BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #279931 przez kiniaa
Dorotka no wlasnie chrzan to nawet dla niektorych doroslych jest zbyt ostry :dry: Powodzenia z tesciowa

Adee jogurt, hmmmm.... no nie wiem
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #279933 przez motylek
beti to ja pytałam o butelke :) ja mam avenu.Wszystko co podaje łyżeczką jest super jedzone,ale zależy mi żeby piła mleko z butli kiniaa narazie próbuje podawać jej herbatki i o rożnych porach ale jak jest głodna to cyc.ja jak narazie na dodaje żadnych ziół do zupek Kornelki :)
adee'moja nie macha roczkami ale potrafi ręką przyłożyć sobie mocno w głowe :laugh:
13 lata 1 tydzień temu #279939 przez happymamma
Adee, jogurt nturalny, jeśli możesz, jak najbardziej :)

Ja mam dekolt tak poharatany przez Jasiulka, że wyglądam jakbym miała rozstępy :dry: :)
13 lata 1 tydzień temu #279941 przez adee84
mnie Majka gryzie, szczypie, drapie i ciagnie za włosy, a wszystko to robi z uśmiechem na twarzy :woohoo:
13 lata 1 tydzień temu #279947 przez dorotas29
Kubuś też szaleje, drapie mnie,ciagnie za włosy,zjada wszystko,co mu sie nawinie i" bije ".

A dzisiaj włączyłam mu piosenkę Sabriny boys boys boys - Kubuś o mało w ekran nie wszedł,oczy mu sie świeciły i machał rączkami,śmial się,a przecież tamta pani ma bardzo obfity biust,a on go zobaczył, juz wiadomo,rośnie mały duży mężczyzna :laugh:
13 lata 1 tydzień temu #279948 przez madzia0507
No i Gwiazda wylądowała w chuście. Nawet jak śpi, to musi być blisko mamusi. :dry: :dry: :dry:

Acha! Czy któraś z was ogląda ten nowy serial na TVN "Julia"??? Bo mnie coś zaczyna wciągać. Co prawda jest to kolejny serial, w którym niezależnie od pory dnia i nocy panie są pięknie ubrane, umalowane i na szpilkach, ale za to fajnie ubrane, fajnie umalowane i w fajnych szpilkach. :) :) :)

Zdjęcia dzieciaczków prześliczne! Wszystkie! :) Oglądam, oglądam i napatrzeć się nie mogę. :)

Anetka, spóźnione 100 lat dla Fifiego!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Biedronka, gratulacje dla znajomej i Igę też witam na świecie. :)

Domii, a gdzie ty wogóle pracujesz??? A w pracy oczywiście będę siedziała na forum. Ale kiedy ja do tej pracy wrócę??? Chyba po Wielkanocy???

Martucha, dasz radę. Teraz jest sezon karnawałowo 0 studniówkowy, więc pazurki i makijaże są bardzo pożądaną usługą. :)

AAAAAAAAAAAAAAAA!!! Zapomniałam o najważniejszym. Moje dziecko zostało wczoraj zapisane do żłobka. Ale od września pójdzie dopiero, aż skończy roczek, a do tego czasu ta moja ciotka się nią zajmie. O ile uda im się ten żłobek otworzyć. A jakby tak coś poszło nie teges i nie udało im się, to powiedzieli mojemu Michałowi, że przyjmą ją... do przedszkola. Ponoć w zeszłym roku 10-cio miesięczne dziecko przyjęli. :unsure: :unsure: :unsure:

Adee i jak po nowym odcinku Chirurgów??? Bo ja płakusiałam razem z Teddy z żalu, a potem z Meredith i Derekiem ze szczęścia.
13 lata 1 tydzień temu #279952 przez beti
motylek napisał:

beti to ja pytałam o butelke :) ja mam avenu.Wszystko co podaje łyżeczką jest super jedzone,ale zależy mi żeby piła mleko z butli kiniaa narazie próbuje podawać jej herbatki i o rożnych porach ale jak jest głodna to cyc.ja jak narazie na dodaje żadnych ziół do zupek Kornelki :)
adee'moja nie macha roczkami ale potrafi ręką przyłożyć sobie mocno w głowe :laugh:

Aaaa...no tak, zakręciłam się... :P pytałam o tą butelkę, bo można jej też używać ze smoczkiem i wtedy można trochę ponaciskać na butlę, żeby mała załapała że to jak cycek i że tam jest jedzenie...
13 lata 1 tydzień temu #279961 przez adee84
Madzia, ja nie płakałam, ja wyłam ;) ;)
fajnie, że udało się z tym żłobkiem :)
13 lata 1 tydzień temu #279997 przez adee84
Happymama a jogurt mi się nie zważy w piekarniku?
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280000 przez happymamma
Wiecie co? Śpiewam Jasiowi kołysankę, którą śpiewałam kiedyś Ali i tak za każdym razem zastanawiam się nad jej przesłaniem: "Kochał ją król, kochał ją paź (...), kochali się we troje" :ohmy: :silly:

Lecimy na zakupy :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #280005 przez madzia0507
Jusia, u nas w nocy to tylko mleko dajemy, rano i wieczorem kaszkę + mleko, w południe jakiś słoiczek (cały albo połowę - zależy jak Julicie posmakuje) i czasem też mleka trochę zje, jak jest bardzo głodna, no i dużo herbatki.

Beti, super, że mail dotarł. Po szpinaku??? Nawet mi nie wspominaj!!! U nas było kompletnie odwrotnie niż u ciebie!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adee, bidulko, moja szwagierka ma celiakię. :( :( :(

Martucha albo Happymamma, a jak się nazywa to pyszszszne wino??? Bo ja odczuwam dziś potrzebę alkoholizacji. :laugh: :laugh: :laugh:

A wiecie, że u mnie na budowie taki pan mi kładzie moje piękne płytki w salonie??? :) :) :)

Renata Anna napisał:

Dzień dobry! Aleeeeee się dzisiaj wyspałam. Celina zasnęła o 20:00 i wstała o 7:00... (bez karmienia w nocy)
Oby tak było zawsze :lol:

Jak żeś tego dokonała??? Mów!!!

aneta2611 napisał:

Kasiek właśnie oglądam Twoje zdjęcia na fb. jakiego Ty masz przystojnego MĘŻĄ :ohmy: :ohmy: :laugh: :blush: :blush:

Aż z ciekawości muszę luknąć. :laugh: :laugh: :laugh:

Gwiazda mi się obudziła. Na razie położyłam ją do łóżeczka i jest teraz bardzo zajęta odgryzaniem nogi słonikowi z karuzelki, więc zrobię jej małe co-nieco i może da mi wpaść do was potem. :)

Acha! Filmik dla was! A ja myślałam, że strażacy, to tacy poważni ludzie. :lol: :lol: :lol: :silly: :silly: :silly:
13 lata 1 tydzień temu #280024 przez adee84
Madzia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: padłam :lol: :lol: a Twojego Michała am nie było :silly: :silly:
13 lata 1 tydzień temu #280031 przez a!gusia
Adee moj m nazywa ostatnio Jurka tarzan...wiesz dlaczego?bo sie bike po brzuszku :)

mialo mnie juz do wieczora nie byc ale jak zyc bez Was?jak zyc?
13 lata 1 tydzień temu #280036 przez adee84
bez nas nydyrydy :lol: :lol:
13 lata 1 tydzień temu #280041 przez motylek
Madzia :laugh: ja męża też mam strażaka :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama