- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #280901 przez Edyta
no nareszcie jestem mala spi byla T i wiecie co mi kupila
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i ponosila dzis silvie a ja moglam zrobic pod jej okiem ta rolade teraz wyszla super i tez juz wiem jak ja robic domii oby Twoja T tez sie zmienila zycze ci tego jeszcze mam zamiara namowic T na solarke bo wtedy jak ja bym weszla to ona by poczekala z mala hi hi a pozniej ona Adee to sie wylezakowalas w wannie fajnie tez chce ja mam tylko prysznic Hania mowisz ze tyle sniegu uwas a tu jeszcze nie bylo ani razu martucha jak bedziesz napisz mi tak jak mozesz na priv jaka freserka do pazurow jest dobra bo mam zamiar kupic i ta lampe bo mi sie cos popsula do suszenia zeli oki na priv co bym posta nie przeoczyla plis i jakich produktow jakiego zelu uzywasz i oczyszczacza na pazury plissssssssss nie wiem co jeszcze mialam napisac M robi kapuste z grochem Asik posmakowal mu twoj przepis i teraz to mowie ci sam wsuwa i wszystkich czestuje a kazdy sie zachwyca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i ponosila dzis silvie a ja moglam zrobic pod jej okiem ta rolade teraz wyszla super i tez juz wiem jak ja robic domii oby Twoja T tez sie zmienila zycze ci tego jeszcze mam zamiara namowic T na solarke bo wtedy jak ja bym weszla to ona by poczekala z mala hi hi a pozniej ona Adee to sie wylezakowalas w wannie fajnie tez chce ja mam tylko prysznic Hania mowisz ze tyle sniegu uwas a tu jeszcze nie bylo ani razu martucha jak bedziesz napisz mi tak jak mozesz na priv jaka freserka do pazurow jest dobra bo mam zamiar kupic i ta lampe bo mi sie cos popsula do suszenia zeli oki na priv co bym posta nie przeoczyla plis i jakich produktow jakiego zelu uzywasz i oczyszczacza na pazury plissssssssss nie wiem co jeszcze mialam napisac M robi kapuste z grochem Asik posmakowal mu twoj przepis i teraz to mowie ci sam wsuwa i wszystkich czestuje a kazdy sie zachwyca
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 6 dni temu #280912 przez jusia
Hej dziewczyny musze was nadrobic...jestem na chwile, T sie małą zajeła bo ja juz nie mam sił i brzuch mnei na @ boli a mała drze sie, marudzi, jeść nie chce...M poleciał po termometr i mieszanke, może to zje predzej niż mojego cyca, bo niestety odpycha i odwraca sie...oby to nie infekcja uszu
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #280920 przez marta_szh
a jaki przepis dalas Asik i na co? ze Edyta mowi ze cos dobrego?) i wogole jak cos prostego dobrego znasz to podaj przepis na jakis dobry, niedrogi obiadek bo od poniedzialku zegnam sie z wieloma rzeczmi wiec w week moge poszalec jeszcze
moze ktos lubi to wrzucam
moze ktos lubi to wrzucam
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #280921 przez Edyta
sonia taki kaszel ma i silvia lekarz powiedzial ze to od wciskania piastek do buzi Asik pychota ten twoj przepisik co do T to moze za cel nowego roku postanowila byc lepsza moje dziecie spi 2 razy dziennie tylko znow sie obudzila ale lezy zajmuje sie soba oby tak sama sie zajela troche a Silvia jadla jabko z bananen i nic zadnej rewelacji najlepiej mamy mleko ale juz mi tez gryzie smoka od butelki jak gryzaka marta sz na kapuste z grochem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 dni temu przez Edyta.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #280957 przez Viszka11
adee84 napisał:
to milo
a u Nas jakos leci....Z M. jest spoko Dzieci rosna...Kasia jest juz Bardziej KUmatym dziecikiem ze tak powiem:) a Mat to Mały samotnik i chwalipieta i wszystko jest jego:) hehe
VISZKA!!!! jestes przeciez to oczywista oczywistosc co tam?jak tam...?
to milo
a u Nas jakos leci....Z M. jest spoko Dzieci rosna...Kasia jest juz Bardziej KUmatym dziecikiem ze tak powiem:) a Mat to Mały samotnik i chwalipieta i wszystko jest jego:) hehe
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona