- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280046 przez marta_szh
Madzia ja ogladam julie wlasnie teraz bo o 18.00 ogladam pierwsza milosc na polsacie juz od paru lat wiec lulie tylko na tvnplayer i niby spoko serial chociaz ta m.zmuda mnie jakos tak bardzo irytuje.
super ze celinka tak ladnie spała
super ze celinka tak ladnie spała
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280062 przez madzia0507
Jestem! Julita nakarmiona, znowu leży w łóżeczku. Ubrałam jej skarpetki z grzechotkami, więc teraz leży, kopie i sprawdza, które zwierzątko z karuzeli wydaje ten dźwięk.
A to moja Gwiazda pewnego pięknego dnia o poranku:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorotka, Julita mi też tak zrobiła, jak zobaczyła pilot od telewizora.
No a poza tym koniecznie chce siedzieć albo stać. Acha! A na bujaczku jakoś tak jej się ostatnio podoba, jak ją odwrotnie sadzam, czyli stopy ma na oparciu.
Domii, piękna jak zawsze. Jak to dobrze, że nie tylko ja mam dziwaczne sny! Ulżyło mi, naprawdę.
Martucha, 100 lat dla Boryska! Też spóźnione niestety.
Mój mąż to cały czas protestuje, bo on na tych kontrolach to jest prze ch** na płaskie dachy. Co rusz to jakiś donos na niego piszą, bo wcześniejszy prewentysta sobie olewał kontrole i zawsze było wszystko git. A teraz nagle okazuje się, że wcale nie jest tak kolorowo i zgodnie z przepisami. Ale komendant mówi, że dobrze robi tępiąc wszelkie zaniedbania i ma zaprowadzić porządek w powiecie.
Ostatnio dostał pismo od komendanta wojewódzkiego, że ma skontrolować wszystkie przedszkola i poszedł do starostwa z prośbą o wykaz wszystkich przedszkoli w powiecie. I wiecie co zrobili??? Wypisali mu tylko połowę budynków, no bo druga połowa pewnie funkcjonuje niezgodnie z przepisami. I myśleli, że mają do czynienia z idiotą, który się nie zorientuje co zrobili.
Martucha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Motylek, dzień dobry! Śliczna Kornelka! To chrzcinowy tort???
Agusia, a byłam u lekarza z małżem??? Przepisałby mu zastrzyki przeciwbólowe i przeciwzapalne.
A to moja Gwiazda pewnego pięknego dnia o poranku:
Dorotka, Julita mi też tak zrobiła, jak zobaczyła pilot od telewizora.
No a poza tym koniecznie chce siedzieć albo stać. Acha! A na bujaczku jakoś tak jej się ostatnio podoba, jak ją odwrotnie sadzam, czyli stopy ma na oparciu.
Domii, piękna jak zawsze. Jak to dobrze, że nie tylko ja mam dziwaczne sny! Ulżyło mi, naprawdę.
Martucha, 100 lat dla Boryska! Też spóźnione niestety.
Mój mąż to cały czas protestuje, bo on na tych kontrolach to jest prze ch** na płaskie dachy. Co rusz to jakiś donos na niego piszą, bo wcześniejszy prewentysta sobie olewał kontrole i zawsze było wszystko git. A teraz nagle okazuje się, że wcale nie jest tak kolorowo i zgodnie z przepisami. Ale komendant mówi, że dobrze robi tępiąc wszelkie zaniedbania i ma zaprowadzić porządek w powiecie.
Ostatnio dostał pismo od komendanta wojewódzkiego, że ma skontrolować wszystkie przedszkola i poszedł do starostwa z prośbą o wykaz wszystkich przedszkoli w powiecie. I wiecie co zrobili??? Wypisali mu tylko połowę budynków, no bo druga połowa pewnie funkcjonuje niezgodnie z przepisami. I myśleli, że mają do czynienia z idiotą, który się nie zorientuje co zrobili.
Martucha
Motylek, dzień dobry! Śliczna Kornelka! To chrzcinowy tort???
Agusia, a byłam u lekarza z małżem??? Przepisałby mu zastrzyki przeciwbólowe i przeciwzapalne.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez madzia0507.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280104 przez Renata Anna
Hej
Nadrobiłam Was i teraz ryczę ze śmiechu
Madzia ja nic nie zrobiłam... ona po prostu sama z siebie tak spała. Ale dzisiejszej nocy nie powtórzyła tego manewru. A szkoda.
Motylek masz prześliczną córeczkę...
Asik ale ten Twój Szymuś to pojętny chłopak...
Adee fajny pomysł ze skype Szukaj mnie pod
Nadrobiłam Was i teraz ryczę ze śmiechu
padłamGówno w papierku to moim zdaniem idealny prezent dla teściowej na dzień babci.
Madzia ja nic nie zrobiłam... ona po prostu sama z siebie tak spała. Ale dzisiejszej nocy nie powtórzyła tego manewru. A szkoda.
Motylek masz prześliczną córeczkę...
Asik ale ten Twój Szymuś to pojętny chłopak...
Adee fajny pomysł ze skype Szukaj mnie pod
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
renia.skora
Bełchatów
Bełchatów
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280105 przez Hania
Hejka:)
madzia, słyszalam o lyżeczkach ale nie weidzialam, ze maja one związek z pierwszymo ząbkami
a topek to nocnik
a filmik ze strażakami powalający!!!!
Asik, na co Ty wchodzisz?
i kolejna powalająca kolęda!
Wróciłam z zakupów w czasie jazdy otwarły się drzwi od strony pasażera, dobrze, ze mi zakupy nie wyleciały bo z tego wstydu na pewno nie zaczęłabym ich zbierać.
madzia, słyszalam o lyżeczkach ale nie weidzialam, ze maja one związek z pierwszymo ząbkami
a topek to nocnik
a filmik ze strażakami powalający!!!!
Asik, na co Ty wchodzisz?
i kolejna powalająca kolęda!
Wróciłam z zakupów w czasie jazdy otwarły się drzwi od strony pasażera, dobrze, ze mi zakupy nie wyleciały bo z tego wstydu na pewno nie zaczęłabym ich zbierać.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280134 przez Renata Anna
Szymuś jak ty już pięknie siedzisz !!!!!!!!
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280142 przez Renata Anna
Celina się obudziła. Jadę podrzucić ją mamusi i spadam na ZAKUPY HAHAHAHAHAHA seseseses
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280150 przez motylek
Szymonek jak już fajne siedzi
jak dziecko samo chce siedzieć to jak najbardziej może najgorsze jest np.obkładanie dziecka poduszkami żeby siedziało.
jak dziecko samo chce siedzieć to jak najbardziej może najgorsze jest np.obkładanie dziecka poduszkami żeby siedziało.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez motylek.
Moderatorzy: ilona