BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #280564 przez adee84
Angellika INNI to ten co piszesz :) extra jest :)
ja lubię TOŻSAMOŚĆ z johnem cusackiem, oglądałam z 10 razy, taki bardziej thriler psych., DOM RÓŻY też oglądałam :) podobał mi się też DOM NA NAWIEDZONYM WZGÓRZU, zresztą mam na dysku chyba ze 20 różnych horrorów :woohoo:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #280571 przez angellika1
tak tak tak tak tak INNI zajefajny film
zaraz sobie poszukam na ekinie tych co piszesz :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280577 przez angellika1
o czym jest TOŻSAMOŚĆ?
A sierocinie c ogladalas
13 lata 1 tydzień temu #280579 przez Renata Anna
Angellika "Inni"
Adee Celina ma teraz oczy nijakie, ale będzie miała moje brązowe, bo już pod światłem widać, że od źrenic rozchodzi jej się brąz. Na zdjęciach niestety nie ma tego efektu. Czytałam, że koło 6 miesiąca albo i 7 tęczówka przybiera właściwą barwę.

Kurcze muszę uciekać, bo M marudzi, że zamiast z nim spędzać wieczór to do kompa polazłam.
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: KOCHAM WAS WSZYSTKIE !!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

DOBRANOC MISIACZKI KOLOROWE!!
13 lata 1 tydzień temu #280595 przez jusia
Adee na FB wrzucilas link modny dziudzius :) fajne rzeczy sa i tanie :) zamowilam WIkusi chyba z 9 ciuszkow i wsumie zaplace 100 zł gdzie w sklepie firmowym pewnie jeden spioch by mnie tyle kosztował :) więc od razu humorek mi si epoprawił :)

Wiki tez tak jak Celinka ma nijakie ale bedzie braz :) a ja czytałam ze nawet do roku moze sie kolor kształtowac :)

filmow nie polece bo horrorow nie ogladam :) ja lubie fantastyk ei komedie :)
13 lata 1 tydzień temu #280597 przez adee84
My Ciebie też kochamy Renatko :kiss: :kiss: :kiss:
Angellika o kolesiu, który, oj nie będę misać, bo Ci zepsuję film.
a i NR 23
13 DUCHÓW też fajny, tylko ten właśnie i ten DOM... to takie horrory horrory nie psych ale też fajne :)
13 lata 1 tydzień temu #280600 przez angellika1
nr 23 zajeb..ty film ;)
a POKÓJ 48 WIDZIALAS
13 lata 1 tydzień temu #280603 przez jusia
Renata Anna napisał:

Asik to nie dla mnie... Ja mam arachnofobię. Panicznie boję się pająków...
Jusia gdyby coś było nie tak, to dziecko dało by Ci znać płaczem. Nie martw się. Na pewno wszystko jest ok skoro karmisz piersią... A czemu masz żal do mamy???

ja tez sie pajakow boje...bleee a u mojej mamy sa takie wielkie czarne...M jak butem zabił to słyszał jak zachrzesciło :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: m a s a k r a !!!!!
jak whcodze do piwnicy to tylko lookam po scianach czy nic do mnie nie biegnie :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #280605 przez adee84
Angellika tylko zwróć uwagę bo śa dwa filmy o tym tytule, mi chodzi o IDENTITY, chociaż ten drugi też jest dobry i jeszcze UPROWADZONA a z komedii TO TYLKO SEX z mila kunis i justinem timberlakiem :)
13 lata 1 tydzień temu #280608 przez angellika1
Adee to ten ktory obudzil sie po wypadku....??
13 lata 1 tydzień temu #280612 przez adee84
Jusia :kiss: :kiss: :kiss:
Angellika widziałam, świetny film :)
nie to o kilku ludziach, którzy muszą zamieszkać w jednym motelu bo coś tam się zrobiło, a ten co się obudził po wypadku to jest UNKNOWN ale też dobry :)
13 lata 1 tydzień temu #280617 przez angellika1
no to wlaczylismy.... (mam nadzieje ze nie zasne bo ostatnio na wszystkich filmach zasypiam) ;)
13 lata 1 tydzień temu #280618 przez beti
Jusia, nasza choinka to już łysawa była i nas denerwowały te igły wszędzie...gdyby nie to to ja też bym chciała do lutego mieć choinkę :)

A
le horrorowo się zrobiło :) ja też lubię i też najbardziej psychologiczne :)
13 lata 1 tydzień temu #280625 przez adee84
a lubię też hiszpańskie horrory i nie tylko. ost oglądaliśmy CELA 211 bardzo dobry film :)
Beti, miałam Cię pytać ost, jak idzie rehabilitacja? postępy są?
13 lata 1 tydzień temu #280630 przez angellika1
a ja lubie japonskie krąg albo dark water
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży