BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #280465 przez Renata Anna
Jestem jestem....

Kupiłam: farbę do włosów, puder w kremie, herbatkę dla Celinki, wodę mineralną :lol: 2 jogurty, piwo, 2 bruliony, ser żółty, pieczarki, chusteczki nawilżane... i takie tam inne pierdoły. Jak wyszłam z Celiną to było spokojnie, ale za jakąś minutę tak zaczął u nas grad napierdzielać, że jak dotarłam do mamy to miałam zbitą twarz tymi lodowymi kuleczkami. Aż cała czerwona byłam. Makijaż poszedł się je*ać, ułożone włosy też... więc na miasto wyszłam jak sierota jakaś...

Adee i Asik już Was mam na skype. Nie mogę się doczekać kiedy sobie pogadamy :lol:
Kasiek a może coś ze srebra... jakiś łańcuszek z przywieszką...
Madzia czemu ukrywasz Julitkę przed nami ?
Happymamma Opis akcji z kaszką powala :)
Asik Horror najlepszy na relax... Ja najbardziej się boję Laleczki Chucky... :huh:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #280466 przez adee84
Asik ja też musze sobie znalezc zastepstwo bo na to mnie nie stac, ale poki mialam w domu wsie skladniki to robie II ture babeczek i na tym koniec, jutro obiad z niczego i laba hehe.
Boze jak ja sie nudze dzisiaj :dry: :dry: a tu jeszcze pusto, wszystkie pouciekalyscie :(
ja ZIELONEJ MILI juz nie ogladam tyle co ja sie na niej owylam to mi starczy za wszystkie inne filmy ;)
13 lata 1 tydzień temu #280473 przez a!gusia
ja jestem bo dziecie uspalam :) ogladalam na dobre i na zle i sie pobeczalam na koncu :(
13 lata 1 tydzień temu #280481 przez a!gusia
zaraz ide spac bo jutro od rana pakowaie itd...wielka wyprawa :)
13 lata 1 tydzień temu #280482 przez Renata Anna
Adee .............. JA JESTEM!!! :lol: :lol:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280494 przez jusia
Heeeej ja tez juz jestem :)
Adee kurcze nie pomoge, Madzia by lepiej wiedziała z tymi ziołami...
Asik no to ładnie Szymek daje czadu, takie małe te nasze dzieci a juz świrują :laugh: :laugh: :laugh:
Ja zielonej mili tez juz nie ogladam, znam na pamiec :)
Happymamma no to ja tak miałam dzisiaj z obiadkiem...kupiłam nawet taki fajny śliniak z rekawami :) a i tak sie jedzenie pod spód dostało :)
a ja mam do was pytanie jak czesto dajecie pic dzieciom?? bo ja do tej pory nie dawałam, tylko cyc na picie, ale chyba czas zaczac dawac i co?? chcialabym nauczyc małą pic wode, bo te herbatki sa słodzone ;)
Beti juz choinke skłądasz???? my do lutego chyba zostawimy...
Agusia miłej podróży!! długo w IR zostajesz??

a tak wogole moja mała padła...ok 21 sie przebudzila z płączem no to poszłam i stwierdzilam no to kąpiel, M szykował a ja ją karmiłąm cycem, bo karmie rpzed i po kąpieli i potem do odbicia a ona nawet oczu nie otworzyła a przy odbiciu to położyłą głowe na moim ramieniu i spi dalej...wiec ją odłożyłam... :huh:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280500 przez adee84
Renatko :kiss:
a moja kocica znów chce sie jutać :angry: :dry:
Agusia wracaj do nas szybko :)
A Angellika to gdzie?w pokera gra?
Anetka tez coś znikła :unsure:
a wiecie co powiedział Raf, jak mu powiedziałam, że będziemy gadać na skypie?
"to ja się wyprowadzam" :lol: :lol: :lol:
13 lata 1 tydzień temu #280505 przez Renata Anna
Jusia ja czasami staram się napić Celinę, bo pielęgniarka środowiskowa powiedziała, że powinnam, ponieważ ogrzewanie wysusza i dziecko może przez to się odwodnić. Daję Celice herbatki z hippa Najbardziej lubi malinową z dziką różą (chyba taka)... Ale mało wypija.. może tak z 40 ml. dziennie... Widocznie więcej nie potrzebuje skoro odpycha butelkę.

Ja też Zieloną milę znam na pamięć... ale mimo wszystko to bardzo fajny film...
13 lata 1 tydzień temu #280511 przez Renata Anna
Adee powiedz Rafowi, że z nim też chętnie pogadam...
A ta Twoja kocica to jakaś nienasycona....
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280515 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280517 przez jusia
acha...kurcze a ja do tej pory nic jej nigdy do picia nie dałam...:(
ja sie chyba zaczynam gubic w tym karmieniu i wszystkim z dzieckiem :( mam gorszychaos niz przed tym 4 miesiącem... szkoda ze mama mi nie pomaga w tym wsyzstkim :(

Adee kurcze ja kiedys miałam skypa ale nie pamietam jaki login i hasło, chyba nigdy go nie używałam :blush: musze odgrzebać...

niom kocica wyposzczona, znajdz jej kocurka i bedziesz miałą spokój w domu :laugh:

Asik nie wiem czy pisałam ale Szymek superowo siada jak należy :) hihihihi a horrory tez kiedys lubiłam, dopóki nie obejrzałam klątwy... bleee
13 lata 1 tydzień temu #280533 przez Renata Anna
Asik to nie dla mnie... Ja mam arachnofobię. Panicznie boję się pająków...
Jusia gdyby coś było nie tak, to dziecko dało by Ci znać płaczem. Nie martw się. Na pewno wszystko jest ok skoro karmisz piersią... A czemu masz żal do mamy???
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280534 przez adee84
ja horrory uwielbiam, a dziś na jakiejś stronce dla małolat trafiłam na ranking tych co wchodzą na ekrany w tym roku, będzie co oglądać :lol: :lol:
Renatka ale Celina ma zielone oczy :) :) i też się panicznie boję pająków, nie tylko zresztą ;)
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280549 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #280555 przez angellika1
Jestem jestem w pokerka moze wieczorkiem ;)

No widzę ze Wy macie to samo o czym pisalam kilka tygodni temu - ze Niki z butelki nie chce jeść :D No co ja nie robie śpiewam tańcze gram na gitarze lepie garnki o On NIC :) ale powaznie to na niego dziala to jak go wezmę na ręce wlączę kolysankę dam smoczka i za chwile tego smoczka podmienie z butelką aha i jeszcze musze mu do uszka spiewać :)

DAJCIE MI NAZWE JAKIEGOS HORRORU!! ale ja lubie takie psychologiczne nie jakies tam krwawe pily mechaniczne :(
Najlepszy jaki oglądalam to DOM ROŻY on jest w 2 częściach jak zaczeliśmy go ogladac o 23 to dkonczylismy nad ranem :)
Bardzo tez mi sie podobal ... mmmmyy zapomnialam a i teraz bede miala myslówkę. Moze wiecie o tych dzieciach i matce co mieszkają w domu a na koncu okazuje sie ze oni nie zyją....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia