BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 6 dni temu #280961 przez Viszka11
adee84 napisał:

ciesze sie :)
wrzuc jakies foty :)

wrzuce jak cos sensownego znajde;) :lol: :lol:

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 dni temu #280971 przez marta_szh
czesc Viszka :)

Asik i jaki ten przepis bo nie widze...na ta kapuste
13 lata 6 dni temu #280981 przez adee84
Asik ale Twoja córa to laska :) chciałam obejrzeć inne jej foty na fb ale ma zablokowane :(
13 lata 5 dni temu #280996 przez Hania
I po odwiedzinach :lol:

adee, Wymęczy Cię ten brzuch bidulko :kiss: :kiss: :kiss:

Viszka, Witojcie :) :) :)

dzisiaj na npremium 4 leci paranormal activity 2 :lol: strasznie fajny film :lol:

Fifi zasnął dziś bez problemu z to dlatego, ze przedłużył sobie czas tylko my dwa głupole nie potrafiliśmy wcześniej tego dostrzec!
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281012 przez Edyta
Viszka Witaj :lol: :kiss: wiecie co moje dziecko zrobilo wlozylo sobie smoka w poprzek ust i nie moglam wyjac zaplakala bo ja akurat siedzialam przyniej ale na film patrzylam ja chce wyjac jej smoka a smok utkwil :( z tej panik jakos szybko go wyjelam i wzielam silvie na raczki bo zaplakala zeby sie nie rozryczala to ponosilam przytulilam i obeszlo sie bez jakis lamentow ale bylam przerazona bo M akurat wyszed z domu ale sobie poradzilam uffff czasem silvia tak sie zanosi znaczy ma taki placz ze boje sie ze sie zaniesie ale luzik tylko strachu sie najadlam :dry: smoka dostala ma inne ale nie chce ale przez godzine nic nie brala do ust jutro wcisne jej jakis inny smoczek :)
13 lata 5 dni temu #281015 przez angellika1
Adee biedulko :( :kiss: :kiss:
Byli u nas znajomi...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 5 dni temu #281022 przez Edyta
angelika ja bym sie wsciekla....jak bym sie wyszykowalala a T by mi powiedziala juz nie trzeba co innego samemu a co innego z maym dzieckiem wiem ile to zachodu szykowac sie na spacer a codopiero na wyjazd eh ci ludzie to nie mysla
13 lata 5 dni temu #281031 przez angellika1
No M jej powiedzial co o tym sądzi

Adee gdzie ucieklaś??? :(

Edyta a co Ty masz za smoczka ze Silvia calego do buźki go wlożyła/

Haniu nie widzę smutku w "Twoich oczach" zpowodu końca odwiedzin ;)
13 lata 5 dni temu #281037 przez adee84
jestem jestem ale usypiam Maję :)
głupia pipa z tej Twojej t :angry:
reszta potem :woohoo:
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281049 przez martucha
Hej Laski!! ja jak na razie to Was podczytuje bo od kilku dni nie wiem co się stało Borysowi ale nie zasypia wczesniej jak o 23 :huh: masakra...

Adee gratki dla Majeczki z okazji pierwszego zęba!!

Pippin piekne uzebinie Antosia :lol:

Dorotka my mamy chrzciny 25lutego bo czekałam az moja kuzynka urodzi

Edytka o tych żelach to Ci napisze jak mały zasnie bo ja kazdy zel mam inny wiec jest troche opisywania :silly:

w dodatku mojego m juz trzeci wieczór nie ma...dzisiaj jest na pepkowym...a wczoraj był akt zazdrości w moim wykonaniu :S

w ogóle to tak mi jakos dzisiaj smutno że chyba sie napiję...znowu...ale poczekam az mały zasnie..
13 lata 5 dni temu #281058 przez adee84
Edytka biedna Silvia :kiss: napewno się przestraszyła :(
Hania też lubię ten film :)
Martucha :kiss: :kiss:
czumu Ci smutno?i czemu akt zazdrości?mów co Cię trapi?
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281067 przez martucha
Smutno mi bo znowu sidzę sama a bardzo tego nie lubie...

Adee dużo by pisać a czasu na to nie ma bo Borys mi co chwile jęczy ,ale musiałam zrobic porządek z jedną panną ktora przyczepiła się do mojego m i namietnie do niego pisała i wydzwaniała, co gorsza oni razem pracują...no ale zadzwoniłam wczoraj do tej
i powiedziałam żeby znalazła sobie inny obiekt westchnień albo zajeła sie swoim pieknym narzeczonym, do niego z resztą też napisałam na FB żeby wiedział jaką
ma pod skrzydłami...

miałam w sobie taką nerwicę że chciałam ją rozszarpać przez ten tel...ale zachowałam spokój żeby nie miała tej satysfakcji :silly:
13 lata 5 dni temu #281073 przez adee84
:angry: :angry: :angry: ja bym rozszarpała zatłukła okopała i nie wiem co jeszcze!jestem okropnie zazdrosna ;) chyba kiedyś pisałaś, ze się jakaś dziumdzia przyczepiła do niego o ile pamiętam, to ta sama?
szkoda, że tak daleko mieszkasz bo byś do mnie mogła wpaść :( ja to w ogóle chętnie bym się gdzieś z Majką wybrła na weekend ale ja nie mobilna to raz, a dwa nie ma gdzie :)
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281080 przez martucha
Taaa to ta sama :angry: działa na mnie jak płachta na byka :angry: żeby to urodziwe chociaz było :angry: ja też żałuje że tak daleko od siebie mieszkamy, bo chętnie bym się z Tobą spotkała :( no ale mam nadzieję że uda nam sie kiedys w koncu ustalić nasz "zjazd" :lol:

masz gg "on" :unsure: B)
13 lata 5 dni temu #281086 przez adee84
też mam taką nadzieje :) śpiąca jestem jak cholera a nie wiem czy Maja mi się zraz nie obudzi :unsure: no i otworzyłam sobie bunkrowane od dawna na czarną godz malinowe karmi i teraz żal mi je olać i iśc spać ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia