- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #280702 przez angellika1
Asik to Polecam ten wczorajszy
A szósty zmysl hmmm rewelacja najbardziej podoba mi sie scane : I SEE DEAD PEOPLE - maly świetnie zagral
A szósty zmysl hmmm rewelacja najbardziej podoba mi sie scane : I SEE DEAD PEOPLE - maly świetnie zagral
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280728 przez Pippin
A WIEC MOJE DZIECKO NIE ROBI KUPY JUZ 4 DZIEŃ CO MAM ZROBIC??????BO SIE MARTWIĘ????
po cześci nadrobiłam i takkk
nei cierpie horrorów ale psychologiczne to już tak bardzo lubie milczenie owiec zieloną milę tez już na pamięć znam laleczka chucky wiesz Asik jak ja sie tego bałam masakra do dziś mam fobie na jej punkcie priscilla królowa pustyni- film o transwestytach bardzo fajny i trans ameryka również o wspomnianych etz fajny...tzn ciekawy kwiat pustyni też polecam
i lubię sie odmużdżać przy komediach typu harold i kumar
a ostatnio też oglądałam to tylko seks fajne
i oczywiscie władca pierscieni mogłabym 24/h
ja nie dopajam na razie małego od czasu do czasu dam troszkę herbatki koperkowej i to wszystko
agusia udanej wyprawy
i fajnie ze ktoś jednak tęskni
po cześci nadrobiłam i takkk
nei cierpie horrorów ale psychologiczne to już tak bardzo lubie milczenie owiec zieloną milę tez już na pamięć znam laleczka chucky wiesz Asik jak ja sie tego bałam masakra do dziś mam fobie na jej punkcie priscilla królowa pustyni- film o transwestytach bardzo fajny i trans ameryka również o wspomnianych etz fajny...tzn ciekawy kwiat pustyni też polecam
i lubię sie odmużdżać przy komediach typu harold i kumar
a ostatnio też oglądałam to tylko seks fajne
i oczywiscie władca pierscieni mogłabym 24/h
ja nie dopajam na razie małego od czasu do czasu dam troszkę herbatki koperkowej i to wszystko
agusia udanej wyprawy
i fajnie ze ktoś jednak tęskni
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 dni temu przez Pippin.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280733 przez Pippin
no własnie a propos siedzenia to tego maego na górze juz sadzają w wózku ale on jako tako sam niesiedzi tylko z podparciem więc też nie dobrze.......ale ja sie nie wychylam bo co ja tam wiem..... to tak a propos wcz posty Asik
a propos tego ze dziecko nie chce pić z butelki - moja bratanica tez nie chciała i od razu na kubek nie kapek przeszła nie ma się czym martwić
a propos tego ze dziecko nie chce pić z butelki - moja bratanica tez nie chciała i od razu na kubek nie kapek przeszła nie ma się czym martwić
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280735 przez a!gusia
Pippin a Ty jeszcze cycem karmisz nie?
to nie musimy dopajac...a co do kupy..jeszcze spoko jak nie widzisz zeby sie meczyl to jest ok nawet do tygodnia ale jak cos to mozesz mu dac sloiczek gerbera jablka z suszona sliwka po 4 mies albo same sliwki po 5 mies ale on juz ma prawie 5 mies...np pol sloiczka..na Jurka juz nawet te jablka ze sliwka dzialaja
albo czopek...?
Pippin ja wlasnie kupuje kubek niekapek bo Jerzyk butelki tez nie toleruje...
to nie musimy dopajac...a co do kupy..jeszcze spoko jak nie widzisz zeby sie meczyl to jest ok nawet do tygodnia ale jak cos to mozesz mu dac sloiczek gerbera jablka z suszona sliwka po 4 mies albo same sliwki po 5 mies ale on juz ma prawie 5 mies...np pol sloiczka..na Jurka juz nawet te jablka ze sliwka dzialaja
albo czopek...?
Pippin ja wlasnie kupuje kubek niekapek bo Jerzyk butelki tez nie toleruje...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 dni temu przez a!gusia.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280738 przez Kasiek
Hej
Pippinek ja tesknie tez i wladca pierscieni uwielbiam jak jeszcze Igi nie bylo to sobie zapodawalam, rozsiadalam sie pod kolderka, herbatka i namietnie ogladalam do poznej nocy m to zawsze jeczal jak to ogladalam bo on nie przepada za tym filmem teraz jak lecial to nie obejrzalam do konca bo musialam spac isc
A horrory tez kocham
Edytka fajnie ze sie dogadalyscie
Agusia na pewno lotniska dzialaja, wiatr juz osłabł wiec głowka do góry
Asik ale Szymek ma klawiature Wczoraj pokazalam m fotke jak Szymus siedzi a on do mnie "no pokaz mi blizej tego czaderskiego ancymona"
NIE MA DOMII???
i ide sprzatac bo dom zapuscilam przez pare dni
a kubek niekapek kupujecie ten z miekkim ustnikiem?? bo tez sie przymierzam
Pippinek ja tesknie tez i wladca pierscieni uwielbiam jak jeszcze Igi nie bylo to sobie zapodawalam, rozsiadalam sie pod kolderka, herbatka i namietnie ogladalam do poznej nocy m to zawsze jeczal jak to ogladalam bo on nie przepada za tym filmem teraz jak lecial to nie obejrzalam do konca bo musialam spac isc
A horrory tez kocham
Edytka fajnie ze sie dogadalyscie
Agusia na pewno lotniska dzialaja, wiatr juz osłabł wiec głowka do góry
Asik ale Szymek ma klawiature Wczoraj pokazalam m fotke jak Szymus siedzi a on do mnie "no pokaz mi blizej tego czaderskiego ancymona"
NIE MA DOMII???
i ide sprzatac bo dom zapuscilam przez pare dni
a kubek niekapek kupujecie ten z miekkim ustnikiem?? bo tez sie przymierzam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 dni temu przez Kasiek.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280743 przez Pippin
agusia no własnie mieszkam na takim zadupiu ze nie ma słoiczków w ogóle jakichkolwiek do kupienia!!! ale daje mu od kilku dni jabłko i nic nie działa dałam rumianku wczoraj przedwczoraj i nic tak karmię cycem
i nie wiem czy się nei męczy bo niespokojny jest ale od czego to już sama nie mam pojęcia
Haniu moze już ząbki
Kasiek reeaallyyyy???
w ogóle happymama czaderska kolysanka
madzia fajna dieta a jak sie ją stosuje?
hahaha Asik rowalił mnie na dobre Twój wypadnięty dysk hahahhahahah
"No a my, pełni nadziei i wiary, podjęliśmy się dzisiaj próby podania Jasiowi pierwszej w jego życiu kaszki. Uzbrojeni w śliniak i aparat fotograficzny, przystąpili my do czynności karmiennnych. Tata usadowił syna na kolankach. Mama podaje pierwszą łyżeczkę, siostra strzela fotę. Jasio otwiera buźkę, zasysa kaszę, mama cieszy michę, tata pęka z dumy, siostra strzela fotę. W tej samej chwili Jasio wypluwa co zassał prosto w mamę, tatę, siostrę, aparat i wszystko, co tam jeszcze się napatoczyło Następnie zamyka paszczękę, odwraca główkę i na widok kolejnej łyżeczki, prawie że daje się słyszeć stanowcze "nie ma mowy!" No cóż... albo próbujemy dalej albo dalej czekamy
umarłam umarłam ze śmiechy happymama możesz czuć się winna
i nie wiem czy się nei męczy bo niespokojny jest ale od czego to już sama nie mam pojęcia
Haniu moze już ząbki
Kasiek reeaallyyyy???
w ogóle happymama czaderska kolysanka
madzia fajna dieta a jak sie ją stosuje?
hahaha Asik rowalił mnie na dobre Twój wypadnięty dysk hahahhahahah
"No a my, pełni nadziei i wiary, podjęliśmy się dzisiaj próby podania Jasiowi pierwszej w jego życiu kaszki. Uzbrojeni w śliniak i aparat fotograficzny, przystąpili my do czynności karmiennnych. Tata usadowił syna na kolankach. Mama podaje pierwszą łyżeczkę, siostra strzela fotę. Jasio otwiera buźkę, zasysa kaszę, mama cieszy michę, tata pęka z dumy, siostra strzela fotę. W tej samej chwili Jasio wypluwa co zassał prosto w mamę, tatę, siostrę, aparat i wszystko, co tam jeszcze się napatoczyło Następnie zamyka paszczękę, odwraca główkę i na widok kolejnej łyżeczki, prawie że daje się słyszeć stanowcze "nie ma mowy!" No cóż... albo próbujemy dalej albo dalej czekamy
umarłam umarłam ze śmiechy happymama możesz czuć się winna
Moderatorzy: ilona