BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279656 przez marta_szh
dorotas29 napisał:

Marta- kiedys pisałam o tej dietce, 2-krotnie stosowałam,za pierwszym razem ubyło mi 10 kg,za drugim 8

tak?? supeeeeeer :) :) :) znaczy ze działa? i ze jestes kolejna osobą, która może ja polecic? w takim razie poczytam dokladnie co i jak i ruszam bo wiem o niej dopiero od dzis

Pipin

a teraz

www.dietasouthbeach.biz.pl/
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279661 przez adee84
ja uzywam londy i jestem bardzo zadowolona :)
Marta Maja nosi 74 :)
Pippin a skad wniosek, ze chudne :unsure: :) i masz wiadomosc :P
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279664 przez dorotas29
Marta- poczytaj sobie...fajnie jest stworzyć sobie jadlospis np na 5 dni i miec zapas w lodówce. napisze tylko tyle,że ja tę dietę zmodyfikowalam pod względem wydatków i moich preferencji smakowych,bo z resztą nie wszystko można kupic w Polsce.

Kubuś nosi body- 6-9miesiąca,a pajace 6-12
13 lata 1 tydzień temu #279665 przez soniasg
Marta zaraz sobie poczytam o tej diecie. powrót do pracy zbliża się wielkimi krokami i muszę jakoś wyglądać. no i klientów będę miała więcej :P :P

Dorota a jak szybko się chudnie na tej diecie? wiem że to trochę "szczeniackie" pytanie ale ja muszę widzieć efekty w miarę szybko bo się zniechęcę
13 lata 1 tydzień temu #279666 przez marta_szh
to tak jak Karol, czasem jeszcze 68 ale juz raczej 74 mu kupujemy
13 lata 1 tydzień temu #279669 przez soniasg
Majka nosi 62-68 kruszyneczka:P
13 lata 1 tydzień temu #279672 przez beti
Pippin, myślę że możesz tej maści używać, ja Ci jutro napiszę skład tej co mi teraz przepisała, bo jutro odbieram :D ale już chyba też Asik pisała o takiej maści :)

Fifi dziś był ważony i waży 8500g (uffff...trochę zwolnił tempo :P ) a mierzy 65 cm :) wagą i główką idziemy między 90-97 centylem a wzrostem w 25 centylu, ale podobno nie mamy się czym martwić....
13 lata 1 tydzień temu #279674 przez adee84
a mnie demotywuje to, ze w kazdej diecie jest cos czego mi nie wolno jesc, wiec zadna nie jest dla mnie dobra i musze sie odchudzac jakos inaczej :dry:
Pippin dostalas pm?
13 lata 1 tydzień temu #279675 przez kiniaa
wpadlam jeszcze na chwile

Marta dieta SB jest fajna i zdrowa - na pewno zdrowsza i bezpieczniejsza niz dukana a chudnie sie ladnie. Ja stosowalam po 1 wszej ciazy i schudlam w sumie jakies 15 kg

Adee moim zdaniem za wczesnie na danonki!! tutaj w UK po 6 mcach wprowadza sie warzywa i owoce i jesli dziecko dobrze toleruje to mozna podac pelnotluste jogurty lub serki ( np.danonki ).

ja tez chetnie podietuje tylko za ostro nie moge bo karmie jeszcze, ale jesli bedziecie stosowac SB to ja sie podlacze tylko 1 faze omine i zaczne od drugiej

oki ide lulu do jutra laseczki :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #279677 przez marta_szh
soniasg napisał:

Marta zaraz sobie poczytam o tej diecie. powrót do pracy zbliża się wielkimi krokami i muszę jakoś wyglądać. no i klientów będę miała więcej :P :P

Dorota a jak szybko się chudnie na tej diecie? wiem że to trochę "szczeniackie" pytanie ale ja muszę widzieć efekty w miarę szybko bo się zniechęcę

z tego co mowila znajoma zalezy jak to zwykle przy kazdej diecie od tego ile kto ma nadwyzki tych zbednych kg

i ze ona w 2 tyg schudla 4kg ale ocenilabym ze jest osoba raczej szczupła, nadwagi nie miala na pewno a jak ktos ma wiecej cialka to zrzuci wiecej. Sonia mozemy od poniedzialku zaczac razem, bo najpierw czekaja mnie zakupy zeby miec odpowiednie produkty, nie przerazaj sie ze cos idzie wolniej bo przeciez efektu jojo miec nie chcemy!!!!!!!!!!! :)
13 lata 1 tydzień temu #279679 przez kiniaa
soniasg napisał:

ja po 1 fazie schudlam 4,5 kg a na drugiej reszte :)
13 lata 1 tydzień temu #279680 przez soniasg
no więc ja szybciutko zdecydowałam, że od poniedziałku jestem na sb :D
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279682 przez dorotas29
U mnie to było tak,że oprócz diety dużo spacerowałam i chodzilam na stepperze,dieta składa sie z trzech faz- pierwsza to zakaz owoców, wszystkiego,co ma skrobie,słodyczy itp,trwa od 2-max3tygodni,ale to przy naprawdę duzej nadwadze.A ile schudłam-nie pamiętam,bo na początku,to traci się wodę,a poźniej dobipero tłuszcz,organizm mój przyzwyczajal się do braku chlepa,ziemniakow przez 3-4 dni,w sumie straciłam te 10-8kg od polowy stycznia do końca maja.

Fifi to słusznej wagi chłopczyk,gratulujemy!
13 lata 1 tydzień temu #279684 przez Pippin
marta ok już sam fakt ze stworzył ją kardiolog do mnie przemawia tylko trza mieć kaske na specjalne żywienie :dry:

adee ehhehehehe nie wiem tak jakoś mi przyszło do głowy ostatnio pisałaś ze 60 ważysz a wcześniej pisałaś ze 6o i kilka więc chyba chudniesz..... :)
13 lata 1 tydzień temu #279685 przez marta_szh
ooo Kinia to super, mam zatem jeszcze wieksza ochote i motywacje zeby wyprobowac :) dziekuje
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia