BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 6 dni temu #280702 przez angellika1
Asik to Polecam ten wczorajszy :)
A szósty zmysl hmmm rewelacja :) najbardziej podoba mi sie scane : I SEE DEAD PEOPLE - maly świetnie zagral :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 dni temu #280703 przez Hania
witam:)

Asik, u nas też biał. Szymus ma wypas kompa :laugh:
angellika, ja też lubie horrory :)
wlaczylam fifikowi marsz turecki klsyke a w międzyczasie znlazlam marsz w wersji rockowej. :) ;)
13 lata 6 dni temu #280704 przez Pippin
kurcze nie mam na nic czasu co siadam i zaczynam Was czytać mały zaczyna płakac :S urwanie głowy jak zaśnie to Was nadrobię a tymczasem witam się ;) dzień dobry wiem ze nikt za mną nie teskni ale ja za Wami tak :lol:
13 lata 6 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280709 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 dni temu #280713 przez Hania
Asik napisał:

Pippin jak ja zawinę kiecę i wpadnę tam do Was to Ci natłukę aż będzie furczało :P jak nie tęskni jak tęskni :P
Współczuję Ci z Tośkiem ... kurcze co mnie czekaaaaa ... :*

To jest nas dwie! :P
13 lata 6 dni temu #280717 przez a!gusia
hej
jestem ale zaraz znikam :)
slyszalyscie o tym statku? masakra ile kasy poszlo na dno...
u nas bialo i oczywiscie sie martwie co z lotem a na stronie lotniska nic nie pisze...
13 lata 6 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280726 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280728 przez Pippin
A WIEC MOJE DZIECKO NIE ROBI KUPY JUZ 4 DZIEŃ CO MAM ZROBIC??????BO SIE MARTWIĘ????
po cześci nadrobiłam i takkk
nei cierpie horrorów :dry: ale psychologiczne to już tak :) bardzo lubie milczenie owiec :) zieloną milę tez już na pamięć znam :) laleczka chucky wiesz Asik jak ja sie tego bałam masakra :huh: do dziś mam fobie na jej punkcie :lol: priscilla królowa pustyni- film o transwestytach bardzo fajny i trans ameryka również o wspomnianych etz fajny...tzn ciekawy :) kwiat pustyni też polecam
i lubię sie odmużdżać przy komediach typu harold i kumar :)
a ostatnio też oglądałam to tylko seks :) fajne :)
i oczywiscie władca pierscieni mogłabym 24/h :lol: :lol: :lol:
ja nie dopajam na razie małego od czasu do czasu dam troszkę herbatki koperkowej i to wszystko
agusia udanej wyprawy :kiss:

i fajnie ze ktoś jednak tęskni :blush: :)
13 lata 6 dni temu #280729 przez a!gusia
Asik z Katowic lece...wiec jeszcze musze dojechac...ach zawsze mam takie swietne pomysly zamiast siedziec w domu na d.... to mi sie wycieczek zachciewa..
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280731 przez Pippin
agusia jesteś obyta w swiecie ciesz się :)

a ja dalej u rodziców :lol:
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280733 przez Pippin
no własnie a propos siedzenia to tego maego na górze juz sadzają w wózku ale on jako tako sam niesiedzi tylko z podparciem więc też nie dobrze.......ale ja sie nie wychylam bo co ja tam wiem..... :dry: to tak a propos wcz posty Asik :lol:

a propos tego ze dziecko nie chce pić z butelki - moja bratanica tez nie chciała i od razu na kubek nie kapek przeszła :) nie ma się czym martwić :)
13 lata 6 dni temu #280734 przez Hania
agusia, udanej podróży:)
pippin, czytalam książkę "kwiat pustyni" i od razu przypomniala mi się jeszcze jedna książka" okaleczona" piękna!
fifi też jakiś marudny :dry: ząbki, skok a może pogoda.. :unsure:
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280735 przez a!gusia
Pippin a Ty jeszcze cycem karmisz nie?
to nie musimy dopajac...a co do kupy..jeszcze spoko jak nie widzisz zeby sie meczyl to jest ok nawet do tygodnia ale jak cos to mozesz mu dac sloiczek gerbera jablka z suszona sliwka po 4 mies albo same sliwki po 5 mies ale on juz ma prawie 5 mies...np pol sloiczka..na Jurka juz nawet te jablka ze sliwka dzialaja :)
albo czopek...?

Pippin ja wlasnie kupuje kubek niekapek bo Jerzyk butelki tez nie toleruje...
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280738 przez Kasiek
Hej
Pippinek ja tesknie tez :kiss: i wladca pierscieni uwielbiam :laugh: jak jeszcze Igi nie bylo to sobie zapodawalam, rozsiadalam sie pod kolderka, herbatka i namietnie ogladalam do poznej nocy :laugh: m to zawsze jeczal jak to ogladalam bo on nie przepada za tym filmem :laugh: teraz jak lecial to nie obejrzalam do konca bo musialam spac isc :(
A horrory tez kocham :laugh:

Edytka fajnie ze sie dogadalyscie :)

Agusia na pewno lotniska dzialaja, wiatr juz osłabł wiec głowka do góry :)
Asik ale Szymek ma klawiature :) Wczoraj pokazalam m fotke jak Szymus siedzi a on do mnie "no pokaz mi blizej tego czaderskiego ancymona" :laugh: :laugh: :laugh:

NIE MA DOMII??? :unsure: :S

i ide sprzatac bo dom zapuscilam przez pare dni :(

a kubek niekapek kupujecie ten z miekkim ustnikiem?? bo tez sie przymierzam
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280743 przez Pippin
agusia no własnie mieszkam na takim zadupiu ze nie ma słoiczków w ogóle jakichkolwiek do kupienia!!! :angry: ale daje mu od kilku dni jabłko i nic nie działa dałam rumianku wczoraj przedwczoraj i nic :dry: tak karmię cycem
i nie wiem czy się nei męczy bo niespokojny jest ale od czego to już sama nie mam pojęcia :(

Haniu moze już ząbki :) :lol:

Kasiek reeaallyyyy??? :) :kiss: :kiss: :kiss:

w ogóle happymama czaderska kolysanka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
madzia fajna dieta :blink: a jak sie ją stosuje? :laugh: :laugh: :laugh:

hahaha Asik rowalił mnie na dobre Twój wypadnięty dysk hahahhahahah

"No a my, pełni nadziei i wiary, podjęliśmy się dzisiaj próby podania Jasiowi pierwszej w jego życiu kaszki. Uzbrojeni w śliniak i aparat fotograficzny, przystąpili my do czynności karmiennnych. Tata usadowił syna na kolankach. Mama podaje pierwszą łyżeczkę, siostra strzela fotę. Jasio otwiera buźkę, zasysa kaszę, mama cieszy michę, tata pęka z dumy, siostra strzela fotę. W tej samej chwili Jasio wypluwa co zassał prosto w mamę, tatę, siostrę, aparat i wszystko, co tam jeszcze się napatoczyło Następnie zamyka paszczękę, odwraca główkę i na widok kolejnej łyżeczki, prawie że daje się słyszeć stanowcze "nie ma mowy!" No cóż... albo próbujemy dalej albo dalej czekamy

umarłam umarłam ze śmiechy happymama możesz czuć się winna :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka