- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279464 przez kiniaa
ja tez jestem Mala w koncu usnela i mam nadzieje ze bedzie spac jak niemowle hehe
albo chociaz zeby sie budzila co 3 godz to juz bede zadowolona
a ja dzis sie obzeram jak zwykle, dziwie sie ze mi waga nie rosnie ale to akurat dobrze dzis zjadlam 2 kinder bueno, 1/4 sloika nutelli, cukierki nimm 2 i dalej mi malo wiec wylukalam mleko skondensowane i sobie jem do tego od rana pol bagietki z szynka, 2 nalesniki z twarogiem i bananem, miska zupy ogorkowej - przebije mnie ktos
albo chociaz zeby sie budzila co 3 godz to juz bede zadowolona
a ja dzis sie obzeram jak zwykle, dziwie sie ze mi waga nie rosnie ale to akurat dobrze dzis zjadlam 2 kinder bueno, 1/4 sloika nutelli, cukierki nimm 2 i dalej mi malo wiec wylukalam mleko skondensowane i sobie jem do tego od rana pol bagietki z szynka, 2 nalesniki z twarogiem i bananem, miska zupy ogorkowej - przebije mnie ktos
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 1 tydzień temu #279467 przez a!gusia
szkoda ze nie szkoda mu mamusi
wlasnie apropos kupki...to Jerzyk ostatnio robi bardzo geste kupki...czy to moze byc po zupkach?
aaa i ksiadz jak u nas byl to mowil ze ma siostrzenca, pol roku, i ten nie robil kupki przez 4 dni wiec sie modlil za niego zeby zrobil kupke !!! i teraz robi pare razy dziennie! niezly ksiadz nie?
wlasnie apropos kupki...to Jerzyk ostatnio robi bardzo geste kupki...czy to moze byc po zupkach?
aaa i ksiadz jak u nas byl to mowil ze ma siostrzenca, pol roku, i ten nie robil kupki przez 4 dni wiec sie modlil za niego zeby zrobil kupke !!! i teraz robi pare razy dziennie! niezly ksiadz nie?
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279479 przez happymamma
Agusia, to nie tak - on tak mamusię kocha, że chce się z nią jak najwięcej bawić
Agusia, trzeba było korzystać, żeby wymodlił coś Tobie może
Ja od wtorku zjadłam sama (bez jednego kawałka) tort czekoladowy
Spadam, bo ta moja głowa już nie ogarnia świata Pa
Agusia, trzeba było korzystać, żeby wymodlił coś Tobie może
Ja od wtorku zjadłam sama (bez jednego kawałka) tort czekoladowy
Spadam, bo ta moja głowa już nie ogarnia świata Pa
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279484 przez angellika1
No widze ze tiramisu robi furorę
Nikoś tez ma geste kupki taka plastelinka od kiedy dostaje pepti 2 to mu sie unormowaly
Agusia my mamy 3 pokoje (tzn 2 1 duży i 1 maly, ale ten duży podzieliliśmy na 2 i wiekszą część ma Daniel mniejsą 2m/1.5 ma Nikoś) a między malym pokojem a kuchnią przebiliśmy ścianę i my tam jesteśmy... marazie z Nikosiem
Nikoś tez ma geste kupki taka plastelinka od kiedy dostaje pepti 2 to mu sie unormowaly
Agusia my mamy 3 pokoje (tzn 2 1 duży i 1 maly, ale ten duży podzieliliśmy na 2 i wiekszą część ma Daniel mniejsą 2m/1.5 ma Nikoś) a między malym pokojem a kuchnią przebiliśmy ścianę i my tam jesteśmy... marazie z Nikosiem
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279504 przez angellika1
A wiecie co mi ksiądz powiedzial
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
na spowiedxzi??
Ze muszę cześto sie kochcą z mężem bo to jest także ..... modlitwa
Ze muszę cześto sie kochcą z mężem bo to jest także ..... modlitwa
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 1 tydzień temu #279505 przez jusia
Hej ale smaka tiramisurobicie ale ja jestem za głupia na to ciasto i napewno by mi nie wyszło
Martucha my chrzcimy 26 lutego,a ty czemu w sobote??
Adee kiepska sprawa z tym urlopem ale moi tz sie wycwanili...skrocili mi umowe tak ze nie wykorzystam urlopu maxymalnie i chca mi wyplacic ale podobno wyplaca sie 80% a nie 100!! czyli straciłam na tym
Happymamma Wiki teraz tez robi codziennie
a tak wogole to skok bo moja mała umie nwoe rzeczy i zaczyna w bujaczku sie podciagac do siedzenia wasze juz dawno to robiły i wogole bardzo aktywna i ciekawa jest, dzisiaj sie tak rozgladala jakby pierwszy raz na oczy spojrzała no ale przez to z cyca nie je...bo sie nei skupia na jedzeniu...
a co najlepsze moja koleżanka urodziła wczoraj synka FIlipka 3400 w Anglii gdzies pod Londynem mieszka
Wiecie co ja zaznaczylam ze wszedzie dojade ale szczerze to bym wolala zakopane właśnie fajnie by było wynajac ze 2 domki a tak to jak my sie ogarniemy w miescie?? jak kazda bedzie gdzie indziej mieszkac?? jedzmy do zakopca i co do terminu to moze nie w czasie euro albo wtedy właśnie bo w zakopcu ludzi nie bedzie to bedzie taniej, a wszedzie indziej drozej...
Martucha my chrzcimy 26 lutego,a ty czemu w sobote??
Adee kiepska sprawa z tym urlopem ale moi tz sie wycwanili...skrocili mi umowe tak ze nie wykorzystam urlopu maxymalnie i chca mi wyplacic ale podobno wyplaca sie 80% a nie 100!! czyli straciłam na tym
Happymamma Wiki teraz tez robi codziennie
a tak wogole to skok bo moja mała umie nwoe rzeczy i zaczyna w bujaczku sie podciagac do siedzenia wasze juz dawno to robiły i wogole bardzo aktywna i ciekawa jest, dzisiaj sie tak rozgladala jakby pierwszy raz na oczy spojrzała no ale przez to z cyca nie je...bo sie nei skupia na jedzeniu...
a co najlepsze moja koleżanka urodziła wczoraj synka FIlipka 3400 w Anglii gdzies pod Londynem mieszka
Wiecie co ja zaznaczylam ze wszedzie dojade ale szczerze to bym wolala zakopane właśnie fajnie by było wynajac ze 2 domki a tak to jak my sie ogarniemy w miescie?? jak kazda bedzie gdzie indziej mieszkac?? jedzmy do zakopca i co do terminu to moze nie w czasie euro albo wtedy właśnie bo w zakopcu ludzi nie bedzie to bedzie taniej, a wszedzie indziej drozej...
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279508 przez adee84
nadrobiłam na szybko w przerwie smażenia
czy tylko moje dziecko je tylko cyca?
dziś była u mnie koleżanka i kupiła jej danonki i sie zastanawiam czy dac?
Zuza cieszę się ogromnie, że dziś "czysty" dzień
Angellika Nikoś smakosz mały
Domi Ty to masz fajnie z tą zumbą Agusia współczuję Twojemu M bardzo
Kuchnie mamy osobną, dużą, za dużą w stosunku do reszty mieszkania, nie mam talentu Happymamy bo bym narysowała
Pippin extra, że Antoś łapie stópki, Maja czasem sobie tylko ogląda, może ona też za wolno wsio zaczyna robić?bo czasem się martwię
Happymama cieszę się, że u Jasia wszystko dobrze, ale zdj wrzuć bo dawno nie wrzucałaś
Agusia Maja też śpi malutko.
też szukam jakiegoś ładnego ciepłego kocyka dla Majki ale wsio drogie co mi się podoba
Kinia nie wiem czy Cię przebiję, ale wczoraj jak wróciłam od lekarza, to przez ten dół co mnie złapał to zjadłąm opakowanie takich biedronkowych delicji na raz, a tam było 8 ciastek
czy tylko moje dziecko je tylko cyca?
dziś była u mnie koleżanka i kupiła jej danonki i sie zastanawiam czy dac?
Zuza cieszę się ogromnie, że dziś "czysty" dzień
Angellika Nikoś smakosz mały
Domi Ty to masz fajnie z tą zumbą Agusia współczuję Twojemu M bardzo
Kuchnie mamy osobną, dużą, za dużą w stosunku do reszty mieszkania, nie mam talentu Happymamy bo bym narysowała
Pippin extra, że Antoś łapie stópki, Maja czasem sobie tylko ogląda, może ona też za wolno wsio zaczyna robić?bo czasem się martwię
Happymama cieszę się, że u Jasia wszystko dobrze, ale zdj wrzuć bo dawno nie wrzucałaś
Agusia Maja też śpi malutko.
też szukam jakiegoś ładnego ciepłego kocyka dla Majki ale wsio drogie co mi się podoba
Kinia nie wiem czy Cię przebiję, ale wczoraj jak wróciłam od lekarza, to przez ten dół co mnie złapał to zjadłąm opakowanie takich biedronkowych delicji na raz, a tam było 8 ciastek
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279516 przez angellika1
U nas spotkanie w czasie Euro odpada bo M wylosowal bilety
A do Zakopca mamy bardzo daleko...... calą Polskę musielibyśmy przejechać.. alke zapraszam nad morze I Raf sie ucieszy prawda Adee
A do Zakopca mamy bardzo daleko...... calą Polskę musielibyśmy przejechać.. alke zapraszam nad morze I Raf sie ucieszy prawda Adee
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279527 przez Edyta
popisalam bym z wami ale mi sie karta do internetu konczy wazne ze nadrobilam Kiniaa uwielbiam kinder bleno wsumie dawno nie jadlam eh gdzie ty to miescisz szcuplaku w sumie to sporo jesz a ja postanowilam ze jak skoncze karmic to sie biore za siebie pojde do lekarza niech mi przepisze diete i naserio zaczne stosowac wesele w pl mam w sierpniu i urlop z m juz planujemy chrzcin auto musimy wkoncu kupic oj wydatkow co nie miara wiec jak cos to nie pogniewacie sie jak nie bedzie mnie na spotkaniu bo ja juz zaluje ze mnie tam nie bedzie chyba ze sama z silvia pojade ale jak no nic nie zanudzam Adee daj placka :laugh:Edytuje ja to mysle zebysmy sie wstrzymaly jeszcze z tym spotkaniem malo komu pasuje a dzieci jeszcze malenki moze za rok bedzie lepiej tak sadze no ale nie mnie tu decydowac ja bym wybrala jak jusia zakopane lub morze tam mozna chociaz domki wynajac i wakacje spedzic fajnie z m i dzieckiem przyjemne z pozytecznym widze ze tu cisza jakas nastala no nic lece zanim mnie rozlaczy postaram sie byc jutro jak kupie karte...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279535 przez dorotas29
Hej,ja tylko na chwilę.
Kubuś po szczepieniu, jak zwykle był dzielny,zapłakał tylko przez moment,jak pielegniarka wlożyła igłę,waży 7500 i ma 66cm. Dziękujemy za kciuki
100 lat 100 lat dla Boryska!!!!!!!!!
A ja dzisiaj odwiedzilam internistę, bo bardzo źle się czułam,ale nie będę zanudzać:
mam skierowanie do neurologa
teraz prasuję, bo mam wielka stertę...
a moge prosic o przepis na to tiramisu??????Dzięki
Motylku- śliczna córunia i śliczna w ogóle z Was rodzinka!!!
Kubuś po szczepieniu, jak zwykle był dzielny,zapłakał tylko przez moment,jak pielegniarka wlożyła igłę,waży 7500 i ma 66cm. Dziękujemy za kciuki
100 lat 100 lat dla Boryska!!!!!!!!!
A ja dzisiaj odwiedzilam internistę, bo bardzo źle się czułam,ale nie będę zanudzać:
mam skierowanie do neurologa
teraz prasuję, bo mam wielka stertę...
a moge prosic o przepis na to tiramisu??????Dzięki
Motylku- śliczna córunia i śliczna w ogóle z Was rodzinka!!!
Moderatorzy: ilona