- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279933 przez motylek
beti to ja pytałam o butelke ja mam avenu.Wszystko co podaje łyżeczką jest super jedzone,ale zależy mi żeby piła mleko z butli kiniaa narazie próbuje podawać jej herbatki i o rożnych porach ale jak jest głodna to cyc.ja jak narazie na dodaje żadnych ziół do zupek Kornelki
adee'moja nie macha roczkami ale potrafi ręką przyłożyć sobie mocno w głowe
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279939 przez happymamma
Adee, jogurt nturalny, jeśli możesz, jak najbardziej
Ja mam dekolt tak poharatany przez Jasiulka, że wyglądam jakbym miała rozstępy
Ja mam dekolt tak poharatany przez Jasiulka, że wyglądam jakbym miała rozstępy
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279947 przez dorotas29
Kubuś też szaleje, drapie mnie,ciagnie za włosy,zjada wszystko,co mu sie nawinie i" bije ".
A dzisiaj włączyłam mu piosenkę Sabriny boys boys boys - Kubuś o mało w ekran nie wszedł,oczy mu sie świeciły i machał rączkami,śmial się,a przecież tamta pani ma bardzo obfity biust,a on go zobaczył, juz wiadomo,rośnie mały duży mężczyzna
A dzisiaj włączyłam mu piosenkę Sabriny boys boys boys - Kubuś o mało w ekran nie wszedł,oczy mu sie świeciły i machał rączkami,śmial się,a przecież tamta pani ma bardzo obfity biust,a on go zobaczył, juz wiadomo,rośnie mały duży mężczyzna
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279948 przez madzia0507
No i Gwiazda wylądowała w chuście. Nawet jak śpi, to musi być blisko mamusi.
Acha! Czy któraś z was ogląda ten nowy serial na TVN "Julia"??? Bo mnie coś zaczyna wciągać. Co prawda jest to kolejny serial, w którym niezależnie od pory dnia i nocy panie są pięknie ubrane, umalowane i na szpilkach, ale za to fajnie ubrane, fajnie umalowane i w fajnych szpilkach.
Zdjęcia dzieciaczków prześliczne! Wszystkie! Oglądam, oglądam i napatrzeć się nie mogę.
Anetka, spóźnione 100 lat dla Fifiego!!!
Biedronka, gratulacje dla znajomej i Igę też witam na świecie.
Domii, a gdzie ty wogóle pracujesz??? A w pracy oczywiście będę siedziała na forum. Ale kiedy ja do tej pracy wrócę??? Chyba po Wielkanocy???
Martucha, dasz radę. Teraz jest sezon karnawałowo 0 studniówkowy, więc pazurki i makijaże są bardzo pożądaną usługą.
AAAAAAAAAAAAAAAA!!! Zapomniałam o najważniejszym. Moje dziecko zostało wczoraj zapisane do żłobka. Ale od września pójdzie dopiero, aż skończy roczek, a do tego czasu ta moja ciotka się nią zajmie. O ile uda im się ten żłobek otworzyć. A jakby tak coś poszło nie teges i nie udało im się, to powiedzieli mojemu Michałowi, że przyjmą ją... do przedszkola. Ponoć w zeszłym roku 10-cio miesięczne dziecko przyjęli.
Adee i jak po nowym odcinku Chirurgów??? Bo ja płakusiałam razem z Teddy z żalu, a potem z Meredith i Derekiem ze szczęścia.
Acha! Czy któraś z was ogląda ten nowy serial na TVN "Julia"??? Bo mnie coś zaczyna wciągać. Co prawda jest to kolejny serial, w którym niezależnie od pory dnia i nocy panie są pięknie ubrane, umalowane i na szpilkach, ale za to fajnie ubrane, fajnie umalowane i w fajnych szpilkach.
Zdjęcia dzieciaczków prześliczne! Wszystkie! Oglądam, oglądam i napatrzeć się nie mogę.
Anetka, spóźnione 100 lat dla Fifiego!!!
Biedronka, gratulacje dla znajomej i Igę też witam na świecie.
Domii, a gdzie ty wogóle pracujesz??? A w pracy oczywiście będę siedziała na forum. Ale kiedy ja do tej pracy wrócę??? Chyba po Wielkanocy???
Martucha, dasz radę. Teraz jest sezon karnawałowo 0 studniówkowy, więc pazurki i makijaże są bardzo pożądaną usługą.
AAAAAAAAAAAAAAAA!!! Zapomniałam o najważniejszym. Moje dziecko zostało wczoraj zapisane do żłobka. Ale od września pójdzie dopiero, aż skończy roczek, a do tego czasu ta moja ciotka się nią zajmie. O ile uda im się ten żłobek otworzyć. A jakby tak coś poszło nie teges i nie udało im się, to powiedzieli mojemu Michałowi, że przyjmą ją... do przedszkola. Ponoć w zeszłym roku 10-cio miesięczne dziecko przyjęli.
Adee i jak po nowym odcinku Chirurgów??? Bo ja płakusiałam razem z Teddy z żalu, a potem z Meredith i Derekiem ze szczęścia.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279952 przez beti
motylek napisał:
Aaaa...no tak, zakręciłam się... pytałam o tą butelkę, bo można jej też używać ze smoczkiem i wtedy można trochę ponaciskać na butlę, żeby mała załapała że to jak cycek i że tam jest jedzenie...
beti to ja pytałam o butelke ja mam avenu.Wszystko co podaje łyżeczką jest super jedzone,ale zależy mi żeby piła mleko z butli kiniaa narazie próbuje podawać jej herbatki i o rożnych porach ale jak jest głodna to cyc.ja jak narazie na dodaje żadnych ziół do zupek Kornelki
Aaaa...no tak, zakręciłam się... pytałam o tą butelkę, bo można jej też używać ze smoczkiem i wtedy można trochę ponaciskać na butlę, żeby mała załapała że to jak cycek i że tam jest jedzenie...
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280000 przez happymamma
Wiecie co? Śpiewam Jasiowi kołysankę, którą śpiewałam kiedyś Ali i tak za każdym razem zastanawiam się nad jej przesłaniem: "Kochał ją król, kochał ją paź (...), kochali się we troje"
Lecimy na zakupy
Lecimy na zakupy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez happymamma.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280005 przez madzia0507
Jusia, u nas w nocy to tylko mleko dajemy, rano i wieczorem kaszkę + mleko, w południe jakiś słoiczek (cały albo połowę - zależy jak Julicie posmakuje) i czasem też mleka trochę zje, jak jest bardzo głodna, no i dużo herbatki.
Beti, super, że mail dotarł. Po szpinaku??? Nawet mi nie wspominaj!!! U nas było kompletnie odwrotnie niż u ciebie!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee, bidulko, moja szwagierka ma celiakię.
Martucha albo Happymamma, a jak się nazywa to pyszszszne wino??? Bo ja odczuwam dziś potrzebę alkoholizacji.
A wiecie, że u mnie na budowie taki pan mi kładzie moje piękne płytki w salonie???
Renata Anna napisał:
Jak żeś tego dokonała??? Mów!!!
aneta2611 napisał:
Aż z ciekawości muszę luknąć.
Gwiazda mi się obudziła. Na razie położyłam ją do łóżeczka i jest teraz bardzo zajęta odgryzaniem nogi słonikowi z karuzelki, więc zrobię jej małe co-nieco i może da mi wpaść do was potem.
Acha! Filmik dla was! A ja myślałam, że strażacy, to tacy poważni ludzie.
Beti, super, że mail dotarł. Po szpinaku??? Nawet mi nie wspominaj!!! U nas było kompletnie odwrotnie niż u ciebie!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee, bidulko, moja szwagierka ma celiakię.
Martucha albo Happymamma, a jak się nazywa to pyszszszne wino??? Bo ja odczuwam dziś potrzebę alkoholizacji.
A wiecie, że u mnie na budowie taki pan mi kładzie moje piękne płytki w salonie???
Renata Anna napisał:
Dzień dobry! Aleeeeee się dzisiaj wyspałam. Celina zasnęła o 20:00 i wstała o 7:00... (bez karmienia w nocy)
Oby tak było zawsze
Jak żeś tego dokonała??? Mów!!!
aneta2611 napisał:
Kasiek właśnie oglądam Twoje zdjęcia na fb. jakiego Ty masz przystojnego MĘŻĄ
Aż z ciekawości muszę luknąć.
Gwiazda mi się obudziła. Na razie położyłam ją do łóżeczka i jest teraz bardzo zajęta odgryzaniem nogi słonikowi z karuzelki, więc zrobię jej małe co-nieco i może da mi wpaść do was potem.
Acha! Filmik dla was! A ja myślałam, że strażacy, to tacy poważni ludzie.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3