi zjadlo musialam zniknac bo T byla spoko nam sie nawet rozmawialo Agus masz racje nie przyspieszymy dzieci w rozwoju silvia spala teraz lezy na brzuszku i sie slini Zuza na mojm awaterku jest JEDNA MILOSC W DWOCH POSTACJACH Adee jakos sie z Mama dogadacie Agus mialam juz dawno spytac ja M lepiej ze zdrowiem...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279339 przez Zuza
Angelika gratulujemy A moje dziecko wieczorem przed snem dostaje kasze malinowa i wtedy dłużej spi a nie budzi sie co 2 h jak wczesniej i mam troche lepiej spi ide zaraz kapiel zabawa kaszka cyc i nyny
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
A i M dzisiaj nie pije
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Zuza .
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279358 przez kiniaa
hej dziewczyny
probuje czytac forum od rana ale oczywiscie nie daje rady... Isabella .... dzis daje wyjatkowo popalic - teraz jest z tatusiem bo w koncu przyszedl z pracy a ja mam dla siebie pare minut. Nie wiem czy to zabki gorne wychodza bo dolne juz wyszly calkiem czy cos innego ale masakra z nia jest
Anetka u nas tez po trzeciej dawce szczepionki byla goraczka. Przeszla po 2 dniach
Angelika brawa dla Nikosia
Jusia u mnie sie leje z obu piersi jak karmie. Ale tylko przez chwile. Potem tylko z tej z ktorej karmie. A co do tego braku apetytu u Wiki to moze macie skok, albo tez zabki
a ja glosowalam na krakow ale marne szanse ze w ogole gdziekolwiek przyjade, bo postanowilismy zaoszczedzic w tym roku kase i zostac w anglii bo zawsze nam w PL idzie jakis 1000 funtow no i chrzciny tez bedziemy tutaj robic.
Renatka fajnie Ci Celinka spi.
Ja juz chodze pijana z niewyspania. Dzis co 1,5 godz pobudka w nocy
Domi sen z kotem - tesciowa wymiata
Biedronka wspolczuje egzaminow - ja bym sie nie nauczyla na pewno przy 2 dzieci niczego.
ostatnio moje starsze dziecko tez daje popalic
Martucha tesciowa
Asik to Szymek dlugasny. Bedzie wysoki i szczuply - to dobrze szczupli ludzie sa zdrowsi Moja mierzy jakies 68-70 cm - dokladnie nie wiem bo w UK dzieci nie mierza.
a ktoras sie pytala o wzrost mojego M - ma 194 cm a ja 168 cm
aha jeszcze najlepsze zyczenia dla Boryska
probuje czytac forum od rana ale oczywiscie nie daje rady... Isabella .... dzis daje wyjatkowo popalic - teraz jest z tatusiem bo w koncu przyszedl z pracy a ja mam dla siebie pare minut. Nie wiem czy to zabki gorne wychodza bo dolne juz wyszly calkiem czy cos innego ale masakra z nia jest
Anetka u nas tez po trzeciej dawce szczepionki byla goraczka. Przeszla po 2 dniach
Angelika brawa dla Nikosia
Jusia u mnie sie leje z obu piersi jak karmie. Ale tylko przez chwile. Potem tylko z tej z ktorej karmie. A co do tego braku apetytu u Wiki to moze macie skok, albo tez zabki
a ja glosowalam na krakow ale marne szanse ze w ogole gdziekolwiek przyjade, bo postanowilismy zaoszczedzic w tym roku kase i zostac w anglii bo zawsze nam w PL idzie jakis 1000 funtow no i chrzciny tez bedziemy tutaj robic.
Renatka fajnie Ci Celinka spi.
Ja juz chodze pijana z niewyspania. Dzis co 1,5 godz pobudka w nocy
Domi sen z kotem - tesciowa wymiata
Biedronka wspolczuje egzaminow - ja bym sie nie nauczyla na pewno przy 2 dzieci niczego.
ostatnio moje starsze dziecko tez daje popalic
Martucha tesciowa
niezlym tekstem wyjechala
Asik to Szymek dlugasny. Bedzie wysoki i szczuply - to dobrze szczupli ludzie sa zdrowsi Moja mierzy jakies 68-70 cm - dokladnie nie wiem bo w UK dzieci nie mierza.
a ktoras sie pytala o wzrost mojego M - ma 194 cm a ja 168 cm
aha jeszcze najlepsze zyczenia dla Boryska
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279392 przez a!gusia
moje dziecko juz slodko spi..pewnie sie obudzi jeszcze bo malo zjadl ale to nie problem bo wtedy je i zasypia...najgorzej zawsze zasnac...ale dzis go przetrzymalam..ksiadz go obudzil po 4 i juz nie spal wiecej ...a ksiadz sie oczywiscie pytal o nsz slub itp...ehhh zawsze to samo
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279398 przez motylek
Mojemu dziecku coś się stało codziennie od poniedziałku zasypia zaraz po kąpieli ja sobie nie przypominam żeby kiedykolwiek po kąpieli odrazu poszło spać,zawsze usypianie trwało 1-2godz.Kornelka po kąpieli zawsze się rozbudzała.
[/hide]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/hide]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez motylek.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279400 przez adee84
my juz po odwiedzinach babci, nie mędziła hehe miło było.Wykąpałyśmy Maje, uspałam ją, mama pojechała a ja się biorę za smażenie placków ziemniaczanych dla m bo lodówka pusta
szkoda, że nikogo nie ma, bo jakoś mi tak smutno jak wieczorem wchodzę a tu taka cisza
Motylek śliczna z Was rodzinka, a Kornelcia jest przesłodka
szkoda, że nikogo nie ma, bo jakoś mi tak smutno jak wieczorem wchodzę a tu taka cisza
Motylek śliczna z Was rodzinka, a Kornelcia jest przesłodka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez adee84.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279409 przez happymamma
Adee, ja jestem o ilę ja mogę być
Motylek, śliczna rodzina a Kornelka to w ogóle wymiata
Adee, a tak w ogóle, to jak to nie zapłaci ci za urlop ??????? Posrany kraj
Przepraszam, że nie odpisałam na wszystkie posty, ale głowa mnie boli i moje mozliwości ograniczają się do zapamiętania ostatniej str tylko
Motylek, śliczna rodzina a Kornelka to w ogóle wymiata
Adee, a tak w ogóle, to jak to nie zapłaci ci za urlop ??????? Posrany kraj
Przepraszam, że nie odpisałam na wszystkie posty, ale głowa mnie boli i moje mozliwości ograniczają się do zapamiętania ostatniej str tylko
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez happymamma.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279411 przez domii
Adee ja tez jestem ale na chwilke bo o 21 ide na Zumbe to dobrze ze z mama nawet milo sie rozmawialo
Motylekmialm pisac wlasnie zebys zdjecie tej swojej laleczki wrzucila
sliczna rodzinka
Agusia no z ta Rwa to przekichane,moja kolezanka miala o dopiero po zastrzykach jej sie poprawilo a na co lukasz na allegro???
Zuza to super ze Aleks lapie stopki i stoi, zreszta on od poczatku byl bardzo silny, a co do
Moj tez juz smacznie spi,bo od 16,30 juz urzedowal,a i bylam w aptece kupila Camilie to takie kropelki na zabkowanie-zobaczymy czy bedzie w nocy lepiej spal
Kinia wspolczuje moj tez od 3 dni daje popalic,a u ciebie pewnie zaraz te zabki gorne wyjda ibedzie spokoj,a u nas nie widac zeby cos wychodzilo
Motylekmialm pisac wlasnie zebys zdjecie tej swojej laleczki wrzucila
sliczna rodzinka
Agusia no z ta Rwa to przekichane,moja kolezanka miala o dopiero po zastrzykach jej sie poprawilo a na co lukasz na allegro???
Zuza to super ze Aleks lapie stopki i stoi, zreszta on od poczatku byl bardzo silny, a co do
M to super-oby tak dalej
Moj tez juz smacznie spi,bo od 16,30 juz urzedowal,a i bylam w aptece kupila Camilie to takie kropelki na zabkowanie-zobaczymy czy bedzie w nocy lepiej spal
Kinia wspolczuje moj tez od 3 dni daje popalic,a u ciebie pewnie zaraz te zabki gorne wyjda ibedzie spokoj,a u nas nie widac zeby cos wychodzilo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
Moderatorzy: ilona