- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279195 przez Edyta
Hej Dziewczyny moje dziecko spi po pol godziny nie przewraca sie z brzuszka na plecy nie ida jej zabki jedyne co to chce siedziec za moja pomoca czy ja cos robie zle czy jestem zla Matka czasem wydaje mi sie ze ta Angelika bravo Dla Nikosia siedzi super domii slicznie wygladasz a Blazejek jaki maluski Martuchazarazam sprzataniem chodz nie zawsze tak mam dzis nie robie nic lensitwo na calego brak checi wogole dzis jakas bez humoru pogoda i @ nie zachecaja mnie do niczego w nocy spac nie moge a nad ranem to jak neptyk chodze no dosc tych zali trzeba sie wziasc za siebie dlugo nie pobede bo T mnie znow nawiedza codziennie ale jak narazie jest mila :dry:eh zapomniala bym o najwazniejszyn NAJLEPSZEGO DLA BORYSKAa co do parcy eh... wspolczuje wam ze musicie wracac a z drugiej strony sama bym wrocila do Mojej ale nie ma szans 3 lata siedzenia w domu nie wiem jak to zniose i czy nie zwariuje
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279201 przez domii
Edyta no wkoncu widze avatarek sliczny a to zdjecie z listopada dlatego malusi,a co do spania to wiesz pewnie u Silvii to tymczasowe chociaz Blazejek juz od jakiegos miesiaca spi tak 4 razy po 30-45minut, i nie jestes zla matka tylko cudowna powiedz mi ktorej by sie chcialo tak caly czas odciagac pokarm?a ty to robisz podziwiam Cie bo ja bym przeszla juz dawno na mm jakby Blazej nie chcial cycka,wiec nie pitol
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279209 przez Edyta
etam domii kewstia przyzwyczajenie to odciaganie ale pozatym jak widze ze wy spiewacie bawicie sie jakos z dziecmi a ja co jak sie bawic pokazuje zabawki gadam troche ale jak patrze na moje dziecko to nie widze zadnych wiekszych zmian duzo mysli i obserwuje tyle czasem protestuje jak czegos nie chce a i zaplacze jak chce sie nosic bo to uwielbia ja nawet bym chciala jej powyc troche to nie znam piosenek dla dzieci i wogole eh nie wiem co sie zemna dzieje moze mi sie juz macierzynstwo znudzilo ale jak mozna tak mowic kocham swoja corcie tylko wydaje mi sie ze ona sie przymnie nudzi a ja nie umie sie nia zajac napiszcie jakie wy sie bawicie z dziecmi moze cos wyprobuje kosilaki robie to sie smieje i jak kampac sie mowi to piszczy i jak ja nawiedzi to gada po swojemu
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279217 przez domii
Edyta ja tez pokazuje zabawki gadam robie glupie miny spiewam puszczam muzyke turlam po lozku daje na brzuszek na mate i tak w kolko dzieciom naprawde takie rzeczy wystarczaja pozniej przyjdzie czas na czytanie bajek-chociaz teraz juz mozna rysowanie itp.spokojnie nie nudzi sie,ciesz sie ze masz taka grzeczna coreczke
adee czyli jak sie idzie na 2 lata na wychowawczy to przysluguje caly urlop za 2012? bo ja juz zglupialam,mnie ksiegowa mowila ze mam sobie doliczyc 5 dni wypoczynkowego za styczen i luty poki jestem na wypoczynkowym bo to jakby za przepracowany okres
adee czyli jak sie idzie na 2 lata na wychowawczy to przysluguje caly urlop za 2012? bo ja juz zglupialam,mnie ksiegowa mowila ze mam sobie doliczyc 5 dni wypoczynkowego za styczen i luty poki jestem na wypoczynkowym bo to jakby za przepracowany okres
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279223 przez domii
Juz wiem ale sie zdziwia w pracy
www.poznaj.gofin.pl/4,gp,100344,prawo-do...kowego-w-2012-r.html wiec mam 56dni uropu wypoczynkowego za 2011 i 2012-jeszcze na wszelki wypadek zadzwonie do zusu,a jak sie im cos nie bedzie podobac to niech sami zadzwonia i spytaja
www.poznaj.gofin.pl/4,gp,100344,prawo-do...kowego-w-2012-r.html wiec mam 56dni uropu wypoczynkowego za 2011 i 2012-jeszcze na wszelki wypadek zadzwonie do zusu,a jak sie im cos nie bedzie podobac to niech sami zadzwonia i spytaja
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 1 tydzień temu #279226 przez a!gusia
hej znow
Renatka moje dziecko to chyba nigdy tyle nie spalo!wlasnie robi druga drzemke dzisiaj i to pierwsza byla 15 min na spacerze a teraz go na sile uspalam bo ten ksadz ma przyjsc..i pewnie pospi z pol godziny..ciekawe ze jednym dzieciom trzeba snu a innym nie..?
Ja sie na temat Waszych urlopo nie wypowiem bo ni emam zielnego ani bladego pojecia
Edytka moj synus tez nie siedzi, nie zabkuje juz sie nie obraca (odumial sie ) ale ja juz odpuscilam zamartwianie sie-i tak nic nie przyspiesze a tylko sie denerwowalam..trudno jak jest len to len i juz...
Renatka moje dziecko to chyba nigdy tyle nie spalo!wlasnie robi druga drzemke dzisiaj i to pierwsza byla 15 min na spacerze a teraz go na sile uspalam bo ten ksadz ma przyjsc..i pewnie pospi z pol godziny..ciekawe ze jednym dzieciom trzeba snu a innym nie..?
Ja sie na temat Waszych urlopo nie wypowiem bo ni emam zielnego ani bladego pojecia
Edytka moj synus tez nie siedzi, nie zabkuje juz sie nie obraca (odumial sie ) ale ja juz odpuscilam zamartwianie sie-i tak nic nie przyspiesze a tylko sie denerwowalam..trudno jak jest len to len i juz...
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 1 tydzień temu #279234 przez a!gusia
aaa tak w ogole to nie napisalam Wam najlepszego! otwieram dzis poczte na onecie i...mam przypomnienie o locie do Irlandi...na 14 stycznia- 2 razy!!!kur....a ja mialam jednak ten bilet!!!!!!tylko ze nie moglam go znalezc...wiec 800 zl poszlo sie je...c!ale ze mnie ciemna masa! az sie poryczalam.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279237 przez domii
agusia smutne to bo wiadomo kasa no trudno musisz jakos to przezyc,ale Ci zazdroszcze lotu i tych wyprzedazy a pytalam sie o meza jak tam lepiej sie czuje?
adee mnie wyszlo 52 ale dobre i tyle zaraz bede liczyc do kiedy to mi wypada,fajnie by tak bylo bo w luty dokladnie w walentynki konczy sie nam ubezpieczenie samochodu no i 1000 zl nie nasze
adee mnie wyszlo 52 ale dobre i tyle zaraz bede liczyc do kiedy to mi wypada,fajnie by tak bylo bo w luty dokladnie w walentynki konczy sie nam ubezpieczenie samochodu no i 1000 zl nie nasze
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej