BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #279464 przez kiniaa
ja tez jestem :) Mala w koncu usnela i mam nadzieje ze bedzie spac jak niemowle hehe ;)
albo chociaz zeby sie budzila co 3 godz to juz bede zadowolona

a ja dzis sie obzeram jak zwykle, dziwie sie ze mi waga nie rosnie ale to akurat dobrze :lol: dzis zjadlam 2 kinder bueno, 1/4 sloika nutelli, cukierki nimm 2 i dalej mi malo wiec wylukalam mleko skondensowane i sobie jem :huh: do tego od rana pol bagietki z szynka, 2 nalesniki z twarogiem i bananem, miska zupy ogorkowej - przebije mnie ktos :unsure: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #279467 przez a!gusia
szkoda ze nie szkoda mu mamusi ;)
wlasnie apropos kupki...to Jerzyk ostatnio robi bardzo geste kupki...czy to moze byc po zupkach?
aaa i ksiadz jak u nas byl to mowil ze ma siostrzenca, pol roku, i ten nie robil kupki przez 4 dni wiec sie modlil za niego zeby zrobil kupke !!! :) i teraz robi pare razy dziennie! niezly ksiadz nie? :)
13 lata 1 tydzień temu #279471 przez a!gusia
Kiniaa ja zjadlam cale tiramisu w 2 dni!bo moj m nie chcial!
13 lata 1 tydzień temu #279479 przez happymamma
Agusia, to nie tak - on tak mamusię kocha, że chce się z nią jak najwięcej bawić ;)
Agusia, trzeba było korzystać, żeby wymodlił coś Tobie może :silly:

Ja od wtorku zjadłam sama (bez jednego kawałka) tort czekoladowy :blush:

Spadam, bo ta moja głowa już nie ogarnia świata ;) Pa :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #279484 przez angellika1
No widze ze tiramisu robi furorę :)
Nikoś tez ma geste kupki taka plastelinka :) od kiedy dostaje pepti 2 to mu sie unormowaly :)
Agusia my mamy 3 pokoje (tzn 2 1 duży i 1 maly, ale ten duży podzieliliśmy na 2 i wiekszą część ma Daniel mniejsą 2m/1.5 ma Nikoś) a między malym pokojem a kuchnią przebiliśmy ścianę i my tam jesteśmy... marazie z Nikosiem
13 lata 1 tydzień temu #279485 przez adee84
ja tez bym zjadla tiramisu :)
13 lata 1 tydzień temu #279495 przez kiniaa
a ja juz nic nie jem bo zwymiotuje :)

ale placki ziemniaczane bym zjadla w sumie... :silly: :lol:

hehe Agusia niezly ksiadz. Nie wiedzialam ze mozna sie modlic o kupke :silly:

ide z M ogladac film ;)
13 lata 1 tydzień temu #279504 przez angellika1
A wiecie co mi ksiądz powiedzial
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 tydzień temu #279505 przez jusia
Hej ale smaka tiramisurobicie :) ale ja jestem za głupia na to ciasto i napewno by mi nie wyszło :angry:
Martucha my chrzcimy 26 lutego,a ty czemu w sobote??
Adee kiepska sprawa z tym urlopem ale moi tz sie wycwanili...skrocili mi umowe tak ze nie wykorzystam urlopu maxymalnie i chca mi wyplacic ale podobno wyplaca sie 80% a nie 100!! czyli straciłam na tym :( :angry:
Happymamma Wiki teraz tez robi codziennie :)
a tak wogole to skok bo moja mała umie nwoe rzeczy :) i zaczyna w bujaczku sie podciagac do siedzenia :) wasze juz dawno to robiły :) i wogole bardzo aktywna i ciekawa jest, dzisiaj sie tak rozgladala jakby pierwszy raz na oczy spojrzała :) no ale przez to z cyca nie je...bo sie nei skupia na jedzeniu...
a co najlepsze :) moja koleżanka urodziła wczoraj synka :) FIlipka 3400 :) w Anglii gdzies pod Londynem mieszka :) :) :) :) :) :) :)
Wiecie co ja zaznaczylam ze wszedzie dojade ale szczerze to bym wolala zakopane właśnie :) fajnie by było wynajac ze 2 domki :) a tak to jak my sie ogarniemy w miescie?? jak kazda bedzie gdzie indziej mieszkac?? jedzmy do zakopca :) i co do terminu to moze nie w czasie euro albo wtedy właśnie bo w zakopcu ludzi nie bedzie to bedzie taniej, a wszedzie indziej drozej...
13 lata 1 tydzień temu #279508 przez adee84
nadrobiłam na szybko w przerwie smażenia :)
czy tylko moje dziecko je tylko cyca?
dziś była u mnie koleżanka i kupiła jej danonki i sie zastanawiam czy dac?
Zuza cieszę się ogromnie, że dziś "czysty" dzień :)
Angellika Nikoś smakosz mały :)
Domi Ty to masz fajnie z tą zumbą :) Agusia współczuję Twojemu M bardzo :( :kiss:
Kuchnie mamy osobną, dużą, za dużą w stosunku do reszty mieszkania, nie mam talentu Happymamy bo bym narysowała :)
Pippin extra, że Antoś łapie stópki, Maja czasem sobie tylko ogląda, może ona też za wolno wsio zaczyna robić?bo czasem się martwię :unsure: :(
Happymama cieszę się, że u Jasia wszystko dobrze, ale zdj wrzuć bo dawno nie wrzucałaś
Agusia Maja też śpi malutko.
też szukam jakiegoś ładnego ciepłego kocyka dla Majki ale wsio drogie co mi się podoba :dry:
Kinia nie wiem czy Cię przebiję, ale wczoraj jak wróciłam od lekarza, to przez ten dół co mnie złapał to zjadłąm opakowanie takich biedronkowych delicji na raz, a tam było 8 ciastek :( ;)
13 lata 1 tydzień temu #279514 przez adee84
Jusia masz racje z tym Zakopanem, ale u nas to nie wiem jak będzie w ogóle, szkoda, że nie da się, żebyśmy się jakoś razem zabrali, zawsze taniej by było i weselej w podróży :)
zjadłam 4 placki i mnie brzuch rozbolał :angry:
13 lata 1 tydzień temu #279516 przez angellika1
U nas spotkanie w czasie Euro odpada bo M wylosowal bilety :)
A do Zakopca mamy bardzo daleko...... calą Polskę musielibyśmy przejechać.. alke zapraszam nad morze :) I Raf sie ucieszy prawda Adee :D :D :D
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279520 przez adee84
taaaa :lol:
EDYTUJE
szczerze Wam powiem, że ja bardzo chciałam żebyśmy się spotkali np w Kazimierzu Dolnym :) tam jest klimacik i w ogóle :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279527 przez Edyta
popisalam bym z wami ale mi sie karta do internetu konczy wazne ze nadrobilam :) Kiniaa uwielbiam kinder bleno wsumie dawno nie jadlam :) eh gdzie ty to miescisz szcuplaku w sumie to sporo jesz a ja postanowilam ze jak skoncze karmic to sie biore za siebie pojde do lekarza niech mi przepisze diete i naserio zaczne stosowac wesele w pl mam w sierpniu i urlop z m juz planujemy chrzcin auto musimy wkoncu kupic oj wydatkow co nie miara wiec jak cos to nie pogniewacie sie jak nie bedzie mnie na spotkaniu :( bo ja juz zaluje ze mnie tam nie bedzie chyba ze sama z silvia pojade ale jak :( no nic nie zanudzam Adee daj placka :laugh:Edytuje :laugh: ja to mysle zebysmy sie wstrzymaly jeszcze z tym spotkaniem malo komu pasuje a dzieci jeszcze malenki moze za rok bedzie lepiej tak sadze no ale nie mnie tu decydowac ja bym wybrala jak jusia zakopane lub morze tam mozna chociaz domki wynajac i wakacje spedzic fajnie z m i dzieckiem przyjemne z pozytecznym :) widze ze tu cisza jakas nastala no nic lece zanim mnie rozlaczy postaram sie byc jutro jak kupie karte... :dry: :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #279535 przez dorotas29
Hej,ja tylko na chwilę.
Kubuś po szczepieniu, jak zwykle był dzielny,zapłakał tylko przez moment,jak pielegniarka wlożyła igłę,waży 7500 i ma 66cm. Dziękujemy za kciuki

100 lat 100 lat dla Boryska!!!!!!!!!

A ja dzisiaj odwiedzilam internistę, bo bardzo źle się czułam,ale nie będę zanudzać:
mam skierowanie do neurologa ;)
teraz prasuję, bo mam wielka stertę...

a moge prosic o przepis na to tiramisu??????Dzięki :)

Motylku- śliczna córunia i śliczna w ogóle z Was rodzinka!!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia